Прагляд Поўнай Версіі : немагчымасць запуску рухавіка 1.3 multijet2
SlimPickens
26-12-2013, 13:45
Я ? поспех у тую ноч, што збіраюся ўключыць рухавік, пасля заканчэння рэгістрацыі і пасля адключэння свечак напальвання паваротам ключа рухавік не ? запускаецца, не кружылася менавіта стартар. Другая спроба ? партыі, як правіла. Гэта мне было ўжо? здарылася ў другі раз, ен робіць гэта кожны раз у той час адлегласць да месяца. Не ? рэальная праблема, але хацелася б зразумець прычыну. Я думаю на імабілайзер, вас, можа быць, можна вылучыць некаторыя здагадкі-й? дакладна...
праблемы кантакту ключа.
? здарылася са мной 2 ці 3 разы ў 2 гады з джульета
SlimPickens
26-12-2013, 14:18
я пакінуў, як ? ужо даўно не прымушае мяне pi?
voglioimparare
26-12-2013, 15:07
калі ў вас праблема чытання code ключ, застаецца гарэць індыкатар ключа ў жоўты,паспрабуйце нас справы;)
? няспраўнасці стартара, неабходна праверыць яго будзе электрамагніт
FidodidoTuning
26-12-2013, 16:37
часта кантакт і на стартар,ce шайбу, што не робіць добры кантакт пад гайку.
SlimPickens
27-12-2013, 14:09
Дзякуй усім за вашыя думкі. На старой машыне мне здаралася рухавік вельмі гарачы, пасля паездкі досыць доўгія. Калі spegnevo не сыходзілі й?, ? у гэтым выпадку, я бачыў, нават індыкатары забывацца. Я два стрэлы на стартар і сыходзілі. Тут, у самай справе, падобна на тое, што току не якія прыбылі прама. Паспрабуе? пераканайцеся, што кабель надзейна шчыльна, але, магчыма, у маім выпадку ? сапраўды, на пытанне: замак запальвання. Я таксама? пераканаліся, што ў дыягназе не прыводзяць да памылак. Калі рэч не горш, не зоркі? турбавацца занадта шмат.
Alfiuccio
27-12-2013, 15:01
па-мойму ў вас праблемы з прывадам avviamento...su вялікі момант у мяне змяніліся многія нават таму што, як сказаў voglioimparare калі б быў ключ, у нас гарыць...
michele30
27-12-2013, 18:29
я згодны з фидо , праблема ? кантакту пад ключ, на рухавікі, не ? вялікае, што, здаралася, некалькі раз, на нейкі mjt
SlimPickens
28-12-2013, 15:05
я згодны з фидо , праблема ? кантакту пад ключ, на рухавікі, не ? вялікае, што, здаралася, некалькі раз, на нейкі mjt
Магчыма, у няшчасны выпадак, павінны былі стаць іп? часта, ? можна ўсталяваць некалькі злучэнняў у праводцы ці абавязкова трэба замяніць усе?
michele30
30-12-2013, 13:51
калі дэфект ? іх у бясплатны, я не раўня добра наждачнай паперай і наканечнікі у кантакт электрарухавіка і я стаўлю шайбы, як тое, што c'? ужо, можа быць, новае , што толькі цеснае шруба не рухаецца .
змяніць магніт электрарухавіка
explosion83
19-01-2014, 21:57
таксама можа быць адноснай? што кіруе электрарухавіком, які часам зачаруе вас бачыў ? гатэль размешчаны ў маторным адсеку і падвергнуты вільготнасць
carlo abarth
19-01-2014, 22:07
калі і кантакт, што не есць добра pasagli ледзь-d сажалка над грушы ringrossarlo ..але я сумняваюся, што вы што..80% і eletromagnete!!
Магчыма, у няшчасны выпадак, павінны былі стаць іп? часта, ? можна ўсталяваць некалькі злучэнняў у праводцы ці абавязкова трэба замяніць усе?
blackwolf76
19-01-2014, 22:20
аўтар
fabio1207
20-01-2014, 14:56
Безумоўна, не ? ключ .
калі ласка, праверце, калі таму дэфекту ў момант пуску рухавіка, калі вы адчуваеце, свайго роду пстрычка ў рухавіку.калі f? павінен быць прывад, калі не f? акрамя электрарухавіка, можа быць ключавой кантакт