Перегляд Повної Версії : зіставленні на атмосферне бензин... що ви змінили б?
giannimini
24-12-2013, 02:35
привіт, хлопці, я знаю, на жаль, що в зіставленні на бензиновий двигун мало робить і нічого. якщо не змінюються, різних деталей, таких як розподільний вал, впускний вуглецю, каталізатора і так далі. ? блок управління, оригінальний..., що обмежує від оригіналу? про те, що ви можете? втрутитися, щоб дати пі? brio?
на 2-тактних зміна сумішоутворення і вперед, вони досить гарні результати, на 4-тактний, я думаю, а тому.
наприклад просіювання через різні карти оригінальні авто бензин, з титаном і 2001 році, я побачив, що ін'єкції піднімається, але н руки, які піднімаються обороти і відкриття дроселя... і горе, якби не було так ідеально... а заздалегідь варіюється по-різному... навіть якщо обороти низькі, якщо, звичайно, він менше (передоплати) і agiri високі pi? (відкладено)
ідеальний...
які % у пу? втрутитися і скільки оборотів?
наприклад, якщо ви товстий, p? ви не повинні більше продуктивність і колегою під? р? заздалегідь?
проблема ?: вас, як правило, як змінюються ці значення?
наприклад, я помітив, що моя машина до 2500 оборотів в хвилину scoppietta... після ні... напевно я очікую, читаючи карту, що значення випередження уприскування і не піднімаються з кривою лінійний, але дуже раптова вище це значення (хоча мій двигун ? vti на заздалегідь змінної я вважаю, вище 2500..)
насправді вище 2500, здається, як прокинутися...
коротше кажучи, я хотів би обговорити "p"? по темі.
мій автомобіль ? міні r56 колесо. двигун 1.600 120 к. с... той же ds3 207 vti і 208 1.600, щоб зрозуміти і багато інші групи psa зроблені після 2007 року
explode82
28-12-2013, 23:26
essondo відображення бензин складно пояснити,що я не можу зробити, навіть добре,але кілька порад я можу зрадити його в руку твою, аванси можна дати, але треба намагатися не перестаратися, чому? якщо немає picchietta,то ви можете діяти обмеження крутного моменту двигуна,лямбда і про відкриття дросельної заслінки, бензин ви можете дати,але ви завжди повинні перевірити температури і стехиометрической
giannimini
29-12-2013, 16:52
Ок. Були речі, які я хотіла, щоб я теж.
Мова ?: на ecm titanium значення авансів на низьких і високих оборотах, як число, просто я кажу, йде збільшений або зменшений, щоб передбачити трохи, а потім зробити двигун-пі? готовий. І ти, як toccheresti значення у відсотках.
Сказав, що є? те ж саме стосується benza? В ін'єкції значення повинні бути зменшені, щоб змастити? Я читав щось подібне на форумі.
Третю річ. Якщо я підходжу-де-каталізатора, наприклад, і я повинен змастити багато, як я бачу, carb в реальному часі на роз'єм obd і карта завжди в режимі реального часу?
Я повинен кожен раз відкривати ecu покласти його в boot etc etc? Моя ? один meV 17 бош :-)
Ще раз спасибі за наявності
fabiovts88
28-02-2014, 00:36
я зацікавлений я в цю тему .. я не можу зрозуміти, як я повинен дати заздалегідь, і як відгодувати .. я, c2 vts
Машиніст
28-02-2014, 00:53
Ок. Були речі, які я хотіла, щоб я теж.
Мова ?: на ecm titanium значення авансів на низьких і високих оборотах, як число, просто я кажу, йде збільшений або зменшений, щоб передбачити трохи, а потім зробити двигун-пі? готовий. І ти, як toccheresti значення у відсотках.
Сказав, що є? те ж саме стосується benza? В ін'єкції значення повинні бути зменшені, щоб змастити? Я читав щось подібне на форумі.
Третю річ. Якщо я підходжу-де-каталізатора, наприклад, і я повинен змастити багато, як я бачу, carb в реальному часі на роз'єм obd і карта завжди в режимі реального часу?
Я повинен кожен раз відкривати ecu покласти його в boot etc etc? Моя ? один meV 17 бош :-)
Ще раз спасибі за готовність?
