Прагляд Поўнай Версіі : Праблема шпіен fap пасля defap opel corsa 1.3 90 к.с.
infinityecu
13-12-2013, 04:36
Прывітанне ўсім, пасля defappato opel corsa 1.3 90 л. праз некалькі дзен ? з'яўленне шпіена fap і практычна ў дыягностыцы датчык перападу ціску змяняецца, як значэнне скід fap індыкатар знікае, але пасля якой-то іншы дзень па некалькі км зноў з'яўляецца, але памылкі ў дыягностыцы ваша сістэма гатовая да выкарыстання і не з'яўляюцца.....*****і праграмы я выкарыстаў толькі loader, але, безумоўна, swicth off не рабіў поўнага праграмнага забеспячэння, таму не ведаю, у якім пункце змяніць, для гэтага ecu некаторыя душы, добры добры можа даць мне ўказанне на пункт, які трэба змяніць, і што значэння даць, ці я не ведаю, postarmi правільны файл??? Прыкладаю файл врі і мод вялікі дзякуй усім, хто мне дапаможа...
не ведаю, што рабіць, і таму я не магу табе дапамагчы, і мне вельмі шкада, я ведаю па досведзе сяброў, якія калі-то памыляецца, і не робіць нават carsoft-dpf-fap-оф.
Backgroop
13-12-2013, 11:07
не ведаю, што рабіць, і таму я не магу табе дапамагчы, і мне вельмі шкада, я ведаю па досведзе сяброў, якія калі-то памыляецца, і не робіць нават carsoft-dpf-fap-оф.
Прывітанне раз не добра гэта экю, вы павінны ўручную скінуць dtc's і іншыя элементы кіравання ў файл, ці не ? легка, што трэба зрабіць, выпрабаванняў, дыягностыкі і інш., ускладзеных на каго-то, хто ведае, як зрабіць добра, сэрвіс Онлайн-форум, напрыклад, дзе людзі падрыхтаваныя..
pabloescobar
13-12-2013, 11:46
Але на гэты аўтамабіль ? адзін 75cv няма 90
6472
Паспрабуйце так
Прывітанне
infinityecu
13-12-2013, 13:07
Але на гэты аўтамабіль ? адзін 75cv няма 90
Дзякуй усім за адказы, і, у прыватнасці, pabloescobar, якому я адказваю, кажучы, што машына ў пытанні ? 90 рэзюмэ
6472
Паспрабуйце так
Прывітанне
Выбачайце, pabloescobar, калі б вы маглі ведаць, што дадзеныя правілы змены вы ўнеслі?
pabloescobar
13-12-2013, 14:11
Той факт, з раз, і я ўпэўнены, што ідзе, чаму? gi? я спрабаваў на іншых машынах, як гэта. Але з дапамогай якога інструмента яго напісаць?
ecm мяне бачыць, як 75cv
пакладзі нармальны зрабіце reset service, а затым страляць у іх тое, што вам я паслаў яго і паглядзець, калі ен ідзе на мяне, я ўжо зрабіў раней, і хоць кажуць, што soft не робіць працу добра, усе машыны, якія я зрабіў, яны ходзяць без праблем
6473
Гэта ? драйвер ecm мне
Той факт, з раз, і я ўпэўнены, што ідзе, чаму? gi? я спрабаваў на іншых машынах, як гэта. Але з дапамогай якога інструмента яго напісаць?
прывітанне paploescobar, калі гэта ты зрабіў з раз, як infinityecu, таму што файлы адрозніваюцца?
infinityecu
13-12-2013, 15:59
пакладзі нармальны зрабіце reset service, а затым страляць у іх тое, што вам я паслаў яго і паглядзець, калі ен ідзе на мяне, я ўжо зрабіў раней, і хоць кажуць, што soft не робіць працу добра, усе машыны, якія я зрабіў, яны ходзяць без праблем
Pabloescobar дзякуй, але ў любым выпадку я выкарыстаў толькі loader, таксама па-ранейшаму драйвер ecm, калі яна прымае з 75 л. з, але карту ? у 90 cv ведаю, а ў гэтым выпадку я магу паспрабаваць, і хай вы ведаеце,
pabloescobar
13-12-2013, 16:08
Гэта не табе, я магу сказаць, ugo на самай справе, калі я апрацоўкі файла раз, і па параўнанні з infinity я бачыў, што былі розныя, так што не магу сказаць
infinityecu
13-12-2013, 16:17
6473
Гэта ? драйвер ecm мне
Мой ecm titanium мне не распазнае аўтаматычна іжэ файл драйвера на врі і басейн з драйвер, 75 л.з., уручную, што версія ecm у вас??? І арыгінал?
