КПК

Перегляд Повної Версії : Ремонт рамки Scenic

blueangel666
13-12-2013, 19:27
Отже, я пишу цей пост, щоб не забруднити те, з тисненням вкладення.

C'? оновлення !!

Я не емулятор CAN, так що я повинен використовувати свій автомобіль, щоб спробувати картину.

Те, що раніше горів запобіжник, тепер ви ? доступ, не зробивши нічого, щоб? він ламаною трохи, перш ніж зайнятися. Між тим, я помітив, що
світло в салоні, опускав.
У мене було трохи страху, але потім дисплей ? АЛЕ почав beeppare, скидання і дати мені всі можливі помилки і мислимих ( несправність датчиків, шини, подушка безпеки, системи освітлення, сервіс та ін...)

Цілком можливо, що це комплексний "2843B" ???
Я ще не змінився, щоб не ризикувати зруйнувати лижах ", як я вже? зробили з першого quadro", але якщо ви говорите мені, що ? дуже ймовірно, що це мені, то я можу замінити його, radiotecnico

Що ви думаєте про це ?? Для чого потрібен цей вбудований ??

ангел
13-12-2013, 21:34
По мені, то вбудований не має нічого спільного, мені здається, це регулятор ви напруги або перемикання в будь-якому разі те, що ви повинні зробити замість цього ? поміняти eeprom рамок з тієї картини, що спалахує регулярно.
Інтегрований ? підписано 93c56 ? під дисплеєм більше

blueangel666
14-12-2013, 07:52
Так, це регулятор напруги. Саме тому я вважала, що він злочинець.

Після включення рамки, навіть якщо з всі аномалії, ? gi? велике досягнення для мене. Бачив, що перед не залишилося саме ознак життя.
Але не ? корисна cos?.

Пам'ять eeprom не ? важливо, щоб висвітлювати, якщо не помиляюся, насправді я хотів би змінити його в останню чергу. Якщо, що не так ? - необхідним. Але я не думаю, я вже? пробував ще
картини без проблем на моїй машині.

Нове оновлення !!!

Я переробив зварні шви опорів від 1 ом в обох картинах, і тепер включаються без проблем, ОБИДВА !!
Але як тільки запуск двигуна починаються аномалії.... електрична система, подушки безпеки, підсилювач керма, service і т. д......

Ми впевнені, що не має нічого спільного регулятор напруги ??

Або я повинен дійсно змінити eeprom ? І незручно отпаять і припаяти. Для цього я тримаю цю роботу останнім.

Від хлопців, що ми майже, дякую вам !!!

Хлопці, я буду кидати в рушник !!!, Я arrendendo, я не маючи іп? щасливого життя в ці дні

Отже, сьогодні вранці я зробив :

Обмін Mosfet і запобіжник --> Включається, але з аномаліями (система харчування, подушка безпеки, підсилювач керма і т. д... )
Обмін EEPROM 93c56 з оригіналу------> продовжували аномалії
Campio Вбудований 2843B --> продовжували аномалії, як і вище
Обмін 12 резистори --> Включається, блимає, смажить щось (ПАНІКА) відключаю роз'єм сірий
Згадав зварних швів до 12 резистори --> Смажить і РОБИТЬ ДИМ !!!! Pi? ПАНІКА відключаю роз'єм
Нагрівання за кілька секунд з феном гарячого повітря --> Смажить і РОБИТЬ ДИМ !!!! Pi? ПАНІКИ ще відключаю роз'єм

Тепер я не знаю, pi? що ще можна зробити, будь ласка, допоможіть !!

Вже
14-12-2013, 16:29
Як ви казали, перевірити конденсатори. Можливо, хтось ? у короткий.

А я дуже добре розумію. Я в такій же ситуації з Ecu з opel 1,7. У мене " 5 " у школі, але ні, що я можу працювати.

