Перегляд Повної Версії : Ремонт рамки Scenic
blueangel666
13-12-2013, 19:27
Отже, я пишу цей пост, щоб не забруднити те, з тисненням вкладення.
C'? оновлення !!
Я не емулятор CAN, так що я повинен використовувати свій автомобіль, щоб спробувати картину.
Те, що раніше горів запобіжник, тепер ви ? доступ, не зробивши нічого, щоб? він ламаною трохи, перш ніж зайнятися. Між тим, я помітив, що
світло в салоні, опускав.
У мене було трохи страху, але потім дисплей ? АЛЕ почав beeppare, скидання і дати мені всі можливі помилки і мислимих ( несправність датчиків, шини, подушка безпеки, системи освітлення, сервіс та ін...)
Цілком можливо, що це комплексний "2843B" ???
Я ще не змінився, щоб не ризикувати зруйнувати лижах ", як я вже? зробили з першого quadro", але якщо ви говорите мені, що ? дуже ймовірно, що це мені, то я можу замінити його, radiotecnico
Що ви думаєте про це ?? Для чого потрібен цей вбудований ??
По мені, то вбудований не має нічого спільного, мені здається, це регулятор ви напруги або перемикання в будь-якому разі те, що ви повинні зробити замість цього ? поміняти eeprom рамок з тієї картини, що спалахує регулярно.
Інтегрований ? підписано 93c56 ? під дисплеєм більше
blueangel666
14-12-2013, 07:52
Так, це регулятор напруги. Саме тому я вважала, що він злочинець.
Після включення рамки, навіть якщо з всі аномалії, ? gi? велике досягнення для мене. Бачив, що перед не залишилося саме ознак життя.
Але не ? корисна cos?.
Пам'ять eeprom не ? важливо, щоб висвітлювати, якщо не помиляюся, насправді я хотів би змінити його в останню чергу. Якщо, що не так ? - необхідним. Але я не думаю, я вже? пробував ще
картини без проблем на моїй машині.
Нове оновлення !!!
Я переробив зварні шви опорів від 1 ом в обох картинах, і тепер включаються без проблем, ОБИДВА !!
Але як тільки запуск двигуна починаються аномалії.... електрична система, подушки безпеки, підсилювач керма, service і т. д......
Ми впевнені, що не має нічого спільного регулятор напруги ??
Або я повинен дійсно змінити eeprom ? І незручно отпаять і припаяти. Для цього я тримаю цю роботу останнім.
Від хлопців, що ми майже, дякую вам !!!
Хлопці, я буду кидати в рушник !!!, Я arrendendo, я не маючи іп? щасливого життя в ці дні
Отже, сьогодні вранці я зробив :
Обмін Mosfet і запобіжник --> Включається, але з аномаліями (система харчування, подушка безпеки, підсилювач керма і т. д... )
Обмін EEPROM 93c56 з оригіналу------> продовжували аномалії
Campio Вбудований 2843B --> продовжували аномалії, як і вище
Обмін 12 резистори --> Включається, блимає, смажить щось (ПАНІКА) відключаю роз'єм сірий
Згадав зварних швів до 12 резистори --> Смажить і РОБИТЬ ДИМ !!!! Pi? ПАНІКА відключаю роз'єм
Нагрівання за кілька секунд з феном гарячого повітря --> Смажить і РОБИТЬ ДИМ !!!! Pi? ПАНІКИ ще відключаю роз'єм
Тепер я не знаю, pi? що ще можна зробити, будь ласка, допоможіть !!
Як ви казали, перевірити конденсатори. Можливо, хтось ? у короткий.
А я дуже добре розумію. Я в такій же ситуації з Ecu з opel 1,7. У мене " 5 " у школі, але ні, що я можу працювати.
