Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Bravo 1.4 Tjet gpl

Рыкарда#28
12-12-2013, 14:15
Прывітанне, хлопцы,
дарагі сябар у fiat bravo 1.4 tjet 150cv з ўстаноўкі звадкаванага газу; машына ў пытанне ? падлучаныя і выдаленне каталізатара, спампаваць 198cv дрэва, разлічаны на ролікавай выпрабавальным стэндзе тармазіў.
Карту толькі што загружаная машына ідзе добра і працуе досыць чыстай, але праблемы ўзнікаюць пасля некалькіх км выкарыстання ў gpl, дзе я autoadattivit? мы робіць перамозе, і машына, павярнуўшы на бензін, пачынае кульгаць і магутнасць ? безумоўна, вельмі абмежаваны.
Вы сутыкнуліся з падобнымі праблемамі на іншых tjet? вы ведаеце, як вырашыць?
дзякуй

alfajtd
12-12-2013, 16:10
вядома, будуць памылкі ў карце, загружанай...
прачытайце яго да канца і postala...

Рыкарда#28
12-12-2013, 16:37
я не магу гэта чытаць, так як я яшчэ не да прыбораў, кропкі ? што машына ідзе добра, калі на карту ? загружана мала часу, а калі круціцца трохі ў снд і прадастаўлення брудныя, рэзюмэ, падаюць і нават вярнуць бензін ўлада вырашае праблемы, а вырашае перавалка жа карце

sergiot
12-12-2013, 16:41
калі сістэма гбо ? паходжання, не павінна адбыцца тое, што вы апісалі.
калі завод ? прымяняецца пасля то ? цалкам нармальна, што адбываюцца гэтыя нязручнасці, калі завод не прадугледжвае эмулятар лямбда.
тых, хто выклікае праблемы, такія autoadattamenti паліўнай, звязаную з тым, што яго стехиометрической бензіну ? 14,6, што gpl каля 16.
есць 2 сродкі, адно з mappaatura з блока адаптацыі
іншы нічога не варта: неабходна чаргаваць працу на снд з тым, на бензін.
на практыцы 2000-3000 км у gpl ( або 2-3 месяцы) зрабіць поўны бензіну і выпіць усе, перш чым аднавіць license.
гэта чаргаванне таксама добра ў фарсункі, алей рухавіка, клапаны і гарантуе доўгую жыцце рухавіка

я не магу гэта чытаць, так як я яшчэ не да прыбораў, кропкі ? што машына ідзе добра, калі на карту ? загружана мала часу, а калі круціцца трохі ў снд і прадастаўлення брудныя, рэзюмэ, падаюць і нават вярнуць бензін ўлада вырашае праблемы, а вырашае перавалка жа карце

я прашу прабачэння, але я напісаў майго ўмяшання, перш чым чытаць ваш апошні.
з гэтай сітуацыі я думаю, што там было напісана што-то не правільнае адлюстраванне, што "стымулюе" нейкі адаптацыі.
у вас есць памылкі ў дыягназе?

Рыкарда#28
12-12-2013, 16:48
завод не ? - крыніца ? адзін Tartarini.
адключыць autoadattamento азначала б адключыць лямбда?
уладальнік машыны кажа, што нават павароту розны час бензін сітуацыя не змяняецца (хоць гэта мне здаецца дзіўным)

(я прашу прабачэння, з мод для двайны пост, але я не чытаў апошні sergiot)
абсалютна не адлюстроўваецца, памылка ў дыягназе

sergiot
12-12-2013, 17:06
як выглядае праблема?
я раблю здагадка
пу? быць, што ў даведцы з невялікім акселератара аўтамабіля застаецца нязменным і замест таго, каб з вельмі акселератара аўтамабіля адбываецца пры нізкай магутнасці?

c'? таксама сумнеўна, улічваючы прырост прадукцыйнасці, які складаецца, ўстаноўка гбо ? можа забяспечыць дастаткова паліва.
гэтае пытанне я таксама, дарэчы, benzina. ад маей інфармацыі, фарсункі па 150 к.с. можа вырабляць да 175-185 л.с., то становяцца недастатковымі.
змяніў фарсунак, каб дабрацца да амаль 200 л.с.?

Рыкарда#28
12-12-2013, 17:14
праблема заключаецца ў тым, што ў gpl ? мала важна: калі ў снд машына не спампаваць коней rullati да школы, ці не ? праблема.
фарсункі засталіся тыя серыі, машына мантуе проста фільтр у панэлі bmc, вадасцекавая труба без каталізатара і картаграфіі ў пытанні.