Antonio46
14-12-2013, 16:35
Ці картини відсилають нас з голови, деякі з повторенням пройденого на резистори йдуть добре, ще можна змінити все дадуть завжди проблеми... в будь-якому випадку зварні шви будьте обережні, не дати їй прийти одна над іншою

blueangel666
14-12-2013, 16:39
Тоді, перед заміною резисторів, я давав тільки на помилки, але не friggeva нічого. Може бути ? можливо, що НЕ маючи добре зробили які-небудь, зараз смажить, АЛЕ КУРИТИ ???

Тоді, можливо, що 2 на 2 мені дають одні і ті ж помилки ?? І конденсатори malandati ?? Я не думаю ...

Інший ще не смажить, але, чорт візьми, на мене, коли я торкнувся резистори !! Спалахнули обидва, я їх тримав, так само, з помилками.

Можливо, що СУМНІВНОГО походження картин, може дати вам ці проблеми ?? Але я змінив EEPROM !!

Але хтось районі Болоньї, я не пу? допомогти ?? Будь ласка !!

Antonio46
14-12-2013, 16:40
Ви повинні діяти, щоб кроки...перше, що вам посилав в дим, що зміни, які ви зробили... перевірка зварних швів і компоненти, які ви змінили, і ви починаєте йти на правильному шляху

blueangel666
14-12-2013, 16:47
Зварні шви зроблені дуже добре, я навіть дивуюся, як я зробив. Помилки, які я зробив ? був не повністю очистити панель від попередніх ставка. Але пу? довести ці проблеми ??
І, повторюю, всі помилки, які мені дають як ?? Я не думаю, що моя машина, як покласти cos? погано ..... (несправність освітлення, підсилювач керма і подушка безпеки основні)

АХ..... я помітив, що навіть вимкнувши і закривши машину, картина залишається ВСЕ горить.... :mad:

Antonio46
14-12-2013, 16:54
C'? короткий...що заважає на лінії can і несправності всіх компонентів...ваша машина буде добре... ні, прибирання не робить, нічого не важливо, є зварні шви, що вони не холодні

blueangel666
14-12-2013, 17:00
Я не сумнівався, що моя машина ж, ну :D

Антоніо чує, але ми говоримо про сукню, все на картині правильно ?? Я не хочу розбирати зараз машина :confused:

Я бачив, що резистори, які я поставив вони трохи відрізняються від оригінальних. В останні c'? написано 1R0 а ті, які я купив 1R00 "CRCW1206 Резистор T/R 0.25 ВТ,1%,1R"
Я взяв на відомих веб-компоненти російська, що знайома

Antonio46
14-12-2013, 17:21
Були змінені спеціально для того, щоб дефекти картину....дев'ятий проблема полягає в рамки і стрижня, як прибрати рамки, лінії canritorna на місці

blueangel666
15-12-2013, 11:27
Можливо, що, можливо, походить від інший автомобіль, і я від усіх помилок ??

Повторюю, що я не емулятор CAN-ШИНИ, тому при кожній зміні, я їду на машині і відчуваю.

Я ще не пробував від'єднати акумулятор від машини на кілька годин, може бути, проблеми походять від ебу ??

Можливо, що 2 на 2 мені дають одні і ті ж помилки ?? Що ви думаєте про це ?

Я втрачаю це час, зняти акумулятор ??

Antonio46
15-12-2013, 13:49
Спробуйте від'єднати акумулятор на пу? цілком можливо, що їх у пам'яті помилки... ecu двигуна не ? тихий

blueangel666
15-12-2013, 15:31
Pi? чи ні, скільки часу ? достатньо для скидання ебу ?

Antonio46
15-12-2013, 16:12
Не час, точний час завантажити конденсатори можна прискорити, приймаючи позитивні і негативні додається (без харчування кабелі) протягом декількох хвилин...

blueangel666
15-12-2013, 16:40
Дуже добре !

Я в цьому ще одна спроба, і дам вам знати. Може бути, я залишу всю ніч .... повинно вистачити.

Тоді я тебе знати !