Antonio46
14-12-2013, 16:35
Ці картини відсилають нас з голови, деякі з повторенням пройденого на резистори йдуть добре, ще можна змінити все дадуть завжди проблеми... в будь-якому випадку зварні шви будьте обережні, не дати їй прийти одна над іншою
blueangel666
14-12-2013, 16:39
Тоді, перед заміною резисторів, я давав тільки на помилки, але не friggeva нічого. Може бути ? можливо, що НЕ маючи добре зробили які-небудь, зараз смажить, АЛЕ КУРИТИ ???
Тоді, можливо, що 2 на 2 мені дають одні і ті ж помилки ?? І конденсатори malandati ?? Я не думаю ...
Інший ще не смажить, але, чорт візьми, на мене, коли я торкнувся резистори !! Спалахнули обидва, я їх тримав, так само, з помилками.
Можливо, що СУМНІВНОГО походження картин, може дати вам ці проблеми ?? Але я змінив EEPROM !!
Але хтось районі Болоньї, я не пу? допомогти ?? Будь ласка !!
Antonio46
14-12-2013, 16:40
Ви повинні діяти, щоб кроки...перше, що вам посилав в дим, що зміни, які ви зробили... перевірка зварних швів і компоненти, які ви змінили, і ви починаєте йти на правильному шляху
blueangel666
14-12-2013, 16:47
Зварні шви зроблені дуже добре, я навіть дивуюся, як я зробив. Помилки, які я зробив ? був не повністю очистити панель від попередніх ставка. Але пу? довести ці проблеми ??
І, повторюю, всі помилки, які мені дають як ?? Я не думаю, що моя машина, як покласти cos? погано ..... (несправність освітлення, підсилювач керма і подушка безпеки основні)
АХ..... я помітив, що навіть вимкнувши і закривши машину, картина залишається ВСЕ горить.... :mad:
Antonio46
14-12-2013, 16:54
C'? короткий...що заважає на лінії can і несправності всіх компонентів...ваша машина буде добре... ні, прибирання не робить, нічого не важливо, є зварні шви, що вони не холодні
blueangel666
14-12-2013, 17:00
Я не сумнівався, що моя машина ж, ну :D
Антоніо чує, але ми говоримо про сукню, все на картині правильно ?? Я не хочу розбирати зараз машина :confused:
Я бачив, що резистори, які я поставив вони трохи відрізняються від оригінальних. В останні c'? написано 1R0 а ті, які я купив 1R00 "CRCW1206 Резистор T/R 0.25 ВТ,1%,1R"
Я взяв на відомих веб-компоненти російська, що знайома
Antonio46
14-12-2013, 17:21
Були змінені спеціально для того, щоб дефекти картину....дев'ятий проблема полягає в рамки і стрижня, як прибрати рамки, лінії canritorna на місці
blueangel666
15-12-2013, 11:27
Можливо, що, можливо, походить від інший автомобіль, і я від усіх помилок ??
Повторюю, що я не емулятор CAN-ШИНИ, тому при кожній зміні, я їду на машині і відчуваю.
Я ще не пробував від'єднати акумулятор від машини на кілька годин, може бути, проблеми походять від ебу ??
Можливо, що 2 на 2 мені дають одні і ті ж помилки ?? Що ви думаєте про це ?
Я втрачаю це час, зняти акумулятор ??
Antonio46
15-12-2013, 13:49
Спробуйте від'єднати акумулятор на пу? цілком можливо, що їх у пам'яті помилки... ecu двигуна не ? тихий
blueangel666
15-12-2013, 15:31
Pi? чи ні, скільки часу ? достатньо для скидання ебу ?
Antonio46
15-12-2013, 16:12
Не час, точний час завантажити конденсатори можна прискорити, приймаючи позитивні і негативні додається (без харчування кабелі) протягом декількох хвилин...
blueangel666
15-12-2013, 16:40
Дуже добре !
Я в цьому ще одна спроба, і дам вам знати. Може бути, я залишу всю ніч .... повинно вистачити.
Тоді я тебе знати !
