Прагляд Поўнай Версіі : 147 jtd edc15c7 пуск!
Тады я прачытаў зыходны файл на маей машыне ў тэль-адна 147jtd 115 л.с. з ecu 15c7 ніжэй зыходнага файла:
файл ori выдалены
цяпер я проста хачу зразумець працэс, і я рэдагаваў файл з ECM Titanium, каб линеаризовать ў датчык выдатку паветра, зменены файл ? наступнае:
6490
Гэта апошні файл, калі riapro з ECM мне паказаць змяненне правільна, і пасля? тое, што вы выбралі ручной драйвер.
Я параўнаў два files з утылітай ecm і розныя, але маюць аднолькавыя кантрольныя сумы 009.
Я не ? ясна, ці магу я перапісаць файл cos? com' ? з EOBD2 або калі я павінен зрабіць іншыя крокі...хто мне руку ?
step пасля гэтага будуць:
1) EGR
2) невялікая супастаўленне
Ранняе дзякуй
leandro89
16-12-2013, 03:46
Тады я прачытаў зыходны файл на маей машыне ў тэль-адна 147jtd 115 л.с. з ecu 15c7 ніжэй зыходнага файла:
файл ori выдалены
цяпер я проста хачу зразумець працэс, і я рэдагаваў файл з ECM Titanium, каб линеаризовать ў датчык выдатку паветра, зменены файл ? наступнае:
6490
Гэта апошні файл, калі riapro з ECM мне паказаць змяненне правільна, і пасля? тое, што вы выбралі ручной драйвер.
Я параўнаў два files з утылітай ecm і розныя, але маюць аднолькавыя кантрольныя сумы 009.
Я не ? ясна, ці магу я перапісаць файл cos? com' ? з EOBD2 або калі я павінен зрабіць іншыя крокі...хто мне руку ?
step пасля гэтага будуць:
1) EGR
2) невялікая супастаўленне
Ранняе дзякуй
файлы крычы павінны быць уведзеныя ў базу дадзеных, калі б яны не былі, і абмеркаванне ідзе ўставілі спасылку з нумарам посту
? gi? у базе дадзеных
дзякуй за выпраўленне
прывітанне
biondo83
16-12-2013, 13:11
Кантрольная сума вылічаецца аўтаматычна з вашага паслядоўны праграміст у стадыі напісання.
Але я не думаю, што калі выкарыстоўваеце певень для запісу памылкі выпраўляе cks аўтаматычна cks вы аўтаматычна выпраўляе ад edc16 тады ! На edc 15 я выправіць, перш чым пісаць, калі вы карыстаецеся mpps або hw, што табе гэта дазваляюць, або з ecm titanium, калі ў вас драйвер. Як толькі вы захавайце файл mod вас папраўляе
...чытаць з дапамогай певень...
у doumentazione ecm ? паведамлялася, што калі драйвер ? у наяўнасці cecksum ? разлічваецца аўтаматычна
затым scivo проста .MOD-файлы, экспартаваныя з ECM???
sportknight
16-12-2013, 15:00
ecm вам знайсці драйвер?
калі вы яго знойдзеце, калі вы захаваеце файл павінен выратаваць кантрольныя сумы розныя!!
тое, калі я чытаю зыходны файл...ен знаходзіць два па праўдзе сказаць : 15c7 і 488 490 15c7
потым, калі riapro файл .mod не знайсці, але я павінен паказаць, я ...так?
biondo83
16-12-2013, 15:41
На EDC15c кантрольная сума вас ен аўтаматычна вылічае ваш программатор Galletto паслядоўны БД.
Правяраў некалькі разоў.
Верагодна, праграмнае забеспячэнне кіравання сеткай, мой інтэрфейс Пеўнік, calcoler? у аўто. :-/
На EDC15c кантрольная сума вас ен аўтаматычна вылічае ваш программатор Galletto паслядоўны БД.
Правяраў некалькі разоў.
