Перегляд Повної Версії : scodifica загальної golf 4 SDI BOSCH 0 281 001 902
Добрий вечір всім.
я повинен зробити scodifica всього ебу на питання, і я хотів би запитати вашу авторитетну думку.
Я прочитав eeprom B58253, зазначеному на фото встановити програміст 24c02c і 5 вольт, при відсутності 24c02.
Здається, що перша частина операції пройшла успішно.
Так? на форумі я бачив, що файли scodifica сумісні з pi? автомобілів і автотранспортних засобів, мені питання:
Я можу записати файл під назвою "ecovonix" або "разом new beetle" опубліковано в розділі файли іммо перевіряв?
Якщо ви, просто це, або c'? потрібно якийсь інший трюк? (Вих. eeprom в рамках Км, etc...)
Дякую
краватка вам не стояти в stupidire покладіть на мотоциклі
Aoh, але, що ти, супермен?
Я сподівався на швидку відповідь, але я повинен визнати, що ваша підпис відображає саме реальність?!!!
Aoh, але, що ти, супермен?
Я сподівався на швидку відповідь, але я повинен визнати, що ваша підпис відображає саме реальність?!!!
ПРОБЛЕМА:
з програмістом встановлений в 3.3v я не міг читати.
Встановити 5v і scollando eeprom, я зробила, але не можу писати.
Сьогодні я намагаюся з іншого програміст... не думаю, що це eeprom, який буде витрачати фарсі "переписати".
Я бачив, що ? gi? успіху, але я не знаю, як вони вирішили...
Які-небудь пропозиції?
Я замінив eeprom, слідуючи пораді obd75, і мені вдалося записати файл змінено Legend, Сподіваюся, добре...
В той же час я задати два питання:
1. За допомогою цього файлу, залишаться горять індикатори?
2. Я чув, що іммо в гольф ? у рамках інструментів; ця модель являє собою виняток?
Дякую
не горить цей файл, immo ? в картину, яку отримує ок від транспондера, що від ок на блок керування двигуном
не горить цей файл, immo ? в картину, яку отримує ок від транспондера, що від ок на блок керування двигуном
Пророцтво Legenday ви ? не подивиться!!
Не горить!!!
Щиро не розумію, що навколо зробило б іммо golf; з цієї scodifica ебу ? розділені від всіх інших?
Чи можу я дізнатися, якою програмою ви обробляли файл для scodifica?
Спасибі.
Ви ебу двигуна дистанціюється від усього іншого в л я робив вручну за допомогою редактора в hex
Ви ебу двигуна дистанціюється від усього іншого в л я робив вручну за допомогою редактора в hex
Я схиляюся перед вашою компетенції, і, в той же час curiosit? мені знизу; c'? те керівництво, яке пояснює, що потрібно змінити?
привіт я edc15p 0 281 001 733 від scodificare
але мої питання
ви хочете, кабель зокрема ?
привіт я edc15p 0 281 001 733 від scodificare
але мої питання
ви хочете, кабель зокрема ?
не я представляю, це екю, але я можу сказати вам, що не всі ви scodificano таким же чином.
Та, про яку ми говорили ви scodifica dissaldando eeprom, читання змісту з спеціальний плеєр, типу willem і т.д...., шляхом зміни файлів, як це зробив легендарний legendary, переписавши файли і risaldando eeprom.
не я представляю, це екю, але я можу сказати вам, що не всі ви scodificano таким же чином.
Та, про яку ми говорили ви scodifica dissaldando eeprom, читання змісту з спеціальний плеєр, типу willem і т.д...., шляхом зміни файлів, як це зробив легендарний legendary, переписавши файли і risaldando eeprom.
це ? один з методів, але не ? єдине, що ви можете? також scodificare бд в 30 секунд, не торкаючись нічого
А Йосип із vagcommander ми хочемо другого
але vagcommander ? інтерфейс ? тільки програмне забезпечення, яке працює з простим CCL?
я не хотів би йти від теми, але я бачив у мережі, що існують різні типи інтерфейсів і стільки ж у вартість...
модель в консервній банці, за ціною, безумовно, не менш важливий, ніж звичайний кабель (K), але, може бути, не ? одне і те ж... правильно?
І cn vag comander виростають ж індикатори?
Вибачте, я знав, що vag перекодування nn я знав, що ви могли б також scodificare повністю.
Ні, потрібен Командир, що ви робите immo off, бд,читання pin code корекція одометра всі гарні речі дуже корисний інструмент, і швидко,але саме, тільки на vw
ну що ж шкода, ke, що мій друг бд пп може використовувати xk в tagliatp проводів ke nn було вирізати і навіть, якщо працює більше? роз'єм obd.. так що nnt бд..
через gq4x повинен робити тільки те, ke nn хоче індикатори ke продовжують горіти
ви пу? використовувати цей інтерфейс, з допомогою vag commander?