Машиніст
28-02-2014, 00:59
я зацікавлений я в цю тему .. я не можу зрозуміти, як я повинен дати заздалегідь, і як відгодувати .. я, c2 vts
Все від того небагато, що я знаю, pi? або менше на 3% на ін'єкції, а заздалегідь ? трохи більше? важко сказати, але не більше? 7? у середньому діапазоні частоти обертання і 1? - 2? на режимах високих. Що тоді ? спробуйте!!!
fabiovts88
28-02-2014, 01:04
7 градусів, на скільки балів відповідають перо? ? це, що я не можу зрозуміти
а що змінюється від того, ін'єкції, корекція і parzializzato? рухаються разом?
giannimini
28-02-2014, 22:08
ок, погоджується, змастити і передбачити, отже, правильно?
потім на карті і в табличній однієї мев 17 я повинен зустрітися з значення уприскування незначні піднятися навантаження/дросельної заслінки і оборотів, правильно?
і заздалегідь, а? ранги дають окуляри справжні? на рис. 17, що я повинен читати? значення вище піднятися навантаження і оборотів або менше?
зазвичай має бензиновий двигун працює з anticpi-й? розслабтеся на високих і pi? тості до низькими цінами, щоб зробити її більше? готовий... чи я помиляюся?
fabiovts88
28-02-2014, 22:51
я nn розумію, як роздати градусів заздалегідь!! як їх розрахунку? системи dell дати очки в мінус, щоб відгодувати варто анке для bosch me 7.4.5?
Машиніст
01-03-2014, 10:58
я nn розумію, як роздати градусів заздалегідь!! як їх розрахунку? системи dell дати очки в мінус, щоб відгодувати варто анке для bosch me 7.4.5?
Якщо я не кажу, лайно, цифри, які ви бачите в таблиці, відповідають своїм градусів заздалегідь. Дати очки в мінус для змащення слід застосовувати і для мене 7.4.5
ducati83
01-03-2014, 14:07
як правило, для bsoch я помітив, що в аванси, дані в незашифрованому вигляді, без перетворення....в той час як для marelli iaw ступеня, рівний 10 очок зростання
але чекати, що хтось що-небудь ? звичайно, той підтвердить...
на iaw ducati, я завжди робив так, і я виявив, що з діагнозом і журнали.
giannimini
01-03-2014, 14:52
Потім в карту досягнень, я повинен зустрітися з таблицею, де я можу розмістити зорі від 0a360 правильно? Вибачте за igniranza.
Значення, які йдуть росте на re збільшення навантаження двигуна, дросельної заслінки і оборотів? Правильно?
Принаймні, на всі мотоцикли ? cos?, навіть на 2 рази.
Якщо математика-не ? думка, значення вище затримують заздалегідь, розслабляючи двигун, в той час як нижні значення передбачають в результаті чого двигун більше? готовий, але sollecitandolo відповідно...
Так-так, хлопці?
Пишіть якісь файли, які починають давати йому спробувати якщо ви не проти.
Машиніст
01-03-2014, 17:17
Потім в карту досягнень, я повинен зустрітися з таблицею, де я можу розмістити зорі від 0a360 правильно? Вибачте за igniranza.
Значення, які йдуть росте на re збільшення навантаження двигуна, дросельної заслінки і оборотів? Правильно?
Принаймні, на всі мотоцикли ? cos?, навіть на 2 рази.
Якщо математика-не ? думка, значення вище затримують заздалегідь, розслабляючи двигун, в той час як нижні значення передбачають в результаті чого двигун більше? готовий, але sollecitandolo відповідно...
Так-так, хлопці?
Пишіть якісь файли, які починають давати йому спробувати якщо ви не проти.
я спробував зробити мод і я відкрив dicussione тут: https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?5828-Parere-mappa-C2-VTS
Якщо ви хочете, візьмемо в приклад цю ecu, і ми бачимо трохи думки. :rolleyes:
як правило, для bsoch я помітив, що в аванси, дані в незашифрованому вигляді, без перетворення....в той час як для marelli iaw ступеня, рівний 10 очок зростання
але чекати, що хтось що-небудь ? звичайно, той підтвердить...
на iaw ducati, я завжди робив так, і я виявив, що з діагнозом і журнали.
на bosch аванси харчування :для кожної точки підйому = 0,75 градусів двигун
як правило, значення pi? вище pi? заздалегідь. але не завжди.
