Перегляд Повної Версії : Вітаю всіх,
motorsport
17-12-2013, 13:14
Backgroop
17-12-2013, 13:26
Привіт Цибулі від Ачіреале? Ласкаво просимо, перш ніж торкатися продукту на питання, я б порекомендував вам поговорити з адміністраторами.. гарне продовження...
Привіт Цибулі від Ачіреале? Ласкаво просимо, перш ніж торкатися продукту на питання, я б порекомендував вам поговорити з адміністраторами.. гарне продовження...
cicciogsr
17-12-2013, 19:19
привіт і ласкаво просимо
msport (exil77grande)
23-12-2013, 17:37
привіт і ласкаво просимо,може бути, через ***** ви могли б просвітити нас, враховуючи, що про час і розпливчастим.
привіт і ласкаво просимо,може бути, через ***** ви могли б просвітити нас, враховуючи, що про час і розпливчастим.
У цьому сенсі в невизначеності?
До Побачення, Лука
msport (exil77grande)
28-12-2013, 11:39
У цьому сенсі в невизначеності?
До Побачення, Лука
у тому сенсі, що я не розумію, трубу, і, оскільки мені не дає ***** день 23 прошу reinviarla з тим, щоб кількість cell, і з вами зв'яжуться найближчим часом,я приступив до видаляти повідомлення і змінювати інші бачили наші правила, які, якщо ще не читали, я закликаю тебе читати,гарне продовження.
Вчора msport (exil77grande) подзвонив мені і ми нещодавно небагато речей, приємна бесіда :)
Я сподіваюся, що все адекватно зрозуміло :)
До Побачення, Лука