КПК

Перегляд Повної Версії : p 3021 golf4

legendaryslave
18-12-2013, 22:23
привіт всім форумі в мене проблема на vw golf 4 tdi насос форсунки 115cv двигун ajm рік 99, дефектів виявлено не запускається спорадичний характер і тимчасового, dtc активних, виявлені p0321 вхід обертів сигнал невірний код vag 16705, тести були наступні заміни датчика джині колінчастого вала проблему не вирішено,справив заміну проводки від ecu двигуна, датчик оборотів проблема не вирішена,
моніторинг меандр при неможливості запуску двигуна ? цього я бачу спини діагностики ampiazza і форма є такими ж, як, коли, я думаю, що аномалії в фонического колеса, але я зіткнувся на осцилограф після матчу машини і досконалим, вимкнути, перейти до відродження, і не підуть, закрийте рамках riprovi, а частину я не знаю, що риб висіти, я думаю про те, ecu двигуна, але тільки в якості останньої інстанції, який-небудь пораду чи порада ? добре приймає
заздалегідь спасибі.

carlo abarth
18-12-2013, 22:41
коли машина і мотоцикл гарячої дивіться, якщо з одного удару в проводці акселератора сильніше macchiana вимикається..якщо ви....колесо і '!ви пробували подивитися, якщо sie вільно з викруткою!!

Backgroop
18-12-2013, 22:44
Привіт legendarislave, мені ? довелося гольф, замінивши датчик частоти обертання, робили це однаково після pi? за тиждень випробувань осцилограф etc.. я risostituito датчик оборотів.. проблема вирішена.. був датчик обертів нове, що difettava однаково...

legendaryslave
18-12-2013, 23:18
спасибі, хлопці відмінні поради маяк " докази від вас, описаних і я оновлю

манро
19-12-2013, 14:35
контролює стан акумулятора і, особливо, в "пусковий струм стартера"....
і ще більш важливо перевіряти стартер....
мені ? довелося ж проблема....
у практиці був стартер зношений, ****llo щітки, яка поглинала багато струму privandone одночасно до ебу відповідний сигнал датчика частоти обертання....

sergiot
19-12-2013, 17:52
я підтримую пропозиції колег, які мені передували, і ще додам : при перевірці колесо, також перевірте відстань між датчиком і колесом, а якщо колесо ? об'єднує.

Вже
19-12-2013, 19:21
Привіт legendarislave, мені ? довелося гольф, замінивши датчик частоти обертання, робили це однаково після pi? за тиждень випробувань осцилограф etc.. я risostituito датчик оборотів.. проблема вирішена.. був датчик обертів нове, що difettava однаково...

І ви! у мене є запасний працює на 100%, щоб зробити тести, як.

У мене був гольф, який на основі того, наскільки швидко я ключ, заводився чи ні. неймовірно, але це був датчик обертів:mad:

legendaryslave
19-12-2013, 22:34
проблема вирішена, спасибі за всі цінні поради, змінилася акумулятор і відремонтувати стартер помилка не з'являється більше,манро ти прийняв в повному обсязі

carlo abarth
19-12-2013, 22:48
вітаю!!!!!
контролює стан акумулятора і, особливо, в "пусковий струм стартера"....
і ще більш важливо перевіряти стартер....
мені ? довелося ж проблема....
у практиці був стартер зношений, ****llo щітки, яка поглинала багато струму privandone одночасно до ебу відповідний сигнал датчика частоти обертання....