у системах pi? старих було також зміщення (писати 0 градусів, не потрібно було писати 0)
giannimini
01-03-2014, 20:00
досконалий, отже, більш високі значення пі? заздалегідь, тому машина більше? готовий... я думав навпаки
файли c2 ви випробувані? тепер їх розвантаження і починаю йому поглянути
fabiovts88
01-03-2014, 20:51
таким чином, +1 очко відкладання 0.75 градусів, правильно? потім, видаливши заздалегідь!?
ducati83
01-03-2014, 21:07
на bosch аванси харчування :для кожної точки підйому = 0,75 градусів двигун
як правило, значення pi? вище pi? заздалегідь. але не завжди.
у системах pi? старих було також зміщення (писати 0 градусів, не потрібно було писати 0)
звичайно, ми говоримо про bosch дизель....
fabiovts88
01-03-2014, 21:21
я відомо, що на цій карті в ін'єкції парз, повна навантаження, корекція значення в кінці, на картку серії зменшиться ? так це означає, що відгодовує вже від вихідного до кінця? я вже зробив картку передоплати, що я роблю, даю ще бензин віднімання, як ви сказали вас? я збираюся в оману!!!!!! :)
giannimini
01-03-2014, 22:07
Зменшується лише до 6000 оборотів, але до цього порогу, збільшують насправді?
Якщо ви дивитеся в 2D, як ви розумієте.
Ви повинні бачити, а ти карту в останній стовпець, тобто навантаження двигуна/дросельної заслінки на 100x100 і перейти на читання спускаючись... цінності йдуть на підвищення, що це означає? Що я двигун з повним навантаженням, отже, тим з посадкою обертів аванси розслабляються і збільшує inizione... прийми все як є? що читати перед
І ви розумієте, що їй-то, відкривши карту в 3D
Тепер я можу й помилитися, але я думаю, cos?.
Той факт, що до 6000 оборотів значення відрізняються від попередніх я не розумію, може бути, ріжуть бензин... я Не знаю, але я думаю, cos? цей ecu... Тоді ми б все спробувати
fabiovts88
02-03-2014, 02:38
по-моєму, ви робите так багато плутанини, то я в іншій сторінці я виклав останню карту ? передбачити я дав + (для intederci), щоб змастити я дав -....
giannimini
02-03-2014, 15:42
Ок, в будь-якому випадку спробуйте його і дайте нам знати, як на мене, замість того, таким чином ви smagrito і з затримкою :-)
Коли ви кладете його на дайте нам знати ;-)
fabiovts88
02-03-2014, 16:12
у мене l обладнання і x завантаженням... я вже зроблені зареєстрований в моєму районі ... завтра, якщо я можу я роблю, щоб файл так, я бачу трохи, якщо є я зрозумів щось.. :)
giannimini
02-03-2014, 19:33
Ок, в будь-якому випадку, якщо ви добре виглядати, особливо, стовпець, всю праворуч cio? навантаження і метелик 100x100
? оборотів в хвилину, які йдуть піднявшись, ви розумієте, що valoi піднімаються, так і для inizione потім відгодовує (за винятком 6000, які спускаються знову) і значення, раніше то ж так думаю, що успіхи розслаблюють залізти обертів
Хлопці, я знаю, що всі говорять, що зниження значень жиру і збільшення значення ви припускаєте, на цій ecu
Але якщо ви вивчаєте карту і ВІДКРИЙТЕ в 3D ви помітите, напевно, це, що
Як це ви не нам, ви зробили інакше?
Я щось пропустив?
Будь ласка, поправте мене, якщо я написав фігня
fabiovts88
02-03-2014, 19:39
чесно кажучи, не знаю, я думав навпаки, що значення приходили (завжди дотримуючись звичайної мови) ? ke smagriva до 6000 оборотів в хвилину, які спускалися, щоб (може бути)змастити трохи навуглерожування ... ви, випадково, дали подивитися на мою останню карту?
giannimini
03-03-2014, 01:02
здрастуйте, фабіо для навуглерожування ви праві, віднімаючи у відгодовує і, поставивши вас smagrisce.
хоча аванси ок, поставивши затримку, забираючи ви припускаєте,. я поклав фотографію карти, відкритої в 3d
в останній карті ви inghrassato і затримки авансів в cio? step 3, якщо я не пам'ятаю погано, тому що ти забрав значення уприскування палива і збільшили ті, авансів.
