КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Рамонт рамкі Scenic

blueangel666
13-12-2013, 19:27
Такім чынам, я пішу гэты пост, каб не запэцкаць тое, з цісненнем ўкладанні.

C'? абнаўленне !!

Я не эмулятар CAN, так што я павінен выкарыстоўваць свой аўтамабіль, каб паспрабаваць карціну.

Тое, што раней гарэў засцерагальнік, цяпер вы ? доступ, не зрабіўшы нічога, каб? ен на ламанай трохі, перш чым загарэцца. Між тым, я заўважыў, што
святло ў салоне, апускаў.
У мяне было трохі страху, але потым дысплей ? АЛЕ пачаў beeppare, скіду і даць мне ўсе магчымыя памылкі і мажлівых ( няспраўнасць датчыкаў, шыны, падушка бяспекі, сістэмы асвятлення, сэрвіс і інш...)

Цалкам магчыма, што гэта комплексны "2843B" ???
Я яшчэ не змяніўся, каб не рызыкаваць разбурыць лыжах ", як я ўжо? зрабілі з першага quadro", але калі вы кажаце мне, што ? вельмі верагодна, што як гэта, мне, то я магу замяніць яго, radiotecnico

Што вы думаеце пра гэта ?? Для чаго патрэбен гэты убудаваны ??

анел
13-12-2013, 21:34
Па мне, то ўбудаваны не мае нічога агульнага, мне здаецца, гэта рэгулятар вы напружання або пераключэння, у любым выпадку тое, што вы павінны зрабіць замест гэтага ? памяняць eeprom рамак з той карціны, што загараецца рэгулярна.
Інтэграваны ? падпісана 93c56 ? пад дысплеем больш

blueangel666
14-12-2013, 07:52
Так, гэта рэгулятар напружання. Менавіта таму я лічыла, што ен злачынец.

Пасля ўключэння рамкі, нават калі з з усе анамаліі, ? gi? вялікае дасягненне для мяне. Бачыў, што перад не засталося менавіта прыкмет жыцця.
Але не ? карысная cos?.

Памяць eeprom не ? важна, каб асвятляць, калі не памыляюся, на самай справе я хацеў бы змяніць яго ў апошнюю чаргу. Калі, што не так ? - неабходным. Але я не думаю, я ўжо? спрабаваў яшчэ
карціны без праблем на маей машыне.

Новае абнаўленне !!!

Я перарабіў зварныя швы супраціваў ад 1 м у абедзьвюх карцінах, і цяпер ўключаюцца без праблем, АБОДВА !!
Але як толькі запуск рухавіка пачынаюцца анамаліі .... электрычная сістэма, падушкі бяспекі, гiдраýсiлiцель руля, service і г. д......

Мы ўпэўненыя, што не мае нічога агульнага рэгулятар напругі ??

Ці я павінен сапраўды змяніць eeprom ? І нязручна отпаять і прылітаваць. Для гэтага я трымаю гэтую працу апошніх.

Ад хлопцаў, што мы амаль, дзякуй вам !!!

Хлопцы, я буду кідаць у ручнік !!!, Я arrendendo, я не маючы іп? шчаслівага жыцця ў гэтыя дні

Такім чынам, сення раніцай я зрабіў :

Абмен Mosfet і засцерагальнік --> Ўключаецца, але з анамаліямі (сістэма харчавання, падушка бяспекі, узмацняльнік руля і т. д... )
Абмен EEPROM 93c56 з першапачатковай ------> працягвалі анамаліі
Campio Убудаваны 2843B --> працягвалі анамаліі, як і вышэй
Абмен 12 рэзістары --> Ўключаецца, міргае, пячэ што-то (ПАНІКА) адключаю раз'ем шэры
Успомніў зварных швоў да 12 рэзістары --> Пячэ і РОБІЦЬ ДЫМ!!!! Pi? ПАНІКА адключаю раз'ем
Нагрэў за некалькі секунд з фенам гарачага паветра --> Пячэ і РОБІЦЬ ДЫМ!!!! Pi? ПАНІКІ яшчэ адключаю раз'ем

Цяпер я не ведаю, pi? што яшчэ можна зрабіць, калі ласка, дапамажыце !!

Ужо
14-12-2013, 16:29
Як вы казалі, праверыць кандэнсатары. Магчыма, хто-то ? у кароткі.

А я вельмі добра разумею. Я ў такой жа сітуацыі з Ecu з opel 1,7. У мяне на " 5 " у школе, але няма, што я магу працаваць.

