КПК

Перегляд Повної Версії : Відкрити elm usb

artone
08-12-2013, 10:12
Я хочу спробувати змінити свій elm327 usb з будинками з чорного пластику, але видалити його stikers я бачу на місцях, 4 гвинта, але не гвинти ж...і, проте, здається, всі зварні пластику.

Хто відкрив пу? дати мені який-небудь пораду? я не хотів би rovivare будинку, так, що я не можу його використовувати...

Spaceman

cinqueturbo
08-12-2013, 11:33
Я хочу спробувати змінити свій elm327 usb з будинками з чорного пластику, але видалити його stikers я бачу на місцях, 4 гвинта, але не гвинти ж...і, проте, здається, всі зварні пластику.

Хто відкрив пу? дати мені який-небудь пораду? я не хотів би rovivare будинку, так, що я не можу його використовувати...

Spaceman

S? чи зрозумів щось.. потрібно проколоти з запобіжник свердла в отвори для гвинтів..
але чому? ви повинні відкрити його і змінити його?
що, проблема?

SlimPickens
08-12-2013, 13:18
Але ? класичний з наклейка синій, помаранчевий?

artone
08-12-2013, 19:31
S? чи зрозумів щось.. потрібно проколоти з запобіжник свердла в отвори для гвинтів..
але чому? ви повинні відкрити його і змінити його?
що, проблема?
я хочу вкласти перемикач на pin-код, щоб зробити його compatipile також з адаптерами типу 3
більше того, я хочу видалити резистор r4 4 спробувати поставити на лінії can резистори і condenzatore чому? я не працює для скидання service

SlimPickens
08-12-2013, 23:01
Я теж поставив комутатор ? дуже зручно. Щоб відкрити її, якщо просто не є гвинти, можна спробувати, як запропонував cinqueturbo, або спробувати використовувати обережно, з допомогою невеликої викрутки екраном, щоб побачити, якщо два снаряди, як правило, відкриватися...

SlimPickens
12-12-2013, 19:55
У вас є, то вирішується?

artone
12-12-2013, 20:25
Ще не, але тільки тому, що? поза роботи...у вихідні я виконую редагування
привіт

artone
29-01-2014, 17:20
я вирішив...не є болти і зварні тільки краю :-)