КПК

Прагляд Поўнай Версіі : audi 1.6tdi праблема random p2111 лямпа напальвання

badboy
20-12-2013, 16:51
Прывітанне ўсім мяне адбываецца на audi a3 1.6 tdi мець запальвання random лямпа напальвання з erroreo p2111. Дыягностыка кажа мне, памылка клапана рэгулявання патоку я праверыў fafralla і атрымліваецца, ок, ад дыягностыкі ўсіх значэнняў, здаецца, ок. Для каго-то ? gi? поспех падобная выпадковых памылак.
з гэтым кодам.

legendaryslave
20-12-2013, 21:38
P2111
Unit каманды засланка ў адкрытым заблакаваная
вельмі provabilmente таксама вы заклинивает клапан antismortamento паспрабуйце ачысціць яго, калі не ідзе, павінен быць заменены

манро
20-12-2013, 21:56
калі ласка, праверце засцерагальнік адносна клапан soft-top....
калі ? на месца засцерагальнік...мне шкада, але вы павінны замяніць клапан....
да? вы можаце паспрабаваць ен ачысціце яго, у выпадку, калі ен брудны....

badboy
21-12-2013, 10:46
памылка, не ? заўседы прысутнічае прыходзіць і сыходзіць я ведаю, што вам трэба? замяніць клапан. Засцерагальнік ок

ugoboss
21-12-2013, 13:06
я на некаторых мадэлях яшчэ не было зімой адкрыта і ачышчана ад алею, што выходзіць, некаторыя яшчэ працуюць.

Alfiuccio
21-12-2013, 15:11
мяне і здарылася на passat ўзнікаюць праблемы ў рэгенерацыі fap (то бок, не дазволіў мне зрабіць рэгенерацыю), лямпа напальвання і fap забітыя....я спрабаваў ачысціць, але нічога не рабіць....azzerrato памылка, індыкатар не гарыць, але як толькі станавілася на шлях рэгенерацыі вы-то якая прадстаўляе ўсе.....замянілі клапан, усе вярнуліся да normalita'....*****і сказаў мунро, па мне, павінна быць заменена, вядома, паспрабаваць не пашкодзіць....

badboy
21-12-2013, 21:23
я на некаторых мадэлях яшчэ не было зімой адкрыта і ачышчана ад алею, што выходзіць, некаторыя яшчэ працуюць.

дзе ? што ўваходзіць масла ў блок электронікі?????

мяне і здарылася на passat ўзнікаюць праблемы ў рэгенерацыі fap (то бок, не дазволіў мне зрабіць рэгенерацыю), лямпа напальвання і fap забітыя....я спрабаваў ачысціць, але нічога не рабіць....azzerrato памылка, індыкатар не гарыць, але як толькі станавілася на шлях рэгенерацыі вы-то якая прадстаўляе ўсе.....замянілі клапан, усе вярнуліся да normalita'....*****і сказаў мунро, па мне, павінна быць заменена, вядома, паспрабаваць не пашкодзіць....

на самай справе аўтамабіль мае часта праблемы засмечвання fap з патрэбамі? у rigeneraz прымусовай акрамя таго, гэтыя памылкі клапана. Я ведаю, што тады sar? замяніць

Alfiuccio
22-12-2013, 09:42
ну, тады ў вас мой жа праблема змяніць і выправіць...дайце нам ведаць, прывітанне

ugoboss
22-12-2013, 12:07
у электроннай часткі.

