Перегляд Повної Версії : 1.6 HDI 110cv ріпи/вмирає
Всім привіт...
не знав де розмістити, але мені потрібно думка тих, хто має руки в тісті на ці речі, ми бачимо, виходить щось хороше!
Peugeot 3008 1.6 hdi FAP 110cv
Особливо, коли температура на вулиці ? низький, між 1600 і 1900 оборотів в хвилину ріпи (не завжди), і іноді навіть помирає!! Без помилок і індикатори несправності!
Я пробував файл з видалення fap і egr, але не ? змінилося МАЙЖЕ нічого. Я намагався curiosit? також файл злегка відредаговане у звичайні карти, і не міняв майже нічого.
Діагноз ? було завжди з pp2000, так що якщо щось не те ви бачите...я ? мертва, навіть коли я робив діагностику, і все було в нормі.
До речі, інший 1.6 hdi edc16c34 (на якій я не доклав руку я) знайомий пару місяців тому аналогічна проблема, тільки, що його нудить, але не вмирає.
Класична проблема, на якій померти з розуму: хтось не вирішив щось подібне? Існують оновлень SW peugeot? (у разі, якщо місце золота для порівняння)
PS: у Peugeot змінили навіть ECU на гарантії, без дозволу нічого :-)
Пу? бути якийсь датчик, який від невірних значень, але не дуже неправильно для того щоб привести в DTC.
Це пу? пояснити також зміна ECU марно.
Що ви розумієте під ріпи? :confused:
magi1984
01-09-2012, 13:41
коли він помирає, то починається відразу або вам потрібно attender час, перш ніж зупиниться на мотоциклі?
Але в основному, ОРІ такі речі трапляються?
Чому? якщо defap не ? зробив, як ви повинні, виключаються також з dtc, а потім з діагнозом не подивитися-й? проблема...
Мені здається, дуже дивно, що вмирає, і не tdc
Значення тиску/температури в значення "потрібні" даних від діагнозу/ecu. Дійсно, управління ? дуже точний, навіть корекція форсунок межує з нуля, всі чотири!
Виникла проблема з транспортного засобу оригінал, автомобіль без fap/dpf, з автомобіля без fap/dpf і деякі невеликі зміни параметрів уприскування палива/turbo, щоб спробувати "позбутися" проблеми.
Порядок вищезазначеного ? в хронологічному порядку, тому я не робив пироги з fap і зараз виникають проблеми.
З "рве" я маю на увазі, що втратите хід прискорення: як якщо б кожен стільки, інжектор почнуть вистрибувати з готелю' ін'єкції
Коли помирає від спочатку потрібно трохи поділити, після зміни, замість цього часто починається відразу.
All' видалення FAP і EGR були скинуті, а також всі пов'язані з діагностики Peugeot, як і від практики.
I dtc їх не давав, навіть з серійний автомобіль, тому я не думаю, що може бути у зв'язку з деякими змінами all' електроніка...
Мозковий штурм :-)
blackwolf76
02-09-2012, 00:38
До інтуїції я б сказав, 9/10 регулятор тиску.
Підключіть авто до діагнозу з відображенням значень і постав тиску в рампі і перевіряти, якщо при вимиканні тиск падає різко і швидко. Якщо не ? регулятор може бути також насоса високого тиску. На вашому місці я не став би витрачати час перетворення, враховуючи, що сон поширених дефектів, пов'язаних з компонентами, які ви мені повідомили.
Ну я використовував всі наявні в моєму розпорядженні, щоб спробувати вирватися з цього зачарованого кола...
Насправді, коли ? померла в діагностиці тиск в магістралі rail ? пішов на нуль проти запиту про 500bar. Але я думав, що саме чому? ? померла! Спробуємо з датчиком Rail, отже,....
Спасибі за введення ;-)
blackwolf76
02-09-2012, 10:19
Ну я використовував всі наявні в моєму розпорядженні, щоб спробувати вирватися з цього зачарованого кола...
Насправді, коли ? померла в діагностиці тиск в магістралі rail ? пішов на нуль проти запиту про 500bar. Але я думав, що саме чому? ? померла! Спробуємо з датчиком Rail, отже,....
