Прагляд Поўнай Версіі : Рамонт рамкі Scenic
blueangel666
13-12-2013, 19:27
Такім чынам, я пішу гэты пост, каб не запэцкаць тое, з цісненнем ўкладанні.
C'? абнаўленне !!
Я не эмулятар CAN, так што я павінен выкарыстоўваць свой аўтамабіль, каб паспрабаваць карціну.
Тое, што раней гарэў засцерагальнік, цяпер вы ? доступ, не зрабіўшы нічога, каб? ен на ламанай трохі, перш чым загарэцца. Між тым, я заўважыў, што
святло ў салоне, апускаў.
У мяне было трохі страху, але потым дысплей ? АЛЕ пачаў beeppare, скіду і даць мне ўсе магчымыя памылкі і мажлівых ( няспраўнасць датчыкаў, шыны, падушка бяспекі, сістэмы асвятлення, сэрвіс і інш...)
Цалкам магчыма, што гэта комплексны "2843B" ???
Я яшчэ не змяніўся, каб не рызыкаваць разбурыць лыжах ", як я ўжо? зрабілі з першага quadro", але калі вы кажаце мне, што ? вельмі верагодна, што як гэта, мне, то я магу замяніць яго, radiotecnico
Што вы думаеце пра гэта ?? Для чаго патрэбен гэты убудаваны ??
Па мне, то ўбудаваны не мае нічога агульнага, мне здаецца, гэта рэгулятар вы напружання або пераключэння, у любым выпадку тое, што вы павінны зрабіць замест гэтага ? памяняць eeprom рамак з той карціны, што загараецца рэгулярна.
Інтэграваны ? падпісана 93c56 ? пад дысплеем больш
blueangel666
14-12-2013, 07:52
Так, гэта рэгулятар напружання. Менавіта таму я лічыла, што ен злачынец.
Пасля ўключэння рамкі, нават калі з з усе анамаліі, ? gi? вялікае дасягненне для мяне. Бачыў, што перад не засталося менавіта прыкмет жыцця.
Але не ? карысная cos?.
Памяць eeprom не ? важна, каб асвятляць, калі не памыляюся, на самай справе я хацеў бы змяніць яго ў апошнюю чаргу. Калі, што не так ? - неабходным. Але я не думаю, я ўжо? спрабаваў яшчэ
карціны без праблем на маей машыне.
Новае абнаўленне !!!
Я перарабіў зварныя швы супраціваў ад 1 м у абедзьвюх карцінах, і цяпер ўключаюцца без праблем, АБОДВА !!
Але як толькі запуск рухавіка пачынаюцца анамаліі .... электрычная сістэма, падушкі бяспекі, гiдраýсiлiцель руля, service і г. д......
Мы ўпэўненыя, што не мае нічога агульнага рэгулятар напругі ??
Ці я павінен сапраўды змяніць eeprom ? І нязручна отпаять і прылітаваць. Для гэтага я трымаю гэтую працу апошніх.
Ад хлопцаў, што мы амаль, дзякуй вам !!!
Хлопцы, я буду кідаць у ручнік !!!, Я arrendendo, я не маючы іп? шчаслівага жыцця ў гэтыя дні
Такім чынам, сення раніцай я зрабіў :
Абмен Mosfet і засцерагальнік --> Ўключаецца, але з анамаліямі (сістэма харчавання, падушка бяспекі, узмацняльнік руля і т. д... )
Абмен EEPROM 93c56 з першапачатковай ------> працягвалі анамаліі
Campio Убудаваны 2843B --> працягвалі анамаліі, як і вышэй
Абмен 12 рэзістары --> Ўключаецца, міргае, пячэ што-то (ПАНІКА) адключаю раз'ем шэры
Успомніў зварных швоў да 12 рэзістары --> Пячэ і РОБІЦЬ ДЫМ!!!! Pi? ПАНІКА адключаю раз'ем
Нагрэў за некалькі секунд з фенам гарачага паветра --> Пячэ і РОБІЦЬ ДЫМ!!!! Pi? ПАНІКІ яшчэ адключаю раз'ем
Цяпер я не ведаю, pi? што яшчэ можна зрабіць, калі ласка, дапамажыце !!
Як вы казалі, праверыць кандэнсатары. Магчыма, хто-то ? у кароткі.
А я вельмі добра разумею. Я ў такой жа сітуацыі з Ecu з opel 1,7. У мяне на " 5 " у школе, але няма, што я магу працаваць.
