Перегляд Повної Версії : 147 jtd edc15c7 пуск!
Тоді я прочитав вихідний файл на моїй машині в тель-одна 147jtd 115 к.с. з ecu 15c7 нижче вихідного файлу:
файл видалений ori
зараз я просто хочу зрозуміти процес, і я редагував файл з ECM Titanium, щоб лінеаризувати в датчик витрати повітря, змінений файл ? наступне:
6490
Це останній файл, якщо riapro з ECM мені показати зміну правильно, і після? те, що ви вибрали ручної драйвер.
Я порівняв два files з утилітою ecm і різні, але мають однакові контрольні суми 009.
Я не ? ясно, чи можу я переписати файл cos? com' ? з EOBD2 або якщо я повинен зробити інші кроки...хто мені руку ?
step після цього будуть:
1) EGR
2) невелике зіставлення
Раннє спасибі
leandro89
16-12-2013, 03:46
Тоді я прочитав вихідний файл на моїй машині в тель-одна 147jtd 115 к.с. з ecu 15c7 нижче вихідного файлу:
файл видалений ori
зараз я просто хочу зрозуміти процес, і я редагував файл з ECM Titanium, щоб лінеаризувати в датчик витрати повітря, змінений файл ? наступне:
6490
Це останній файл, якщо riapro з ECM мені показати зміну правильно, і після? те, що ви вибрали ручної драйвер.
Я порівняв два files з утилітою ecm і різні, але мають однакові контрольні суми 009.
Я не ? ясно, чи можу я переписати файл cos? com' ? з EOBD2 або якщо я повинен зробити інші кроки...хто мені руку ?
step після цього будуть:
1) EGR
2) невелике зіставлення
Раннє спасибі
файли орі повинні бути введені в базу даних, якщо б вони не були, і обговорення йде вставили посилання з номером поста
? gi? у базі даних
дякую за виправлення
привіт
biondo83
16-12-2013, 13:11
Контрольна сума обчислюється автоматично з вашого послідовний програміст в стадії написання.
Але я не думаю, що якщо використовуєте півень для запису помилки виправляє cks автоматично cks ви автоматично виправляє від edc16 тоді ! На edc 15 я виправити, перш ніж писати, якщо ви користуєтеся mpps або hw, що тобі це дозволяють, або з ecm titanium, якщо у вас драйвер. Як тільки ви збережете файл mod вас поправляє
...читати з допомогою півень...
у doumentazione ecm ? повідомлялося, що якщо драйвер ? в наявності cecksum ? розраховується автоматично
потім scivo просто .MOD-файли, експортовані з ECM???
sportknight
16-12-2013, 15:00
ecm вам знайти драйвер?
якщо ви його знайдете, коли ви збережете файл повинен врятувати контрольні суми різні!!
то, коли я читаю вихідний файл...він знаходить два по правді сказати : 15c7 488 і 490 15c7
потім, коли riapro файл .mod не знайти, але я повинен вказати, я ...так?
biondo83
16-12-2013, 15:41
На EDC15c контрольна сума вас він автоматично обчислює ваш програматор Galletto послідовний БД.
Перевіряв кілька разів.
Ймовірно, програмне забезпечення управління мережею, мій інтерфейс Півник, calcoler? в авто. :-/
На EDC15c контрольна сума вас він автоматично обчислює ваш програматор Galletto послідовний БД.
Перевіряв кілька разів.
тому я можу прошити мій .Mod-файли безпосередньо ?
І нормально, що або ви визнаєте, драйвера, а цей мод немає ! Ecm використовує cks, щоб знайти драйвери. У будь-якому випадку ви покладете ori виберіть один з двох драйверів, які ви знайдете правити зберегти eprom змінений і повторити спокійно з коня, я рекомендую нічого antivirus
Перевіряв кілька разів.
Ймовірно, програмне забезпечення управління мережею, мій інтерфейс Півник, calcoler? в авто. :-/
Мене не буде, не те, що хоче contraddirti ! І також у мене 3 galletti
І нормально, що або ви визнаєте, драйвера, а цей мод немає ! Ecm використовує cks, щоб знайти драйвери. У будь-якому випадку ви покладете ori виберіть один з двох драйверів, які ви знайдете правити зберегти eprom змінений і повторити спокійно з коня, я рекомендую нічого antivirus
тому я можу prgrammare безпосередньо .MOD, що я написав правильно?
тільки для sw del galletto я зробив розділ для сніданків з xp не підключений до інтернету, і нічого antivirus :-)
Я з телефону я не можу побачити файл, тепер все одно, якщо забезпеченн? що ти зробив, і те, що я тобі сказав: іди тихо ставить нас хвилину писати, я потім, коли робота на edc15 я завжди роблю також читання файлу орі з mpps ( стільки з-за того, що потрібно читати edc15 варто), що на edc 15 і бомби, і воскрешає багато-багато раз в разі блокування !!!!
файл ori gi? прочитав і зберіг .
у разі блокування ви повинні riprogammare в туристичне правильно?
thanks
Ти правильно зберігати його, скажімо, що у разі блокування ви перепланувати в школі? flash в цьому випадку am29f400 і програматор для eprom? як вже? я сказав вам .я завжди sbrogliata з mpps ( я завжди кажу про edc15) і ті кілька разів, що я ? загрузлій в запису з допомогою mpps після кількох спроб я зйомки? з галло v2 перейти тихому очей, хоча ставить нас мало писати, ви завжди краще ставити бустер на батареї, які ніколи не завадить, дайте мені знати!
спасибі..................
frantik3
17-12-2013, 20:26
Контрольна сума обчислюється автоматично з вашого послідовний програміст в стадії написання.
не думаю, я просто не програміст виправляє автоматично cecksum на edc15 правила вручну
я читав, що якщо драйвери присутні в ecm робить це автоматично зараз ситуація ? це :
оригінал
Розмір: 524288 = 0x80000
Cks = 0x4BA1943
відредаговано
Розмір: 524288 = 0x80000
Cks = 0x4BA2EFC
той же розмір і контрольні суми різні.
Як ви розумієте, коли контрольна сума ? правильно?
Не повідомляється, до тебе artone ! Якщо ви зробили з драйверами перейти тихий
ок...в суботу вранці я присвячую програмування, в той же час я вчуся, як зіставити :-)
Ви повинні використовувати драйвер 15c7 488.
sportknight
18-12-2013, 13:54
Жоден програміст обчислює контрольну суму на edc15
Єдиний простий спосіб розрахувати це ? ecm, завантажити до золота, ви робите шукати драйвер, а потім змініть або зарядіть настрій, збережіть свою роботу зробили, і ви можете написати
планував без проблем....EOBD2 мене попереджати? що сім'ї контрольної суми немає ? ...
;-)