КПК

Перегляд Повної Версії : Інформація про обмежувач крутного моменту

GPoint
21-12-2013, 13:00
Привіт всім, у мене є сумніви на обмежувачі крутного моменту, що знаходяться в ecu мого GT 1900 150CV EDC16C39. Я заявляю, що я лише аматор, але ? від p? час, що я втрачаю з ECM, щоб спробувати щось зрозуміти і в майбутньому, можливо, оптимізувати свій автомобіль. Однак мої сумніви, повідомляється на обмежувачі крутного моменту, так як на ecu ? сьогодення-це "обмежувач максимального крутного моменту" і обмежувач для кожного руху.

Значення обмежувача руху встановлюються на 1000, то я роблю висновок, що ? як якщо б вони були заборонені?

Якщо потребує? довелося обмежити крутний момент тільки на шостій передачі, можна буде? Cio? якщо в "обмежувач крутного моменту massiama" 2500RPM я 360nm і в "обмежувач крутного моменту шостій передачі" 2500RPM я 330nm, як би ви ебу?

sergiot
21-12-2013, 13:26
esguirebbe нова команда щоразу приходить інформація 6 передач є.

GPoint
21-12-2013, 14:45
Тому якщо ви хочете вирішити проблему, тільки пара мається на шостій передачі я можу змінити параметри тільки для цього умови.

franco75
21-12-2013, 16:46
очевидно тільки те, пі? вниз. а зазвичай навпаки, ми тільки на низьких передачах

sergiot
21-12-2013, 17:29
якщо ми не indiscrteti, що проблеми у вас в 6 передачі?

SandroMarciano
21-12-2013, 18:30
Привіт всім, у мене є сумніви на обмежувачі крутного моменту, що знаходяться в ecu мого GT 1900 150CV EDC16C39. Я заявляю, що я лише аматор, але ? від p? час, що я втрачаю з ECM, щоб спробувати щось зрозуміти і в майбутньому, можливо, оптимізувати свій автомобіль. Однак мої сумніви, повідомляється на обмежувачі крутного моменту, так як на ecu ? сьогодення-це "обмежувач максимального крутного моменту" і обмежувач для кожного руху.

Значення обмежувача руху встановлюються на 1000, то я роблю висновок, що ? як якщо б вони були заборонені?

Якщо потребує? довелося обмежити крутний момент тільки на шостій передачі, можна буде? Cio? якщо в "обмежувач крутного моменту massiama" 2500RPM я 360nm і в "обмежувач крутного моменту шостій передачі" 2500RPM я 330nm, як би ви ебу?

Міркування ? правильно, і я його застосовую дуже часто, так як з довгих передач у нас більше? проблеми на маховику, так ? корисно обмежити крутний момент на 6^і 5^.

SlimPickens
21-12-2013, 20:15
Це обмежувач на окремих передач існує на всіх двигунах або тільки тих, хто в момент особливо високого? На моєму 1.3 multijet (200нм) у мене завжди було враження, що в перших двох передач двигун мав "менше", зараз читаю цю річ, і я думаю,...

sergiot
21-12-2013, 20:22
іноді насправді ви використовуєте обмеження крутного моменту з низьких передачах 1 і 2 або тільки 1 , коли обмін має обмежень міцність.
в сутності ? метод охорони обмін, cos? як класичний обмежувач пара пу? корисно розглянути на захист двигуна.

SlimPickens
21-12-2013, 20:33
Мій обмін (класичний C510) з того, що я знаю, тримає офіційно 206nm, і він говорить, що певні пошукові і вони теж були "каструвати", щоб залишитися в рамках передачі. Відчуття, що попереджаю вас, я відбувається, зокрема, immettendomi у карусель і на місці. Ви приїдете, може бути, той вистрілив, і ви бачите його востаннє; cos? замість того, щоб змінилося солодкий, в залежності від того, випади, все для тебе половиною, але двигун, здається, трохи втопити. І не ? ефект дизеля, що стіни вище, або, принаймні, не думаю. Зазначено, круглих-й? великі де двигун тримає спокійно на третій передачі, ні вийти з рішення з надання повної і стриманий протягну. Вважаєте, хороший крутний момент і потужність.

sergiot
21-12-2013, 20:46
деякі двигуни обмежені в 1 і 2 передачу і назад.
для ретро ? зрозуміти, що вам не потрібно, але в 1 і 2 часто, і не тільки дизель, обмежує крутний момент, також з питань гарантії на обмін.

