Перегляд Повної Версії : у пошуках підстав для перепризначення блоки управління
dreamc85
14-12-2013, 01:00
привіт всім, я відкрив цю тему, щоб попросити ради, які відправні точки, щоб дізнатися, як перепризначити блок керування, програмне забезпечення і кабелі, необхідні для цієї мети, і процедури, яких необхідно дотримуватися. спасибі!
Backgroop
14-12-2013, 09:05
Привіт, якщо у вас немає досвіду раджу вам почати поступово, починає працювати з приготували, закупити обладнання, що ви покрийте magiorparte парку обладнання оборотного, будь ласка, зв'яжіться з будь-кухар, який пропонує вам онлайн-сервіс і факти, розробляти карти і допомогу, то план речі будуть сонце
dreamc85
14-12-2013, 13:26
привіт backgroop я не думаю, що вони ні знаходилися багато підготовчі в моєму районі, зокрема, що вони потребують допомоги, то що стосується обладнання, по-твоєму, що я міг зробити?
у kwp 2000 plus і bdm100? ви думаєте, що вони можуть піти добре, щоб покрити більшість авто у зверненні?
Backgroop
14-12-2013, 13:32
Як програміст, я рекомендую l' Fgtech v53 або v54 зробіть як Bdm, які obd ? ще.. або обладнання, офіційний, де у вас є повний супровід та оновлення програмного забезпечення
dreamc85
14-12-2013, 18:23
і витрати?
159sportwagon
14-12-2013, 22:26
Півень v54 євро клон і правда ідеально підходить для початку . Витрати тут не високі порівняння програміст офіційний
dreamc85
14-12-2013, 23:17
я бачив, що він на 180 євро півень, але, на вашу думку, є якісь обмеження? або ви можете зробити все це?
і, якщо захочу, може бути, почати пробувати програми перепризначення, щоб почати робити деякі експерименти витрачати менше на що б ви могли порадити? у bdm100 і kwp2000 дуже обмежені в порівнянні?
infinityecu
14-12-2013, 23:26
і, якщо захочу, може бути, почати пробувати програми перепризначення, щоб почати робити деякі експерименти витрачати менше на що б ви могли порадити? у bdm100 і kwp2000 дуже обмежені в порівнянні?
Купити хороший півень v2 v53 і ви кріпляться перейти тихий
dreamc85
15-12-2013, 00:03
що зміниться від v54?
159sportwagon
15-12-2013, 00:07
Мені здається , протоколів
infinityecu
15-12-2013, 00:19
що зміниться від v54?
нічого не змінюється, v 53 і тільки клон v54 оригінальний і просто в будь-якому випадку купіть і перейти тихий v53 хороших тут на форумі в розділі fgtech ви побачите всіх користувачів, які придбали різні програмістів, в тому числі і я, на днях, я ? увійшов і я роблю все роботи в послідовний туристичне спокійно
dreamc85
15-12-2013, 00:28
це програміст має на увазі зняти eprom ебу, щоб його можна було змінити, або ви можете створити копію eprom на пк працювати, а потім завантажити його пізніше?
infinityecu
15-12-2013, 00:50
це програміст має на увазі зняти eprom ебу, щоб його можна було змінити, або ви можете створити копію eprom на пк працювати, а потім завантажити його пізніше?
Півень v2 ? програміст, що дозволяє працювати в послідовний порт або за допомогою кабелю obd, і згодом в упаковці ви знайдете набір проводів, які дозволяють використовувати bdm boot mode jtag inbase, тип ecu, що потрібно зробити і, при необхідності, режим? що ви хочете використовувати, щоб ми могли працювати, і в папці програматор fgtech знаходитесь набір схем з фотографіями про те, як працювати і на заслання, виконувати безліч різних типів ecu? я можу також сказати, що в послідовний (кабельне тому велика кількість автомобілів і має парк автомобілів дуже великий, в тому числі і нові блоки управління про випуск клону v53 і те, що важливо для? ? щоб знайти правильну версію, що функції дійсно, чому? у мережі є багато продавців, які продають, але також вірно, багатьох, які продають неякісні матеріали, я наприклад, мені пощастило, і я знайшов версію, яка відмінно працювала у всіх, але якщо перейти на форум в розділ fgtech ви accorerai, що я розмістив навіть фото з внутрішньої і чіп мого півня, і я можу сказати вам, що це дійсно працює, як і те, що має користувач sportknight мені потрібно думати про те, що всього за 3 днів я ? приїхав ;-)
dreamc85
15-12-2013, 01:08
але, скільки коштує?
infinityecu
15-12-2013, 01:12
але, скільки коштує?