pabloescobar
13-12-2013, 16:43
ecm titanium-врі
версія 1.72
infinityecu
13-12-2013, 17:04
версія 1.72
Зразумеў, але я не змог адкрыць яго з дапамогай titanium 1.61 і не ? ori, але, аднак, мы спадзяемся, добра
pabloescobar
13-12-2013, 17:21
Напішыце тое, што я паслаў вам, і не хвалюйцеся. Ах, я не раблю check sum, чаму? у kess майстар мне робіць запісы
infinityecu
13-12-2013, 18:01
Напішыце тое, што я паслаў вам, і не хвалюйцеся. Ах, я не раблю check sum, чаму? у kess майстар мне робіць запісы
Таксама зразумеў певень v2 v 51 робіць гэта ў запісе, але ўсе роўна дзякуй вам вырабіць? ведаць
cinqueturbo
13-12-2013, 22:05
6473
Гэта ? драйвер ecm мне
Pabloescobar дзякуй, але ў любым выпадку я выкарыстаў толькі loader, таксама па-ранейшаму драйвер ecm, калі яна прымае з 75 л. з, але карту ? у 90 cv ведаю, а ў гэтым выпадку я магу паспрабаваць, і хай вы ведаеце,
infinityecu але HW і SW знаходзяцца драйвера апублікаваў (а) : pabloescobar?
infinityecu
14-12-2013, 13:42
infinityecu але HW і SW знаходзяцца драйвера апублікаваў (а) : pabloescobar?
няма cinqueturbo з версіі ecm 1.61 я лічу, што яны з іншага дровер, але, адкрыўшы яго ўручную, у той час як pabloescobar знаходзіць аўтаматычна, нават калі 75 л. але чаму? менавіта ен версіі 1.71 абнавіў арыгінал
Antonio46
14-12-2013, 16:43
Я хацеў умяшацца, сказаўшы, што Чарга на Renault Scenic лата-на самай справе выдаліць dpf? не адключыць зонды, верагодна, switch off? у любым выпадку не ? надзейна, нават на тое,
legendaryslave
14-12-2013, 20:11
у адпаведнасці чужыя ўжо, пачынаючы з файла, не крычы
infinityecu
14-12-2013, 20:43
у адпаведнасці чужыя ўжо, пачынаючы з файла, не крычы
Але гэты файл ? - крычы, чаму? не ? - крычы?
pabloescobar
15-12-2013, 09:41
Файл ? - крычы, чаму? калі б не было так l ecm не будзе адкрыта
Antonio46
15-12-2013, 13:53
На самай справе ecm, калі вы прызнаеце гэта ? крычы
legendaryslave
15-12-2013, 22:17
Файл ? - крычы, чаму? калі б не было так l ecm не будзе адкрыта
тады я быў няправы, таму што ціта 1.6 не можа знайсці драйвер
infinityecu
15-12-2013, 22:23
тады я быў няправы, таму што ціта 1.6 не можа знайсці драйвер
Ціта 1.6 nn, знайсці драйвер, толькі чаму? не ? да цяперашняга часу ў той час як l 1.7 знайсці з драйвер 75 л. з, але я з 1.6 я адкрыў усе той жа паставіўшы драйвера ўручную, 75 л.
legendaryslave
16-12-2013, 14:25
Ок, мы сказалі? я бачыў файл, і мы не толькі на гэтым ecu не проста Камутатар
Tuningmotor88
17-12-2013, 03:45
Ціта 1.6 nn, знайсці драйвер, толькі чаму? не ? да цяперашняга часу ў той час як l 1.7 знайсці з драйвер 75 л. з, але я з 1.6 я адкрыў усе той жа паставіўшы драйвера ўручную, 75 л.
Прывітанне інфініці, чытаючы абмеркавання, я магу толькі сказаць, што для выдалення fap на гэтыя машыны, праграмнага забеспячэння, не з'яўляюцца эфектыўнымі, але bisogns ўмяшацца manualnente зрабіўшы swicht off памылак
leandro89
17-12-2013, 19:44
Прывітанне інфініці, чытаючы абмеркавання, я магу толькі сказаць, што для выдалення fap на гэтыя машыны, праграмнага забеспячэння, не з'яўляюцца эфектыўнымі, але bisogns ўмяшацца manualnente зрабіўшы swicht off памылак
вам я хацеў бы заўважыць, што карыстальнік, які вы працытавалі ? быў забанен
msport (exil77grande)
19-12-2013, 12:34
вам я хацеў бы заўважыць, што карыстальнік, які вы працытавалі ? быў забанен
леандра на самай справе ен адказаў на сябе.