КПК

Перегляд Повної Версії : Ще до карти

wailer
11-12-2013, 10:41
Привіт:
Дійсно, починаючи з Нуля, для мене говорити про карти ? передчасно.
Тому я хотів би ознайомитися з роз'ємом OBD-II, для виконання, принаймні, діагноз, з допомогою
в інтерфейсі.
Жертва, що підлягають лікування ? є Touran TD 2004 1900
Дайте мені кілька порад інтерфейсі? (версія,тип тощо). В мережі є також Blutout.
спасибі ,Козімо

P.S
Якщо аргумент ? відчував ...дуже елементарно і не підходить для ****llo цього форуму, я хотів би бути попереджений

franco75
11-12-2013, 11:07
Ви можете взяти ELM327, щоб зробити діагностику практично всіх автомобілів, але тільки стосовно двигуна.
У вашому випадку? пропоную купити інтерфейс Vag, які в змозі зробити найбільш повної діагностики всіх блоків управління, присутніх
в автомобілі, що належать саме з групи VAG (Volkswagen, Audi...)

biondo83
11-12-2013, 13:04
Інтерфейс VAG на додаток до діагностики також можна включити якийсь функціонал? у pi?, що серія, приміром, не у вас (тип 4 стрілки, коли ви робите різке гальмування, etc).

sergiot
11-12-2013, 13:05
існують різні пристрої "універсальні", ціни від 80 до 200 євро, що вони роблять добре, діагностики та зчитування параметрів на багатьох ебу.
він також вважає, що якщо ви хочете вивчати поле карт, можливо, вам не все ще у вашому touran і інструмент, cos?, коли у вас є, використовуєте його протягом тривалого часу (роки) і на різних автомобілях

wailer
11-12-2013, 17:20
існують різні пристрої "універсальні", ціни від 80 до 200 євро, що вони роблять добре, діагностики та зчитування параметрів на багатьох ебу.
він також вважає, що якщо ви хочете вивчати поле карт, можливо, вам не все ще у вашому touran і інструмент, cos?, коли у вас є, використовуєте його протягом тривалого часу (роки) і на різних автомобілях
Дякую за відповіді.
Я згоден в принципі з тим, як ви кажете, Sergio
? час ? трагічний і в додаток до Vag, я б mpps, але badget не дозволяє мені автора збільшити його пі? багато. Як шкода, що я не зупинився на моїй...сподіваюся!

Beppe_SC
15-12-2013, 13:25
Дякую за відповіді.
? час ? трагічний і в додаток до Vag, я б mpps, але badget не дозволяє мені автора збільшити його пі? багато. Як шкода, що я не зупинився на моїй...сподіваюся!

Який mpps ви бачили? 12?

Tuningmotor88
17-12-2013, 03:02
Дякую за відповіді.

Якщо ви alvorarci серйозно, візьми півня, v2, парк дуже великий у порівнянні з mpps не ризики scodificare gl iiniettori, і ви можете працювати навіть в школі, крім того, в послідовний

wailer
18-12-2013, 12:00
Як я можу знати, ve выст? роботу?
Починаючи з великого, а потім, можливо, зупинитися не може? бути порожньою тратою грошей. Як я dentito : ppps там st? завжди, comince? з ним.

Tuningmotor88
18-12-2013, 14:48
Як я можу знати, ve выст? роботу?
Починаючи з великого, а потім, можливо, зупинитися не може? бути порожньою тратою грошей. Як я dentito : ppps там st? завжди, comince? з ним.

Ну вибір, додому, мабуть, з mpps їх багато, рогне, ніж gallov2 чому? на відміну від mpps і дуже обмежена, і багато автомобілі c'? ризик блокування ебу scodifica форсунки, etc..., то кожен може? зробити ми? що хоче, щоб я тільки дав мені пораду :-)

tonybiond
19-12-2013, 14:48
вибачте, як це роблять в scodificare форсунок з mpps??

leandro89
19-12-2013, 19:30
вибачте, як це роблять в scodificare форсунок з mpps??

на момент написання пу? трапитися

tonybiond
20-12-2013, 12:45
ок дякую тебе є сумніви, як кажуть на замок dell mpps призначений тільки для запису, а не читання правильно

leandro89
20-12-2013, 17:25
для читання я ніколи не чув нікого, хто заблокував ecu з mpps

wailer
21-12-2013, 12:14
для читання я ніколи не чув нікого, хто заблокував ecu з mpps

підтверджую, блокування тільки на запис, але, мабуть, недолік пу? трапитися навіть з професійних продуктів.
Тільки, що з тими, вирішуйте.