Прагляд Поўнай Версіі : падлучэнне elm 327
прывітанне я купіў новы кабель elm 327 v1.4....калі я раблю тэст з multiecuscan кажа, што гэты інтэрфейс не ' ? сумяшчальны з elm 327 1.3 !не colleghera' ў адсутнасць модуля can..хто-небудзь з вас ведае, як даць мне spiagazione...дзякуй.
ducati83
22-12-2013, 20:57
прабачце, што значыць, што інтэрфейс не ? сумяшчальны з elm? інтэрфейс ? у elm....
SlimPickens
22-12-2013, 20:58
Добры дзень, вы спрабавалі зрабіць пошук інтэрфейс?
Ela.Toretto
22-12-2013, 21:01
я таксама даваў гэтую памылку, я змяніў порт usb (такі ж, якую вы выкарыстоўваеце для падлучэння ў мбіт / з) і працуе... да мяжы, паспрабуйце самі зрабіць cos? калі нават з аўтаматычнай (як справядліва прапанаваў SlimPickens) вырашайце ...
прабачце, што значыць, што інтэрфейс не ? сумяшчальны з elm? інтэрфейс ? у elm....
пры падключэнні кабеля elm 327 я се порт не знойдзены....я раблю тэст і мне ад гэтага адказу я зрабіў некалькі тэстаў...але нічога ..цяпер я, адкрываючы, каб убачыць, калі есць differnze з той іншы, якая ў мяне працуе..... на самай справе падчас тэсту c'? запіс з кропкай!....
SlimPickens
22-12-2013, 21:14
Potr? таксама можа быць розным, але ? праблема налады ты не распавеў нам, што аказваецца ў даследаванні інтэрфейс (калі тэст, хочаце). Порт, хуткасць? etc...
SlimPickens
22-12-2013, 21:19
У яго былі адмысловыя драйвера?
biondo83
23-12-2013, 09:30
Які драйвер вы выкарыстоўваеце? "У выпадку, калі новы інтэрфейс прымае тэхналогіі USB 3.0?
Калі я падключыў кабель ? autoistallato з порта n 5...тэст робіць, але c'? голас...***** mand ATAT1 адказ?....у той час як іншы elm я ад усіх каманд ок....гэта таксама вы ? autoistallato....без уводу драйвер. ..адкрыўшы яго яны ідэнтычныя. ..
але дзіўна.