КПК

Перегляд Повної Версії : Bravo 1.4 Tjet gpl

Ріккардо#28
12-12-2013, 14:15
Привіт, хлопці,
дорогий друг у fiat bravo 1.4 tjet 150cv з установки скрапленого газу; машина питання ? підключені і видалення каталізатора, скачати 198cv дерева, розраховані на роликовому випробувальному стенді гальмував.
Карту тільки що завантажена машина йде добре і працює досить чистою, але проблеми виникають після декількох км використання в gpl, де я autoadattivit? ми робить перемозі, і машина, повернувши на бензин, починає кульгати і потужність ? безумовно, дуже обмежений.
Ви зіткнулися з подібними проблемами інших tjet? ви знаєте, як вирішити?
дякую

alfajtd
12-12-2013, 16:10
звичайно, будуть помилки в карті, завантаженої...
прочитайте його до кінця і postala...

Ріккардо#28
12-12-2013, 16:37
я не можу це читати, так як я ще не до приладів, точки ? що машина йде добре, коли на карту ? завантажена мало часу, а якщо крутиться трохи в снд і надання брудні, резюме, падають і навіть повернути бензин влада вирішує проблеми, а вирішує перевалка ж карті

sergiot
12-12-2013, 16:41
якщо система гбо ? походження, не повинно статися те, що ви описали.
якщо завод ? застосовується після то ? цілком нормально, що відбуваються ці незручності, якщо завод не передбачає емулятор лямбды.
тих, хто викликає проблеми, такі autoadattamenti паливної, пов'язану з тим, що його стехиометрической бензину ? 14,6, що gpl близько 16.
є 2 кошти, одне з mappaatura з блоку адаптації
іншого нічого не варто: необхідно чергувати роботу на снд з тим, на бензин.
на практиці 2000-3000 км в gpl ( або 2-3 місяці) зробити повний бензину і випити все, перш ніж відновити gpl.
це чергування також добре в форсунки, масло двигуна, клапани та гарантує довге життя двигуна

я не можу це читати, так як я ще не до приладів, точки ? що машина йде добре, коли на карту ? завантажена мало часу, а якщо крутиться трохи в снд і надання брудні, резюме, падають і навіть повернути бензин влада вирішує проблеми, а вирішує перевалка ж карті

я прошу вибачення, але я написав мого втручання, перш ніж читати ваш останній.
з цієї ситуації я думаю, що там було написано щось не правильне відображення, що "стимулює" якийсь адаптації.
у вас є помилки в діагнозі?

Ріккардо#28
12-12-2013, 16:48
завод не ? - джерело ? один Tartarini.
відключити autoadattamento означало б відключити лямбды?
власник машини каже, що навіть повороту різний час бензин ситуація не змінюється (хоча це здається мені дивним)

(я прошу вибачення, з мод для подвійний пост, але я не читав останній sergiot)
абсолютно не відображається, помилка в діагнозі

sergiot
12-12-2013, 17:06
як виглядає проблема?
я роблю припущення
пу? бути, що в довідці з невеликим акселератора автомобіля залишається незмінним і замість того, щоб з дуже акселератора автомобіля відбувається при низькій потужності?

c'? також сумнівно, враховуючи приріст продуктивності, що складається, установка гбо ? може забезпечити достатньо палива.
це питання я теж, до речі, benzina. від моєї інформації, форсунки по 150 к.с. може виробляти до 175-185 к.с., то стають недостатніми.
змінив форсунок, щоб дістатися до майже 200 к.с.?

Ріккардо#28
12-12-2013, 17:14
проблема полягає в тому, gpl ? мало важливо: якщо у снд машина не завантажити коней rullati до школи, не ? проблема.
форсунки залишилися ті серії, машина монтує просто фільтр на панелі bmc, водостічна труба без каталізатора і картографії в питанні.

у довідці з невеликим акселератора машини "транспортних" і все, що газ не йде, те, що має піти. їй seghettamenti ви відчуваєте, навіть якщо газ повністю відкритим газом parzializzato.

sergiot
12-12-2013, 17:32
добре, що нам не важливий, але якщо система гбо ? регулюється добре, продуктивність повинні бути однакові, що на бензині.
якщо ви робите акт віри, що блоки як адекватний результат,
для комплектуючих, я маю на увазі, як форсунки, що турбіна.
тоді ви повинні подивитися, чи що ? змінено карту. можливо ви можете попросити, щоб хтось допоміг.