у даведцы з невялікім акселератара машыны "транспартных" і ўсе, газ не ідзе, тое, што павінна пайсці. ей seghettamenti вы адчуваеце, нават калі газ цалкам адкрытым газам parzializzato.

sergiot
12-12-2013, 17:32
добра, што нам не важны, але калі сістэма гбо ? рэгулюецца добра, прадукцыйнасць павінны быць аднолькавыя, што на бензіне.
калі вы робіце акт веры, што блокі як адэкватны вынік,
для камплектуючых, я маю на ўвазе, як фарсункі, што турбіна.
тады вы павінны паглядзець, што ? зменены ў карту. магчыма вы можаце папрасіць, каб хто-то дапамог.

я баюся, што вы пайшлі, каб разарваць сваю душу knock control

Рыкарда#28
12-12-2013, 18:06
у gpl не ідзе, дрэнна, але ідзе горш, чым на бензіне: va часопіс каліброўкі.
для вас, як вы можаце? пасля "зламанай душы" knock control?

sergiot
12-12-2013, 18:26
з супастаўлення кут апярэджання запальвання

Рыкарда#28
12-12-2013, 18:30
затым я павінен праверыць, што гэта не занадта ранняе... дзякуй, вельмі далікатны! не маглі б вы сказаць мне, дакладныя значэння загадзя на гэты рухавік?

sergiot
12-12-2013, 18:47
вы што ? праблема.
калі загадзя, за коней, і кліент ? рады.
поспехі іх не ведаю, але яны напісаныя ў эбу.
з рухавікамі пыласосам можна? таксама трываць, чаму? pi? часам не пашкодзіць.
на турба калі " тяни вельмі турбонагнетатель загадзя павінны быць трохі зніжана, так? pi? значыць пі? дэтанацыі.
у бензінавых кантроль дэтанацыі вырабляе autoadattamento загадзя, што ператвараецца ў скарачэнне шматгадовых загадзя нанесеныя на карту.
сакрэт заключаецца ў тым, каб працаваць мала кантролю, павінны быць у бяспецы толькі тады, калі гэта трэба. гэта ? методыка, якая выкарыстоўваецца, як правіла, у alfa romeo і fiat.
некаторыя іншыя вытворцы маюць розныя метады, але яны адрэгуляваныя адпаведна.

улічыце, што гэтая " дыягназ" грунтуецца на гэты кароткі абмен меркаваннямі. з карысцю праверкі.
што лепш ? мець адлюстраванне, якое вырабляе столькі непрыемнасцяў, і глядзець на яго

Рыкарда#28
12-12-2013, 18:58
як можа быць дыягназ перад экранам дзякую цябе вельмі, вядома, вы далі мне выдатную ежу для разважанняў.
? можна даведацца, колькі разоў ? ўмяшаўся кантроль дэтанацыі?

sergiot
12-12-2013, 19:08
няма вы не можаце? бачыць, але вы можаце? вымераць загадзя, фактычны і параўнаць, што напісана ў карце.

ugoboss
12-12-2013, 19:59
есць цікавыя факты , перепрограммированные праз паслядоўны порт або ў boot.

Рыкарда#28
12-12-2013, 20:00
запраграмавана праз паслядоўны порт ;)

carmageddon
12-12-2013, 21:38
Прывітанне, хлопцы,
дарагі сябар у fiat bravo 1.4 tjet 150cv з ўстаноўкі звадкаванага газу; машына ў пытанне ? падлучаныя і выдаленне каталізатара, спампаваць 198cv дрэва, разлічаны на ролікавай выпрабавальным стэндзе тармазіў.
Карту толькі што загружаная машына ідзе добра і працуе досыць чыстай, але праблемы ўзнікаюць пасля некалькіх км выкарыстання ў gpl, дзе я autoadattivit? мы робіць перамозе, і машына, павярнуўшы на бензін, пачынае кульгаць і магутнасць ? безумоўна, вельмі абмежаваны.
Вы сутыкнуліся з падобнымі праблемамі на іншых tjet? вы ведаеце, як вырашыць?
дзякуй

калі аўтамабіль ідзе горш бензіну, які ў снд гэта толькі азначае, што c ? праблема ў корані, асабліва калі з электронікай зменена без логікі.

з ihi іх мары, толькі на 50 л. с. і больш?...мы не гаворым гэтага, стэнды з ролікавымі верцяцца дарожкамі.