Antonio46
14-12-2013, 16:35
Гэтыя карціны адсылаюць нас з галавы, некаторыя з паўторам пройдзенага на рэзістары ідуць добра, яшчэ можна змяніць ўсе дадуць заўседы праблемы... у любым выпадку зварныя швы будзьце асцярожныя, не даць ей прыйсці адна над іншай
blueangel666
14-12-2013, 16:39
Тады, перад заменай рэзістараў, я даваў толькі на памылкі, але не friggeva нічога. Можа быць ? магчыма, што НЕ маючы добра зрабілі якія-небудзь, цяпер пячэ, АЛЕ ПАЛІЦЬ ???
Тады, магчыма, што 2 на 2 мне даюць адны і тыя ж памылкі ?? І кандэнсатары malandati ?? Я не думаю ...
Іншы яшчэ не пячэ, але, чорт вазьмі, на мяне, калі я дакрануўся да рэзістары !! Ўспыхнулі абодва, я іх трымаў, гэтак жа, з памылкамі.
Магчыма, што СУМНІЎНАГА паходжання карцін, можа даць вам гэтыя праблемы ?? Але я змяніў EEPROM !!
Але хто-то раене Балонні, я не пу? дапамагчы ?? Калі ласка !!
Antonio46
14-12-2013, 16:40
Вы павінны дзейнічаць, каб крокі...першае, што вам пасылаў у дым, што вы зрабілі змены... праверкі зварных швоў і кампаненты, якія вы змянілі, і вы пачынаеце ісьці на правільным шляху
blueangel666
14-12-2013, 16:47
Зварныя швы зробленыя вельмі добра, я нават здзіўляюся, як я зрабіў. Памылкі, якія я зрабіў ? быў не цалкам ачысціць паліцу ад папярэдніх сажалкі. Але пу? давесці гэтыя праблемы ??
І, паўтараю, усе памылкі, якія мне даюць як ?? Я не думаю, што мая машына, як пакласці cos? дрэнна..... (няспраўнасць асвятлення, узмацняльнік руля і падушка бяспекі асноўныя)
АХ..... я заўважыў, што нават выключыўшы і зачыніўшы машыну, карціна застаецца ЎСЕ гарыць.... :mad:
Antonio46
14-12-2013, 16:54
C'? кароткі...што перашкаджае на лініі can і няспраўнасці ўсіх кампанентаў...ваша машына будзе добра... няма, уборку не робіць, нічога не важна, з'яўляюцца зварныя швы, што яны не халодныя
blueangel666
14-12-2013, 17:00
Я не сумняваўся, што мая машына ж, ну :D
Антоніа чуе, але мы гаворым пра сукенку, усе на карціне правільна ?? Я не хачу разбіраць цяпер-машына :confused:
Я бачыў, што рэзістары, якія я паставіў яны трохі адрозніваюцца ад арыгінальных. У апошнія c'? напісана 1R0 а ў тыя, якія я купіў 1R00 "CRCW1206 Рэзістар T/R 0.25 W,1%,1R"
Я ўзяў на вядомых вэб-кампаненты беларуская, што знаемая
Antonio46
14-12-2013, 17:21
Былі зменены спецыяльна для таго, каб дэфекты карціну....дзевяты праблема заключаецца ў рамкі і стрыжня, як прыбраць рамкі, лініі canritorna на месцы
blueangel666
15-12-2013, 11:27
Магчыма, што, магчыма, адбываецца ад іншы аўтамабіль, і я ад усіх памылак ??
Паўтараю, што я не эмулятар CAN-ШЫНЫ, таму пры кожным змене, я еду на машыне і адчуваю.
Я яшчэ не спрабаваў адлучыць акумулятар ад машыны на пару гадзін, можа быць, праблемы адбываюцца ад эбу ??
Магчыма, што 2 на 2 мне даюць адны і тыя ж памылкі ?? Што вы думаеце пра гэта ?
Я губляю гэта час, зняць акумулятар ??
Antonio46
15-12-2013, 13:49
Паспрабуйце адлучыць акумулятар на пу? цалкам магчыма, што іх у памяці памылкі ecu рухавіка... не ? ціхі
blueangel666
15-12-2013, 15:31
Pi? або няма, колькі часу ? дастаткова для скіду эбу ?
Antonio46
15-12-2013, 16:12
Не час, дакладны час спампаваць кандэнсатары можна паскорыць, прымаючы станоўчыя і адмоўныя прыкладаецца (без харчавання кабелі) на працягу некалькіх хвілін...
blueangel666
15-12-2013, 16:40
Вельмі добра !
Я ў гэтым яшчэ адна спроба, і дам вам ведаць. Можа быць, я пакіну ўсю ноч .... павінна хапіць.