SlimPickens
21-12-2013, 21:00

sergiot
21-12-2013, 21:38
я здивований, що це сюрприз.
не забувайте, що електронні блоки управління інструменти, які служать для роботи з механіки, яка має певні особливості , фізичні , розміри, продуктивність, і, що будівельники визначають через це поєднання механіки та електроніки, що модель автомобіля, повинен мати.
тому ебу не визначає автомобіль, але навпаки ? автомобіль, як потрібний, який визначає, що повинно бути відображено в блок управління.

GPoint
21-12-2013, 22:55
якщо ми не indiscrteti, що проблеми у вас в 6 передачі?

Тихий, немає проблеми, дійсно спасибі, вичерпні відповіді. Практично всі ? народився, коли я замінив зчеплення і я вирішив провести зміни в групі Зчеплення+Маховик, встановивши Маховик Monomassa. Машина йде дуже добре, дьогтю в бочці меду ? що на шостій передачі приблизно 2200\2500Rpm, якщо я хочу відновити силу відчуває вібрації, яка, ймовірно, раніше був затухають з маховика. Якщо поставлю карту ОРІ ? значно зменшується і тільки обмежений діапазон 2200\2300Rpm. Перевіряючи значення обмежувача крутного моменту, як в оригінальній карті приблизно 2250Rpm ? обмежений, приблизно в 350 нм максимального крутного. Отже, враховуючи, що проблема проявляється тільки в Шостому, я хотів обійти цю неприємність, щоб поповнити картку moddata. Серед іншого в обмін на GT ? на C530\6, що має бути вивчена для того, щоб тримати 305nm, я робив вигляд, що у картці Орі випробуванні значення, і це значення було перевищене приблизно на 55nm, я думав, що я знайти 305 як верхня межа.

Сьогодні я зменшив значення обмежувача Шостій передачі від 1000 до приблизно 340\350 для перевірки проблеми, насправді я, різко знижується вібрація тільки в цій deterinata стан. Будучи новачком в цьому питанні, тепер "giocherello" з картою, яка у мене ? було, просто щоб почати розбиратися і виключно для особистого знання.

sergiot
22-12-2013, 09:30
у мене теж була така ж проблема з 156 1,9 110 л. с., що коли зіставляється стикалася з такою ж проблемою вібрації на додаток до принципу проковзування зчеплення. я дав вага, особливо при прослизанні зчеплення, а за рахунок пари, я вирішив обидві проблеми.
тільки, що я вважав за краще опустити обмежувач в цілому також, чому? на низьких передачах 1 і 2, коли я сильно з колеса при мені труднощі? перевірити рульове управління.

GPoint
22-12-2013, 11:19
у мене теж була така ж проблема з 156 1,9 110 л. с., що коли зіставляється стикалася з такою ж проблемою вібрації на додаток до принципу проковзування зчеплення. я дав вага, особливо при прослизанні зчеплення, а за рахунок пари, я вирішив обидві проблеми.
тільки, що я вважав за краще опустити обмежувач в цілому також, чому? на низьких передачах 1 і 2, коли я сильно з колеса при мені труднощі? перевірити рульове управління.

Я вже? намагався змінити карту з відмінними результатами, сьогодні спробує? точити далі карту, щоб усунути проблему, до п'ятої не, мені здається, можуть виникнути інші проблеми, навіть мій ? в основному тому, monomassa, яка гасить менше вібрації.

ducati83
22-12-2013, 11:21
ну, я думаю, це проблема зчеплення в зборі....навіть я з 159 я ніколи не страждав від вібрації і прослизання....тепер нове зчеплення, якщо вони на шосе і беру або 5 або 6 передачу при 2000 об або навіть нижче....потім близько 110 120 км/год... мене вібрує та декілька декорат....у той час як від 1 до 4-тягне звір, без поривів вібрації або проблеми...і все ж пара встановлена ? ж, як і в те число оборотів на всіх передачах......я вважаю, є фізичні межі власного компонента, можливо, не дуже хорошу якість?...чому? раніше з тієї ж карти і зчеплення ori автомобіля з 70k км у мене не було цієї проблеми.....звичайно, тепер я шкодую, не ставлю зчеплення посилена різні.......але chiss? якщо мене обходять....

