КПК

Прагляд Поўнай Версіі : audi a3 2.0 tdi не набірае абароты

autima07
23-12-2013, 19:29
прывітанне ўсім, хто-небудзь ведае, парайце, як вырашыць праблему, што я на гэтую a3, што з прыкладаемай карце, калі націскаю ўсе, або крыху менш, чым паскаральнік, не паднімаецца вышэй 2000 абаротаў, калі замест accelero план, і я раблю перавышаць 2000 абаротаў, я магу патануць ўсе , а не ад " праблем.
дзякуй

blackwolf76
23-12-2013, 22:14
Па маім сціплым меркаванні, вы зрабілі вялікую карту прадукцыйнасці, для? нават не далі павышэнняў, якія могуць стварыць праблемы табе, як на малюнку. Не ? што, магчыма, у вас якія-то іншыя праблемы ў ****llo механічны? Тып фільтры забруджаныя або ланцуга дызель не ў топ.

autima07
24-12-2013, 09:06
тое, што я хацеў бы ведаць, ці было гэта , я ведаю, што не ? карта зроблена добра ,а што не г? вялікія выступы,але я быў "амаль"упэўнены, што не можа стварыць падобныя праблемы.
Па карце яшчэ ў прадукцыйнасці, то вы павінны дзейнічаць на іншыя карты, тыпу той, пераўтварэння , або проста даваць правільныя крокам на тых, ад мяне дакранаецеся? можа быць, я забыўся нейкі абмежавальнік дызель?
дзякуй

праглядаючы карту ў 2d я лічу, шэраг карт, педалі асобна ад іншых карт, пачынаючы дакранайцеся нават тыя, з тым жа крокам, як калі б яны былі аднадумцамі ці не актыўныя?

blackwolf76
24-12-2013, 13:50
З правам ўмяшання можна атрымаць добрыя вынікі нават без дзейнічаць на карты з драйвера.

puntospeed1.3
25-12-2013, 16:21
прывітанне.
крокам былі дадзеныя без логікі так 4-5 %, пашкоджанні не робіць. Карты пераўтварэнні таксама для дзяржавы высокай, калі вы робіце карту класічнай часы змяняюцца, і вы ведаеце, што будзеце дакранацца можна, не дакранаючыся іх.
карты педаль тыя, якія вы паказваеце драйвера павінны быць актыўныя, у вас есць толькі 7, існуючае поле яшчэ і пяро. нават з 40% нагрузкі.
авансы не былі кранутыя, але карта мала цягі нават не патрэбныя. ўпырску parzializato вы можаце даць больш".

недахоп, што вы кажаце, з 2000 абаротаў, вам неабходна ведаць, калі арыгінальная карта робіць тое ж самае або не.

autima07
27-12-2013, 12:58
дзякуй puntosped1.3 за параду.
дэфект назіраецца толькі мод, у арыгінале ідзе добра, і дыягназ не ўяўляе ніякай памылкі.
вы карту , не логіка, праўда, зроблена " на леце " проста, каб зрабіць прыемна, не хачу шукаць выдатнай прадукцыйнасці, хацеў ціхай рэч грэбліва і, што не здзейсніў парушэнні або аднаўлення.

frantik3
27-12-2013, 15:17
на жаль, я адключыў загрузкі і многае іншае, і я не магу вам дапамагчы, калі мадэратары дазваляюць, напішыце мне ****

cawadany
27-12-2013, 15:52
Па мне, праблема заключаецца ў тым, што ў некаторых месцах вы паднялі-й? ціск турбо па параўнанні з абмежавальнікам turbo

mattycar
27-12-2013, 16:35
таксама, па мне, вы павінны паспрабаваць падняць абмежавальнік ціску turbo.anche абмежавальнікі крутоўнага моманту, вы можаце падняць іх, яшчэ ледзь-ледзь на высокіх

autima07
27-12-2013, 16:43
Па мне, праблема заключаецца ў тым, што ў некаторых месцах вы паднялі-й? ціск турбо па параўнанні з абмежавальнікам turbo
як правіла, але калі спрацоўвае абмежавальнік ціску загараецца кантрольная лямпа, а вось у мяне няма ніякай няспраўнасці ў эбу.
у любым выпадку-другое, гэта дзякуй.

