КПК

Перегляд Повної Версії : клонувати ебу siemens ppd

marcogti
10-12-2013, 22:44
Доброго дня, в майстерні, у нас була проблема з цим авто, vw passat, 200 tdi 170cv з ебу siemens , coem ви можете бачити на прикладеній фотографії ви ? згорів блок живлення всередині. Тепер в ділерських знаєте, дуже добре, що запитують, ебу, ебу виходить на діагностику тихо, але не частини, я знайшов у руїнах, тепер цікаво, бачив, що я ніколи не зробив, просто читати і писати в bdm весь резервного копіювання з однієї в іншу, а також міняти місцями дві фішки на черзі? або я повинен зробити інший ?
Qulacuno досвід роботи на такого роду роботи ?

cinqueturbo
10-12-2013, 23:29
Доброго дня, в майстерні, у нас була проблема з цим авто, vw passat, 200 tdi 170cv з ебу siemens , coem ви можете бачити на прикладеній фотографії ви ? згорів блок живлення всередині. Тепер в ділерських знаєте, дуже добре, що запитують, ебу, ебу виходить на діагностику тихо, але не частини, я знайшов у руїнах, тепер цікаво, бачив, що я ніколи не зробив, просто читати і писати в bdm весь резервного копіювання з однієї в іншу, а також міняти місцями дві фішки на черзі? або я повинен зробити інший ?
Qulacuno досвід роботи на такого роду роботи ?

Не мене ніколи не було необхідності робити це на Siemens PPD,
але, як правило, читаю вміст BDM і переписати все в нову без sfar інше..
тоді вам не варто абсолютно нічого, спробувати..
aggiornaci після виходу..

sno74
11-12-2013, 00:11
І залишилася у ванну, риби........якщо ви знаходитесь ecu ж HW перенесіть всі BK автомобіль без проблем....

legendaryslave
11-12-2013, 00:12
ви дуже provabilmente також просто скопіювати весь bakup appatto, що кількість hw одно

marcogti
11-12-2013, 18:42
я б знайшов на затоку німеччини, зараз ми бачимо, між тим, я бачу, leggererla inbdm. дякую

voglioimparare
11-12-2013, 19:52
не повинно бути ніяких проблем...він повинен працювати як на eecu бош..читати резервне копіювання, що не працює, і повторити квест на ебу новий... просто, що номер, hw, як же...;)