Antonio46
14-12-2013, 16:35
Гэтыя карціны адсылаюць нас з галавы, некаторыя з паўторам пройдзенага на рэзістары ідуць добра, яшчэ можна змяніць ўсе дадуць заўседы праблемы... у любым выпадку зварныя швы будзьце асцярожныя, не даць ей прыйсці адна над іншай

blueangel666
14-12-2013, 16:39
Тады, перад заменай рэзістараў, я даваў толькі на памылкі, але не friggeva нічога. Можа быць ? магчыма, што НЕ маючы добра зрабілі якія-небудзь, цяпер пячэ, АЛЕ ПАЛІЦЬ ???

Тады, магчыма, што 2 на 2 мне даюць адны і тыя ж памылкі ?? І кандэнсатары malandati ?? Я не думаю ...

Іншы яшчэ не пячэ, але, чорт вазьмі, на мяне, калі я дакрануўся да рэзістары !! Ўспыхнулі абодва, я іх трымаў, гэтак жа, з памылкамі.

Магчыма, што СУМНІЎНАГА паходжання карцін, можа даць вам гэтыя праблемы ?? Але я змяніў EEPROM !!

Але хто-то раене Балонні, я не пу? дапамагчы ?? Калі ласка !!

Antonio46
14-12-2013, 16:40
Вы павінны дзейнічаць, каб крокі...першае, што вам пасылаў у дым, што вы зрабілі змены... праверкі зварных швоў і кампаненты, якія вы змянілі, і вы пачынаеце ісьці на правільным шляху

blueangel666
14-12-2013, 16:47
Зварныя швы зробленыя вельмі добра, я нават здзіўляюся, як я зрабіў. Памылкі, якія я зрабіў ? быў не цалкам ачысціць паліцу ад папярэдніх сажалкі. Але пу? давесці гэтыя праблемы ??
І, паўтараю, усе памылкі, якія мне даюць як ?? Я не думаю, што мая машына, як пакласці cos? дрэнна..... (няспраўнасць асвятлення, узмацняльнік руля і падушка бяспекі асноўныя)

АХ..... я заўважыў, што нават выключыўшы і зачыніўшы машыну, карціна застаецца ЎСЕ гарыць.... :mad:

Antonio46
14-12-2013, 16:54
C'? кароткі...што перашкаджае на лініі can і няспраўнасці ўсіх кампанентаў...ваша машына будзе добра... няма, уборку не робіць, нічога не важна, з'яўляюцца зварныя швы, што яны не халодныя

blueangel666
14-12-2013, 17:00
Я не сумняваўся, што мая машына ж, ну :D

Антоніа чуе, але мы гаворым пра сукенку, усе на карціне правільна ?? Я не хачу разбіраць цяпер-машына :confused:

Я бачыў, што рэзістары, якія я паставіў яны трохі адрозніваюцца ад арыгінальных. У апошнія c'? напісана 1R0 а ў тыя, якія я купіў 1R00 "CRCW1206 Рэзістар T/R 0.25 W,1%,1R"
Я ўзяў на вядомых вэб-кампаненты беларуская, што знаемая

Antonio46
14-12-2013, 17:21
Былі зменены спецыяльна для таго, каб дэфекты карціну....дзевяты праблема заключаецца ў рамкі і стрыжня, як прыбраць рамкі, лініі canritorna на месцы

blueangel666
15-12-2013, 11:27
Магчыма, што, магчыма, адбываецца ад іншы аўтамабіль, і я ад усіх памылак ??

Паўтараю, што я не эмулятар CAN-ШЫНЫ, таму пры кожным змене, я еду на машыне і адчуваю.

Я яшчэ не спрабаваў адлучыць акумулятар ад машыны на пару гадзін, можа быць, праблемы адбываюцца ад эбу ??

Магчыма, што 2 на 2 мне даюць адны і тыя ж памылкі ?? Што вы думаеце пра гэта ?

Я губляю гэта час, зняць акумулятар ??

Antonio46
15-12-2013, 13:49
Паспрабуйце адлучыць акумулятар на пу? цалкам магчыма, што іх у памяці памылкі ecu рухавіка... не ? ціхі

blueangel666
15-12-2013, 15:31
Pi? або няма, колькі часу ? дастаткова для скіду эбу ?

Antonio46
15-12-2013, 16:12
Не час, дакладны час спампаваць кандэнсатары можна паскорыць, прымаючы станоўчыя і адмоўныя прыкладаецца (без харчавання кабелі) на працягу некалькіх хвілін...

blueangel666
15-12-2013, 16:40
Вельмі добра !

Я ў гэтым яшчэ адна спроба, і дам вам ведаць. Можа быць, я пакіну ўсю ноч .... павінна хапіць.

Тады я цябе ведаць !