Рыкарда#28
12-12-2013, 23:11
як толькі ўладальнік аўтамабіля перадаць мне фатаграфіі rullata месцы ;)
як апісана вышэй, то горш бензіну, што ў снд і, праехаўшы некалькі сотняў км у gpl

клаўдые-abarth
12-12-2013, 23:29
і калі едзе за сотню кіламетраў на бензіне?ідзе senpre добра?

ugoboss
13-12-2013, 07:29
запраграмавана праз паслядоўны порт ;)

мяне і адбылося (толькі на бензін), што riprogrammandola у паслядоўны праз некаторы час пайшла ў крызіс разарвала і памер, прачытаную ў boot ж змены і перапісаць, у boot не даў яшчэ недахопы.

Рыкарда#28
13-12-2013, 08:34
Калі не пайшла, заўседы бензін будзе ў парадку ;)
*ugoboss, tjet?

sergiot
13-12-2013, 08:40
як апісана вышэй, то горш бензіну, што ў снд і, праехаўшы некалькі сотняў км у gpl

я лічу, што ў нас няма падстаў сумнявацца ў тым, што тое, што c'? напісаў у цесцю, так тое, што ты распавеў.
пачынаючы, аднак, пастаўленыя пад кантроль як autoadattamenti паліўнай , адпаведнага дыягназу, як авансы ўключэнне ў разгляд адлюстраванне.

carmageddon
13-12-2013, 09:22

мне не патрэбны кавалак паперы, экскурсійнае ролікі вы таму забіць нас? што вы хочаце!
калі вы не робіце апгрэйд з turbo-й? "даступны" не можа атрымаць 50 л. с. з IHI, награваецца паветра, каб нічога і эфектыўнасці ўгэты turbo ? смешна (хоць, чаму? у адпаведнасці з палітыкай гандлевага мама fiat на гэтых рухавіках)

Рыкарда#28
13-12-2013, 09:27
Рэзюмэ, абвешчаныя з fiat аб tjet дакладныя?

sergiot
13-12-2013, 10:06
калі ? зрабіў тэст з рухавіком на карту, не бачылі, што даваў раней, як арыгінал?

калі ? зрабіў тэст з рухавіком на карту, не бачылі, што даваў раней, як арыгінал?
я таксама прытрымліваюся думкі, што 50 л.с. вы не можаце дадаць іх з той жа maccanica, той жа turbo і самі фарсункі.
будзе добра, калі дадасце палову?, з укладам супастаўленне зроблена добра

cinqueturbo
13-12-2013, 10:12
мне не патрэбны кавалак паперы, экскурсійнае ролікі вы таму забіць нас? што вы хочаце!
калі вы не робіце апгрэйд з turbo-й? "даступны" не можа атрымаць 50 л. с. з IHI, награваецца паветра, каб нічога і эфектыўнасці ўгэты turbo ? смешна (хоць, чаму? у адпаведнасці з палітыкай гандлевага мама fiat на гэтых рухавіках)

Дадам, што мне давялося цягнуць 10-15CV ў pi? з GPL, што з vpower..

carmageddon
13-12-2013, 14:33
Рэзюмэ, абвешчаныя з fiat аб tjet дакладныя?

рэзюмэ абвешчаныя не былі выяўленыя экскурсійнае ролікаў, але ў зале рухавіка на динамометре...я лічу, што рэзюмэ абвешчаныя рэальныя, але тыя, выяўленых экскурсійнае ролік вельмі і вельмі эластычныя і недакладныя, каб мноства фактараў, якія немагчыма пераймаць.

salvatoresa
13-12-2013, 22:15
У мяне таксама есць падобныя праблемы.
У мяне есць t-jet 120 ўсяго 32 тыс. км
Завод відэа
Аўтамабіль мае сістэмы ад 2 месяцаў
. Дроту, газу, транспартных і c часта з'яўляюцца пустымі, як калі б за паўсекунды усе, што там было, выбух у цыліндры..
А то я спрабаваў? такія актываваныя l эмулятар лямбда-задні....
Я зрабіў я карту.. Але праблема ў мяне ? зняў..
Сапраўды, часта здаецца, што ? губляецца, то і конь, і некаторыя азадак на вуліцы...

cinqueturbo
13-12-2013, 22:32
У мяне таксама есць падобныя праблемы.
У мяне есць t-jet 120 ўсяго 32 тыс. км
Завод відэа
Аўтамабіль мае сістэмы ад 2 месяцаў
. Дроту, газу, транспартных і c часта з'яўляюцца пустымі, як калі б за паўсекунды усе, што там было, выбух у цыліндры..
А то я спрабаваў? такія актываваныя l эмулятар лямбда-задні....
Я зрабіў я карту.. Але праблема ў мяне ? зняў..
Сапраўды, часта здаецца, што ? губляецца, то і конь, і некаторыя азадак на вуліцы...