Вже
15-12-2013, 16:46
але у вас горить машина без яких-небудь рамки?

blueangel666
15-12-2013, 17:14
Ви! Машина включається і спокійно, без проблем, навіть без рамки. І 10 днів, що я йду навколо, не знаючи, скільки палива я, температура, та все інше ....

mec241974
15-12-2013, 17:37
здрастуйте, у вас є тестер, вимірювання опору 1r0 і 1r00 так подивитися, якщо вони рівні, безумовно, в швів ви зробили кілька коротких , добре схилів максимум вдавалося тримати в рамках і перейти в renault скидання помилки, можливо, від'єднавши рамках виникненні помилки ебу.

blueangel666
15-12-2013, 19:07
Резистори рівні ... площею близько 1,02/1,03 ОМ. У будь-якому випадку ? дійсно важко зробити короткий опір. Якщо я не помиляюся, вони майже всі паралельно, крім тих, під які діляться на 3 доріжки.

mec241974
15-12-2013, 20:03
якщо ви можете визначити, у той час як його колеги, де ви іде курити , можу вже точно визначити джерело проблеми.
Якщо, перш ніж приварити рамках працювало, швидше за все проблема йде на роботу, просто навіть стиль, який створює ці проблеми , згадайте все, під хороший лупа, принаймні, ви зможете знайти, якщо є проблеми.

blueangel666
15-12-2013, 21:31
По правді сказати, я не можу знайти точне місце, звідки виходить дим, чому? на перші ознаки білий дим, тяга відразу ж, щоб не завдати непоправної шкоди

mec241974
15-12-2013, 22:00
так ти замінив тільки резистори?
з мережі я знайшов це:
компоненти :

x12 резистор по струму 1206 1 ом 5% допуск (R3010-R3015) -

x1 транзистор mosfet 1RF3710S

x1 регулятор PWM, 500кгц, І-UC2843BD1

x1 запобіжник УСТЬ 1206 8A F (R11400)

режим? :

Від'єднайте акумулятор перед і після , зняти і повісити трубку :

PA1 - сірий роз'єм (харчування в цілому+вхідний сигнал-signal-car)

PA2 - роз'єм червоний (вхід-сигнал радіо)

Зняти дисплей, і отримати доступ до материнської плати, потрібен зварювальник з aspirastagno і attezzatura лабораторії електроніки та знаннями в області, в іншому випадку ви ризикуєте серйозно безповоротно пошкодити плату і компоненти, на те ж саме.

Додав Картинку

посилання видалена знаходитесь в info

leandro89
15-12-2013, 22:30
так ти замінив тільки резистори?
з мережі я знайшов це:
компоненти :

x12 резистор по струму 1206 1 ом 5% допуск (R3010-R3015) -

x1 транзистор mosfet 1RF3710S

x1 регулятор PWM, 500кгц, І-UC2843BD1

x1 запобіжник УСТЬ 1206 8A F (R11400)

режим? :

Від'єднайте акумулятор перед і після , зняти і повісити трубку :

PA1 - сірий роз'єм (харчування в цілому+вхідний сигнал-signal-car)

PA2 - роз'єм червоний (вхід-сигнал радіо)

Зняти дисплей, і отримати доступ до материнської плати, потрібен зварювальник з aspirastagno і attezzatura лабораторії електроніки та знаннями в області, в іншому випадку ви ризикуєте серйозно безповоротно пошкодити плату і компоненти, на те ж саме.

Додав Картинку

посилання видалена знаходитесь в info

посилання, як правило, рано чи пізно відключаються, краще писати все info замість перенаправлення на інші сайти

blueangel666
16-12-2013, 10:45
Не робить-й? дим і не смажить-й? ...... якщо всі зварні шви.

Зараз проблема помилки, і в тому, що картина горить автомобілів вимкнений і закритий зовні.

Давайте узагальнимо :

Обидві картини горять регулярно, але обидва одні і ті ж помилки : система освітлення, подушка безпеки, підсилювач керма і датчиків

Проблема кадрів або ебу авто ??