Alfiuccio
22-12-2013, 13:25
Мой савет не хадзіць, бо з гэтай праблемай палягчае пашкоджанне fap.....у маім выпадку праз пару кіламетраў, праведзеных fap вы intasava нашмат больш часта і няма, быў яшчэ адзін спосаб, каб атрымаць яго....мне прыйшлося змяніць fap.....я заяўляю, што кліент зрабіў некалькі кіламетраў з гэтай праблемай.....

badboy
23-12-2013, 23:20
прывітанне усе, сення я ў разабраным пакрыўдзіць клапан і басейн электроніка ну, вы не ўяўляеце, басейнам алею, што я знайшла ўнутры. У рэшце рэшт вы ? выбар у карысць краіны, нават, чаму? нягледзячы на тое, поўная ачыстка клапана толькі пасля 10км праблема ? паўторна з клапанам чыстай. Таму? мы вырашылі замяніць яго, і, зрабіўшы прыгожы рог прымусовага fap з-за яго засмечвання аўтамабіль ? вярнуўся ок.

Дзякуй усім за падтрымку

P. s я ніколі не чакаў праблем уцечку алею, так і на audi.......... :(

legendaryslave
24-12-2013, 00:04
прывітанне усе, сення я ў разабраным пакрыўдзіць клапан і басейн электроніка ну, вы не ўяўляеце, басейнам алею, што я знайшла ўнутры. У рэшце рэшт вы ? выбар у карысць краіны, нават, чаму? нягледзячы на тое, поўная ачыстка клапана толькі пасля 10км праблема ? паўторна з клапанам чыстай. Таму? мы вырашылі замяніць яго, і, зрабіўшы прыгожы рог прымусовага fap з-за яго засмечвання аўтамабіль ? вярнуўся ок.

Дзякуй усім за падтрымку

P. s я ніколі не чакаў праблем уцечку алею, так і на audi.......... :(

Alfiuccio
24-12-2013, 08:51
Я рады за вас, што вы вырашылі праблему.....я прапаную ў першыя км ўвагу на сярэдні бетону.....

badboy
24-12-2013, 09:44
верагоднасць ? што кліент робіць 5км ісці працы, дома і гэтай машыне рысы, доўгія, дзе можна спакойна рэгенераваць не робіць, думае, што таксама надае той факт, што клапан не працаваў добра, дыягназ апошні раз rigeneraz поўнае было зроблена, тыпу 450km таму. Мы ўбачым іх ? было настойліва рэкамендавана зрабіць нейкі ўчастак, хуткая пракрутка, па меншай меры, 1 раз у тыдзень, мы паглядзім, як вы evolver? рэч.

Дзякуй усім за падтрымку

Alfiuccio
24-12-2013, 11:04
Вы далі правільныя парады....вядома, выканаўшы гэтага ўчастка дарогі fap пакутуе.....аб 450 км мы кажам, што ўваходзіць у normalita'......, што дыягназ ў вас выкарыстоўваецца для правядзення прымусовай рэгенерацыі?

badboy
24-12-2013, 16:52
адзін diganosi валодае мультыбрэндавых групы!. Вы называю Wow Snooper

msport (exil77grande)
24-12-2013, 19:30
Мой савет не хадзіць, бо з гэтай праблемай палягчае пашкоджанне fap.....у маім выпадку праз пару кіламетраў, праведзеных fap вы intasava нашмат больш часта і няма, быў яшчэ адзін спосаб, каб атрымаць яго....мне прыйшлося змяніць fap.....я заяўляю, што кліент зрабіў некалькі кіламетраў з гэтай праблемай.....

змяніць fap?
таму што не eliminavi?

Alfiuccio
24-12-2013, 20:18
змяніць fap?
таму што не eliminavi?

не я выдаліў fap таму што кліент не быў згодны, таму ў мяне не было іншага выбару....

147q2
17-01-2014, 13:23
але аўтамабіль вы пайшлі ў recovery ?

crteam
21-01-2014, 13:44
ламаюць заўседы тыя, клапаны і адзін агульны недахоп

147q2
22-01-2014, 11:45
у выніку вы вырашылі ? у мяне аналагічная праблема на пола кліента..

badboy
22-01-2014, 13:27
Я на гольф я замяніў клапан разгерметызацыі што пад egr-х мне расказвалі, і я вырашыў. Электрычнай частцы было поўна алею

147q2
22-01-2014, 15:57
мае, здаецца, што праблемы з fap або зонд