Перегляд Повної Версії : проблема в лінії can punto 1.2 188
привіт, хлопці кілька день у мене в майстерні є пункт 188 1.3, помилка, що я вистрибнув у боді комп'ютер ? 601 d і посилає мені м'яч, машина, яка вимикається в передачі, на жаль, помилка вискакує дуже рідко і клієнтом ? gi? залишилося ходити 2 рази, цікаво, якщо хтось має досвід в про
Backgroop
19-12-2013, 22:52
Привіт sucuro, що це d601 я ніколи не бачив його помилки, як, може бути ? u601??
я ? здалося, що дуже навіть дивно, мені як помилку я читав, просто буква " d " на examiner
Backgroop
19-12-2013, 23:08
я ? здалося, що дуже навіть дивно, мені як помилку я читав, просто буква " d " на examiner
якщо ви центр autorizato fiat тест діагностики в інтерактивному режимі або подивіться код помилки на elearn
мені навіть не elearn та помилка, я знайшов всі все p u, але цю помилку я знайшов тільки на форумі авторемонтних з яких? я не маю доступу
skyline18
20-12-2013, 23:50
перевірте всі джерела живлення і всі маси...точки на маси ? до перерви тюків.....я в минулому неприємності з масами....impazziva мекку машина!....перевірте, насамперед, маси двигуна!.....
половина машини*
ок, спасибі, понеділка? перевірити всі маси, а потім оновлю пост
коли від цієї помилки боляче на роботу в боді для км. відкрийте його і подивіться, якщо вони підроблені
Коли це станеться, спробуйте зняти ебу і подивитися, якщо відійти від машини...дайте Нам знати...
Вибачте, я забув, а ? 1.2 або 1.3...???
ок ? 1,2, однак я перевірив всі маси, і я укріпленнями з 2 косички між батареєю і шасі курс, зараз машина в порядку, після того, як ми довели це дата, на випробування замовнику, враховуючи, що не ви ? повторно проблема, ми побачимо, як andr? fiat заявив, що якщо проблема не усувається заміною бортового комп'ютера
Йде b?, подивитися, як йде.....дайте нам знати...
спробуйте замінити реле' головна.
в чому ? rel? головна? вибачте, але у мене порожній пам'яті в даний момент
якщо я правильно пам'ятаю, знаходиться в центрі коробки запобіжників пошти у моторному відсіку.
motorsport
25-01-2014, 10:04
я впевнений, були мас gi? мені довелося ї? раз,на макс-перевірити датчик оборотів двигуна!!
carlo abarth
25-01-2014, 10:56
але він macchiana і бензин або дизель???
giuseppe1374
25-01-2014, 11:03
але він macchiana і бензин або дизель???
carlo abarth
25-01-2014, 11:26
це бензин???
? було написано 2 рази, що тип живлення має автомобіль, якщо ви хочете простягнути руку, прочитайте тему з початку, і ви знайдете всю необхідну інформацію
motorsport
25-01-2014, 22:14
azz це і новий на цей двигун???:p
carlo abarth
25-01-2014, 22:41
перевірте масу на корпус дросельної заслінки, якщо добре припаяти ... якщо і повільно, або ви, порушивши вас від такої помилки!!!
ви мене навіть і сталося так, що цієї маси на корпус дросельної заслінки змусив мене втратити latesta!!
carlo abarth
26-01-2014, 00:16
я істинно controllerei свічки, якщо вони мають резистор ..ті роблять тільт екю і всієї системи краю!!!
Але в підсумку точні дані, ніж коштує машина, можна дізнатися? Пункт 188 бензин або дизель? 8 або 16 клапанів? Діагнози ви використовували?
спасибі карло сьогодні вранці я перевірив масу на метелик і, здається, все на місці, нічого interruzzioni або проводу, поставлені погано, транзистор вибачте, але по недосвідченості не знаю, де і як це робиться, я знаю, що ? смутно.
crteam я втомився дати інформацію, що вони вже є? написано, однак, для ледачих, що вони не хочуть читати.
---Точка---188---1.2---8valvole---діагностика проводиться з examiner fiat-офіційний!!!!
і я, здається, написав, мабуть, коли я сказав, що в базі даних fiat помилки я не знайшов.
carlo abarth
26-01-2014, 11:57
ви змінили свічки!! мені не варто недооцінювати !! ви також отримаєте 4 кнопками, але ця абревіатура rc9ycc champion!!!!
спасибі карло сьогодні вранці я перевірив масу на метелик і, здається, все на місці, нічого interruzzioni або проводу, поставлені погано, транзистор вибачте, але по недосвідченості не знаю, де і як це робиться, я знаю, що ? смутно.
crteam я втомився дати інформацію, що вони вже є? написано, однак, для ледачих, що вони не хочуть читати.
---Точка---188---1.2---8valvole---діагностика проводиться з examiner fiat-офіційний!!!!
і я, здається, написав, мабуть, коли я сказав, що в базі даних fiat помилки я не знайшов.
я згоден, що стосується дроти і свічки, є минуле з машиною колеги, лінії can йшов в нахил, і мені довелося відключити акумулятор на 10 хвилин, потім йшли, нові кабелі і проблема зникла.
carlo abarth
26-01-2014, 12:09
останнє, що тому що ви не kiesta але коли залишається ходьби, що машина гасне, залишається світло горить code????
ви карло індикатор code горить, свічки ми замінили їх, чому? мій колега зустрівся проблеми з свічки сумісні, але які не працювали добре, тому ми покласти ці оригінальні fiat, власні його з кодом запасних, чому? вище були bosche ми думали, що вони не були повністю сумісні для тих причин, які ви знаєте, ви теж, дроти свічок запалювання були sostiuiti.
L я читав, 2 рази, я не знайшов, ne examiner ne клапани.потім слід встановити ecu marelli тип 59f...
В ecu не помилка? Вимикається і не pi?? Коли не йде в діагностиці ecu?
Перевірте всі дроти, де вони закріплені fascettine чорні недалеко від гребеня блок запобіжників в двигуні
Червоний зелений провід, який йде від контакту 1 ебу проводка жовтий, pin 28 гребінь короткий блок запобіжників двигуна(у бік крила) ПРИПИНЕНО ПІД прикриттям, який підключається до коробки запобіжників.
вибачте, на даний момент, чому? якщо pi? чоловік попросив дані автомобіля означає, що, швидше за все, не дуже ясно, що забезпечує на початку посту, тепер буде дуже сильно@? бути іп? точно з самого початку (carlo Abarth і Crteam)
в ecu у мене завжди та помилка їх, намагаючись отримати доступ до dtc fiat не визначена, і тому я блокувати їх, карло, я зробив цікаве питання, що я включив щось для того, світловий код, завтра спробую перевірити проводку і кабель, який сказав мені, rts, то я дам вам знати, велике спасибі всім за допомогу, поки.
carlo abarth
26-01-2014, 22:05
сили, які ми робимо цікавить також, ми знаємо, що капуста і'!!!
Я став тупіший ? я зізнаюся, що я про боді, щоб нічого не проблема, і що ? періодичним, а потім від переслідування, удачі....
ви насправді ? у тому, що саме велика проблема ? від переслідування, однак як тільки я можу я намагаюся перевірити, гребінь, прямо зараз я не можу, чому? ми всередині пі? 150 машин, повені і між страхування різних ? було вирішено залишити цю машину клієнтові і відновити його, коли води заспокоїлися, тільки avr? проводять випробування, після оновлю.
Що погано, що автомобілі повені....не в кінцевому підсумку-й? є проблеми СИЛИ...!!!!!