72897290
fabiovts88
03-03-2014, 01:12
я не можу бачити зображення, з-за повідомлень .. ви можете mandarmele для пм або на пошту.. ?
leandro89
03-03-2014, 04:11
я не можу бачити зображення, з-за повідомлень .. ви можете mandarmele для пм або на пошту.. ?
у відповідності з першим і користувачів, які беруть участь у цьому проханні, не ? по суті обережні, ви потрапляєте в поріг, який дозволяє завантажити
giannimini
03-03-2014, 10:36
Як тільки ви приїжджаєте До повідомлень, ви можете робити те, що ви хочете уникнути, щоб нас забанити :-)
чесно кажучи, не знаю, я думав навпаки, що значення приходили (завжди дотримуючись звичайної мови) ? ke smagriva до 6000 оборотів в хвилину, які спускалися, щоб (може бути)змастити трохи навуглерожування ... ви, випадково, дали подивитися на мою останню карту?
насправді в цьому ecu в карту уприскування, знявши окуляри, він відгодовує їх і поміщаючи їх ви smagrisce, вибачте, все, що є? що я писав раніше.
а заздалегідь ? мова перш збільшення значення затримки. чому? значення зростають з посадкою обертів.
карту уприскування, ви маєте рацію, кажучи, що збагачує, знімаючи значення,
у будь-якому випадку, чому? у вас затримка, таким чином, заздалегідь? добре-обороти високі, щоб захистити двигун, але до 5000 фол р? pi? витяг...
проте редагувати карту одночасно сенна? не приходять більше? в ****.
вибачте знову за те, що я написав на карту уприскування, я заплутався з іншого ecu.
я поклав фотографії в 3d... щоб краще зрозуміти карту я відкриваю завжди так.
ось повідомлення, яке я повинен був написати, що для smaglio я поставив у розділі " файли " beccandomi ще ammunizione :-)
хоча аванси ок, поставивши затримку, забираючи ви припускаєте,. я поклав фотографію карти, відкритої в 3d
72897290
? зовсім навпаки
giannimini
03-03-2014, 12:05
? зовсім навпаки
Отже, ви, я думаю, що основні машини навантажень і низьких оборотів обертається з заздалегідь pi? відкладено, а потім поклав назад, і по мірі того, як набирає обертів, стає більше? aunticipata і, отже, pi? реактивний?
Мені здається дивним, чому? будь двигун 2 т скутер, або взагалі навпаки.
Оскільки значення зростають, я вважаю, що авансові платежі йдуть по мірі затримки залізти з обороту.
Потім покласти нижні значення повинні очікувати.
Буду радий почути ваші версії з цього приводу, пу? бути, що я помиляюся, я повторю, але все загоряння скутера, наприклад, заздалегідь змінної працюють cos?.
Дайте нам знати, привіт!
fabiovts88
03-03-2014, 15:38
я зробив так, бо від того, що я зрозумів, якщо зростання заздалегідь .. так що в моїй логіці, що я хотів передбачити л я дано так .. :)
Отже, ви, я думаю, що основні машини навантажень і низьких оборотів обертається з заздалегідь pi? відкладено, а потім поклав назад, і по мірі того, як набирає обертів, стає більше? aunticipata і, отже, pi? реактивний?
Мені здається дивним, чому? будь двигун 2 т скутер, або взагалі навпаки.
Оскільки значення зростають, я вважаю, що авансові платежі йдуть по мірі затримки залізти з обороту.
Потім покласти нижні значення повинні очікувати.
Буду радий почути ваші версії з цього приводу, пу? бути, що я помиляюся, я повторю, але все загоряння скутера, наприклад, заздалегідь змінної працюють cos?.
Дайте нам знати, привіт!
як на 2-тактних на 4-тактний хід заздалегідь з навантаженням і зі спини ? подібне, хоча абсолютні значення відрізняються.
і карту заздалегідь, про який ми говоримо, не є винятком.
ви бачите, навіть з 3d-зображення, які ви опублікували
fabiovts88
04-03-2014, 11:29
я хотів би зрозуміти, що на всі блоки (крім bosch me 7.4.5, наскільки я розумію) як розрахувати в градусах заздалегідь ? 1 точка = 1 градус або є формули перетворення? якщо ? так хто ? так ласкаві, dirmele! не знайшов
Повинен бути таким?:градусів заздалегідь = значення x 0,023437