але у вас горить машина без яких-небудь рамки?
blueangel666
15-12-2013, 17:14
Ви! Машина включається і спокійно, без проблем, навіть без рамки. І 10 днів, що я йду навколо, не знаючи, скільки палива я, температура, та все інше ....
mec241974
15-12-2013, 17:37
здрастуйте, у вас є тестер, вимірювання опору 1r0 і 1r00 так подивитися, якщо вони рівні, безумовно, в швів ви зробили кілька коротких , добре схилів максимум вдавалося тримати в рамках і перейти в renault скидання помилки, можливо, від'єднавши рамках виникненні помилки ебу.
blueangel666
15-12-2013, 19:07
Резистори рівні ... площею близько 1,02/1,03 ОМ. У будь-якому випадку ? дійсно важко зробити короткий опір. Якщо я не помиляюся, вони майже всі паралельно, крім тих, під які діляться на 3 доріжки.
mec241974
15-12-2013, 20:03
якщо ви можете визначити, у той час як його колеги, де ви іде курити , можу вже точно визначити джерело проблеми.
Якщо, перш ніж приварити рамках працювало, швидше за все проблема йде на роботу, просто навіть стиль, який створює ці проблеми , згадайте все, під хороший лупа, принаймні, ви зможете знайти, якщо є проблеми.
blueangel666
15-12-2013, 21:31
По правді сказати, я не можу знайти точне місце, звідки виходить дим, чому? на перші ознаки білий дим, тяга відразу ж, щоб не завдати непоправної шкоди
mec241974
15-12-2013, 22:00
так ти замінив тільки резистори?
з мережі я знайшов це:
компоненти :
x12 резистор по струму 1206 1 ом 5% допуск (R3010-R3015) -
x1 транзистор mosfet 1RF3710S
x1 регулятор PWM, 500кгц, І-UC2843BD1
x1 запобіжник УСТЬ 1206 8A F (R11400)
режим? :
Від'єднайте акумулятор перед і після , зняти і повісити трубку :
PA1 - сірий роз'єм (харчування в цілому+вхідний сигнал-signal-car)
PA2 - роз'єм червоний (вхід-сигнал радіо)
Зняти дисплей, і отримати доступ до материнської плати, потрібен зварювальник з aspirastagno і attezzatura лабораторії електроніки та знаннями в області, в іншому випадку ви ризикуєте серйозно безповоротно пошкодити плату і компоненти, на те ж саме.
Додав Картинку
посилання видалена знаходитесь в info
leandro89
15-12-2013, 22:30
так ти замінив тільки резистори?
з мережі я знайшов це:
компоненти :
x12 резистор по струму 1206 1 ом 5% допуск (R3010-R3015) -
x1 транзистор mosfet 1RF3710S
x1 регулятор PWM, 500кгц, І-UC2843BD1
x1 запобіжник УСТЬ 1206 8A F (R11400)
режим? :
Від'єднайте акумулятор перед і після , зняти і повісити трубку :
PA1 - сірий роз'єм (харчування в цілому+вхідний сигнал-signal-car)
PA2 - роз'єм червоний (вхід-сигнал радіо)
Зняти дисплей, і отримати доступ до материнської плати, потрібен зварювальник з aspirastagno і attezzatura лабораторії електроніки та знаннями в області, в іншому випадку ви ризикуєте серйозно безповоротно пошкодити плату і компоненти, на те ж саме.
Додав Картинку
посилання видалена знаходитесь в info
посилання, як правило, рано чи пізно відключаються, краще писати все info замість перенаправлення на інші сайти
blueangel666
16-12-2013, 10:45
Не робить-й? дим і не смажить-й? ...... якщо всі зварні шви.
Зараз проблема помилки, і в тому, що картина горить автомобілів вимкнений і закритий зовні.