я боюся, що ви пішли, щоб розірвати свою душу knock control

Ріккардо#28
12-12-2013, 18:06
у gpl не йде, погано, але йде гірше, ніж на бензині: va журнал калібрування.
для вас, як ви можете? після "зламаною душі" knock control?

sergiot
12-12-2013, 18:26
з зіставлення кут випередження запалювання

Ріккардо#28
12-12-2013, 18:30
потім я повинен перевірити, що це не надто раннє... дякую, дуже ніжний! не могли б ви сказати мені, достовірні значення заздалегідь на цей двигун?

sergiot
12-12-2013, 18:47
ви що ? проблема.
якщо заздалегідь, за коней, і клієнт ? радий.
успіхи їх не знаю але вони написані в ебу.
з двигунами пилососом можна? також терпіти, чому? pi? іноді не зашкодить.
на турбо коли " тягни дуже турбонагнітач заздалегідь повинні бути трохи знижена, так? pi? значить пі? детонації.
у бензинових контроль детонації виробляє autoadattamento заздалегідь, що перетворюється на скорочення багаторічних заздалегідь нанесені на карту.
секрет полягає в тому, щоб працювати мало контролю, повинні бути в безпеці лише тоді, коли це потрібно. це ? методика, що використовується, як правило, alfa romeo і fiat.
деякі інші виробники мають різні методи, але вони відрегульовані відповідно.

врахуйте, що ця " діагноз" базується на цей короткий обмін думками. з користю перевірки.
що краще ? мати відображення, яке виробляє стільки неприємностей, і дивитися на нього

Ріккардо#28
12-12-2013, 18:58
як може бути діагноз перед екраном дякую тобі дуже, звичайно, ви дали мені чудову поживу для роздумів.
? можна дізнатися, скільки разів ? втрутився контроль детонації?

sergiot
12-12-2013, 19:08
немає ви не можете? бачити, але ви можете? виміряти заздалегідь, фактичний і порівняти, що написано в карті.

ugoboss
12-12-2013, 19:59
є цікаві факти , перепрограммированные через послідовний порт або в boot.

Ріккардо#28
12-12-2013, 20:00
запрограмована через послідовний порт ;)

carmageddon
12-12-2013, 21:38
Привіт, хлопці,
дорогий друг у fiat bravo 1.4 tjet 150cv з установки скрапленого газу; машина питання ? підключені і видалення каталізатора, скачати 198cv дерева, розраховані на роликовому випробувальному стенді гальмував.
Карту тільки що завантажена машина йде добре і працює досить чистою, але проблеми виникають після декількох км використання в gpl, де я autoadattivit? ми робить перемозі, і машина, повернувши на бензин, починає кульгати і потужність ? безумовно, дуже обмежений.
Ви зіткнулися з подібними проблемами інших tjet? ви знаєте, як вирішити?
дякую

якщо автомобіль йде гірше бензину, який в снд це лише означає, що c ? проблема в корені, особливо якщо з електронікою змінена без логіки.

з ihi їх мрії, тільки на 50 л. с. і більше?...ми не говоримо цього, стенди з роликовими обертовими доріжками.

Ріккардо#28
12-12-2013, 23:11
як тільки власник автомобіля передати мені фотографії rullata місці ;)
як описано вище, то гірше бензину, що в снд і, проїхавши кілька сотень км в gpl

клаудіо-abarth
12-12-2013, 23:29
і якщо їде за сотні кілометрів на бензині?йде senpre добре?

ugoboss
13-12-2013, 07:29
запрограмована через послідовний порт ;)

мене і сталося (тільки на бензин), що riprogrammandola в послідовний через деякий час пішла в кризу розірвала і помер, прочитану в boot зміни й переписати, в boot не дав ще недоліки.

Ріккардо#28
13-12-2013, 08:34
Якщо не пішла, завжди бензин буде гаразд ;)
*ugoboss, tjet?

sergiot
13-12-2013, 08:40

я вважаю, що у нас немає підстав сумніватися в тому, що те, що c'? написав в тесті, так те, що ти розповів.
починаючи, однак, поставлені під контроль як autoadattamenti паливної , відповідного діагнозу, як аванси включенні в розгляд відображення.

carmageddon
13-12-2013, 09:22

мені не потрібен шматок паперу, туристичне ролики ви тому забити нам? що ви хочете!
якщо ви не робите апгрейд з turbo-й? "доступний" не може отримати 50 л. с. з IHI, нагрівається повітря, щоб нічого і ефективності вце turbo ? смішно (хоча, чому? у відповідності з політикою торгового мама fiat на цих двигунах)

Ріккардо#28
13-12-2013, 09:27
Резюме, оголошені з fiat про tjet достовірні?

sergiot
13-12-2013, 10:06
коли ? зробив тест з двигуном на карту, не бачили, що давав раніше, як оригінал?

