КПК

Прагляд Поўнай Версіі : 1.6 HDI 110cv рипы/памірае

matech
01-09-2012, 11:11
Усім прывітанне...
не ведаў дзе размясціць, але мне трэба меркаванне тых, хто мае рукі ў цесцю на гэтыя рэчы, мы бачым, што выходзіць нешта добрае!

Peugeot 3008 1.6 hdi FAP 110cv

Асабліва, калі тэмпература на вуліцы ? нізкі, паміж 1600 і 1900 абаротаў у хвіліну рипы (не заўседы), і часам нават памірае!! Без памылак і індыкатары няспраўнасці!

Я спрабаваў файл з выдаленне fap і egr, але не ? змянілася АМАЛЬ нічога. Я спрабаваў curiosit? таксама файл злегку адрэдагаваны ў звычайныя карты, і не мяняў амаль нічога.

Дыягназ ? браніравалі заўседы з pp2000, так што калі што-то не то вы бачыце...я ? мертвая, нават калі я рабіў дыягностыку, і ўсе было ў норме.

Дарэчы, іншы 1.6 hdi edc16c34 (на якой я не прыклаў руку я) знаемы пару месяцаў таму аналагічная праблема, толькі, што яго рве, але не памірае.

Класічная праблема, на якой памерці з розуму: хто-то не вырашыў што-то падобнае? Існуюць абнаўленняў SW peugeot? (у выпадку, калі месца золата для параўнання)

PS: у Peugeot змянілі нават ECU на гарантыі, без дазволу нічога :-)

alex.t
01-09-2012, 13:13
Пу? быць які-то датчык, які ад няверных значэнняў, але не занадта няправільна для таго каб прывесці да ў DTC.
Гэта пу? растлумачыць таксама змяненне ECU бескарысна.
Што вы разумееце пад рипы? :confused:

magi1984
01-09-2012, 13:41
калі ен памірае, то пачынаецца адразу ці вам трэба attender час, перш чым спыніцца на матацыкле?

alex.t
01-09-2012, 13:47
Але ў асноўным, на ВРІ такія рэчы здараюцца?
Чаму? калі defap не ? зрабіў, як вы павінны, выключаюцца таксама з dtc, а затым з дыягназам не паглядзець-й? праблема...
Мне здаецца, вельмі дзіўна, што памірае, і не tdc

matech
01-09-2012, 17:53
Значэння ціску/тэмпературы ў значэнні "патрэбныя" дадзеных ад дыягназу/ecu. Сапраўды, кіраванне ? вельмі дакладны, нават карэкцыя фарсунак мяжуе з нуля, ўсе чатыры!

Узнікла праблема з транспартнага сродку арыгінал, аўтамабіль без fap/dpf, з аўтамабіля без fap/dpf і некаторыя невялікія змены параметраў упырску паліва/turbo, каб паспрабаваць "пазбавіцца" праблемы.
Парадак вышэйпаказаным ? у храналагічным парадку, таму я не рабіў пірагі з fap і цяпер узнікаюць праблемы.

З "рве" я маю на ўвазе, што страціце ход паскарэння: як калі б кожны столькі, інжэктар пачнуць выскокваць з гатэля' ін'екцыі
Калі памірае ад першапачаткова патрабавалася трохі падзяліць, пасля змены, замест гэтага часта пачынаецца адразу.

All' выдаленне FAP і EGR былі скінутыя, а таксама ўсе звязаныя параметры з дыягностыкі Peugeot, як і ад практыкі.

I dtc іх не даваў, нават з серыйны аўтамабіль, таму я не думаю, можа быць у сувязі з некаторымі зменамі all' электроніка...

Мазгавы штурм :-)

blackwolf76
02-09-2012, 00:38
Да інтуіцыі я б сказаў, 9/10 рэгулятар ціску.

Падключыце аўто да дыягназу з адлюстраваннем значэнняў і пастаў ціску ў рампы і правяраць, калі пры выключэнні ціск падае рэзка і хутка. Калі не ? рэгулятар можа быць таксама помпы высокага ціску. На вашым месцы я не стаў бы марнаваць час пераўтварэнні, улічваючы, што сон распаўсюджаных дэфектаў, звязаных з кампанентамі, якія вы мне паведамілі.

matech
02-09-2012, 10:00
Ну я выкарыстаў усе наяўныя ў маім распараджэнні, каб паспрабаваць вырвацца з гэтага зачараванага кола...

На самай справе, калі ? памерла ў дыягностыцы ціск у магістралі rail ? пайшоў на нуль супраць запыту аб 500bar. Але я думаў, што менавіта чаму? ? памерла! Паспрабуем з датчыкам Rail, такім чынам,....

Дзякуй за ўвод ;-)

blackwolf76
02-09-2012, 10:19
Ну я выкарыстаў усе наяўныя ў маім распараджэнні, каб паспрабаваць вырвацца з гэтага зачараванага кола...

На самай справе, калі ? памерла ў дыягностыцы ціск у магістралі rail ? пайшоў на нуль супраць запыту аб 500bar. Але я думаў, што менавіта чаму? ? памерла! Паспрабуем з датчыкам Rail, такім чынам,....