Ужо
15-12-2013, 16:46
але ў вас гарыць машына без якіх-небудзь межы?

blueangel666
15-12-2013, 17:14
Вы! Машына ўключаецца і спакойна, без праблемаў, нават без рамкі. І 10 дзен, што я іду вакол, не ведаючы, колькі паліва я, тэмпература, і ўсе астатняе ....

mec241974
15-12-2013, 17:37
добры дзень, у вас есць тэстар, вымярэнне супраціву 1r0 і 1r00 так паглядзець, калі яны роўныя, безумоўна, у швоў вы зрабілі некалькі кароткіх , добра схілаў максімум ўдавалася трымаць у рамках і перайсці ў renault скід памылкі, магчыма, адлучыць рамках ўзнікненні памылкі ў эбу.

blueangel666
15-12-2013, 19:07
Рэзістары роўныя ... плошчай каля 1,02/1,03 ЫМ. У любым выпадку ? сапраўды цяжка зрабіць кароткі супраціў. Калі я не памыляюся, яны амаль усе паралельна, акрамя тых, пад якія дзеляцца на 3 дарожкі.

mec241974
15-12-2013, 20:03
калі вы можаце вызначыць, у той час як яго калегі, дзе вы сыходзіць паліць , магу ўжо дакладна вызначыць крыніца праблемы.
Калі, перш чым прыварыць рамках працавала, хутчэй за ўсе, праблема ідзе на працу, проста нават стыль, які стварае гэтыя праблемы , успомніце ўсе, пад добры лупа, па крайняй меры, вы зможаце знайсці, калі есць праблемы.

blueangel666
15-12-2013, 21:31
Па праўдзе сказаць, я не магу знайсці дакладнае месца, адкуль выходзіць дым, чаму? на першыя прыкметы белы дым, цяга адразу ж, каб не нанесці непапраўную шкоду

mec241974
15-12-2013, 22:00
так ты замяніў толькі рэзістары?
з сеткі, я знайшоў гэта:
кампаненты :

x12 рэзістар па току 1206 1 м 5% допуск (R3010-R3015) -

x1 транзістар mosfet 1RF3710S

x1 рэгулятар PWM, 500кгц, І-UC2843BD1

x1 засцерагальнік УСЦЬ 1206 8A F (R11400)

рэжым? :

Адлучыце акумулятар перад і пасля , зняць і павесіць трубку :

PA1 - шэры раз'ем (харчаванне ў цэлым+уваходны сігнал-signal-car)

PA2 - раз'ем чырвоны (уваход-сігнал радые)

Зняць дысплей, і атрымаць доступ да мацярынскай плаце, патрабуецца зваршчык з aspirastagno і attezzatura лабараторыі электронікі і ведамі ў галіне, у адваротным выпадку вы рызыкуеце сур'езна незваротна пашкодзіць плату і кампаненты, на тое ж самае.

Дадаў малюнак

спасылка выдаленая знаходзіцеся ў info

leandro89
15-12-2013, 22:30
так ты замяніў толькі рэзістары?
з сеткі, я знайшоў гэта:
кампаненты :

x12 рэзістар па току 1206 1 м 5% допуск (R3010-R3015) -

x1 транзістар mosfet 1RF3710S

x1 рэгулятар PWM, 500кгц, І-UC2843BD1

x1 засцерагальнік УСЦЬ 1206 8A F (R11400)

рэжым? :

Адлучыце акумулятар перад і пасля , зняць і павесіць трубку :

PA1 - шэры раз'ем (харчаванне ў цэлым+уваходны сігнал-signal-car)

PA2 - раз'ем чырвоны (уваход-сігнал радые)

Зняць дысплей, і атрымаць доступ да мацярынскай плаце, патрабуецца зваршчык з aspirastagno і attezzatura лабараторыі электронікі і ведамі ў галіне, у адваротным выпадку вы рызыкуеце сур'езна незваротна пашкодзіць плату і кампаненты, на тое ж самае.

Дадаў малюнак

спасылка выдаленая знаходзіцеся ў info

спасылка, як правіла, рана ці позна адключаюцца, лепш пісаць усе info замест перанакіраваньні на іншыя сайты

blueangel666
16-12-2013, 10:45
Не робіць-й? дым і не пячэ-й? ...... калі ўсе зварныя швы.

Цяпер праблема памылкі, і ў тым, што карціна гарыць аўтамабіляў выключаны і зачынены звонку.

Давайце абагульнім :

Абедзве карціны гараць рэгулярна, але абодва адны і тыя ж памылкі : сістэма асвятлення, падушка бяспекі, узмацняльнік руля і датчыкаў

Праблема кадраў або эбу аўто ??

