Перегляд Повної Версії : відмова клапана egr smart 0.8 cdi 2004 рік ви можете це зробити?
alfetta80
17-12-2013, 19:20
хлопці, як назва я обережно знати, якщо ви можете виключити команду клапана egr на цей автомобіль??особисто мені і сказали " ні"!!!спасибі...
я забув, що бачив або на різні повідомлення, але ви не розумієте, добре, якщо ви можете це зробити чи ні!!мені вже й кілька, які мені пощастило не могли нічого зробити!!!!
magi1984
17-12-2013, 20:02
на edc15 не питайте мене, чому? але в деяких йде а в інших немає...
поштовий файл..
давайте подивимося, якщо я можу допомогти вам...
frantik3
17-12-2013, 20:19
це і здійснимо, але ви також можете помістити лист і не включається, жоден індикатор на тих,
carlo abarth
17-12-2013, 20:34
зроблені багато з lamienrino йдуть!!!
це і здійснимо, але ви також можете помістити лист і не включається, жоден індикатор на тих,
alfetta80
18-12-2013, 11:08
хлопці, дякую всім за відповідь!!x манро:тільки я можу його місці зараз не або машина в наявності!!спасибі!
alfetta80
18-12-2013, 11:12
ще одна річ:клапан і була розібрана і чиста, і скидається, але нічого, через пару км знову спалахує лампа!!питання:але, поклавши аркуш, то у мене буде завжди загоряється лампа?!я не можу піти, як варіант!
dvdtuning
18-12-2013, 11:41
Єдиний спосіб дізнатися напевно ? спробуйте...protrebbe також бути пошкоджена електричної частини, а потім також затикати лампа загоряється.
якщо ви f? switch off також з електричною частиною клапана пошкоджена проблеми вирішує...
Справді, поклавши аркуш не проводять газ, а як писав манро ? невдалий всередині....якщо gi? мало того, що ти чиста ? горить індикатор, ви повинні видалити його з ecu
alfetta80
18-12-2013, 13:52
клапан системи рециркуляції ог smart якщо я не помиляюся, і складається з потенціометра для позиція, звичайно, проблема буде їх, якщо я поставлю лист гази не проходять, але результат завжди горить залишається!тому, єдине рішення та (або замінити його, або виключити її з ecu, що я особисто не можу!навіть ті деякі контакти, які або я рік дав негативну відповідь!
завтра contattero' клієнт ми бачимо, якщо мене може залишити навіть мало часу, щоб його прочитати,хоча я сумніваюся, тому що працює, а ви підкажіть!!