Перегляд Повної Версії : неможливість запуску двигуна 1.3 multijet2
SlimPickens
26-12-2013, 13:45
Я ? успіх у ту ніч, що збираюся включити двигун, після закінчення реєстрації і після виключення свічок розжарювання поворотом ключа двигун не ? запускається, не крутилася саме стартер. Друга спроба ? партії, як правило. Це мені було вже? сталося в інший раз, він робить це кожен раз в той час відстань до місяця. Не ? реальна проблема, але хотілося б зрозуміти причину. Я думаю на іммобілайзер, вас, може бути, можна висунути деякі припущення-й? точно...
проблеми контакту ключа.
? сталося зі мною 2 або 3 рази в 2 роки з джульєтта
SlimPickens
26-12-2013, 14:18
я залишив, як ? вже давно не змушує мене pi?
voglioimparare
26-12-2013, 15:07
якщо у вас проблема читання code ключ, залишається горіти індикатор ключа має жовтий,спробуйте нас справи;)
? несправності стартера, необхідно перевірити його буде електромагніт
FidodidoTuning
26-12-2013, 16:37
часто і контакт на стартер,ce шайбу, що не робить хороший контакт під гайку.
SlimPickens
27-12-2013, 14:09
Спасибі всім за ваші думки. На старій машині мені траплялося двигун дуже гарячий, після поїздки досить довгі. Якщо spegnevo не йшли й?, ? в цьому випадку я бачив, навіть індикатори забуватися. Я два постріли на стартер і йшли. Тут, справді, схоже, що струму не прибули прямо. Спробує? переконайтеся, що кабель надійно щільно, але, можливо, у моєму випадку ? дійсно, на питання: замок запалювання. Я також? переконалися, що в діагнозі не призводять до помилок. Якщо річ не гірше, не зірки? турбуватися занадто багато.
Alfiuccio
27-12-2013, 15:01
по-моєму у вас проблеми з приводом avviamento...su великий момент у мене змінилися багато хто навіть тому що, як сказав voglioimparare якби був ключ, у нас горить...
michele30
27-12-2013, 18:29
я згоден з фідо , проблема ? контакту під ключ, на двигуни, не ? велике, що, траплялося, декілька раз, на якийсь mjt
SlimPickens
28-12-2013, 15:05
я згоден з фідо , проблема ? контакту під ключ, на двигуни, не ? велике, що, траплялося, декілька раз, на якийсь mjt
Можливо, нещасний випадок, повинні були стати іп? часто, ? можна встановити кілька з'єднань в проводці або обов'язково потрібно замінити все?
michele30
30-12-2013, 13:51
якщо дефект ? їх безкоштовний, я почищу добре наждачним папером і наконечники в контакт електродвигуна і я ставлю шайби, як те, що c'? вже, може бути, нове , що тільки тісна гвинт не рухається .
змінити магніт електродвигуна
explosion83
19-01-2014, 21:57
також може бути відносною? що керує електродвигуном, який іноді зачарує вас бачив ? готель розташований в моторному відсіку і підданий вологість
carlo abarth
19-01-2014, 22:07
якщо контакт, який не йде pasagli трохи d олова вище груші ringrossarlo ..але я сумніваюся, що ви що..80% і eletromagnete!!
Можливо, нещасний випадок, повинні були стати іп? часто, ? можна встановити кілька з'єднань в проводці або обов'язково потрібно замінити все?
blackwolf76
19-01-2014, 22:20
стартер
fabio1207
20-01-2014, 14:56
Безумовно, не ? ключ .
перевірте, коли тому дефекту в момент пуску двигуна, якщо ви відчуваєте, свого роду клацання в двигуні.якщо f? повинен бути привід, якщо не f? крім електродвигуна, може бути ключовою контакт