КПК

Перегляд Повної Версії : проблема завантаження файлів

LL205gti
08-12-2013, 17:48
привіт.

вони володіють якоюсь manual, і я хотів би поділитися ними з вами. я вже завантажений, хтось в спеціальному розділі, але тим не менш коли я йду, щоб завантажити найбільші мені каже, що файли надто великі, незважаючи на їх коли-стиснуті в архіви .rar.

наприклад, файл ? від 138 Mb (керівництва серії Автомобіля, зробили дуже добре і з докладними картинками), що значно нижче межі, що я прочитав у завантажувач вкладень.

я думала, що це межа для початківців, але в правилах я не знайшов нічого про це і навіть не в попередніх постах.

хтось може мені допомогти, і зробити, що я можу поділитися з усім форумом?

сиско
08-12-2013, 19:57
привіт LL205gti ті, які ви не можете завантажити zippali і покладіть їх на send space, то в розділі посібника ви покладете посилання

leandro89
09-12-2013, 00:25
привіт LL205gti ті, які ви не можете завантажити zippali і покладіть їх на send space, то в розділі посібника ви покладете посилання

посилання заборонені, порада, яку я можу вам дати, для тих, хто пі? великі, є програми, які змінюють файли pdf, їх розділити і, можливо, частина 1 і частина 2

LL205gti
09-12-2013, 09:45
він знав це обмеження...ок, спасибі за пораду.
але в будь-якому випадку я не можу пояснити, чому обмеження на розмір бачили, що в меню менеджера вкладень, - каже макс 4 гб. як ? фактичний межа?