Перегляд Повної Версії : Шукаю файл ori alfa romeo giulietta 1,4 tjet 120cv
Як шукаю назва файлу ori-ліжко в boot, але також повне резервне копіювання
дякую
Якщо ви вкажете Дані hw і sw може бути, хто-то пу? допомогти, але як і раніше не досягли мінімальний поріг для того, щоб завантажити потрібно почекати..
ось дані, ви праві......
0261S05118
1037506788
51886151
ви знаєте, якщо система старт-стоп ? в те, що якимось чином?
Що ви хочете сказати? Машина ne ? без купити "Пуск" і "Стоп" відключається, на дисплеї? На ці автомобілі, ви повинні зробити навчання холостого ходу і передач не забути
Eco-ori...
Привіт!
файл видалений ori
спасибі файлу chiptuning...короткі потро завантажити.....я хотів би знати, якщо ви читали в boot з резисторів і якщо писати в одному і тому ж мотоциклі, або ви можете зробити в гніздо діагностики.....
для Antonio46
ні, машина робить "пуск" і "стоп", і я хотів би видалити його....
leandro89
19-12-2013, 19:40
Eco-ori...
Привіт!
файл видалений ori
файли орі повинні бути введені в базу даних у спеціальному розділі та обговорення йде вставлена посилання з кількістю повідомлень
[QUOTE=ducati83;
для Antonio46
ні, машина робить "пуск" і "стоп", і я хотів би видалити його....[/QUOTE]
я теж giulietta 1,6 з "пуск" і "стоп", і на приладовій панелі c'? кнопки, які ви можете встановити, щоб видаляти функції.
? gi? cos? виробництва.
у самому справі, навіть це має натиснутою кнопки і не йде, не працює, коли ви знаходитесь в русі....але я хотів би знати, якщо ви можете зробити що-то остаточно для того щоб не робити цю операцію завжди...типу відключення зумера ременів безпеки....
файли орі повинні бути введені в базу даних у спеціальному розділі та обговорення йде вставлена посилання з кількістю повідомлень
Вибачте! Не знав! Наступного разу, коли маяк в правильному напрямку...
Привіт!
привіт всім я все ще бореться з написання цієї машини.....то опубліковано ? у 832kb, а мені сказали, що файл, що має бути написано з півень повинен бути 890kb, хтось мені пу? підтвердити, перш ніж я безлад?
файл 832kb мені сказали, що ? добре, щоб написати в boot не в серійний від машини......
спасибі всім
привіт, ніхто не знає, як дати мені вказівки?
цей файл 832kb може написати в послідовний з півня?
як kess, що півник пишуть цей блок управління в послідовний.
kess хоче файл 832 mb
galleto хоче файл від 896 kb
хм, і ніхто не може знайти мені файл, щоб півник?
вибачте, я буду в замішанні:але для цього благословив me7.9.10 fiat/alfa просто поставити в boot з двох опорів...підключитися на гребінь, як в інструкції, півень і читаю і пишу спокійно?!?!?!?!без bdm....
хлопці з допомогою файлу один міф 120cv tjet тут на форумі від 896kb ліжко у віртуальній, я вивчав відмінності в ****llo розмірів від тих, 832kb, і я зробив тести, вирізати і вставити, і мені вдалося ricavarmi файл джульєтта питання 896kb, починаючи від того, опубліковане від 832kb, роблячи це таким чином: я вирізав відсутню частину файлу, то орі від 896kb міфу, і я приклеєний до моєї 832kb, отримання файлів, так шукали 896kb, що ви думаєте?sar? можете писати з півень в послідовний, який вимагає від 896kb?
для chk її розрахунку півень у письмовій формі?
у додатку для порівняння-файл, міф 896kb.
дякую