Тады я цябе ведаць !
але ў вас гарыць машына без якіх-небудзь межы?
blueangel666
15-12-2013, 17:14
Вы! Машына ўключаецца і спакойна, без праблемаў, нават без рамкі. І 10 дзен, што я іду вакол, не ведаючы, колькі паліва я, тэмпература, і ўсе астатняе ....
mec241974
15-12-2013, 17:37
добры дзень, у вас есць тэстар, вымярэнне супраціву 1r0 і 1r00 так паглядзець, калі яны роўныя, безумоўна, у швоў вы зрабілі некалькі кароткіх , добра схілаў максімум ўдавалася трымаць у рамках і перайсці ў renault скід памылкі, магчыма, адлучыць рамках ўзнікненні памылкі ў эбу.
blueangel666
15-12-2013, 19:07
Рэзістары роўныя ... плошчай каля 1,02/1,03 ЫМ. У любым выпадку ? сапраўды цяжка зрабіць кароткі супраціў. Калі я не памыляюся, яны амаль усе паралельна, акрамя тых, пад якія дзеляцца на 3 дарожкі.
mec241974
15-12-2013, 20:03
калі вы можаце вызначыць, у той час як яго калегі, дзе вы сыходзіць паліць , магу ўжо дакладна вызначыць крыніца праблемы.
Калі, перш чым прыварыць рамках працавала, хутчэй за ўсе, праблема ідзе на працу, проста нават стыль, які стварае гэтыя праблемы , успомніце ўсе, пад добры лупа, па крайняй меры, вы зможаце знайсці, калі есць праблемы.
blueangel666
15-12-2013, 21:31
Па праўдзе сказаць, я не магу знайсці дакладнае месца, адкуль выходзіць дым, чаму? на першыя прыкметы белы дым, цяга адразу ж, каб не нанесці непапраўную шкоду
mec241974
15-12-2013, 22:00
так ты замяніў толькі рэзістары?
з сеткі, я знайшоў гэта:
кампаненты :
x12 рэзістар па току 1206 1 м 5% допуск (R3010-R3015) -
x1 транзістар mosfet 1RF3710S
x1 рэгулятар PWM, 500кгц, І-UC2843BD1
x1 засцерагальнік УСЦЬ 1206 8A F (R11400)
рэжым? :
Адлучыце акумулятар перад і пасля , зняць і павесіць трубку :
PA1 - шэры раз'ем (харчаванне ў цэлым+уваходны сігнал-signal-car)
PA2 - раз'ем чырвоны (уваход-сігнал радые)
Зняць дысплей, і атрымаць доступ да мацярынскай плаце, патрабуецца зваршчык з aspirastagno і attezzatura лабараторыі электронікі і ведамі ў галіне, у адваротным выпадку вы рызыкуеце сур'езна незваротна пашкодзіць плату і кампаненты, на тое ж самае.
Дадаў малюнак
спасылка выдаленая знаходзіцеся ў info
leandro89
15-12-2013, 22:30
так ты замяніў толькі рэзістары?
з сеткі, я знайшоў гэта:
кампаненты :
x12 рэзістар па току 1206 1 м 5% допуск (R3010-R3015) -
x1 транзістар mosfet 1RF3710S
x1 рэгулятар PWM, 500кгц, І-UC2843BD1
x1 засцерагальнік УСЦЬ 1206 8A F (R11400)
рэжым? :
Адлучыце акумулятар перад і пасля , зняць і павесіць трубку :
PA1 - шэры раз'ем (харчаванне ў цэлым+уваходны сігнал-signal-car)
PA2 - раз'ем чырвоны (уваход-сігнал радые)
Зняць дысплей, і атрымаць доступ да мацярынскай плаце, патрабуецца зваршчык з aspirastagno і attezzatura лабараторыі электронікі і ведамі ў галіне, у адваротным выпадку вы рызыкуеце сур'езна незваротна пашкодзіць плату і кампаненты, на тое ж самае.
Дадаў малюнак
спасылка выдаленая знаходзіцеся ў info
спасылка, як правіла, рана ці позна адключаюцца, лепш пісаць усе info замест перанакіраваньні на іншыя сайты
blueangel666
16-12-2013, 10:45
Не робіць-й? дым і не пячэ-й? ...... калі ўсе зварныя швы.
Цяпер праблема памылкі, і ў тым, што карціна гарыць аўтамабіляў выключаны і зачынены звонку.
Давайце абагульнім :
Абедзве карціны гараць рэгулярна, але абодва адны і тыя ж памылкі : сістэма асвятлення, падушка бяспекі, узмацняльнік руля і датчыкаў
Праблема кадраў або эбу аўто ??