таму я магу адштабнаваць мой .Mod-файлы напрамую ?
І нармальна, што ці вы прызнаеце, драйвера, а гэты мод няма ! Ecm выкарыстоўвае cks, каб знайсці драйверы. У любым выпадку вы пакладзеце ori выбераце адзін з двух модуляў, якія вы знойдзеце правіць захаваць eprom зменены і паўтарыць спакойна з каня, я рэкамендую нічога antivirus
Правяраў некалькі разоў.
Верагодна, праграмнае забеспячэнне кіравання сеткай, мой інтэрфейс Пеўнік, calcoler? у аўто. :-/
Мяне не будзе, не тое, што хоча contraddirti ! І таксама ў мяне 3 galletti
І нармальна, што ці вы прызнаеце, драйвера, а гэты мод няма ! Ecm выкарыстоўвае cks, каб знайсці драйверы. У любым выпадку вы пакладзеце ori выбераце адзін з двух модуляў, якія вы знойдзеце правіць захаваць eprom зменены і паўтарыць спакойна з каня, я рэкамендую нічога antivirus
таму я магу prgrammare наўпрост .МОД, які я даслаў, дакладна?
толькі для sw del galletto я зрабіў падзел для сняданкаў з xp не падключаны да інтэрнэту, і нічога antivirus :-)
Я з тэлефона я не магу праверыць, ці файл, зараз усе роўна, калі обеспе? што ты зрабіў, і тое, што я табе сказаў: ідзі ціха ставіць нас хвіліну пісаць, я потым, калі праца на edc15 я заўседы раблю таксама чытання файла врі з mpps ( столькі з-за таго, што патрабуецца чытаць edc15 варта), што на edc 15 і бомбы, і уваскрашае шмат-шмат разоў у выпадку блакавання!!!!
файл ori gi? прачытаў і захаваў .
у выпадку блакавання вы павінны riprogammare ў экскурсійнае правільна?
thanks
Ты правільна захоўваць яго, скажам, што ў выпадку блакавання вы перапланаваць ў школе? flash у гэтым выпадку am29f400 і программатор eprom для? як ужо? я сказаў вам на .я заўседы sbrogliata з mpps ( я заўседы кажу пра edc15) і тыя некалькі разоў, што я ? завязшей у запісу з дапамогай mpps пасля некалькіх спроб я здымкі? з гала v2 перайсці ціхім вачэй, хоць ставіць нас мала пісаць, вы лепш заўседы ставіць бустер на батарэі, якія ніколі не перашкодзіць, дайце мне ведаць!
frantik3
17-12-2013, 20:26
Кантрольная сума вылічаецца аўтаматычна з вашага паслядоўны праграміст у стадыі напісання.
не думаю, я проста не праграміст выпраўляе аўтаматычна cecksum на edc15 правілы ўручную
я чытаў, што калі драйверы прысутнічаюць у ecm робіць гэта аўтаматычна цяпер сітуацыя ? гэта :
арыгінал
Памер: 524288 = 0x80000
Cks = 0x4BA1943
мовы
Памер: 524288 = 0x80000
Cks = 0x4BA2EFC
той жа памер і кантрольныя сумы розныя.
Як вы разумееце, калі кантрольная сума ? правільна?
Не паведамляецца, да цябе artone ! Калі вы зрабілі з драйверамі перайсці ціхі
ок...у суботу раніцай я прысвячаю праграмавання, у той жа час я вучуся, як супаставіць :-)
Вы павінны выкарыстоўваць драйвер 15c7 488.
sportknight
18-12-2013, 13:54
Ні адзін праграміст вылічае кантрольную суму на edc15
Адзіны просты спосаб разлічыць гэта ? ecm, загрузіць да золата, вы робіце шукаць драйвер, а затым зменіце або зарадзіце настрой, захавайце сваю працу зрабілі, і вы можаце напісаць
планаваў без праблем....EOBD2 мяне папярэджваць? што сям'і кантрольнай сумы няма ? ...
;-)