коли ? зробив тест з двигуном на карту, не бачили, що давав раніше, як оригінал?
я теж дотримуюся думки, що 50 л. с. ви не можете додати їх з тієї ж maccanica, той же turbo і самі форсунки.
буде добре, якщо додасте половину?, з внеском зіставлення зроблено добре

cinqueturbo
13-12-2013, 10:12
мені не потрібен шматок паперу, туристичне ролики ви тому забити нам? що ви хочете!
якщо ви не робите апгрейд з turbo-й? "доступний" не може отримати 50 л. с. з IHI, нагрівається повітря, щоб нічого і ефективності вце turbo ? смішно (хоча, чому? у відповідності з політикою торгового мама fiat на цих двигунах)

Додам, що мені довелося тягнути 10-15CV в pi? з GPL, що з vpower..

carmageddon
13-12-2013, 14:33
Резюме, оголошені з fiat про tjet достовірні?

резюме оголошені не були виявлені туристичне роликів, але в залі двигуна на динамометре...я вважаю, що резюме оголошені реальні, але ті, виявлених туристичне ролик дуже і дуже еластичні і неточні, щоб безліч факторів, які неможливо наслідувати.

salvatoresa
13-12-2013, 22:15
У мене також є подібні проблеми.
У мене є t-jet 120 всього 32 тис. км
Завод відео
Автомобіль має системи від 2 місяців
. Дроту, газу, транспортних і c часто є порожніми, як якщо б за півсекунди все що там було, вибух в циліндрі..
А то я намагався? такі активовані l емулятор лямбда-задній....
Я зробив я мапу.. Але проблема у мене ? зняв..
Дійсно, часто здається, що ? втрачається, то і кінь, і деякі дупу на вулиці...

cinqueturbo
13-12-2013, 22:32
У мене також є подібні проблеми.
У мене є t-jet 120 всього 32 тис. км
Завод відео
Автомобіль має системи від 2 місяців
. Дроту, газу, транспортних і c часто є порожніми, як якщо б за півсекунди все що там було, вибух в циліндрі..
А то я намагався? такі активовані l емулятор лямбда-задній....
Я зробив я мапу.. Але проблема у мене ? зняв..
Дійсно, часто здається, що ? втрачається, то і кінь, і деякі дупу на вулиці...

Я не розумію, певні критерії, які вони використовують..
тоді s? я припустимо б зіставити моє браво 1,4 Tjet з GPL встановлений не від материнської компанії або серії, я б зробив це таким чином,
автомобілі на бензині працює відмінно? ОК відображаємо.. на Бензині все ОК? лагодити Карту GPL Відео Ланді, або те, що-як..
я не розумію, як фасадів, ходити з автомобіля, який смикає або з аномаліями в цьому роді!
я riemettermi всі ori, щоб зрозуміти, де і заковика,
потім ви повинні повернутися чувак професіонал, як volette визначити мені та байдуже, просто дозвольте проблему, і я був задоволений..
це мій погляд..

Я не розумію, певні критерії, які вони використовують..
тоді s? я припустимо б зіставити моє браво 1,4 Tjet з GPL встановлений не від материнської компанії або серії, я б зробив це таким чином,
автомобілі на бензині працює відмінно? ОК відображаємо.. на Бензині все ОК? лагодити Карту GPL Відео Ланді, або те, що-як..
я не розумію, як фасадів, ходити з автомобіля, який смикає або з аномаліями в цьому роді!
я riemettermi всі ori, щоб зрозуміти, де і заковика,
потім ви повинні повернутися чувак професіонал, як volette визначити мені та байдуже, просто дозвольте проблему, і я був задоволений..
це мій погляд..