Дзякуй за ўвод ;-)
Не трэба мяняць датчык ціску... трэба мяняць рэгулятар ціску;)

Калі не ? яго трэба замяніць помпа высокага ціску.

guidotacco
02-09-2012, 10:42
калі не адрадзіўся ? іх, што трэба праверыць prex rail

alex.t
02-09-2012, 10:47
калі ласка, праверце з PP200 ціск запыце, вымяраецца, і асабліва ў цыкле закрыцця рэгулятара ціску.
У 1350bar павінны стаяць каля 42% закрыта. Калі паглядзець, што ідзе, напрыклад, 80% азначае, што ECU ? пайшоў у leak mode. Калі ідзе ўцечка, а ў рэальнасці? не c'? страты дызельнага паліва, з закрыццем рэгулятара вышэй 80% вы перавысіць дапушчальнае ціск у адно імгненне, і не ўводзіць-й? нічога = рухавік спыняецца раптоўна.
На жаль, PP2000, не ? вельмі хутка ў чытаннях і вы не можаце бачыць усе, што адбываецца ад моманту да моманту..
Вы павінны вымераць mla ціску з Lexia, выбіраючы Citroen, які мае свой уласны рухавік.

matech
03-09-2012, 08:10
Ах рэгулятар ціску! яшчэ лепш :-)

паспрабуе? з Lexia, мне не здавалася, мы былі працэнтныя значэння cos? высокія, але на самой справе pp2000 ? досыць павольна!!!

Яшчэ раз дзякуй...

matech
03-09-2012, 20:15
І нам прыемна, што вы месцах якая...
...кліент прадаў машыну, каб пазбавіцца ад праблемы :-)

Ха-ха, яны ўсе-cos?!

? мы ўбачым, як ен вырашае пытанне на Volvo, бачылі, што рухавік ? тое ж самае!

Дзякуй усім!

guidotacco
03-09-2012, 21:47
І нам прыемна, што вы месцах якая...
...кліент прадаў машыну, каб пазбавіцца ад праблемы :-)

Ха-ха, яны ўсе-cos?!

? мы ўбачым, як ен вырашае пытанне на Volvo, бачылі, што рухавік ? тое ж самае!

Дзякуй усім!
але nemmemo ты зарабіў!

blackwolf76
03-09-2012, 21:55
Для мяне, ці не ? задавальненне, калі не вырашаю праблемы... на самай справе.

Што тычыцца мяне, не дазволю, каб узяць яе без знайсці прычыну.... пытанне гонару і задаволенасці персаналу.

matech
04-09-2012, 07:54
Але па сутнасці я здзіўлены, як вы ? паводзіў сябе!

Ен заплаціў, і што тады ? пайшоў мяняць з іншай машыны! Я быў прыемна спакойным ў тым, каб вырашыць гэтую праблему, чаму? звычайна пакідаюць l? фінч? усе, ці не ? прымацаваныя!

Працягваць? дыягназ ў іншы...

virus1976
05-09-2012, 11:18
Я не ведаю, калі пу? быць карысным, але падобныя праблемы вы ? праверыў на 3008 майго бацькі (2.0 150cv), пасля замаразкаў і снегу ў лютым, машына пачала рваць і губляць магутнасць і згаснуць выпадковым чынам , праблема ? вырашана ў пежо замена ўсіх напорных трубаправодаў дызельнага паліва ў бак рухавіка . Матывацыя тэхніку ? было, што з халоднай, некаторыя злучэнні былі пашкоджаныя. Машына ідзе добра, толькі чакаю вяртання холад, каб убачыць, калі праблема паўторыцца.

matech
05-09-2012, 11:38
дзякуй за ўклад!

я чуў таксама кошыка порт помпа... таму на практыцы патэнцыйна вы павінны змяніць што-небудзь :-)

alfajtd
05-09-2012, 11:44
трэба праверыць розныя рэчы... пачынаючы ад тых, pi? камфартабельныя нумары з...
а тое, стоячы на факты ? праблема з па прыбыцці на дызельнае паліва..

virus1976
05-09-2012, 11:44
Проста ў мяне есць час і я іду ад маіх сіена, кажу табе дакладна, што змянілі, я памятаю гэтыя трубы, чаму? яны ў прыгожых моста, каб быць на вецер

gorimotors
05-09-2012, 15:30
У мяне было некалькі праблем, як правіла, на гэтых рухавіках, і кожны раз было што-нешта іншае..
Так шмат, каб пералічыць некаторыя з іх:
Помпа CR (але аўто згасае, і адбываецца адмова)
Забруджаны паліўны фільтр
Фарсункі брудныя (вырашана з дапамогай дабаўкі)
Парафін інкруставаны ў кошыку бак

і апошняе, поспех на 2 аўто.... Кіравання з зменнай геаметрыяй (перепускной), ліквідаваць дае 2 абароту за кошт скарачэння цаўе. Праблема, аказалася, чаму? кампенсацыя адбывалася занадта павольна, паколькі аўтамабілі былі супастаўленыя, і аказалася, праблема "тяни-толкай" паскарэнне.

matech
07-09-2012, 08:12
Выразна, пачынаючы ад нязначных праблем...але ўладальнік не быў вельмі рады, што спіс магчымых праблем, якія я таксама я зрабіў!