Прагляд Поўнай Версіі : scodifica агульнай golf 4 SDI BOSCH 0 281 001 902
Добры вечар ўсім.
я павінен зрабіць scodifica усяго эбу на пытанне, і я хацеў бы спытаць ваша аўтарытэтнае меркаванне.
Я прачытаў eeprom B58253, паказаным на фота ўсталяваць праграміст 24c02c і 5 вольт, пры адсутнасці 24c02.
Здаецца, што першая частка аперацыі прайшла паспяхова.
Так? на форуме я бачыў, што файлы scodifica сумяшчальныя з pi? аўтамабіляў і аўтатранспартных сродкаў, мне пытанне:
Я магу паспрабаваць запісаць файл пад назвай "ecovonix" або "разам new beetle" апублікавана ў раздзеле файлы иммо правяраў?
Калі вы, проста гэта, або c'? трэба нейкі іншы трук? (Вых. eeprom ў рамках Км, etc...)
Дзякуй
legendaryslave
09-12-2013, 22:27
гальштук вам не стаяць у stupidire пакладзеце на матацыкле
Aoh, але, што ты, супермэн?
Я спадзяваўся на хуткі адказ, але я павінен прызнаць, што ваша подпіс адлюстроўвае менавіта рэальнасць?!!!
legendaryslave
09-12-2013, 23:38
Aoh, але, што ты, супермэн?
Я спадзяваўся на хуткі адказ, але я павінен прызнаць, што ваша подпіс адлюстроўвае менавіта рэальнасць?!!!
ПРАБЛЕМА:
з праграмістам усталяваны ў 3.3 v я не мог чытаць.
Ўсталяваць 5v і scollando eeprom, я зрабіла, але не магу пісаць.
Сення я спрабую з іншага праграміст... не думаю, што гэта eeprom, які будзе марнаваць farsi "перапісаць".
Я бачыў, што ? gi? поспеху, але я не ведаю, як яны вырашылі...
Якія-небудзь прапановы?
замена і пакладзеце 24c02
Я замяніў eeprom, вынікаючы радзе obd75, і мне ўдалося запісаць файл зменены Legend, Спадзяюся, добра...
У той жа час я задаць два пытанні:
1. З дапамогай гэтага файла, застануцца гараць індыкатары?
2. Я чуў, што иммо ў гольф ? у рамках інструментаў; гэтая мадэль уяўляе сабой выключэнне?
Дзякуй
legendaryslave
11-12-2013, 22:59
не гарыць гэты файл, immo ? у карціну, якую атрымлівае ок ад транспондеров, што ад ок на блок кіравання рухавіком
не гарыць гэты файл, immo ? у карціну, якую атрымлівае ок ад транспондеров, што ад ок на блок кіравання рухавіком
Прароцтва Legenday вы ? не паглядзіць!!
Не гарыць!!!
Шчыра не разумею, што вакол зрабіла б иммо golf; з гэтай scodifica эбу ? падзеленыя ад усіх астатніх?
Ці магу я даведацца, у якой праграме вы апрацоўвалі файл для scodifica?
Дзякуй.
legendaryslave
12-12-2013, 15:01
Вы эбу рухавіка дыстанцуецца ад усяго астатняга ў л я рабіў уручную з дапамогай рэдактара ў hex
Вы эбу рухавіка дыстанцуецца ад усяго астатняга ў л я рабіў уручную з дапамогай рэдактара ў hex
Я схіляюся перад вашай кампетэнцыі, і, у той жа час curiosit? мне знізу; c'? тое кіраўніцтва, якое тлумачыць, што трэба змяніць?
angelus.d87
14-12-2013, 23:28
прывітанне я edc15p 0 281 001 733 ад scodificare
але мае пытанні
вы хочаце, кабель прыватнасці ?
motorsport
15-12-2013, 13:44
Разбіраецеся ў умоўных пазначэннях, віншую!!!! :) :)
прывітанне я edc15p 0 281 001 733 ад scodificare
але мае пытанні
вы хочаце, кабель прыватнасці ?
не я ўяўляю, гэта экю, але я магу сказаць вам, што не ўсе вы scodificano такім жа чынам.
Тая, аб якой мы казалі вы scodifica dissaldando eeprom, чытанне зместу з спецыяльны плэер, тыпу willem і т. д...., шляхам змены файлаў, як гэта зрабіў легендарны legendary, перапісаўшы файлы і risaldando eeprom.
giuseppe1374
16-12-2013, 12:49
не я ўяўляю, гэта экю, але я магу сказаць вам, што не ўсе вы scodificano такім жа чынам.
Тая, аб якой мы казалі вы scodifica dissaldando eeprom, чытанне зместу з спецыяльны плэер, тыпу willem і т. д...., шляхам змены файлаў, як гэта зрабіў легендарны legendary, перапісаўшы файлы і risaldando eeprom.
гэта ? адзін з метадаў, але не ? адзінае, што вы можаце? таксама scodificare бд у 30 секунд, не дакранаючыся нічога
legendaryslave
16-12-2013, 14:30
А Іосіф з vagcommander мы хочам другога
але vagcommander ? інтэрфейс або ? толькі праграмнае забеспячэнне, якое працуе з простым ККЛ?
motorsport
16-12-2013, 16:07
і інтэрфейс поўны sw!!
я не хацеў бы адыходзіць ад тэмы, але я бачыў у сеткі, што існуюць розныя тыпы інтэрфейсаў і столькі ж у кошт...
мадэль у кансервавай банку, па цане, безумоўна, не малаважны, чым з простай кабель (K), але, можа быць, не ? адно і тое ж... правільна?
angelus.d87
17-12-2013, 07:43
І cn vag comander вырастаюць жа індыкатары?
dvdtuning
17-12-2013, 13:16
Прабачце, я ведаў, што vag перакадавання nn я ведаў, што вы маглі б таксама scodificare цалкам.
legendaryslave
17-12-2013, 14:12
Не, патрэбен Камандзір, што вы робіце immo off, бд,чытанне pin code карэкцыя одометра усе прыгожыя рэчы вельмі карысны інструмент, і хутка,але самае, толькі на vw
angelus.d87
17-12-2013, 19:28
ну што ж, шкада, ke, што мой сябар бд пп можа выкарыстоўваць xk у tagliatp правадоў ke nn было выразаць і нават, калі працуе больш? раз'ем obd.. так што nnt бд..
праз gq4x павінен рабіць толькі тое, ke nn хоча індыкатары ke працягваюць гарэць
вы пу? выкарыстоўваць гэты інтэрфейс, з дапамогай vag commander?
6506