додам, s? або опустити, що LPG установки або ще не вдома мати,
вони керування повністю керованим в режимі реального часу..
cio? що ви хочете робити?
ви можете подивитися в реальному часі, як ЕКЮ в змаганнях..

salvatoresa
13-12-2013, 22:50
Привіт, можливо я забув... Я в початковий стан... проблема немає ? вирішена... Після заміни свічки... Котушки 4 нові, зняв колектор d aspirazionee покласти fguarnizioni нові, чищення дросельної заслінки, і x нарешті, у нас є власний окремий система від авто.
Як я можу ходити?? Nn вдалося вирішити цю проблему.... ? ogninvolta, що машина... Стрілянина вже? календар..

cinqueturbo
14-12-2013, 17:16
Привіт, можливо я забув... Я в початковий стан... проблема немає ? вирішена... Після заміни свічки... Котушки 4 нові, зняв колектор d aspirazionee покласти fguarnizioni нові, чищення дросельної заслінки, і x нарешті, у нас є власний окремий система від авто.
Як я можу ходити?? Nn вдалося вирішити цю проблему.... ? ogninvolta, що машина... Стрілянина вже? календар..

Be дорогого спасителя..
але ця проблема, коли народився?
після зіставлення?
чи gi? було це раніше?

salvatoresa
14-12-2013, 18:00
Gi? перед...
І я думаю, що це сталося після установки скрапленого газу, але ми намагалися відокремити її повністю від проводки, але Nns і rrisolto нічого.

sergiot
14-12-2013, 18:18
я бачу, що автомобіль ? дуже молодий, по гарантії не допомогли вам вирішити проблему?

salvatoresa
14-12-2013, 19:09
Зробив 4 років в червні...

Notices : я помітив, через wurth, що, коли я тому цей дефект, корекція до від'ємних значень.. Типу - 5, і - 8 ? нормально?

carmageddon
17-12-2013, 10:23

salvatoresa
17-12-2013, 10:32

Ваш виступ ? ідеальний, але я, що я-не механік... d я Намагаюся зрозуміти, чому? мій механік після tt можливі докази, не ? вдалося вирішити цю проблему.
Fiat замість цього робить діагноз мм знайти що-небудь..

sergiot
17-12-2013, 10:44
Notices : я помітив, через wurth, що, коли я тому цей дефект, корекція до від'ємних значень.. Типу - 5, і - 8 ? нормально?

це означає, що контроль детонації працює.
тільки, що значення -5 або -8? всі ці показники дуже високі. і ? те, що виробляє коливання, які відчуваєте. на практиці з тими, виправлення заздалегідь, у вас є ефект, як якщо двигун втратить ударів
ви намагалися побачити що відбувається з допомогою палива, кращих типу v-power або аналогічні

salvatoresa
17-12-2013, 10:54
Зокрема, я не пробував, але можу тобі сказати, що навіть у GPL, так ? що значення d мілісекунд на вводили, іноді 0.
Форсунки бензин були розібрані і очищені...

Якщо я не помиляюся, то це приносить варіатора d заздалегідь?

манро
17-12-2013, 11:05
але якщо ви зробили зміни в розподіл??
мені здається, що для ймовірно, помилка установки ременя і, насамперед, підшипник рухомого того ж,що я пам'ятаю, робить налаштування натягу ременя,автомобіль піде не так, тому що саме ви відкладаєте та авансів за натягувач, встановлений боляче...
у будь-якому випадку спробуйте перевірити датчик фази на осі в cammes....
ваш ecu повинна бути послідовною підлозі fasata залежно maf....
хто-небудь поправте мене, якщо я помиляюся....

salvatoresa
17-12-2013, 11:46
Здрастуйте, ми перевірили x докорів розподіл з l інструмент, але він був ідеально вирівняний,. Ще, машина має тільки 32 тис. км

Ще більше? для докорів сумління я подзвонив попередній власник-торінезе, я запитав його, якщо були проблеми, але м відповів, що тут він ніколи не мав проблем. Tagliandinregolari Fiat ( який я, копії рахунків-фактур).
Він позбавлений! міняє машини кожні 4 роки.
Повір мені, я йду до нейро

sergiot
17-12-2013, 11:58
Якщо я не помиляюся, то це приносить варіатора d заздалегідь?