Я не правяраў кандэнсатары, як я вам раіў. Але якія ? Тыя, над убудаваным 8-pin (рэгулятар магутнасці) ??
Як я магу праверыць ?

mec241974
16-12-2013, 18:37
было б карысна прачытаць памылкі ў эбу і resettarli, вядома, вы ўключылі машыну без рамкі, нейкая памылка ? магчыма, што вы стварылі.

blueangel666
16-12-2013, 18:57
Калі б яны былі сапраўды памылкі, па меншай меры, карціна spegnerebbe ў аўто не гарыць. Замест гэтага па-ранейшаму ўсе гарыць. Будзе? безумоўна, кароткі, але, калі я не ведаю, як яе шукаць, цяжка знайсці

mec241974
16-12-2013, 19:17
вы таксама замяніць транзістары? і рэгулятар шим?

blueangel666
16-12-2013, 21:37
Вы, вядома. Першае !

blueangel666
17-12-2013, 08:45
MOSFET няспраўны пу? прывесці гэтыя памылкі, ці не accemderebbe ?

blueangel666
17-12-2013, 15:26
Толькі што зрабіў дыягностыку з электрыкі і машына не мае ніякіх праблем, праблема ? у рамках, ВЯДОМА.

Ніхто і ніколі не адказаў на мае пытанне, ці не ? што памылкі выходзяць з-чаму? карціны не з'яўляюцца маей машыне ?? Нават калі есць eeprom арыгінал ??

blueangel666
19-12-2013, 14:56
Не пу? зрабіць выключэнне з правілаў і атрымаць кіраўніцтва адносна рэльефу, які mssport ? У гэтай ліпеня 2012 ??

Не, дакладна ??

audi sp
19-12-2013, 19:59
не проста замяніць класічны камплект для рамонту.. cio страцілі шмат часу, а ў канцы вы павінны таксама змяніць trasformatorino

blueangel666
19-12-2013, 21:28
Mah !! І вы думаеце, што ўсе гэтыя аднаўляюць метраў у 150 еўра, мяняюць trasformatorino ?? І дзе іх знайсці ??

Не думаю, я проста адзін!!!

blueangel666
23-12-2013, 09:16
Хлопцы ? Я да гэтага часу не вырашана .....

Ідэі ? Памылкі, чым выклікана ? Магчыма, што вы ремонтируете кожны дзень, і ніхто не ? адбывалася падобнае ?

Мне 2 на 2 !

анел
23-12-2013, 21:39
Калі-небудзь здарылася, а недахопы, на маю думку, не з-за таго, што карціны іншага аўтамабіля, паставіўшы eeprom арыгінал павінен ісці ўсе ок, але хто цябе зрабіў дыягностыку зрабіць, толькі ў экю або ў рамках? Таму што, калі памылкі, я іх ідуць выпрабаваныя выдаліць, націснуўшы дыягностыкі ў рамках.

blueangel666
23-12-2013, 22:00
У электрыкі зрабіў дыягностыку толькі да ECU, у прыватнасці, адносіцца да памылак у дадзеных рамках (анамалія электрычная сістэма, узмацняльнік Руля і Падушка бяспекі). Не ? выйшаў нічога !

Але як можна паставіць дыягназ па фатаграфіі ??
Анела? я памятаю, што калі памылкі былі на карціне, магчыма, што абодва диано-адны і тыя ж памылкі ??

Ці ўсе гэтыя спробы, я пашкодзіў якім-то чынам CAN-ШЫНЫ ? Вы пу? скінуць ?

анел
24-12-2013, 09:12
Дыягназ можа быць? спакойна зрабіць у рамках пры ўваходзе ў "інструментара" і паглядзець няспраўнасці, захоўваць і выдаляць іх, а на самай справе ? дзіўна, што диано entrami тыя ж памылкі, але яны робяць гэта незалежна ад таго, які eeprom пакладзеце? У гэтым выпадку глядзіце, калі вам не награваецца занадта шмат карт, і, можа быць ? партыя-то скразную адтуліну, іх праверкі з дапамогай тестеров ў тых частках платы-й? разбурана.
Інакш, улічваючы, што вы, паэксперыментаваць, паспрабуйце замяніць інтэграваны Can-Шыны, называецца 82c250, але гэта будзе першы раз, калі я знаходжу няспраўнасць у гэтых рамках.

blueangel666
24-12-2013, 10:13
Ад сысці з розуму, праўда ?? Уявіце сабе, мне, што ? 20 дзен, што мы sbatto галаву....

