Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : p 3021 golf4

legendaryslave
18-12-2013, 22:23
прывітанне ўсім форуме ў мяне праблема на vw golf 4 tdi помпа фарсункі 115cv рухавік ajm год 99, дэфектаў выяўлена не запускаецца спарадычны характар і часовага, dtc актыўных, выяўленыя p0321 ўваход абаротаў сігнал няправільны код vag 16705, тэсты былі наступныя замены датчыка джыні каленчатага вала праблема не ўхіленая,зрабіў замену праводкі ад ecu рухавіка, датчык абаротаў праблема не ўхіленая,
маніторынг меандр пры немагчымасці запуску рухавіка ? гэтага я бачу спіны дыягностыкі ampiazza і форма з'яўляюцца такімі ж, як, калі, я думаю, што анамаліі ў фонического колы, але я сутыкнуўся на асцылограф пасля матчу машыны і дасканалым, выключыць, перайсці да адраджэння, і не пойдуць, зачыніце рамках riprovi, а частка я не ведаю, што рыб вісець, я думаю аб тым, ecu рухавіка, але толькі ў якасці апошняй інстанцыі, які-небудзь савет або савет ? добра прымае
загадзя дзякуй.

carlo abarth
18-12-2013, 22:41
калі машына і матацыкл гарачай глядзіце, калі з аднаго ўдару ў праводцы акселератара мацней macchiana выключаецца..калі вы ....кола.вы спрабавалі паглядзець, калі sie свабодна з адверткай!!

Backgroop
18-12-2013, 22:44
Прывітанне legendarislave, мне ? давялося гольф, замяніўшы датчык частаты кручэння, рабілі гэта аднолькава пасля pi? за тыдзень выпрабаванняў асцылограф etc.. я risostituito датчык абаротаў.. праблема вырашана.. быў датчык абаротаў новае, што difettava аднолькава...

legendaryslave
18-12-2013, 23:18
дзякуй, хлопцы выдатныя парады маяк " доказы ад вас, апісаных і я аднаўлю

манро
19-12-2013, 14:35
кантралюе стан акумулятара і, асабліва, у "пускавы ток стартара"....
і яшчэ, важна, каб праверыць стартар....
мне ? давялося ж праблема....
у практыцы быў стартар зношаны, у ****llo шчоткі, якая паглынала шмат току privandone адначасова да эбу адпаведны сігнал датчыка частоты кручэння....

sergiot
19-12-2013, 17:52
я падтрымліваю прапановы калегаў, якія мне папярэднічалі, і яшчэ дадам : пры праверцы кола, таксама праверце адлегласць паміж датчыкам і колам, а калі кола ? аб'ядноўвае.

Ужо
19-12-2013, 19:21
Прывітанне legendarislave, мне ? давялося гольф, замяніўшы датчык частаты кручэння, рабілі гэта аднолькава пасля pi? за тыдзень выпрабаванняў асцылограф etc.. я risostituito датчык абаротаў.. праблема вырашана.. быў датчык абаротаў новае, што difettava аднолькава...

І вы! у мяне есць запасны працуе на 100%, каб зрабіць тэсты, як.

У мяне быў гольф, які на аснове таго, наколькі хутка я ключ, заводзіўся або няма. неверагодна, але гэта быў датчык абаротаў:mad:

legendaryslave
19-12-2013, 22:34
праблема вырашана, дзякуй за каштоўныя парады, змянілася акумулятар і адрамантаваць аўтар памылка не з'яўляецца больш,манро ты прыняў у поўным аб'еме

carlo abarth
19-12-2013, 22:48
віншую!!!!!
кантралюе стан акумулятара і, асабліва, у "пускавы ток стартара"....
і яшчэ, важна, каб праверыць стартар....
мне ? давялося ж праблема....
у практыцы быў стартар зношаны, у ****llo шчоткі, якая паглынала шмат току privandone адначасова да эбу адпаведны сігнал датчыка частоты кручэння....