Я тут, в Італії, купив 250 євро, включаючи послали доставка не з китаю, і я можу сказати тобі, що я знайшов, як я сказав, дуже добре
dreamc85
15-12-2013, 01:28
мені здається, витрати на p? надмірною, якщо я хочу тільки випробувати себе, щоб спробувати перепризначити, особливо окунь? ? перший раз, коли я намагаюся зробити ці речі, ви мені скажіть?
infinityecu
15-12-2013, 01:34
мені здається, витрати на p? надмірною, якщо я хочу тільки випробувати себе, щоб спробувати перепризначити, особливо окунь? ? перший раз, коли я намагаюся зробити ці речі, ви мені скажіть?
В іншому випадку я можу сказати, що витрат немає ? абсолютно низький, дійсно, почне працювати з інструментом, добре і професійне, що дозволяє зробити все в більшості випадків і pi? у вас великий ризик, але значно менше inferiuori порівняно з інструментом мало грошей, що, крім вас, ризикуючи блок ecu або для іп? гроші, які доведеться витратити в кишені вашого клієнта, то ви будете змушені знову повторити витрат для програміста, добре, і не варто, як на мене, варто витратити в два рази prorpi гроші за одне і те ж і тоді ж роботи набагато більше? тихий і хороший інструмент це ? перше, що належить
dreamc85
15-12-2013, 01:44
я вибираючи kwp-2000 з-за того, що я за 25 євро... ви говорите мені, що ? кине гроші даремно?
infinityecu
15-12-2013, 01:52
я вибираючи kwp-2000 з-за того, що я за 25 євро... ви говорите мені, що ? кине гроші даремно?
Але не має нічого спільного з галло v2, якщо ви повинні працювати, я дав тобі моя порада, візьми півня v2, то зробіть, як ви хочете, але різниця там буде і як
infinityecu
15-12-2013, 01:58
Крім того, що з kwp 2000, ви не можете зробити нічого, порівняно з галло v2
dreamc85
15-12-2013, 02:05
зрозумів, проте я не зміг знайти розділ форуму, де мені, ви говорили, чи можете ви сказати мені, де саме я повинен шукати? якщо ви скажете мені, що kwp 2000 plus ? лайно, я довіряю...
infinityecu
15-12-2013, 02:09
зрозумів, проте я не зміг знайти розділ форуму, де мені, ви говорили, чи можете ви сказати мені, де саме я повинен шукати? якщо ви скажете мені, що kwp 2000 plus ? лайно, я довіряю...
Ви розраховує, що півень v2 на додаток до запису в файл не змушує вас втрачати навіть кодування форсунок, як і у багатьох авто, наприклад ford, citroen ferarri opel, як це відбувається з mpps на додаток до блокування ебу я в кінці даю раду, однак розділ називається Півник ось посилання https://www.professionalchiptuning.net/forumdisplay.php?21-Galletto
dreamc85
15-12-2013, 02:13
ок, розділ я вже? можна знайти, але обговорення, в якому розміщені фотографії вашої немає...
infinityecu
15-12-2013, 02:31
ок, розділ я вже? можна знайти, але обговорення, в якому розміщені фотографії вашої немає...
ось тут, пост № 153 https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?4488-controllare-galletto-v53/page16
infinityecu
15-12-2013, 02:38
? якщо ви подивитеся на ринок продати чи купити на сайті, ви знайдете оголошення, мій півень, v 2, v 51 на відміну від v3 тому якийсь машини менше? ? дуже добре також чудові компоненти і funzionnate і я продаю новий за 200 євро ось посилання і пост n' 5 c'? також мою адресу ***** eventualemnte я зацікавлений
Beppe_SC
15-12-2013, 12:46
Крім fgtech, програми?
infinityecu
15-12-2013, 14:02
Крім fgtech, програми?
У цьому сенсі програми ви хотіли б сказати, програмне забезпечення, використовуване для перепризначення?
Beppe_SC
15-12-2013, 15:02
У цьому сенсі програми ви хотіли б сказати, програмне забезпечення, використовуване для перепризначення?
Так, я хотів dir це, я бачив, як два відомих, ecm і winols, але я зрозуміла, що вони послуги, і способи роботи різних доробок, так.., на який орієнтуватися
infinityecu
15-12-2013, 15:10
Так, я хотів dir це, я бачив, як два відомих, ecm і winols, але я зрозуміла, що вони послуги, і способи роботи різних доробок, так.., на який орієнтуватися
Я для початку рекомендую ecm також, чому? winols ? занадто difficele для початківців працює з damos але спочатку необхідно з'ясувати способи збільшення, які ви можете дати в карту і зробити після досвід з картами, можливо, з допомогою програміста, право
Beppe_SC
15-12-2013, 15:28
Я для початку рекомендую ecm також, чому? winols ? занадто difficele для початківців працює з damos але спочатку необхідно з'ясувати способи збільшення, які ви можете дати в карту і зробити після досвід з картами, можливо, з допомогою програміста, право
Я спробував глянути тут:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?4580-MARELLI-MJET-impariamola!