Я не перевіряв конденсатори, як я вам радив. Але які ? Ті, над вбудованим 8-pin (регулятор потужності) ??
Як я можу перевірити ?

mec241974
16-12-2013, 18:37
було б корисно прочитати помилки в ебу і resettarli, звичайно, ви включили машину без рамки, якась помилка ? можливо, що ви створили.

blueangel666
16-12-2013, 18:57
Якби вони були справді помилки, принаймні, картина spegnerebbe в авто не горить. Замість цього, як і раніше, все горить. Буде? безумовно, короткий, але, якщо я не знаю, як її шукати, важко знайти

mec241974
16-12-2013, 19:17
ви також замінити транзистори? і регулятор шім?

blueangel666
16-12-2013, 21:37
Ви, звичайно. Перше !

blueangel666
17-12-2013, 08:45
MOSFET несправний пу? привести ці помилки, або не accemderebbe ?

blueangel666
17-12-2013, 15:26
Тільки що зробив діагностику з електрики і машина не має жодних проблем, проблема ? у межах, ЗВИЧАЙНО.

Ніхто і ніколи не відповів на моє питання, не ? що помилки виходять з-чому? картини не є моєю машиною ?? Навіть якщо є eeprom оригінал ??

blueangel666
19-12-2013, 14:56
Не пу? зробити виняток із правил і отримати керівництво щодо рельєфу, який mssport ? У цій липня 2012 ??

Ні, вірно ??

audi sp
19-12-2013, 19:59
не просто замінити класичний комплект для ремонту.. cio втратили багато часу, в кінці ви повинні також змінити trasformatorino

blueangel666
19-12-2013, 21:28
Mah !! І ви думаєте, що всі ці відновлюють метрів за 150 євро, змінюють trasformatorino ?? І де їх знайти ??

Не думаю, я просто друг!!!

blueangel666
23-12-2013, 09:16
Хлопці ? Я все ще не вирішена.....

Ідеї ? Помилки, чим викликано ? Можливо, що ви ремонтуєте кожен день, і ніхто не ? відбувалося подібне ?

Мені 2 на 2 !

ангел
23-12-2013, 21:39
Коли-небудь сталося, а недоліки, на мою думку, не з-за того, що картини іншого автомобіля, поставивши eeprom оригінал повинен йти все ок, але хто тебе зробив діагностику зробити, тільки в екю або в рамках? Тому що, якщо помилки, я їх йдуть випробувані видалити, натиснувши діагностики в рамках.

blueangel666
23-12-2013, 22:00
У електрики зробив діагностику тільки до ECU, зокрема, відноситься до помилок у даних межах (аномалія електрична система, підсилювач Керма, Подушка безпеки). Не ? вийшов нічого !

Але як можна поставити діагноз по фотографії ??
Ангела? я пам'ятаю, що якщо помилки були на картині, можливо, що обидва діано-одні і ті ж помилки ??

Або всі ці спроби, я пошкодив якимось чином CAN-ШИНИ ? Ви пу? скинути ?

ангел
24-12-2013, 09:12
Діагноз може бути? спокійно зробити в рамках при вході в "інструментарію" і подивитися несправності, зберігати і видаляти їх, а насправді ? дивно, що діано entrami ті ж несправності, але вони роблять це незалежно від того, який eeprom покладіть? У цьому випадку дивіться, якщо вам не нагрівається занадто багато карт, і, може бути ? партія-то наскрізний отвір, їх перевірки за допомогою тестера в тих частинах плати-ї? зруйнована.
Інакше, враховуючи, що ви, поекспериментувати, спробуйте замінити інтегрований Can-Шини, називається 82c250, але це буде перший раз, коли я знаходжу несправність в цих рамках.

blueangel666
24-12-2013, 10:13
Від зійти з розуму, правда ?? Уявіть собі, мені, що ? 20 днів, що ми sbatto голову....