GPoint
22-12-2013, 11:40
ну, я думаю, це проблема зчеплення в зборі....навіть я з 159 я ніколи не страждав від вібрації і прослизання....тепер нове зчеплення, якщо вони на шосе і беру або 5 або 6 передачу при 2000 об або навіть нижче....потім близько 110 120 км/год... мене вібрує та декілька декорат....у той час як від 1 до 4-тягне звір, без поривів вібрації або проблеми...і все ж пара встановлена ? ж, як і в те число оборотів на всіх передачах......я вважаю, є фізичні межі власного компонента, можливо, не дуже хорошу якість?...чому? раніше з тієї ж карти і зчеплення ori автомобіля з 70k км у мене не було цієї проблеми.....звичайно, тепер я шкодую, не ставлю зчеплення посилена різні.......але chiss? якщо мене обходять....

У самому справі ? саме з цієї причини я пробував комплект monomassa так як зчеплення і маховик оригінал почали давати кілька проблем (не рахуючи проблем гартівних педалі, які не залежать від карти), зчеплення і маховик оригінал, не правильно відмінна якість? також, на мою думку. Спуски з новою групою, я ніколи не мали, і якщо все піде добре, я дозволяю, навіть з сальто, що я думаю, це в будь-якому випадку пов'язано в обмін, що не має великої допуск.

tidus1985
22-12-2013, 13:02
дивись, у мене встановлений маховик і зчеплення, отриманих coupe t20v, і у мене не було більше ніякої вібрації, навіть 6a на 2000 оборотів, тільки на 1200 обертів, якщо я в мета-газ починає strattonare, але як тільки даю газ перестає

GPoint
22-12-2013, 14:42
дивись, у мене встановлений маховик і зчеплення, отриманих coupe t20v, і у мене не було більше ніякої вібрації, навіть 6a на 2000 оборотів, тільки на 1200 обертів, якщо я в мета-газ починає strattonare, але як тільки даю газ перестає

tidus1985
22-12-2013, 14:57
як введіть з цього маховика? я ще з 110mm3, але я також gt2256v, отриманих 2.4 jtd 150cv

ducati83
22-12-2013, 19:38
mannaggia і я знав, що мені потрібно перетворити в monomassa і зчеплення міді.....всі казали мені, що машина буде strattonato, і що ви б мали набагато більше вібрації, ніж bimassa навіть ходити нормально в русі.....замість вже ще мені сказали, що не ? cos?.....
подарунок я...можливо, я розміщую мою кому-те, що повинен робити....я тільки 5к км факти.....може бути, навіть менше...

sergiot
22-12-2013, 19:44
око оцінити все добре.
вибір monomssa і зчеплення міді ? добре для використання в продуктивності автомобіля, але комфорт водіння може бути оштрафований.
у bimassa ? був введений, щоб забезпечити комфорт в автомобілі. менше ударів, кидків з випуском.
якщо ви їдете добре monomassa , але якщо зазвичай у пасажирів (можливо, чутливі) валюти добре вибір.

ducati83
22-12-2013, 20:55
тут я пересадити 1,3 multijet 90cv на y з турбіни ducato.....муфта мідна.....і йде від бога....комфорт ? добре.....або краще ви не помітили різниці щодо.....

GPoint
22-12-2013, 21:39
як введіть з цього маховика? я ще з 110mm3, але я також gt2256v, отриманих 2.4 jtd 150cv

Карту не я зробив це сам, я тільки змінити limittori крутного моменту. Однак, я, здається, 107\108, отже, 7% - й? починаючи з 2250rpm, все, що ви маєте на увазі кількість? палива впорснути.

mannaggia і я знав, що мені потрібно перетворити в monomassa і зчеплення міді.....всі казали мені, що машина буде strattonato, і що ви б мали набагато більше вібрації, ніж bimassa навіть ходити нормально в русі.....замість вже ще мені сказали, що не ? cos?.....
подарунок я...можливо, я розміщую мою кому-те, що повинен робити....я тільки 5к км факти.....може бути, навіть менше...