я велику крапку і мені ? універсал це тип ебу, для? не я з будь-якого графіка, використовуючи ecm.. ? версія 1.61, пу? може бути датований?
infinityecu
15-12-2013, 15:43
Я спробував глянути тут:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?4580-MARELLI-MJET-impariamola!
я велику крапку і мені ? універсал це тип ебу, для? не я з будь-якого графіка, використовуючи ecm.. ? версія 1.61, пу? може бути датований?
Не, я тебе зрозумів, пояснили краще
мегамозок
15-12-2013, 16:35
Я спробував глянути тут:
Може бути, ви не завантажені драйвери, ось чому? вам не f? див. таблиці або ви завантаження sw. змінено і ecm вам не завантажує драйвери в автоматичному.
Beppe_SC
15-12-2013, 17:23
Не, я тебе зрозумів, пояснили краще
Може бути, ви не завантажені драйвери, ось чому? вам не f? див. таблиці або ви завантаження sw. змінено і ecm вам не завантажує драйвери в автоматичному.
infinityecu
15-12-2013, 17:42
Але ти кажеш, щоб побачити карту в 2d anxich? у табличній? Що за програмне забезпечення у вас є, щоб змінити карту?
мене Звати Йосип,
хтось з вас були проблеми з galleto V53, чому? мене не читає в bdm,
як тільки натискаю на екран bdm мені помилку і закриває сторінку, я прочитав тут і там, що і запрограмувати Ftdi, Бу!
Tuningmotor88
17-12-2013, 00:23
мене Звати Йосип,
хтось з вас були проблеми з galleto V53, чому? мене не читає в bdm,
як тільки натискаю на екран bdm мені помилку і закриває сторінку, я прочитав тут і там, що і запрограмувати Ftdi, Бу!
Привіт. я думаю, що ви повинні зробити, це обговорення в область " півник на форумі, ось тобі посилання, де ви можете знайти рішення вашої проблеми https://www.professionalchiptuning.net/forumdisplay.php?21-Galletto
Що з різницею ? між галло-v84 і v52 або 53... 54, а ? також фантазія?
Привіт rockerx85 відмінності складаються з комплектуючих, внутрішньої плати, з яких вони складаються, а також від типів ecu, що я можу читати і писати в послідовний, що в школі в різні режими? між v51 і v 53 або 54, як хочете, що ви називаєте не існує ne v84 ne v 52 ma v48 v51 і 53 :-)
ank я думав, що не існувало цієї v84 потім я знайшов у продажу є поєднують програми 2012 року, а потім також v52... насправді плутають p? ідеї... boh
Ну, написав, ви можете знайти те, що хочеш, а насправді і як вам, - кажу я, v, 84 позначає версію програмного забезпечення, а не обладнання
sportknight
17-12-2013, 08:28
v84 ? завжди v48 cos? як і v50 v51 і v52...
Спасибі tunningmotor88, я намагаюся, але для мене форуми-це табу, я не знаю, рухатися, спасибі
Tuningmotor88
17-12-2013, 12:02
Спасибі tunningmotor88, я намагаюся, але для мене форуми-це табу, я не знаю, рухатися, спасибі
Вибачте, в якому сенсі для вас форуми-це табу в будь-якому випадку я тобі просто сказав те, що я знаю, і в будь-якому випадку, якщо ви хочете перестрахуватися acqusita півневі v2 v 53 оновлено парк автомобілів великої та кр іін послідовний і в школі і перейти в тихий
як я вже? сказав galletto 2 V53 я c'? я вже? час від часу , але тим не менше я дякую тобі за те ж, чому? я вирішив,
я встановив на стаціонарних ПК і funzioanto прекрасно тебе на ноутбуці не працював , вони були праві, китайці, комп'ютер повинен бути певної потужності.
я кажу, tabu, чому? я втрачаю реагувати на виступи, не пов'язані був не відповідь, суб'єктивно.
Tuningmotor88
18-12-2013, 14:42
як я вже? сказав galletto 2 V53 я c'? я вже? час від часу , але тим не менше я дякую тобі за те ж, чому? я вирішив,
я встановив на стаціонарних ПК і funzioanto прекрасно тебе на ноутбуці не працював , вони були праві, китайці, комп'ютер повинен бути певної потужності.
Я до сьогодні я встановив її в будь-якому випадку те, що я на багатьох пк і ніколи ніяких проблем