Я не разумею, пэўныя крытэрыі, якія яны выкарыстоўваюць..
тады s? я дапусцім б супаставіць мае брава 1,4 Tjet з GPL усталяваны не ад мацярынскай кампаніі або серыі, я б зрабіў гэта такім чынам,
аўтамабілі на бензіне працуе выдатна? ОК отображаем.. на Бензіне ўсе ОК? чыніць Карту GPL Відэа Ландэ, або тое, што-як..
я не разумею, як фасадаў, хадзіць з аўтамабіля, які тузае або з анамаліямі ў гэтым родзе!
я riemettermi ўсе ori, каб зразумець, дзе і загваздка,
затым вы павінны вярнуцца чувак прафесіянал, як volette вызначыць мне і абыякава, проста дазвольце праблему, і я быў задаволены..
гэта мой погляд..

Я не разумею, пэўныя крытэрыі, якія яны выкарыстоўваюць..
тады s? я дапусцім б супаставіць мае брава 1,4 Tjet з GPL усталяваны не ад мацярынскай кампаніі або серыі, я б зрабіў гэта такім чынам,
аўтамабілі на бензіне працуе выдатна? ОК отображаем.. на Бензіне ўсе ОК? чыніць Карту GPL Відэа Ландэ, або тое, што-як..
я не разумею, як фасадаў, хадзіць з аўтамабіля, які тузае або з анамаліямі ў гэтым родзе!
я riemettermi ўсе ori, каб зразумець, дзе і загваздка,
затым вы павінны вярнуцца чувак прафесіянал, як volette вызначыць мне і абыякава, проста дазвольце праблему, і я быў задаволены..
гэта мой погляд..

дадам, s? або апусціць, што LPG ўстаноўкі або яшчэ не дома маці,
яны ўпраўлення цалкам кіраваным ў рэжыме рэальнага часу..
cio? што вы хочаце рабіць?
вы можаце ўсе паглядзець у рэальным часе, як ЭКЮ ў спаборніцтвах..

salvatoresa
13-12-2013, 22:50
Добры дзень, магчыма, я забыўся... Я ў зыходны стан... праблема няма ? вырашана... Пасля замены свечкі... Шпулькі 4 новыя, зняў калектар d aspirazionee пакласці fguarnizioni новыя, чысткі дросельнай засланкі, і x нарэшце, у нас есць уласны detached сістэма ад аўто.
Як я магу хадзіць?? Nn ўдалося вырашыць гэтую праблему.... ? ogninvolta, што машына... Стральба ўжо? каляндар..

cinqueturbo
14-12-2013, 17:16
Добры дзень, магчыма, я забыўся... Я ў зыходны стан... праблема няма ? вырашана... Пасля замены свечкі... Шпулькі 4 новыя, зняў калектар d aspirazionee пакласці fguarnizioni новыя, чысткі дросельнай засланкі, і x нарэшце, у нас есць уласны detached сістэма ад аўто.
Як я магу хадзіць?? Nn ўдалося вырашыць гэтую праблему.... ? ogninvolta, што машына... Стральба ўжо? каляндар..

Be дарагі збаўца..
але гэтая праблема, калі нарадзіўся?
пасля супастаўлення?
або gi? было гэта раней?

salvatoresa
14-12-2013, 18:00
Gi? перад...
І я думаю, што гэта адбылося пасля ўстаноўкі звадкаванага газу, але мы спрабавалі аддзяліць яе цалкам ад правадоў, але Nns і rrisolto нічога.

sergiot
14-12-2013, 18:18
я бачу, што аўтамабіль ? вельмі малады, па гарантыі не дапамаглі вам вырашыць праблему?

salvatoresa
14-12-2013, 19:09
Зрабіў 4 гадоў ў чэрвені...