Той факт, що всі групи, і-й? легкий відчувається позитивно, а також перемикання зчеплення ? pi? прямого? sergiot не має всіх гріхах. Машина ? безумовно, pi? галаслива, відчувається при найменшій пінгу, ніж раніше
і, незважаючи на не будуть зазнавати великих коливань, на відміну від першої ? очевидно. Поїдемо назад, я не знаю, якщо я виберу цей набір, максимальне буде маховик, посилений і полегшений, але варто sassata.

tidus1985
22-12-2013, 23:30
робить шум до мінімуму стилі ducati, дзвін

GPoint
23-12-2013, 00:09
Вірно, але без сухого тертя.... Не знаю, що його викликає, якщо де-небудь на обмін або пружини з маточиною приводу муфти.

tidus1985
23-12-2013, 00:16
ні ? підшипник на натискний диск, який вібрує, розслідування в момент, коли натискний муфти і сили на натискний диск шум припиняється

blackwolf76
23-12-2013, 00:45
Якщо я можу дати пораду, щоб при вібрації стрільба рекомендую перевірити півосі з боку коробки передач. І часто на автомобілі fiat group, що ви пошкодили "склянку" з боку коробки передач з-за витоку мастила всередині, можливо з-за навушників в дорозі, і у вас виникли ті вібрації, які, можливо, при повороті керма до упору трохи або вправо, або вліво, ви повинні прагнути до зниження.

ducati83
23-12-2013, 11:06
я вважаю, що під постріл з-за карту....чому? від золота проблем немає....

мегамозок
23-12-2013, 11:48
ви під обстрілом, часто ? карту, я також мав я цю проблему, то вирішив на обмежувачі 4-го, 5-го і 6 передач. На низьких навантаженнях мені slittava на марсі довгі від 2000 до 2250 точки, в якій я максимально дизельного палива і максимальний тиск турбо. Розміщені обмежувачі ? - все в порядку. У низьких передач замість обговорень проблеми.

ducati83
23-12-2013, 13:06
ви ж проблеми....cerher? втрутитися, я навіть на обмежувачі передач....

GPoint
23-12-2013, 17:21
ні ? підшипник на натискний диск, який вібрує, розслідування в момент, коли натискний муфти і сили на натискний диск шум припиняється

Велике спасибі за інфо. Читаю по всьому інтернету були ті, хто говорив, постів кпп, які вібрують і інші речі, що стосуються обмін, і насправді я я p? турбує. ?поведінка ? так само, як ви кажете, при натисканні зчеплення перестає робити те металевий дзвін.

PS Є інформація, що якщо я захочу cimentarm в карту з нуля, значення драйвера ECM Titanium буде достатньо, щоб почати заробляти гідну роботу? У моєї поточної карті є кілька речей, драйвера і, якщо чесно, в машині веде себе добре, тому це був тільки особистий виклик спробувати зробити з 0.

tidus1985
23-12-2013, 17:36
що двигун і ecu ми говоримо саме?

GPoint
23-12-2013, 21:57
що двигун і ecu ми говоримо саме?

edc16c39 1900 mjet 16v 150cv

tidus1985
23-12-2013, 23:28
з драйвер для карти викривлений, отже, стандарти потрібно тільки egr dpf поза драйвера, dpf через switch off для вашої інше вам потрібно: карту педаль, обмежувач крутного моменту, карта часу, карта turbo і обмежувач, карта залізничних і обмежувач, карта iq to nm правильним, якщо ви хочете трохи попрацюємо ad hoc, і не потрібно нічого іншого, завжди частина системи egr dpf, ? всі драйвери titanium

ducati83
24-12-2013, 01:31
з драйвер для карти викривлений, отже, стандарти потрібно тільки egr dpf поза драйвера, dpf через switch off для вашої інше вам потрібно: карту педаль, обмежувач крутного моменту, карта часу, карта turbo і обмежувач, карта залізничних і обмежувач, карта iq to nm
що ви маєте на увазі?

