КПК

Перегляд Повної Версії : lancia y 1.2 проблема лінії can

michele30
09-12-2013, 20:17
Я на заводі y контрольна лампа abs горить і повідомлення на дисплеї , система не доступна.
Я роблю діагностику і бачу 3 блоку з can cio? двигун, рульове управління і abs.
я вже? подивився на проводи лінії can ок , я хотів би обійти, наприклад, l abs від can, як я виключаю?
Я думав, що рульове управління і стаккато, але потім я побачив, що частина з приводу, підключення до іншим блокам, а потім ? за те, що не дав мені пі? повідомлення.
У вас є рада?

159sportwagon
09-12-2013, 21:21
Може бути датчик крутного моменту рульового управління . Ви пробували зробити вирівнювання проксі

ртс
09-12-2013, 22:44
Але в інших ебу немає помилок?? Поштові коди

michele30
09-12-2013, 23:16
Помилки є тільки в блоки управління двигуном, abs і електропідсилювач керма.
Зараз не пам'ятаю істоти, але , в двигуні лінія can.
В абс конфігурації країні ? є пі? швидкість? транспортного засобу і лінії can
в управління лінії can, мені здається, і просто.

ртс
09-12-2013, 23:28
У мене була схожа проблема, і я просто виводило з себе, я помилки в abs ecu двигуна, рульового управління, гальм і тіла, зрештою, були дроти, які виходили з коробки запобіжників, що ви були зупинені, де закріплюються з допомогою перемичок на роз'єм, який з'єднується з коробкою.

Backgroop
09-12-2013, 23:33
Може бути датчик обертання автомобіля навколо вертикальної осі під важіль ручного гальма, пов'язаного c-can перевірені, проводка і датчик

enzopezzano
09-12-2013, 23:50
Той же питання на G. Точка, замінити керівництво, електрична та вирішена.

159sportwagon
10-12-2013, 10:57
Як правило, коли з'? ця проблема і зламав датчик керівництво ell. Навіть якщо вона добре працює на рульове управління .

michele30
10-12-2013, 13:35
машина ? без esp, тому не має датчика обертання автомобіля навколо вертикальної осі.
сьогодні вранці я зробив таке,
я заявляю, то повідомлення на дисплеї : система не доступна, індикатор abs горить і мигтить км
якщо я allinemanteo безконтактними я 3 блоку fuorri , двигуна, рульового управління і abs
якщо dirtytony рульового керування говорить мені, що всі блоки налаштовані, але так як зв'язок ? від рульового приводу, який йде на блок управління двигуном і abs all, я розумію, чому? добре.
continuit? проводи лінії can 0/1, отже, не з'? restistenza.
перевірте опір ом, що має бути 60 ом, пробую все напали?
роблю міст з допомогою мультиметра між лінія can-h і can-l ?

etkl
10-12-2013, 21:06
Вітаю, дорогий друже. Добрий вечір і хорошою нотатки.

explode82
10-12-2013, 23:17
мені ? довелося аналогічна проблема, і це був боді-комп'ютер, який посилав у кризі лінії can

michele30
11-12-2013, 13:22
спасибі exploder, сьогодні вранці я зробила тест з тіла, навіть якщо не ? зовсім рівний, але проблема на повідомлення на дисплеї, не більше, і я вирівняти всі ecu частину рамки , але бачив, що робить зчеплення на машині з коробкою передач dual logic, я думаю, це те,.
зараз замовляю боді і ми сподіваємося, що ви дозволите всі їх..

explode82
11-12-2013, 14:32
нічого, importnte і що ви вирішили....прокляті тіла ahahahahha

leandro89
11-12-2013, 17:34
Вітаю, дорогий друже. Добрий вечір і хорошою нотатки.

ви могли б пояснити це докладніше?

Antonio46
13-12-2013, 01:45
Якщо пу? бути корисним, у мене в майстерні кілька машин, щоб проблеми тіла на lancia y, які створюють ці проблеми... в тому числі миготливий км затемнення led дисплей угруповань, які сходять з розуму деякі сходять з розуму, коли я харчування для pi? час