Notices : я заўважыў, праз wurth, што, калі я таму гэты дэфект, карэкцыя да адмоўных значэнняў.. Тыпу - 5, і - 8 ? нармальна?

carmageddon
17-12-2013, 10:23

salvatoresa
17-12-2013, 10:32

Ваш выступ ? ідэальны, але я, што я-не механік... d я Імкнуся зразумець, чаму? мой механік пасля tt магчымыя доказы, не ? атрымалася вырашыць гэтую праблему.
Fiat замест таго, робіце дыягностыку мм знайсці што-небудзь..

sergiot
17-12-2013, 10:44
Notices : я заўважыў, праз wurth, што, калі я таму гэты дэфект, карэкцыя да адмоўных значэнняў.. Тыпу - 5, і - 8 ? нармальна?

гэта азначае, што кантроль дэтанацыі працуе.
толькі, што значэння -5 або -8? усе гэтыя паказчыкі вельмі высокія. і ? тое, што вырабляе ваганні, якія адчуваеце. на практыцы з тымі, выпраўлення загадзя, у вас есць эфект, як калі рухавік страціць удараў
вы спрабавалі ўбачыць, што адбываецца з дапамогай паліва, лепш v-power ці падобныя

salvatoresa
17-12-2013, 10:54
У прыватнасці, я не спрабаваў, але магу табе сказаць, што нават у GPL, так ? што значэння d мілісекунд на ўводзілі, часам 0.
Фарсункі бензін былі разабраныя і ачышчаны...

Калі я не памыляюся, то гэта прыносіць вариатора d загадзя?

манро
17-12-2013, 11:05
але калі вы на самой справе змяніць размеркаванне??
мне здаецца, што для верагодна, памылка ўстаноўкі рамяня і, перш за ўсе, падшыпнік натяжителя ж,што я памятаю, вырабляе наладу нацяжэння рамяня,аўтамабіль ідзе дрэнна, таму што менавіта вы адкладаеце і дасягненняў, праз нацягвальнік, усталяваны дрэнна...
у любым выпадку паспрабуйце праверыць датчык фазы на восі у cammes....
ваш ecu павінна быць паслядоўнае насенне fasata ў функцыі масавага расходу паветра....
хто-небудзь папраўце мяне, калі я памыляюся....

salvatoresa
17-12-2013, 11:46
Добры дзень, мы праверылі x згрызот размеркаванне з l інструмент, але ен быў ідэальна выраўнаваны,. Яшчэ, машына мае толькі 32 тыс. км

Яшчэ больш? для згрызот сумлення я патэлефанаваў папярэдні ўладальнік-торинезе, я спытаў у яго, калі былі праблемы, але м. адказаў, што тут ен ніколі не меў праблем. Tagliandinregolari Fiat ( які я, копіі рахункаў-фактур).
Ен пазбаўлены! мяняе машыны кожныя 4 гады.
Павер мне, я іду да нейра

sergiot
17-12-2013, 11:58
Калі я не памыляюся, то гэта прыносіць вариатора d загадзя?

не есць змены загадзя

salvatoresa
17-12-2013, 12:02
І, як правіла, l-ін'екцыі і няўдзячным d загадзя?

carmageddon
17-12-2013, 12:20
аб стратэгіі кіравання запыце крутоўны момант/магутнасць, крутоўны момант/магутнасць, карэктар павольны і хуткі, на кірунак смесеобразования для кожнага цыклу, заснаваныя на сігналы асноўных у тым ліку : лямбда, тэмпература рухавіка, тэмпература паветра, ціск ва впускном, вышыня...

salvatoresa
17-12-2013, 12:27
аб стратэгіі кіравання запыце крутоўны момант/магутнасць, крутоўны момант/магутнасць, карэктар павольны і хуткі, на кірунак смесеобразования для кожнага цыклу, заснаваныя на сігналы асноўных у тым ліку : лямбда, тэмпература рухавіка, тэмпература паветра, ціск ва впускном, вышыня...
Датчык ціску ва впускном ? быў зменены, датчык cammes змянілася, лямбда, здаецца, працуюць...

carmageddon
17-12-2013, 12:48
не ? дастаткова ўбачыць, што ўсе функцыі дыягностыкі (асабліва, калі агульная) або замены датчыкаў ? павінны ведаць, як падыходзіць да даследавання праблемы гэтага тыпу (пры ўмове, што існуе рэальная праблема) і неабходныя веды, зрабіць адпаведныя ацэнкі...на жаль, без аўто, каб праверыць чалавека, не ? можаце паглыбіцца ў пытанне і знайсці магчымае рашэнне прадыктавана палітыкай.