не є зміни заздалегідь

salvatoresa
17-12-2013, 12:02
І, як правило, l-ін'єкції і невдячним d заздалегідь?

carmageddon
17-12-2013, 12:20
про стратегії управління запитом крутний момент/потужність, крутний момент/потужність, коректор повільний і швидкий, на напрям сумішоутворення для кожного циклу, засновані на сигнали основних в тому числі : лямбда, температура двигуна, температура повітря, тиск у впускному, висота...

salvatoresa
17-12-2013, 12:27
про стратегії управління запитом крутний момент/потужність, крутний момент/потужність, коректор повільний і швидкий, на напрям сумішоутворення для кожного циклу, засновані на сигнали основних в тому числі : лямбда, температура двигуна, температура повітря, тиск у впускному, висота...
Датчик тиску у впускному ? був змінений, датчик cammes змінилося, лямбда, здається, працюють...

carmageddon
17-12-2013, 12:48
не ? досить побачити, що всі функції діагностики (особливо, якщо загальна) або заміни датчиків ? повинні знати, як підходити до дослідження проблеми цього типу (за умови, що існує реальна проблема) та необхідні знання, зробити відповідні оцінки...на жаль, без авто, щоб перевірити людини, не ? можете заглибитися в питання і знайти можливе рішення продиктоване політикою.

я не ігри ніякого рішення або спроба онлайн

salvatoresa
17-12-2013, 12:54
Є 2 місяці, що машина входить і виходить з майстерень.. Що і Fiat, в тому числі... Але ніхто не знає, що зробити або сказати... Я ділюся з вами ці речі... Але якщо б хтось на Неаполь, і в провінції ggrado... я був Би дуже радий піти.. Рішення.. Платити і дякувати..

carmageddon
17-12-2013, 14:08
не c ? не дивно, що з-за відсутності знань, тим більше? для дому-мати, що ? може застосовувати рішення, призначені для тих, хто розвиває інформації або змін, як chiptuners або схожі.
потрібна людина, яка коли-відмінне знання стратегій управління ecu всіх видів і ви вмієте користуватися з головою діагностики

salvatoresa
17-12-2013, 14:18
D угоду Cn вас... Але повірте мені, тут вже?... ? diffixil знайти золото ДОБРЕ.. більшість ? люди, що ви кидаєте..

cinqueturbo
17-12-2013, 20:05
Є 2 місяці, що машина входить і виходить з майстерень.. Що і Fiat, в тому числі... Але ніхто не знає, що зробити або сказати... Я ділюся з вами ці речі... Але якщо б хтось на Неаполь, і в провінції ggrado... я був Би дуже радий піти.. Рішення.. Платити і дякувати..

Я був би радий тобі допомогти, або спробувати зрозуміти проблеми вашого автомобіля,а завтра,
але це і periodicista для мене..
і вранці, що я potono автомобілів ніколи не бачив з танк-інструмент і йдуть так само швидко, деякі символи..
для себе автомобіль, як, і з вашою проблемою я хоче спокою? і lucidit?..

alfajtd
18-12-2013, 08:54
на жаль, діагноз онлайн ? не вдалося змусити її проблем, як,....
насправді все довелося б поставити оригінальні машини...
знайдено несправність, завжди, якщо не залежав від карти, ви можете? переробити...

salvatoresa
18-12-2013, 12:20
Я був би радий тобі допомогти, або спробувати зрозуміти проблеми вашого автомобіля,а завтра,
але це і periodicista для мене..
і вранці, що я potono автомобілів ніколи не бачив з танк-інструмент і йдуть так само швидко, деякі символи..
для себе автомобіль, як, і з вашою проблемою я хоче спокою? і lucidit?..
Було б справжнім задоволенням для мене було б л шанс зрозуміти проблему, і пропонує кавоварки? ( крім того, що заплатить за роботу)..
Ти Салерно.. чи не так?

на жаль, діагноз онлайн ? не вдалося змусити її проблем, як,....
насправді все довелося б поставити оригінальні машини...
знайдено несправність, завжди, якщо не залежав від карти, ви можете? переробити...
Привіт, дефект, робили це навіть перед карту, потім назад скопіював файл від ебу до обробки, але не ? нічого не змінили... але, що ви з appia, з бош ? можете скинути параметри?

alfajtd
18-12-2013, 12:29
звичайно, ви можете скинути всі параметри autoadattativi

salvatoresa
18-12-2013, 12:32
І я не можу виключати, л., авто в адаптації лямбда-зонда правильно?

alfajtd
18-12-2013, 15:02
що після кет...
що і паливної ? краще ні... чому? пропонується до ecu для управління...

salvatoresa
18-12-2013, 15:32
що після кет...
що і паливної ? краще ні... чому? пропонується до ecu для управління...

Правильно.... Тільки ззаду так..

cinqueturbo
25-01-2014, 12:20
salvatoresa, як і все обернулося?
до вирішена за допомогою цієї машини?

salvatoresa
25-01-2014, 13:26
Привіт всім.. Вирішена нову карту на вулиці і обмін сопла газу... Але в кінці кінців, я продаж.......