Спасибі за введення ;-)
Не потрібно міняти датчик тиску... треба міняти регулятор тиску;)
Якщо не ? його потрібно замінити насос високого тиску.
guidotacco
02-09-2012, 10:42
коли не відродився ? їх, що потрібно перевірити prex rail
перевірте з PP200 тиск запитом, вимірюється, і особливо в циклі закриття регулятора тиску.
У 1350bar повинні стояти близько 42% закрито. Якщо подивитися, що йде, наприклад, 80% означає, що ECU ? пішов у leak mode. Якщо йде витік, а в реальності? не з'? втрати дизельного палива, з закриттям регулятора вище 80% ви перевищите допустимий тиск в одну мить, і не вводить-й? нічого = двигун раптово зупиняється.
На жаль, PP2000, не ? дуже швидко в читаннях і ви не можете бачити все, що відбувається від моменту до моменту..
Ви повинні виміряти mla тиску з Lexia, вибираючи Citroen, який має свій власний двигун.
Ах регулятор тиску! ще краще :-)
спробує? з Lexia, мені не здавалося, ми були відсоткові значення cos? високі, але насправді pp2000 ? досить повільно!!!
Ще раз спасибі...
І нам приємно, що ви місцях...
...клієнт продав машину, щоб позбутися від проблеми :-)
Ха-ха, вони все-cos?!
? ми побачимо, як він вирішує питання на Volvo, бачили, що двигун ? те ж саме!
Спасибі всім!
guidotacco
03-09-2012, 21:47
І нам приємно, що ви місцях...
...клієнт продав машину, щоб позбутися від проблеми :-)
Ха-ха, вони все-cos?!
? ми побачимо, як він вирішує питання на Volvo, бачили, що двигун ? те ж саме!
Спасибі всім!
але nemmemo ти заробив!
blackwolf76
03-09-2012, 21:55
Для мене, не ? задоволення, коли не вирішую проблеми... насправді.
Що стосується мене, не дозволю, щоб взяти її не знайти причину.... питання гордості і задоволеності персоналу.
Але по суті я вражений, як ви ? вів себе!
Він заплатив, і що тоді ? пішов міняти з іншої машини! Я був приємно спокійним у тому, щоб вирішити цю проблему, чому? зазвичай залишають l? фінч? все, не ? прикріплені!
Продовжувати? діагноз в інший...
virus1976
05-09-2012, 11:18
Я не знаю, якщо пу? бути корисним, але подібні проблеми ви ? перевірив на 3008 мого батька (2.0 150cv), після заморозків і снігу в лютому, машина почала рвати і втрачати потужність і згаснути випадковим чином , проблема ? вирішена в пежо заміна всіх напірних трубопроводів дизельного палива в бак двигуна . Мотивація техніку ? було, що з холодної, деякі сполуки були пошкоджені. Машина йде добре, тільки чекаю повернення холод, щоб побачити, якщо проблема повториться.
спасибі за внесок!
я чув також корзини порт насос... тому на практиці потенційно ви повинні змінити що-небудь :-)
треба перевірити різні речі... починаючи від тих, pi? комфортабельні номери з...
а то, стоячи на факти ? проблема з по прибутті на дизельне паливо..
virus1976
05-09-2012, 11:44
Просто у мене є час і я йду від моїх сієна, кажу тобі точно, що змінили, я пам'ятаю ці труби, чому? вони в красивих мосту, щоб бути на вітер
gorimotors
05-09-2012, 15:30
У мене було кілька проблем, як правило, на цих двигунах, і кожен раз було щось інше..
Так багато, щоб перерахувати деякі з них:
Насос CR (але авто гасне, і відбувається відмова)
Забруднений паливний фільтр
Форсунки брудні (вирішена за допомогою добавки)
Парафін інкрустований в кошику бак
і останнє, успіх на 2 авто.... Керування зі змінною геометрією (перепускний), усунути дає 2 обороту за рахунок скорочення цівку. Проблема, виявилося, чому? компенсація відбувалося дуже повільно, оскільки автомобілі були зіставлені, і виявилося, проблема "тягни-штовхай" прискорення.
Чітко, починаючи від незначних проблем...але власник не був дуже радий, що список можливих проблем, які я теж я зробив!