sergiot
27-12-2013, 16:51
паспрабуйце аднаўленне арыгінальных кіравання egr.
іншыя змены не здаюцца мне такімі, каб рабіць адрозненні, ні добрага, ні дрэннага

autima07
27-12-2013, 17:40
я спрабаваў як з дапамогай элементаў кіравання egr крычы, што з іншых карт, оры да 2000 абаротаў.
дэфект застаецца заўседы, нават калі знізілася

puntospeed1.3
27-12-2013, 21:31
Карту 0EE4f2, што драйвер A905_970, ecm 2001 года называецца: абмежавальнік ціску турба, НЕ ? абсалютна дакладна. Не ведаю, што за карту, я ніколі не змяніць. вярніце яго на врі і выпрабаванні.

msport (exil77grande)
02-01-2014, 23:27
на жаль, я адключыў загрузкі і многае іншае, і я не магу вам дапамагчы, калі мадэратары дазваляюць, напішыце мне ****

ты ведаеш, што гэта супраць правіл,прама цяпер спампаваць і зноў актыўным, і вы можаце дапамагчы яму, тут.

іонаў
03-01-2014, 16:20
Карту 0EE4f2, што драйвер A905_970, ecm 2001 года называецца: абмежавальнік ціску турба, НЕ ? абсалютна дакладна. Не ведаю, што за карту, я ніколі не змяніць. вярніце яго на врі і выпрабаванні.

Я наадварот на розных ГОЛЬФ з рухавіком падобныя (але НЕ роўна, вядома) я заўседы лічыў, звязаная з абмежавальнікам ціску. Я павінна была, наадварот, падняць яго ЎСЯГО на 10%.
Цяпер ? ўстала толькі на высокіх нагрузках, я б, напрыклад, выраўнаваць крок.
ДЫЯГНОСТЫКА з дапамогай vag-com або падобнае, паказвае на памылкі ў машыну ?

autima07
03-01-2014, 18:09
карта правераная ўстала ўся на такі ж працэнт, як звычайна, з абмежавальнікамі.

іонаў
03-01-2014, 18:46
карта правераная ўстала ўся на такі ж працэнт, як звычайна, з абмежавальнікамі.

Устала, як ? Паспрабуйце 10% і паглядзець, калі яна мяняецца. І паўтараю Ў ДЫЯГНОСТЫЦЫ ўзнікаюць памылкі ?
Паспрабуйце таксама паставіць у крычы-ла-prex turbo, дадатковая праверка...

frantik3
03-01-2014, 20:32
паспрабуйце арыгінальны файл, калі гэта добра ў выпадку, калі пакладзеце egr арыгінальнае кіраванне , з гэтага файла, нават калі вельмі нізкім, як павелічэнне, не павінна быць такой праблемы, пастаў арыгінал і паглядзець, як яна ідзе ў справу ідзе добра адрэдагаваны файл закранае толькі ін'екцыі і паглядзець, як ідзе, калі не ідзе, зрабіце лог з дапамогай vag

autima07
08-01-2014, 16:24
файл priginale не праблема, я зрабіла тэст, так і з элементамі кіравання сістэмы рэцыркуляцыі ог, што без, я павялічыў на 10% крывая абмежавальнік, не ? нічога не змянілі.
як я магу, я раблю ў тры выпрабаванні, дзякуй усім

іонаў
08-01-2014, 21:12
файл priginale не праблема, я зрабіла тэст, так і з элементамі кіравання сістэмы рэцыркуляцыі ог, што без, я павялічыў на 10% крывая абмежавальнік, не ? нічога не змянілі.
як я магу, я раблю ў тры выпрабаванні, дзякуй усім
Але ВЫ ПЕРАКАНАЛІСЯ Ў ДЫЯГНОСТЫКІ, калі есць коды памылак ? Трэці раз пытаюся ? першае, што трэба зрабіць у выпадку праблем !

autima07
09-01-2014, 15:11
Але ВЫ ПЕРАКАНАЛІСЯ Ў ДЫЯГНОСТЫКІ, калі есць коды памылак ? Трэці раз пытаюся ? першае, што трэба зрабіць у выпадку праблем !

на дыягностыцы памылак няма.
дзякуй усім за клопат я сення спрабаваў новую карту добра прадуманы, і праблема не c'? яшчэ.

cawadany
09-01-2014, 15:27
на дыягностыцы памылак няма.
дзякуй усім за клопат я сення спрабаваў новую карту добра прадуманы, і праблема не c'? яшчэ.

puntospeed1.3
09-01-2014, 19:47
для мяне гэта быў другі кантроль egr, скідалася дрэнна. трэба было павялічыць у некалькі крывой, каб заўважыць.

autima07
09-01-2014, 22:13
яшчэ раз дзякуй