Перегляд Повної Версії : Видалення клапана з приводом, Audi a3
Привіт Рага , я хотів задати питання ? як можна виключити перевірку на блок управління двигуна для моторного клапана на впускному колекторі dell 'Audi a3, 20 tdi , у мене є потреба, щоб уникнути, щоб замінити клапан, що, виявляється, маршрут , можливо, я повинен також видалити DTC , так як клапан має електричні проблеми з датчиком положення.
Додаю файл орі.
Дякую
іноді я ? сталося так, що, за винятком egr від управління soft-top, не зустрічала ще...
ви можете спробувати...
Здрастуйте , EGR ? gi? виключена , але не буде? так, типу, JTD клапан Swirl ??
biondo83
23-12-2013, 09:32
Ви говорите мені, що сім'я ecu належить файл, який у вас додається? на жаль я не можу завантажити файл, і я не можу зробити ні в яке порівняння. Спасибі.
magi1984
23-12-2013, 09:54
зробіть спочатку від'єднати роз'єм клапана, див. у розділі " що? dtc, і видалити його
як правило, помилка ? p2015, якщо я правильно пам'ятаю
blueangel666
23-12-2013, 17:27
Для EGR помилки P040X...., де X-це саме типу помилка ....залежить !
більш, що код помилки P0 щодо soft-top потрібно знати код помилки vag 5-значний.....
таким чином, ви можете шукати в ecu більш легко і відключити..
legendaryslave
24-12-2013, 00:08
зробіть спочатку від'єднати роз'єм клапана, див. у розділі " що? dtc, і видалити його
як правило, помилка ? p2015, якщо я правильно пам'ятаю
я зробив так на князівства, єдиний недолік повинен був залишити perte електричної нападу в іншому випадку recovery шпигун
blackwolf76
24-12-2013, 00:34
Усуваючи dtc проблеми бути не повинно, принаймні так я вирішив останнім часом, не змінюючи клапана, що, якщо він збирається отримати благословити часто і з задоволенням.
Привіт , прямо зараз не пам'ятаю, DTC, що відбувається , але як я можу один раз прочитати код помилки, його і видалити його назавжди ?
blackwolf76
25-12-2013, 10:25
Або з soft підходить, як *******ч або ви покладаєтеся на тих, хто це знає.