Так, помилки даються від всіх eeprom, і оригінал, та інші. Карта не ? нічого не зруйнував, навіть, чому? тести я роблю тільки з одним. Інший я тримаю його в машині, і атаки роз'єм, в разі необхідності, контроль швидкості?, ****lli, а потім становий.

Слухай, Ангел, видно, що досвід у вас є, читайте хороші кроки, які я зробив :

Картини повністю затемнені --> Обмін ТІЛЬКИ запобіжник і Mosfet --> картини горять вже відомих аномалій

АЛЕ ВІДОМО, ЩО, ВИКЛЮЧИВШИ І ЗАКРИВШИ МАШИНУ БУДУТЬ СВІТИТИСЯ

Обмін eeprom з оригіналу --> Аномалії
Курс "2843B" --> Аномалії
Обмін Резистори --> Аномалії

Тепер, не ? старі резистори між тим мені зіпсували новий UC2843B, і я повинен був зробити протилежне --> Курс опору і ПІСЛЯ 2843B ??

Нарешті, наскільки це впливає на якість? бассеина і макаронних виробів салде ??
Краще флюсу рідина ??

ангел
24-12-2013, 11:01
Я не знаю, що сказати, звичайно якщо запобіжник ? спалили обмін резистори і запобіжник, mosfet, але 2843b років, що не обмін pi?, ніколи не повернутися, ти переробив зварні шви на килим у цій області?, є й інші опору, які мають ті ж проблеми що 12 "відомих".

blueangel666
24-12-2013, 11:18
Вигляд, що мені увійти в потік рідини, який я замовив, мені здається, що тісто тверде залишає занадто багато слідів.
Я вже? зробив полірування опір і на всій цій області, але, повторюю, може бути ? краще з флюсу

leandro89
24-12-2013, 19:12
Від зійти з розуму, правда ?? Уявіть собі, мені, що ? 20 днів, що ми sbatto голову....

Так, помилки даються від всіх eeprom, і оригінал, та інші. Карта не ? нічого не зруйнував, навіть, чому? тести я роблю тільки з одним. Інший я тримаю його в машині, і атаки роз'єм, в разі необхідності, контроль швидкості?, ****lli, а потім становий.

Слухай, Ангел, видно, що досвід у вас є, читайте хороші кроки, які я зробив :

Картини повністю затемнені --> Обмін ТІЛЬКИ запобіжник і Mosfet --> картини горять вже відомих аномалій

АЛЕ ВІДОМО, ЩО, ВИКЛЮЧИВШИ І ЗАКРИВШИ МАШИНУ БУДУТЬ СВІТИТИСЯ

Обмін eeprom з оригіналу --> Аномалії
Курс "2843B" --> Аномалії
Обмін Резистори --> Аномалії

Тепер, не ? старі резистори між тим мені зіпсували новий UC2843B, і я повинен був зробити протилежне --> Курс опору і ПІСЛЯ 2843B ??

Нарешті, наскільки це впливає на якість? бассеина і макаронних виробів салде ??
Краще флюсу рідина ??

писати великими літерами означає кричати, якщо ви хочете виділити щось можете написати його в курсив

blueangel666
24-12-2013, 21:11
Але в контексті ви розумієте, що ? щоб виділити і не кричати, навіть, чому? в кінці речення я поставив знак оклику.
Насправді я написав великими літерами деякі слова ..... просто для виділення. Ми не будемо дивитися на " сед речі ..... у Мене є проблема, і я прошу
допомога.

Оновлення ....

Була проблема зварних швів. Зараз картини йдуть обидва без помилок.

В? не йде маленьким дисплеєм в автомагнітолі. Я працюю тільки годинник і температура. Я не працюють команди радіо за кермом.
Від чого це залежить ??

Ще одна картина ... інші проблеми ... всі речі, тихі :-D

Інший картини, що я намагаюся відремонтувати яскравість? дисплей до мінімуму. Від чого ? пов'язано ??

Ще раз спасибі