Перегляд Повної Версії : погляд мапу точки jtd 955 600
angelus.d87
15-12-2013, 13:08
привіт всім, я хотів би думки і анке поради, вирушаючи на цей крок
Ще одна проблема, на відстані близько 170 км/год я ? вискочила помилка в ебу тиск наддуву
час вприскування по-моєму перебільшені....
нормально, що ти press turbo recovery..
всі дизельне паливо, що через tinj fumerai в звіра, і ваш прес-turbo різко підскакують...
обмежувач диму на відмінно, тому що частини в moddare від 650мг з maf...
у будь-якому випадку ви обмежені 60mm3 iq дизель...
Tuningmotor88
17-12-2013, 03:49
привіт всім, я хотів би думки і анке поради, вирушаючи на цей крок
Ще одна проблема, на відстані близько 170 км/год я ? вискочила помилка в ебу тиск наддуву
Відчуваєте себе трохи, поки подобається, але я хотів сказати вам, коли вас з'являється несправність на картині nacchiba відірватися, як якщо б смоктала і не відкриває pi??
angelus.d87
17-12-2013, 07:40
Точно
але ви знаєте, ke ця машина і непарні nn курить майже повністю, навіть cn карту так
angelus.d87
26-12-2013, 12:15
жоден інший раду?
ecutuned
27-12-2013, 13:26
жоден інший раду?
Привіт angelus.d87 від'єднати роз'єм sovraalimentazione, що знаходиться біля всмоктуючого ni колектори вас відкривається? несправності на картини, але не staccher? pi? якщо не "виправити", ця карта ? чином, керівництво за рішенням
час вприскування по-моєму перебільшені....
нормально, що ти press turbo recovery..
всі дизельне паливо, що через tinj fumerai в звіра, і ваш прес-turbo різко підскакують...
обмежувач диму на відмінно, тому що частини в moddare від 650мг з maf...
у будь-якому випадку ви обмежені 60mm3 iq дизель...
Привіт манро ви, можливо, скажіть мені, будь адреси обмежувачі iq для дизельного палива на цій карті? Ви би дуже вдячний