КПК

Перегляд Повної Версії : audi a3 2.0 tdi не набирає обертів

autima07
23-12-2013, 19:29
привіт всім, хто знає, порадьте, як вирішити проблему, що я на цю a3, що з прикладеній карті, якщо натискаю усі, або трохи менше, ніж прискорювач, не піднімається вище 2000 оборотів, якщо замість accelero план, і я роблю перевищувати 2000 оборотів, я можу потонути всі , а не від " проблем.
дякую

blackwolf76
23-12-2013, 22:14
На мою скромну думку, ви зробили велику карту продуктивності, для? навіть не дали підвищень, які можуть створити проблеми тобі, як на малюнку. Не ? що, можливо, у вас якісь інші проблеми в ****llo механічний? Тип фільтри забруднені або ланцюга дизель не в топ.

autima07
24-12-2013, 09:06
те, що я хотів би знати, чи було це , я знаю, що не ? карта зроблено добре ,а що не м? великі виступи,але я був "майже"впевнений, що не може створити подібні проблеми.
По карті ще в продуктивності, то ви повинні діяти на інші карти, типу тієї, перетворення , або просто давати правильні кроком на тих, від мене торкаєтеся? може бути, я забув якийсь обмежувач дизель?
дякую

переглядаючи карту в 2d я вважаю, ряд карт, педалі окремо від інших карт, починаючи торкайтеся навіть ті, з тим же кроком, як якщо б вони були однодумцями або не активні?

blackwolf76
24-12-2013, 13:50
З правом втручання можна отримати гарні результати навіть без діяти на карти з драйвера.

puntospeed1.3
25-12-2013, 16:21
привіт.
кроком були дані без логіки 4-5 %, пошкодження не робить. Карти перетворення також для держави високою, якщо ви робите карту класичної часи змінюються, і ви знаєте, що будете доторкатися можна, не торкаючись їх.
карти педаль ті, які ви вказуєте драйвера повинні бути активні, у вас є тільки 7, існуюче поле ще й перо. навіть з 40% навантаження.
аванси не були знищені, але карта мало тяги навіть необхідні. ін'єкції parzializato ви можете дати більше".

недолік, що ви говорите, з 2000 оборотів, вам необхідно знати, якщо оригінальна карта робить те ж саме чи ні.

autima07
27-12-2013, 12:58
спасибі puntosped1.3 рекомендації.
дефект спостерігається тільки мод, в оригіналі йде добре, і діагноз не представляє ніякої помилки.
ви мапу , не логіка, правда, зроблено " на льоту " просто, щоб зробити приємне, не хочу шукати відмінною продуктивністю, хотів тихій річ зневажливо і, що не здійснив порушення або відновлення.

frantik3
27-12-2013, 15:17
на жаль, я відключив завантаження і багато іншого, і я не можу вам допомогти, якщо модератори дозволяють, напишіть мені ****

cawadany
27-12-2013, 15:52
По мені, проблема полягає в тому, що в деяких місцях ви підняли-й? тиск турбо порівняно з обмежувачем turbo

mattycar
27-12-2013, 16:35
також, по мені, ви повинні спробувати підняти обмежувач тиску турбо.також обмежувачі крутного моменту, ви можете підняти їх, ще трохи на високих

autima07
27-12-2013, 16:43
По мені, проблема полягає в тому, що в деяких місцях ви підняли-й? тиск турбо порівняно з обмежувачем turbo
як правило, але коли спрацьовує обмежувач тиску спалахує контрольна лампа, а от у мене немає жодної несправності в ебу.
у будь-якому випадку-друге, це спасибі.

sergiot
27-12-2013, 16:51
спробуйте відновлення оригінальних управління egr.
інші зміни не здаються мені такими, щоб робити відмінності, ні хорошого, ні поганого

autima07
27-12-2013, 17:40
я намагався з допомогою елементів управління egr орі, що з інших карт, орі до 2000 оборотів.
дефект залишається завжди, навіть якщо знизилася

puntospeed1.3
27-12-2013, 21:31
Карту 0EE4f2, що драйвер A905_970, ecm 2001 року називається: обмежувач тиску турбо, НЕ ? абсолютно вірно. Не знаю, що за карту, я ніколи не змінити. поверніть його орі і випробування.

msport (exil77grande)
02-01-2014, 23:27
на жаль, я відключив завантаження і багато іншого, і я не можу вам допомогти, якщо модератори дозволяють, напишіть мені ****

ти знаєш, що це проти правил,прямо зараз скачати й знову активним, і ви можете допомогти йому, тут.

іонів
03-01-2014, 16:20
Карту 0EE4f2, що драйвер A905_970, ecm 2001 року називається: обмежувач тиску турбо, НЕ ? абсолютно вірно. Не знаю, що за карту, я ніколи не змінити. поверніть його орі і випробування.

Я навпаки на різних ГОЛЬФ з двигуном схожі (але НЕ одно, звичайно) я завжди вважав, пов'язана з обмежувачем тиску. Я повинна була, навпаки, підняти його ВСЬОГО на 10%.
Тепер ? постала лише на високих навантаженнях, я б, наприклад, вирівняти крок.
ДІАГНОСТИКА з допомогою vag-com або подібне, вказує на помилки в машину ?

autima07
03-01-2014, 18:09
карта перевірена встала вся на такий же відсоток, як правило, з обмежувачами.

іонів
03-01-2014, 18:46
карта перевірена встала вся на такий же відсоток, як правило, з обмежувачами.

Встала, як ? Спробуйте 10% і подивитися, якщо вона змінюється. І повторюю В ДІАГНОСТИЦІ виникають помилки ?
Спробуйте також поставити в орі-ла-prex turbo, додаткова перевірка...

frantik3
03-01-2014, 20:32
спробуйте оригінальний файл, якщо це добре у випадку, якщо покладіть egr оригінальне управління , з цього файлу, навіть якщо дуже низьким, як збільшення не повинно бути такої проблеми, постав оригінал і подивитися, як вона йде в справу йде добре відредагований файл зачіпає тільки ін'єкції і подивитися, як іде, якщо не йде, зробіть лог з допомогою vag

autima07
08-01-2014, 16:24
файл priginale не проблема, я зробила тест, так і з елементами управління egr, що без, я збільшив на 10% крива обмежувач, не ? нічого не змінили.
як я можу, я роблю в три випробування, дякую всім

іонів
08-01-2014, 21:12
файл priginale не проблема, я зробила тест, так і з елементами управління egr, що без, я збільшив на 10% крива обмежувач, не ? нічого не змінили.
як я можу, я роблю в три випробування, дякую всім
Але ВИ ПЕРЕКОНАЛИСЯ В ДІАГНОСТИКИ, якщо є коди помилок ? Третій раз питаю ? перше, що потрібно зробити у випадку проблем !

autima07
09-01-2014, 15:11
Але ВИ ПЕРЕКОНАЛИСЯ В ДІАГНОСТИКИ, якщо є коди помилок ? Третій раз питаю ? перше, що потрібно зробити у випадку проблем !

на діагностиці помилок немає.
спасибі всім за турботу я сьогодні пробував нову карту добре продумані, і проблема не з'? ще.

cawadany
09-01-2014, 15:27
на діагностиці помилок немає.
спасибі всім за турботу я сьогодні пробував нову карту добре продумані, і проблема не з'? ще.

puntospeed1.3
09-01-2014, 19:47
для мене це був другий контроль egr, скидалося погано. потрібно було збільшити в кілька кривий, щоб помітити.

autima07
09-01-2014, 22:13
ще раз спасибі