Перегляд Повної Версії : Погляд на карту Mazda 3 1.6 td 2007 109 л. с. EDC16c3 952-949
Хлопці, мені потрібна ваша думка на defap, що я зробив на Mazda3. Я використовував ecusafe, як в інший раз я зробив на цих двигунах без проблем.
Дефект, який робить мені це на практиці ? є білий дим, який рідко виходить з вихлопної труби. Не ? пов'язаних з використанням або на пробіг або на T двигуна, але клієнт говорить мені, що, коли ? вилучений fap відбувається це явище, білий дим.
Я не хочу, що продовжує вводити cerina...ма?!?!
Автомобіль має 170.000 км, але не споживає масло, не втрачає від турбіни, здається, двигун ок, незважаючи на км.
Я хотів би знати, якщо c'? хто-те, що я пу? подивитися карту, якщо пу? дати мені кілька порад, в разі якоїсь аномалії.
В цю картку я видалив fap, egr і збільшується в nticchia пара.
Додаю карту. Завдяки всім вам.
davidehfnos
27-12-2013, 00:57
привіт докласти вихідний файл
Ви праві...вибачте. Ось файли орі
файл видалений ori
leandro89
27-12-2013, 13:11
Ви праві...вибачте. Ось файли орі
файл видалений ori
файли ori йдуть, розміщені в банку даних, якщо не було вже, і в різні обговорення скопіювати і вставити посилання, вказавши кількість повідомлень
legendaryslave
27-12-2013, 14:40
Я не бачив цей файл, але я скажу вам, що ecusafe немає, працює правильно на це управління видалити тільки dtc не swiccia біт і не стругає пост ін'єкції
Вибачте legendaryslave, я не зовсім зрозумів ваше повідомлення, ви хочете сказати, що ecusafe не працює добре на цей файл??
fuorigiri12000
27-12-2013, 23:19
Я теж зробила тест на цю машину, але нічого не робити.
davidehfnos
28-12-2013, 00:41
здрастуйте, спробуйте так
Привіт, хлопці, проблема ? що я не можу завантажити, оскільки обмеження 80 повідомлень! Блін :-)))
Davidehfnos дякую тобі за допомогу, але я не можу перевірити свої зміни. Ви, можливо, elencarmele або мені допомогти?
Спасибі 1000 а, хлопці, за підтримку
здрастуйте, спробуйте так
davidehfnos
29-12-2013, 02:35
здравствуйте, я взяв оригінал від бази даних, як і був тут, і я мод то......
Ви використовували якийсь конкретного програмного забезпечення, або ви втрутитися вручну? :)
davidehfnos
29-12-2013, 15:32
я використовував sw, а потім керівництво
davidehfnos
29-12-2013, 15:40
ось я змінив файл розміщено :):):)
я використовував sw, а потім керівництво
Чи можу я запитати, що програмне забезпечення ви використовували? :)
Це справедливо, чи йде сильно ricorretto в руки? :confused:
Спасибі! ;)
Вибачте Davidehfnos тому в моєму файлі опубліковано, не був вимкнений правильно FAP? У fumosit? відбувається, в певних ситуаціях, і це викликано тим, FAP, то.. Звичайно.
davidehfnos
30-12-2013, 00:44
здрастуйте, ви файл не був правильно зараз " і "ок"
1000 спасибі! Я хотів би тільки ви могли завантажити x см, де ecusafe недолік! Я повинен чекати до 80-mess :-))
Хлопці, вибачте,... в той час Як я бачив файл опубліковано в джерелі я ? виникли сумніви... Не ? те, що mazda в якому я видалив FAP має резервуар cerina порожній? Вам ? ніколи не траплялося? Ви знаєте, де його монтує, що на Макс-додати дизельного палива в інтер'єрі? Дякую, як звичайно, за все!
explode82
30-12-2013, 12:06
монтує завжди в спину водія в бік, бензобак