Перегляд Повної Версії : Потрібно чи ні зміни ?
blueangel666
23-12-2013, 09:35
Я інтерфейс elm327, ймовірно, китайського походження, прийнято в інтернеті.
На моєму scenic можу бачити різні параметри, але я її взяв, в основному, щоб побачити помилки. І я повинен сказати, що він робить свою роботу.
Цей знаменитий змінити, я хотів би бачити ще ? Що ?
SlimPickens
23-12-2013, 12:44
Зміни в s? ? операції, які ви робите, якщо інтерфейс відмовляється з'єднуватися в певні блоки управління. Ви говорите,?, наскільки я знаю, завжди в таких, наприклад, автомобілі групи Fiat і програмного забезпечення Multiecuscan. На Renault, може бути по-іншому...для curiosit?, які програми ви використовуєте?
blueangel666
23-12-2013, 17:13
Що стосується android, я добре з "Крутний момент", який не відключається ніколи. Також добре, "Scan Master" що ? також пі? швидко для зчитування та стирання помилок.
У windows я використовував "Scan Master ELM"
? повторюю, що крім стирання помилок, потрібно дуже мало.
SlimPickens
23-12-2013, 17:17
Ах, добре, на практиці у вас тільки управління двигуном, є, звичайно, sar? щось конкретне для Renault, але l? я не знаю, допомогти вам, ви повинні відчувати себе якийсь інший власник або фахівець на форумі...
blueangel666
23-12-2013, 18:26
Ви, praticamnete мені ж інформацію, що я на межі : Швидкість?, кількість замірів, км з GPS ....
Ви пу? також налаштувати, щоб отримати інший, але мені потрібно тільки додасть їм мужності і сексуальності "зроби сам"
ducati83
24-12-2013, 01:37
дивитися я, що китайська я сів на cip elm оригінал і можу сказати, що йде дивно....мені не довелося нічого міняти....і китайський працював дуже добре,....? я кидаю на безпеку і не знайшовши, платять дуже....я зробив пересадку....
blueangel666
24-12-2013, 10:16
Чорт візьми, хлопці !!! І я, що я думав, що всім відомо, що....., в порівнянні з вами я pivello.
ОБМІН НА ELM ?? Мама моя, ви думаєте, все !!
Слухати ducati83, вам переворотом, те ж питання, що я ? була пошта від одного "SlimPickens", ви, які програми ви використовуєте ??
SlimPickens
24-12-2013, 13:28
дивитися я, що китайська я сів на cip elm оригінал і можу сказати, що йде дивно....мені не довелося нічого міняти....і китайський працював дуже добре,....? я кидаю на безпеку і не знайшовши, платять дуже....я зробив пересадку....
Конкретно, що відмінності ви помітили? І, якщо я можу запитати, приблизна вартість "трансплантація"?