Так, памылкі даюцца ад усіх eeprom, і арыгінал, і іншыя. Карта не ? нічога не разбурыў, нават, чаму? тэсты я раблю толькі з адным. Іншы я трымаю яго ў машыне, і атакі раз'ем, у выпадку неабходнасці, кантроль хуткасці?, ****lli, а затым станавы.

Слухай, Анел, відаць, што досвед у вас есць, чытайце добрыя крокі, якія я зрабіў :

Карціны цалкам прыцемненыя --> Абмен ТОЛЬКІ засцерагальнік і Mosfet --> карціны гараць ужо вядомых анамалій

АЛЕ ВЯДОМА, ШТО, ВЫКЛЮЧЫЎШЫ І ЗАЧЫНІЎШЫ МАШЫНУ БУДУЦЬ СВЯЦІЦЦА

Абмен eeprom з арыгінала --> Анамаліі
Курс "2843B" --> Анамаліі
Абмен Рэзістары --> Анамаліі

Зараз, не ? старыя рэзістары між тым мне сапсавалі новы UC2843B, і я павінен быў зрабіць адваротнае --> Курс супраціву і ПАСЛЯ 2843B ??

Нарэшце, наколькі гэта ўплывае на якасць? бассеина і макаронных вырабаў салде ??
Лепш флюс вадкасць ??

анел
24-12-2013, 11:01
Я не ведаю, што сказаць, звычайна калі засцерагальнік ? спалілі абмен рэзістары і засцерагальнік, mosfet, але 2843b гадоў, што не абмен pi?, ніколі не вярнуцца, ты перарабіў зварныя швы на дыван у гэтай галіне?, есць і іншыя супраціву, якія маюць тыя ж праблемы, што 12 "вядомых".

blueangel666
24-12-2013, 11:18
Выгляд, што мне ўвайсці ў струмень вадкасці, які я замовіў, мне здаецца, што цеста цвердае пакідае занадта шмат слядоў.
Я ўжо? зрабіў паліроўкі супраціў і на ўсей гэтай вобласці, але, паўтараю, можа быць ? лепш з флюсу

leandro89
24-12-2013, 19:12
Ад сысці з розуму, праўда ?? Уявіце сабе, мне, што ? 20 дзен, што мы sbatto галаву....

Так, памылкі даюцца ад усіх eeprom, і арыгінал, і іншыя. Карта не ? нічога не разбурыў, нават, чаму? тэсты я раблю толькі з адным. Іншы я трымаю яго ў машыне, і атакі раз'ем, у выпадку неабходнасці, кантроль хуткасці?, ****lli, а затым станавы.

Слухай, Анел, відаць, што досвед у вас есць, чытайце добрыя крокі, якія я зрабіў :

Карціны цалкам прыцемненыя --> Абмен ТОЛЬКІ засцерагальнік і Mosfet --> карціны гараць ужо вядомых анамалій

АЛЕ ВЯДОМА, ШТО, ВЫКЛЮЧЫЎШЫ І ЗАЧЫНІЎШЫ МАШЫНУ БУДУЦЬ СВЯЦІЦЦА

Абмен eeprom з арыгінала --> Анамаліі
Курс "2843B" --> Анамаліі
Абмен Рэзістары --> Анамаліі

Зараз, не ? старыя рэзістары між тым мне сапсавалі новы UC2843B, і я павінен быў зрабіць адваротнае --> Курс супраціву і ПАСЛЯ 2843B ??

Нарэшце, наколькі гэта ўплывае на якасць? бассеина і макаронных вырабаў салде ??
Лепш флюс вадкасць ??

пісаць загалоўнымі літарамі азначае крычаць, калі вы хочаце вылучыць што-то можаце напісаць яго ў курсіў

blueangel666
24-12-2013, 21:11
Але ў кантэксце вы разумееце, што ? каб вылучыць і не крычаць, нават, чаму? у канцы прапановы я паставіў выклічныя знакі.
На самай справе я напісаў загалоўнымі літарамі некаторыя словы ..... проста для вылучэння. Мы не будзем глядзець на " сівы рэчы ..... у Мяне есць праблема і я прашу
дапамога.

Абнаўленне ....

Была праблема зварных швоў. Цяпер карціны ідуць абодва без памылак.

У? не ідзе маленькім дысплеем у автомагнитоле. Я працую толькі гадзіны і тэмпература. Я не працуюць каманды радые за рулем.
Ад чаго гэта залежыць ??

Яшчэ адна карціна ... іншыя праблемы ... усе рэчы, ціхія :-D

Іншы карціны, што я спрабую адрамантаваць яркасць? дысплей да мінімуму. Ад чаго ? звязана ??

Яшчэ раз дзякуй