Прагляд Поўнай Версіі : месцазнаходжанне ecu cerina lancia phedra
Прывітанне, усе ў бліжэйшы час прыйдзецца? defappare адзін lancia phedra улічваючы, што я чытаў, што ecusafe робіць bn я прачытаў адключыць таксама экю cerina, і я хацеў бы ведаць, дзе знаходзіцца ў форд.
Дзякуй
leandro89
19-12-2013, 19:59
Прывітанне, усе ў бліжэйшы час прыйдзецца? defappare адзін lancia phedra улічваючы, што я чытаў, што ecusafe робіць bn я прачытаў адключыць таксама экю cerina, і я хацеў бы ведаць, дзе знаходзіцца ў форд.
Дзякуй
калі вы не маеце ****llo нізкім cerina вам не трэба мяняць ecu, аб якім вы кажаце, у любым выпадку, калі я правільна памятаю, знаходзіцца пад адным з пярэдніх сядзенняў
трэба зняць перчаточный скрыню
sottoplancia на баку пярэдняга пасажыра
ззаду знаходзіцеся эбу
marcogti
20-12-2013, 05:49
Пытанне, але калі ****лло ? бас есць пу? дадаць любую вадкасць, а калі defappa ці ідзе сілы для масавых cerina? Што ecu збірае phedra 2200?
Edc15c2, па меншай меры vers, што і ў мяне.
Калі defappi вы можаце ачысціць serb cerina, і дастаўка дызельнага паліва ўнутры
Калі cerina ? ок, я магу пакінуць прымацаваная ecu ці, ва ўсякім выпадку, вы павінны выдаліць яго,????
sa80libero
20-12-2013, 10:07
калі заліць дызель, калі ****лло і нізкім, і ў вас не ўзнікне праблем
carmageddon
20-12-2013, 10:57
я заўседы зроблены, не здымаючы ні экю, адключыўшы на ecu рухавіка fap і, паставіўшы дызель замест cerina, калі ен быў пусты бак.