Давайте узагальнимо :
Обидві картини горять регулярно, але обидва одні і ті ж помилки : система освітлення, подушка безпеки, підсилювач керма і датчиків
Проблема кадрів або ебу авто ??
Я не перевіряв конденсатори, як я вам радив. Але які ? Ті, над вбудованим 8-pin (регулятор потужності) ??
Як я можу перевірити ?
mec241974
16-12-2013, 18:37
було б корисно прочитати помилки в ебу і resettarli, звичайно, ви включили машину без рамки, якась помилка ? можливо, що ви створили.
blueangel666
16-12-2013, 18:57
Якби вони були справді помилки, принаймні, картина spegnerebbe в авто не горить. Замість цього, як і раніше, все горить. Буде? безумовно, короткий, але, якщо я не знаю, як її шукати, важко знайти
mec241974
16-12-2013, 19:17
ви також замінити транзистори? і регулятор шім?
blueangel666
16-12-2013, 21:37
Ви, звичайно. Перше !
blueangel666
17-12-2013, 08:45
MOSFET несправний пу? привести ці помилки, або не accemderebbe ?
blueangel666
17-12-2013, 15:26
Тільки що зробив діагностику з електрики і машина не має жодних проблем, проблема ? у межах, ЗВИЧАЙНО.
Ніхто і ніколи не відповів на моє питання, не ? що помилки виходять з-чому? картини не є моєю машиною ?? Навіть якщо є eeprom оригінал ??
blueangel666
19-12-2013, 14:56
Не пу? зробити виняток із правил і отримати керівництво щодо рельєфу, який mssport ? У цій липня 2012 ??
Ні, вірно ??
не просто замінити класичний комплект для ремонту.. cio втратили багато часу, в кінці ви повинні також змінити trasformatorino
blueangel666
19-12-2013, 21:28
Mah !! І ви думаєте, що всі ці відновлюють метрів за 150 євро, змінюють trasformatorino ?? І де їх знайти ??
Не думаю, я просто друг!!!
blueangel666
23-12-2013, 09:16
Хлопці ? Я все ще не вирішена.....
Ідеї ? Помилки, чим викликано ? Можливо, що ви ремонтуєте кожен день, і ніхто не ? відбувалося подібне ?
Мені 2 на 2 !
Коли-небудь сталося, а недоліки, на мою думку, не з-за того, що картини іншого автомобіля, поставивши eeprom оригінал повинен йти все ок, але хто тебе зробив діагностику зробити, тільки в екю або в рамках? Тому що, якщо помилки, я їх йдуть випробувані видалити, натиснувши діагностики в рамках.
blueangel666
23-12-2013, 22:00
У електрики зробив діагностику тільки до ECU, зокрема, відноситься до помилок у даних межах (аномалія електрична система, підсилювач Керма, Подушка безпеки). Не ? вийшов нічого !
Але як можна поставити діагноз по фотографії ??
Ангела? я пам'ятаю, що якщо помилки були на картині, можливо, що обидва діано-одні і ті ж помилки ??
Або всі ці спроби, я пошкодив якимось чином CAN-ШИНИ ? Ви пу? скинути ?
Діагноз може бути? спокійно зробити в рамках при вході в "інструментарію" і подивитися несправності, зберігати і видаляти їх, а насправді ? дивно, що діано entrami ті ж несправності, але вони роблять це незалежно від того, який eeprom покладіть? У цьому випадку дивіться, якщо вам не нагрівається занадто багато карт, і, може бути ? партія-то наскрізний отвір, їх перевірки за допомогою тестера в тих частинах плати-ї? зруйнована.
Інакше, враховуючи, що ви, поекспериментувати, спробуйте замінити інтегрований Can-Шини, називається 82c250, але це буде перший раз, коли я знаходжу несправність в цих рамках.
blueangel666
24-12-2013, 10:13
Від зійти з розуму, правда ?? Уявіть собі, мені, що ? 20 днів, що ми sbatto голову....
