КПК

Перегляд Повної Версії : audi 1.6tdi проблема random p2111 лампа розжарювання

badboy
20-12-2013, 16:51
Привіт всім мене відбувається на audi a3 1.6 tdi мати запалювання random лампа розжарювання з erroreo p2111. Діагностика каже мені, помилка клапана регулювання потоку я перевірив fafralla і виходить, ок, від діагностики всіх значень, здається, ок. Для кого-то ? gi? успіх подібна випадкових помилок.
з цим кодом.

legendaryslave
20-12-2013, 21:38
P2111
Unit команди заслінка заблокована у відкритому
дуже provabilmente також ви заклинює клапан antismortamento спробуйте очистити його, якщо не йде, повинен бути замінений

манро
20-12-2013, 21:56
перевірте запобіжник щодо клапан soft-top....
якщо ? на місце запобіжник...мені шкода, але ви повинні замінити клапан....
до? ви можете спробувати він очистіть його, в разі якщо він брудний....

badboy
21-12-2013, 10:46
помилка, не ? завжди присутній приходить і йде я знаю, що вам треба? замінити клапан. Запобіжник ок

ugoboss
21-12-2013, 13:06
я на деяких моделях ще не було взимку відкрита і очищеною від олії, що виходить, деякі ще працюють.

Alfiuccio
21-12-2013, 15:11
мене і сталося на passat виникають проблеми в регенерації fap (тобто не дозволив мені зробити регенерацію), лампа розжарювання і fap забиті....я намагався очистити, але нічого не робити....azzerrato помилка, індикатор не горить, але як тільки ставала на шлях регенерації ви-то представляє всі.....замінили клапан, всі повернулися до normalita'....*****і сказав мунро, як на мене, повинна бути замінена, звичайно, спробувати не завадить....

badboy
21-12-2013, 21:23
я на деяких моделях ще не було взимку відкрита і очищеною від олії, що виходить, деякі ще працюють.

де ? що входить масла в блок електроніки?????

мене і сталося на passat виникають проблеми в регенерації fap (тобто не дозволив мені зробити регенерацію), лампа розжарювання і fap забиті....я намагався очистити, але нічого не робити....azzerrato помилка, індикатор не горить, але як тільки ставала на шлях регенерації ви-то представляє всі.....замінили клапан, всі повернулися до normalita'....*****і сказав мунро, як на мене, повинна бути замінена, звичайно, спробувати не завадить....

насправді автомобіль часто має проблеми засмічення fap з потребами? у rigeneraz примусової крім того, ці помилки клапана. Я знаю, що тоді sar? замінити

Alfiuccio
22-12-2013, 09:42
ну тоді у вас моя ж проблема змінити і виправити...дайте нам знати, привіт

ugoboss
22-12-2013, 12:07
в електронній частини.

Alfiuccio
22-12-2013, 13:25
Моя порада не ходити, так з цією проблемою полегшує пошкодження fap.....в моєму випадку через пару кілометрів, проведених fap ви intasava набагато більш часто і ні, був ще один спосіб, щоб отримати його....мені довелося змінити fap.....я заявляю, що клієнт зробив кілька кілометрів з цією проблемою.....

badboy
23-12-2013, 23:20
привіт всім, сьогодні я в розібраному образити клапан і басейн електроніка ну ви не уявляєте, басейном масла, що я знайшла всередині. В кінці кінців ви ? вибір на користь країни, навіть, чому? незважаючи на те, повна очистка клапана тільки після 10км проблема ? повторно з клапаном чистою. Тому? ми вирішили замінити його, і, зробивши гарний ріг примусового fap з-за його засмічення автомобіль ? повернувся ок.

Спасибі всім за підтримку

P.s. я ніколи не очікував проблем витік масла, так і на audi.......... :(

legendaryslave
24-12-2013, 00:04
привіт всім, сьогодні я в розібраному образити клапан і басейн електроніка ну ви не уявляєте, басейном масла, що я знайшла всередині. В кінці кінців ви ? вибір на користь країни, навіть, чому? незважаючи на те, повна очистка клапана тільки після 10км проблема ? повторно з клапаном чистою. Тому? ми вирішили замінити його, і, зробивши гарний ріг примусового fap з-за його засмічення автомобіль ? повернувся ок.

P.s. я ніколи не очікував проблем витік масла, так і на audi.......... :(

Alfiuccio
24-12-2013, 08:51
Я радий за вас, що ви вирішили проблему.....пропоную в перші км увагу на середній бетону.....

badboy
24-12-2013, 09:44
ймовірність ? що клієнт робить 5км йти роботи, вдома і цій машині риси, довгі, де можна спокійно регенерувати не робить, думає, що також додає той факт, що клапан не працював добре, діагноз останній раз rigeneraz повне було зроблено, типу 450km тому. Ми побачимо їх ? було настійно рекомендовано зробити якусь ділянку, швидка прокрутка, принаймні, 1 раз в тиждень, ми подивимося, як ви evolver? річ.

Alfiuccio
24-12-2013, 11:04
Ви дали правильні поради....звичайно, виконавши цієї ділянки дороги fap страждає.....про 450 км ми говоримо, що входить в normalita'...... діагнози ви використовували для проведення примусової регенерації?

badboy
24-12-2013, 16:52
один diganosi володіє мультибрендових групи!. Ви називаю Wow Snooper

msport (exil77grande)
24-12-2013, 19:30
Моя порада не ходити, так з цією проблемою полегшує пошкодження fap.....в моєму випадку через пару кілометрів, проведених fap ви intasava набагато більш часто і ні, був ще один спосіб, щоб отримати його....мені довелося змінити fap.....я заявляю, що клієнт зробив кілька кілометрів з цією проблемою.....

змінити fap?
тому що не eliminavi?

Alfiuccio
24-12-2013, 20:18
змінити fap?
тому що не eliminavi?

не я видалив fap тому що клієнт не був згоден, тому у мене не було іншого вибору....

147q2
17-01-2014, 13:23
але автомобіль ви пішли в recovery ?

crteam
21-01-2014, 13:44
ламають завжди ті, клапани і один загальний недолік

147q2
22-01-2014, 11:45
у підсумку ви вирішили ? у мене аналогічна проблема на поло клієнта..

badboy
22-01-2014, 13:27
Я на гольф я замінив клапан розгерметизації що під egr-х мені розповідали, і я вирішив. Електричної частини було повно масла

147q2
22-01-2014, 15:57
мої, здається, що проблеми з fap або зонд