я не гульні ніякага рашэння або спроба онлайн

salvatoresa
17-12-2013, 12:54
Есць 2 месяцы, што машына ўваходзіць і выходзіць з майстэрняў.. Што і Fiat, у тым ліку... Але ніхто не ведае, што зрабіць ці сказаць... Я дзялюся з вамі гэтыя рэчы... Але калі б хто-то на Неапаль, і ў правінцыі ggrado... я быў Бы вельмі рады пайсці.. Рашэння.. Плаціць і дзякаваць..

carmageddon
17-12-2013, 14:08
не c ? не дзіўна, што з-за адсутнасці ведаў, тым больш? для дома-маці, што ? можа ўжываць рашэнні, прызначаныя для тых, хто развівае інфармацыі або змяненняў, як chiptuners або падобныя.
патрэбен чалавек, які калі-выдатнае веданне стратэгій кіравання ecu ўсіх відаў і вы ўмееце карыстацца з галавой дыягностыкі

salvatoresa
17-12-2013, 14:18
D пагадненне Cn вас... Але паверце мне, тут ужо?... ? diffixil знайсці золата ДОБРА.. большасць ? людзі, што вы кідаеце..

cinqueturbo
17-12-2013, 20:05
Есць 2 месяцы, што машына ўваходзіць і выходзіць з майстэрняў.. Што і Fiat, у тым ліку... Але ніхто не ведае, што зрабіць ці сказаць... Я дзялюся з вамі гэтыя рэчы... Але калі б хто-то на Неапаль, і ў правінцыі ggrado... я быў Бы вельмі рады пайсці.. Рашэння.. Плаціць і дзякаваць..

Я быў бы рады табе дапамагчы, або паспрабаваць зразумець праблемы вашага аўтамабіля,а заўтра,
але гэта і periodicista для мяне..
і раніцай, што я potono аўтамабіляў ніколі не бачыў з танк-інструмент і ідуць так жа хутка, некаторыя сімвалы..
для сябе аўтамабіль, як, і з вашай праблемай я хоча спакою? і lucidit?..

alfajtd
18-12-2013, 08:54
на жаль, дыягназ онлайн ? не ўдалося прымусіць яе праблем, як,....
на самай справе ўсе давялося б паставіць арыгінальныя машыны...
знойдзена няспраўнасць, заўседы, калі не залежаў ад карты, вы можаце? перапрацаваць...

salvatoresa
18-12-2013, 12:20
Я быў бы рады табе дапамагчы, або паспрабаваць зразумець праблемы вашага аўтамабіля,а заўтра,
але гэта і periodicista для мяне..
і раніцай, што я potono аўтамабіляў ніколі не бачыў з танк-інструмент і ідуць так жа хутка, некаторыя сімвалы..
для сябе аўтамабіль, як, і з вашай праблемай я хоча спакою? і lucidit?..
Было б сапраўдным задавальненнем для мяне было б л шанец зразумець праблему, і прапануе кофемашіны? ( акрамя таго, што заплаціць за працу)..
Ты Салерно.. ці не так?

на жаль, дыягназ онлайн ? не ўдалося прымусіць яе праблем, як,....
на самай справе ўсе давялося б паставіць арыгінальныя машыны...
знойдзена няспраўнасць, заўседы, калі не залежаў ад карты, вы можаце? перапрацаваць...
Прывітанне, дэфект, рабілі гэта нават перад карту, потым назад скапіяваў файл ад эбу да апрацоўкі, але не ? нічога не змянілі... але, што вы з appia, з бош ? можаце скінуць параметры?

alfajtd
18-12-2013, 12:29
вядома, вы можаце скінуць усе параметры autoadattativi

salvatoresa
18-12-2013, 12:32
І я не магу выключаць, л, аўто ў адаптацыі лямбда-зонда правільна?

alfajtd
18-12-2013, 15:02
што пасля кэт...
што і паліўнай ? лепш няма... чаму? прапануецца да ecu для кіравання...

salvatoresa
18-12-2013, 15:32
што пасля кэт...
што і паліўнай ? лепш няма... чаму? прапануецца да ecu для кіравання...

Правільна.... Толькі ззаду так..

cinqueturbo
25-01-2014, 12:20
salvatoresa, як і ўсе абярнулася?
да вырашана з дапамогай гэтай машыны?

salvatoresa
25-01-2014, 13:26
Прывітанне ўсім.. Вырашана новую карту на вуліцы і абмен сопла газу... Але ў рэшце рэшт л я продажу.......