Так, помилки даються від всіх eeprom, і оригінал, та інші. Карта не ? нічого не зруйнував, навіть, чому? тести я роблю тільки з одним. Інший я тримаю його в машині, і атаки роз'єм, в разі необхідності, контроль швидкості?, ****lli, а потім становий.
Слухай, Ангел, видно, що досвід у вас є, читайте хороші кроки, які я зробив :
Картини повністю затемнені --> Обмін ТІЛЬКИ запобіжник і Mosfet --> картини горять вже відомих аномалій
АЛЕ ВІДОМО, ЩО, ВИКЛЮЧИВШИ І ЗАКРИВШИ МАШИНУ БУДУТЬ СВІТИТИСЯ
Обмін eeprom з оригіналу --> Аномалії
Курс "2843B" --> Аномалії
Обмін Резистори --> Аномалії
Тепер, не ? старі резистори між тим мені зіпсували новий UC2843B, і я повинен був зробити протилежне --> Курс опору і ПІСЛЯ 2843B ??
Нарешті, наскільки це впливає на якість? бассеина і макаронних виробів салде ??
Краще флюсу рідина ??
Я не знаю, що сказати, звичайно якщо запобіжник ? спалили обмін резистори і запобіжник, mosfet, але 2843b років, що не обмін pi?, ніколи не повернутися, ти переробив зварні шви на килим у цій області?, є й інші опору, які мають ті ж проблеми що 12 "відомих".
blueangel666
24-12-2013, 11:18
Вигляд, що мені увійти в потік рідини, який я замовив, мені здається, що тісто тверде залишає занадто багато слідів.
Я вже? зробив полірування опір і на всій цій області, але, повторюю, може бути ? краще з флюсу
leandro89
24-12-2013, 19:12
Від зійти з розуму, правда ?? Уявіть собі, мені, що ? 20 днів, що ми sbatto голову....
Так, помилки даються від всіх eeprom, і оригінал, та інші. Карта не ? нічого не зруйнував, навіть, чому? тести я роблю тільки з одним. Інший я тримаю його в машині, і атаки роз'єм, в разі необхідності, контроль швидкості?, ****lli, а потім становий.
Слухай, Ангел, видно, що досвід у вас є, читайте хороші кроки, які я зробив :
Картини повністю затемнені --> Обмін ТІЛЬКИ запобіжник і Mosfet --> картини горять вже відомих аномалій
АЛЕ ВІДОМО, ЩО, ВИКЛЮЧИВШИ І ЗАКРИВШИ МАШИНУ БУДУТЬ СВІТИТИСЯ
Обмін eeprom з оригіналу --> Аномалії
Курс "2843B" --> Аномалії
Обмін Резистори --> Аномалії
Тепер, не ? старі резистори між тим мені зіпсували новий UC2843B, і я повинен був зробити протилежне --> Курс опору і ПІСЛЯ 2843B ??
Нарешті, наскільки це впливає на якість? бассеина і макаронних виробів салде ??
Краще флюсу рідина ??
писати великими літерами означає кричати, якщо ви хочете виділити щось можете написати його в курсив
blueangel666
24-12-2013, 21:11
Але в контексті ви розумієте, що ? щоб виділити і не кричати, навіть, чому? в кінці речення я поставив знак оклику.
Насправді я написав великими літерами деякі слова ..... просто для виділення. Ми не будемо дивитися на " сед речі ..... у Мене є проблема, і я прошу
допомога.
Оновлення ....
Була проблема зварних швів. Зараз картини йдуть обидва без помилок.
В? не йде маленьким дисплеєм в автомагнітолі. Я працюю тільки годинник і температура. Я не працюють команди радіо за кермом.
Від чого це залежить ??
Ще одна картина ... інші проблеми ... всі речі, тихі :-D
Інший картини, що я намагаюся відремонтувати яскравість? дисплей до мінімуму. Від чого ? пов'язано ??
Ще раз спасибі