КПК

Перегляд Повної Версії : інформація ktag і schedini пружини

voglioimparare
26-12-2013, 19:02
привіт, хлопці,я купив мій дорогий друже ktag клон онлайн,а вже що я хотів йому купити навіть діма з schedini навесні..тепер моє питання, і..............всі schedini пружини, які продають в мережі ті x півень клон, йдуть добре, навіть на ktag? терморегулятори і тому ж відношенні, як ті, які використовуються для ktag тобто ті, хто поширює alientech? велике спасибі, і всіх з різдвом!

Alfa159 q4
26-12-2013, 22:46
У schedini пружини йдуть добре, як для ktag, що півень, роз'єм ? ідентично, щоб використовувати їх з галло очевидно, що c'? потрібно його адаптера. Ktag його колеги прямо на schedino

voglioimparare
27-12-2013, 00:07
У schedini пружини йдуть добре, як для ktag, що півень, роз'єм ? ідентично, щоб використовувати їх з галло очевидно, що c'? потрібно його адаптера. Ktag його колеги прямо на schedino

велике спасибі!!! тоді атака в порядку, навіть діма і schedini;)

sergiot
27-12-2013, 08:38
я теж плануєте купити ktag в інтернеті і schedini, але я знайшов вказівку, несумісним (може бути).
повідомляється, що пристрій пу? використовувати schedini пружини для продажу на сайті, але ? потрібно адаптер.
де вона правда???

Alfa159 q4
27-12-2013, 09:47
? важко давати раду, не розуміючи, які schedini говорите.
Сьогодні плакат? фотографії для з'єднання cos? sar? pi? ясно

admin
27-12-2013, 10:14
Хлопці, будьте обережні, що schedini пружини мають форму різних друг від оригінальних і можуть ввести в оману, коли ви помістіть їх на dima

Alfa159 q4
28-12-2013, 12:03
65816582

Ці я їх вирізали, спочатку були круглі для використання з іншою діма.
Йдуть добре, як для ktag, що півень(з адаптером)
Як говорить admin c'? будьте обережні, щоб не помилитися у напрямку, на мареллі і siemens не більше не закон, але на bosch де харчування ? дата безпосередньо dalo schedino, ви ризикуєте що-небудь записати.

voglioimparare
28-12-2013, 13:43
65816582

Ці я їх вирізали, спочатку були круглі для використання з іншою діма.
Йдуть добре, як для ktag, що півень(з адаптером)
Як говорить admin c'? будьте обережні, щоб не помилитися у напрямку, на мареллі і siemens не більше не закон, але на bosch де харчування ? дата безпосередньо dalo schedino, ви ризикуєте що-небудь записати.

це точно! саме ці я бачив з діма рівна вашої! тому, якщо вони йдуть добре з ktag і чудово, що.... коли ви tricore ce один schedino присвячений, як ті "офіційних"?? величезне спасибі!!!

Alfa159 q4
28-12-2013, 16:23
Ні, я побудував.
В іншому випадку залишки прямо на майданчик

admin
28-12-2013, 19:28
Не вистачає тих, для edc17

voglioimparare
28-12-2013, 19:29
відмінно!! спасибі, хлопці, ви були дуже чітко, таким чином!!!

admin
28-12-2013, 19:32
Я забув, denso, якщо їх потрібно зробити, зварювати дріт і' великий розрив..... є близько 10 проводів під пайку для читання і 10, щоб писати.

rdponline
05-01-2014, 16:09
привіт, хлопці, як ви робите для marelli 8df? я шукаю в мережі, але не знаходжу нічого конкретного, я думав про те, щоб побудувати його, ви мені порадите щось???

Alfa159 q4
05-01-2014, 16:40
Якщо у вас є бажання і час будувати, але після того як ви прийняли manualit? у припій, не ? тоді cos? важко.
Те ж саме для denso

rdponline
05-01-2014, 19:49
Тому, єдине рішення, і побудувати його або змінити un9 старої серії...

ugoboss
05-01-2014, 21:53
Тому, єдине рішення, і побудувати його або змінити un9 старої серії...