Я не правяраў кандэнсатары, як я вам раіў. Але якія ? Тыя, над убудаваным 8-pin (рэгулятар магутнасці) ??
Як я магу праверыць ?
mec241974
16-12-2013, 18:37
было б карысна прачытаць памылкі ў эбу і resettarli, вядома, вы ўключылі машыну без рамкі, нейкая памылка ? магчыма, што вы стварылі.
blueangel666
16-12-2013, 18:57
Калі б яны былі сапраўды памылкі, па меншай меры, карціна spegnerebbe ў аўто не гарыць. Замест гэтага па-ранейшаму ўсе гарыць. Будзе? безумоўна, кароткі, але, калі я не ведаю, як яе шукаць, цяжка знайсці
mec241974
16-12-2013, 19:17
вы таксама замяніць транзістары? і рэгулятар шим?
blueangel666
16-12-2013, 21:37
Вы, вядома. Першае !
blueangel666
17-12-2013, 08:45
MOSFET няспраўны пу? прывесці гэтыя памылкі, ці не accemderebbe ?
blueangel666
17-12-2013, 15:26
Толькі што зрабіў дыягностыку з электрыкі і машына не мае ніякіх праблем, праблема ? у рамках, ВЯДОМА.
Ніхто і ніколі не адказаў на мае пытанне, ці не ? што памылкі выходзяць з-чаму? карціны не з'яўляюцца маей машыне ?? Нават калі есць eeprom арыгінал ??
blueangel666
19-12-2013, 14:56
Не пу? зрабіць выключэнне з правілаў і атрымаць кіраўніцтва адносна рэльефу, які mssport ? У гэтай ліпеня 2012 ??
Не, дакладна ??
не проста замяніць класічны камплект для рамонту.. cio страцілі шмат часу, а ў канцы вы павінны таксама змяніць trasformatorino
blueangel666
19-12-2013, 21:28
Mah !! І вы думаеце, што ўсе гэтыя аднаўляюць метраў у 150 еўра, мяняюць trasformatorino ?? І дзе іх знайсці ??
Не думаю, я проста адзін!!!
blueangel666
23-12-2013, 09:16
Хлопцы ? Я да гэтага часу не вырашана .....
Ідэі ? Памылкі, чым выклікана ? Магчыма, што вы ремонтируете кожны дзень, і ніхто не ? адбывалася падобнае ?
Мне 2 на 2 !
Калі-небудзь здарылася, а недахопы, на маю думку, не з-за таго, што карціны іншага аўтамабіля, паставіўшы eeprom арыгінал павінен ісці ўсе ок, але хто цябе зрабіў дыягностыку зрабіць, толькі ў экю або ў рамках? Таму што, калі памылкі, я іх ідуць выпрабаваныя выдаліць, націснуўшы дыягностыкі ў рамках.
blueangel666
23-12-2013, 22:00
У электрыкі зрабіў дыягностыку толькі да ECU, у прыватнасці, адносіцца да памылак у дадзеных рамках (анамалія электрычная сістэма, узмацняльнік Руля і Падушка бяспекі). Не ? выйшаў нічога !
Але як можна паставіць дыягназ па фатаграфіі ??
Анела? я памятаю, што калі памылкі былі на карціне, магчыма, што абодва диано-адны і тыя ж памылкі ??
Ці ўсе гэтыя спробы, я пашкодзіў якім-то чынам CAN-ШЫНЫ ? Вы пу? скінуць ?
Дыягназ можа быць? спакойна зрабіць у рамках пры ўваходзе ў "інструментара" і паглядзець няспраўнасці, захоўваць і выдаляць іх, а на самай справе ? дзіўна, што диано entrami тыя ж памылкі, але яны робяць гэта незалежна ад таго, які eeprom пакладзеце? У гэтым выпадку глядзіце, калі вам не награваецца занадта шмат карт, і, можа быць ? партыя-то скразную адтуліну, іх праверкі з дапамогай тестеров ў тых частках платы-й? разбурана.
Інакш, улічваючы, што вы, паэксперыментаваць, паспрабуйце замяніць інтэграваны Can-Шыны, называецца 82c250, але гэта будзе першы раз, калі я знаходжу няспраўнасць у гэтых рамках.
blueangel666
24-12-2013, 10:13
Ад сысці з розуму, праўда ?? Уявіце сабе, мне, што ? 20 дзен, што мы sbatto галаву....
