Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : кланаваць эбу siemens ppd

marcogti
10-12-2013, 22:44
Добры дзень, у майстэрні, у нас была праблема з гэтым аўто, vw passat, 200 tdi 170cv з эбу siemens , coem вы можаце бачыць на прыкладаемай фатаграфіі вы ? згарэў блок харчавання ўнутры. Цяпер у дылерскіх ведаеце, вельмі добра, што пытаюцца, эбу, эбу выходзіць на дыягностыку ціха, але не часткі, я знайшоў у руінах, цяпер цікава, бачыў, што я ніколі не зрабіў, проста чытаць і пісаць у bdm ўвесь рэзервовага капіявання з адной у іншую, а таксама мяняць месцамі дзве фішкі на чарзе? ці я павінен зрабіць іншы ?
Qulacuno вопыт працы на такога роду працы ?

cinqueturbo
10-12-2013, 23:29
Добры дзень, у майстэрні, у нас была праблема з гэтым аўто, vw passat, 200 tdi 170cv з эбу siemens , coem вы можаце бачыць на прыкладаемай фатаграфіі вы ? згарэў блок харчавання ўнутры. Цяпер у дылерскіх ведаеце, вельмі добра, што пытаюцца, эбу, эбу выходзіць на дыягностыку ціха, але не часткі, я знайшоў у руінах, цяпер цікава, бачыў, што я ніколі не зрабіў, проста чытаць і пісаць у bdm ўвесь рэзервовага капіявання з адной у іншую, а таксама мяняць месцамі дзве фішкі на чарзе? ці я павінен зрабіць іншы ?
Qulacuno вопыт працы на такога роду працы ?

Не мяне ніколі не было неабходнасці рабіць гэта на Siemens PPD,
але, як правіла, чытаю змесціва з BDM і перапісаць усе ў новую без sfar іншае..
тады вам не варта абсалютна нічога, паспрабаваць..
aggiornaci пасля зыходу..

sno74
11-12-2013, 00:11
І засталася ў ваннай, у акварыуме........калі знаходзіцеся ecu ж HW перанясіце ўсе BK аўтамабіль без праблем....

legendaryslave
11-12-2013, 00:12
вы вельмі provabilmente таксама проста скапіяваць увесь bakup appatto, што колькасць hw роўна

marcogti
11-12-2013, 18:42
я б знайшоў на заліў германіі, цяпер мы бачым, паміж тым, я бачу, leggererla inbdm. дзякуй

voglioimparare
11-12-2013, 19:52
не павінна быць ніякіх праблем...ен павінен працаваць як на eecu бош..чытаць рэзервовае капіраванне, што не працуе, і паўтарыць квэст на эбу новы... проста, што нумар, hw, як жа...;)