GPoint
24-12-2013, 12:21
з драйвер для карти викривлений, отже, стандарти потрібно тільки egr dpf поза драйвера, dpf через switch off для вашої інше вам потрібно: карту педаль, обмежувач крутного моменту, карта часу, карта turbo і обмежувач, карта залізничних і обмежувач, карта iq to nm правильним, якщо ви хочете трохи попрацюємо ad hoc, і не потрібно нічого іншого, завжди частина системи egr dpf, ? всі драйвери titanium

Потім драйвер буде пі? досить, крім EGR.

blackwolf76
24-12-2013, 13:54
Але ти впевнений, що не має dpf?? Я ніколи не бачив без 150cv...

GPoint
24-12-2013, 17:25
Але ти впевнений, що не має dpf?? Я ніколи не бачив без 150cv...

tidus1985
24-12-2013, 17:39
для закриття карти dell egr знайшли в достатку приклади тут, на форумі адреси, мені здається

GPoint
25-12-2013, 01:39
для закриття карти dell egr знайшли в достатку приклади тут, на форумі адреси, мені здається

Мене виникли сумніви на egr так як ти написала мені, що c'? щось навіть з драйвера, щоб виключити її. Враховуючи, що тих, хто зробив мені карту на мене дата збігається з оригіналом, тільки з egr виключено, перевіряючи на ECM Titanium різницю між 2 картами ? тільки в розділі-драйвера, присвячений клапан EGR. Він був для мене ? прийшли сумніви, однак, я архіваріус? у різних дискусіях, хоча до сьогоднішнього дня я не отримав ne включень індикаторів ne помилки в діагнозі.

PS ВСІХ З РІЗДВОМ :)

tidus1985
25-12-2013, 11:49
на c39 тепер ? відомо, що ви chide в egr-видалення 2 горбів строго драйвера, тобто всі елементи управління гістерезису, потім, вимкнувши власну функцію egr, якщо людина, який зробив тобі карту не знає, це тип закриття egr, які використовують, я став трохи обережні, думка моя, то очевидно,

GPoint
25-12-2013, 17:37
на c39 тепер ? відомо, що ви chide в egr-видалення 2 горбів строго драйвера, тобто всі елементи управління гістерезису, потім, вимкнувши власну функцію egr, якщо людина, який зробив тобі карту не знає, це тип закриття egr, які використовують, я став трохи обережні, думка моя, то очевидно,

Я не certazza, проте в цих дд відпустки я пообіцяв собі, читати на форумі і перевірити питання. Ви терр? в курсі.

tidus1985
25-12-2013, 18:06
враховуючи, що ця ? вашу тему ви можете викласти свою картку, і ми можемо допомогти вам

msport (exil77grande)
28-12-2013, 12:16
якщо хочете, можете відкрити нову тему у початківців розміщувати орі і mod і попросити оцінку нашого діяли бачив, що тут ми говоримо про limitatoire пара, тому ми уникаємо off topic.

GPoint
28-12-2013, 22:57
якщо хочете, можете відкрити нову тему у початківців розміщувати орі і mod і попросити оцінку нашого діяли бачив, що тут ми говоримо про limitatoire пара, тому ми уникаємо off topic.

Ок, враховуючи, що це питання для мене відкрите питання, я вирішив, seguir? ваш рада. Я даю ще кілька днів, часу для вивчення системи рециркуляції ог, використовуючи відпустку. Ще раз спасибі всім.

biondo83
30-12-2013, 15:41
Ок, враховуючи, що це питання для мене відкрите питання, я вирішив, seguir? ваш рада. Я даю ще кілька днів, часу для вивчення системи рециркуляції ог, використовуючи відпустку. Ще раз спасибі всім.

Якщо у вас є сумніви, ми тут.

GPoint
05-01-2014, 12:04

Я після вашого ради, мої знання були ще надто обмежені, так що зараз я віддаю перевагу думку pi? експерт, щоб уникнути оцінки похибки. Ще раз спасибі.