Так, памылкі даюцца ад усіх eeprom, і арыгінал, і іншыя. Карта не ? нічога не разбурыў, нават, чаму? тэсты я раблю толькі з адным. Іншы я трымаю яго ў машыне, і атакі раз'ем, у выпадку неабходнасці, кантроль хуткасці?, ****lli, а затым станавы.
Слухай, Анел, відаць, што досвед у вас есць, чытайце добрыя крокі, якія я зрабіў :
Карціны цалкам прыцемненыя --> Абмен ТОЛЬКІ засцерагальнік і Mosfet --> карціны гараць ужо вядомых анамалій
АЛЕ ВЯДОМА, ШТО, ВЫКЛЮЧЫЎШЫ І ЗАЧЫНІЎШЫ МАШЫНУ БУДУЦЬ СВЯЦІЦЦА
Абмен eeprom з арыгінала --> Анамаліі
Курс "2843B" --> Анамаліі
Абмен Рэзістары --> Анамаліі
Зараз, не ? старыя рэзістары між тым мне сапсавалі новы UC2843B, і я павінен быў зрабіць адваротнае --> Курс супраціву і ПАСЛЯ 2843B ??
Нарэшце, наколькі гэта ўплывае на якасць? бассеина і макаронных вырабаў салде ??
Лепш флюс вадкасць ??
Я не ведаю, што сказаць, звычайна калі засцерагальнік ? спалілі абмен рэзістары і засцерагальнік, mosfet, але 2843b гадоў, што не абмен pi?, ніколі не вярнуцца, ты перарабіў зварныя швы на дыван у гэтай галіне?, есць і іншыя супраціву, якія маюць тыя ж праблемы, што 12 "вядомых".
blueangel666
24-12-2013, 11:18
Выгляд, што мне ўвайсці ў струмень вадкасці, які я замовіў, мне здаецца, што цеста цвердае пакідае занадта шмат слядоў.
Я ўжо? зрабіў паліроўкі супраціў і на ўсей гэтай вобласці, але, паўтараю, можа быць ? лепш з флюсу
leandro89
24-12-2013, 19:12
Ад сысці з розуму, праўда ?? Уявіце сабе, мне, што ? 20 дзен, што мы sbatto галаву....
Так, памылкі даюцца ад усіх eeprom, і арыгінал, і іншыя. Карта не ? нічога не разбурыў, нават, чаму? тэсты я раблю толькі з адным. Іншы я трымаю яго ў машыне, і атакі раз'ем, у выпадку неабходнасці, кантроль хуткасці?, ****lli, а затым станавы.
Слухай, Анел, відаць, што досвед у вас есць, чытайце добрыя крокі, якія я зрабіў :
Карціны цалкам прыцемненыя --> Абмен ТОЛЬКІ засцерагальнік і Mosfet --> карціны гараць ужо вядомых анамалій
АЛЕ ВЯДОМА, ШТО, ВЫКЛЮЧЫЎШЫ І ЗАЧЫНІЎШЫ МАШЫНУ БУДУЦЬ СВЯЦІЦЦА
Абмен eeprom з арыгінала --> Анамаліі
Курс "2843B" --> Анамаліі
Абмен Рэзістары --> Анамаліі
Зараз, не ? старыя рэзістары між тым мне сапсавалі новы UC2843B, і я павінен быў зрабіць адваротнае --> Курс супраціву і ПАСЛЯ 2843B ??
Нарэшце, наколькі гэта ўплывае на якасць? бассеина і макаронных вырабаў салде ??
Лепш флюс вадкасць ??
пісаць загалоўнымі літарамі азначае крычаць, калі вы хочаце вылучыць што-то можаце напісаць яго ў курсіў
blueangel666
24-12-2013, 21:11
Але ў кантэксце вы разумееце, што ? каб вылучыць і не крычаць, нават, чаму? у канцы прапановы я паставіў выклічныя знакі.
На самай справе я напісаў загалоўнымі літарамі некаторыя словы ..... проста для вылучэння. Мы не будзем глядзець на " сівы рэчы ..... у Мяне есць праблема і я прашу
дапамога.
Абнаўленне ....
Была праблема зварных швоў. Цяпер карціны ідуць абодва без памылак.
У? не ідзе маленькім дысплеем у автомагнитоле. Я працую толькі гадзіны і тэмпература. Я не працуюць каманды радые за рулем.
Ад чаго гэта залежыць ??
Яшчэ адна карціна ... іншыя праблемы ... усе рэчы, ціхія :-D
Іншы карціны, што я спрабую адрамантаваць яркасць? дысплей да мінімуму. Ад чаго ? звязана ??
Яшчэ раз дзякуй