у мене деякі візи самостійно зібраних комп'ютерів (diy для 8df, і не займе багато часу, щоб denso я думаю, це буде трохи більше, я досі йду зварювання.

rdponline
05-01-2014, 23:10
у мене деякі візи самостійно зібраних комп'ютерів (diy для 8df, і не займе багато часу, щоб denso я думаю, це буде трохи більше, я досі йду зварювання.
Дивіться не треба так будувати, купіть vetronite міддю, тут з моїх частин 100x70mm, я плачу 2?, зробіть конструкцію ланцюга paint призводить впливати в магазині, що також робить номерні знаки і готово, у магазин електроніки, купуєш голок і щеплень для телевізор з плоским екраном, абсолютно все... от і все... впевнений, що якщо ви знайдете його у продажу вже здорово і зроблено, і набагато швидше...

todos
06-01-2014, 23:27
Здрастуйте, x 8df я використовую старий квиток в cmd з кабелем змінено згідно з pin...

rdponline
07-01-2014, 07:09
Здрастуйте, x 8df я використовую старий квиток в cmd з кабелем змінено згідно з pin...

Ну, я думаю, що навіть я зроблю так

ugoboss
07-01-2014, 07:17

якщо для старою карткою cmd ви маєте на увазі звичайні schedini bdm, ви не можете зробити, бо висновків того ж schedino відрізняється, і навіть зміна положення проводів на контактах оригінальний чохол для посилання.

todos
07-01-2014, 13:14
якщо для старою карткою cmd ви маєте на увазі звичайні schedini bdm, ви не можете зробити, бо висновків того ж schedino відрізняється, і навіть зміна положення проводів на контактах оригінальний чохол для посилання.
ugoboss всі marelli я їх всі з scedina як 8df і в європі? 8f2.......

ugoboss
07-01-2014, 13:45

безумовно, не розумію я, ви б могли зробити фото в schedino, коли ви використовуєте для 8df колег такі, як дроти, спасибі.

rdponline
07-01-2014, 13:56
безумовно, не розумію я, ви б могли зробити фото в schedino, коли ви використовуєте для 8df колег такі, як дроти, спасибі.

Якщо ми говоримо зодіаку schedino офіційний, ну ви, ви робите все, але, враховуючи, що китай не робить їх ще треба редагувати їх schedino marelli традиційної. Що я зробив, а також схему, щоб змінити його, просто не було часу, тому що в ці дні свята я саморобних красивий шаблон з регулюванням і все-таки...

ugoboss
07-01-2014, 14:27

але ти кажеш, - в schedini офіційних або китайські клони.

rdponline
07-01-2014, 19:28
але ти кажеш, - в schedini офіційних або китайські клони.

Я кажу про schedini китайських...

ugoboss
07-01-2014, 19:30
Я кажу про schedini китайських...

а я говорив із todos :-)

rdponline
07-01-2014, 19:33
Ах, вибачте, я не схопив... а ви думаєте, що коли-то schedino ori тому що старі marelli, не має такого пінів, і тоді jtag

todos
08-01-2014, 01:47
а я говорив із todos :-)
ugoboss всі купони оригінальний, потрібно тільки змінити телевізор з плоским екраном ch? коледжі купон типу bdm або jtag..

ugoboss
08-01-2014, 07:27
ugoboss всі купони оригінальний, потрібно тільки змінити телевізор з плоским екраном ch? коледжі купон типу bdm або jtag..

ок, якщо кричи, не було зазначено, і я знаю з досвіду, що з китаю не можеш це зробити.

giuseppe89
Привіт всім, завтра я повинен читати marelli 1.3 mjt в перший раз,я, даючи подивитися на різні посилання, і я помітив, що харчування ecu йде дата, на гребінь і через кабель з різними pin-out.Мені було цікаво, тепер, що служниця перемикач на виведення різних pin-код,перевірка за допомогою мультиметра я завжди харчування 12.3 вольта більш або менш увійде в контакт відкрито, закрито...відомо, що відключає живлення комп'ютера тільки білий роз'єм, що на bosch використання для живлення адаптер для schedini пружини.я випадково щось роблю не так?я також встановлюючи адаптер cdm між schedino пружини marelli і півник v54.ризик-небудь, якщо я помиляюся положення schedino пружини?чи не йде "тільки для читання"?спасибі всім

ugoboss
всі marelli ті продукти, від гребеня, адаптер вливати між галло і schedino пружини і "не" йди на харчування, schedino він, звичайно ж, до, які повинні дотримуватися, в іншому випадку ви можете зіпсувати ебу, хоча багато хто говорить, що годує його з гребінцем, не знищать, не вір йому, не знаю вже до вас, так і на дві ноги, але є документи, які пояснюють його, не забув також адаптер має його в бік, якщо ви подивитеся в документи півня є багато фото з поясненнями.

giuseppe89
Спасибі Ugo після перевірки для гарного з'єднання, і я бачу, як вона йде,дякую всім і гарного дня