Прагляд Поўнай Версіі : Адкрыць elm usb
Я хачу паспрабаваць змяніць свой elm327 usb з дамамі з чорнага пластыка, але выдаліць яго stikers я бачу на месцах, 4 шрубы, але не шрубы ж...і, аднак, здаецца, усе зварныя пластыка.
Хто адкрыў пу? даць мне які-небудзь савет? я не хацеў бы rovivare дома, так, што то я не магу яго выкарыстоўваць...
Spaceman
cinqueturbo
08-12-2013, 11:33
Я хачу паспрабаваць змяніць свой elm327 usb з дамамі з чорнага пластыка, але выдаліць яго stikers я бачу на месцах, 4 шрубы, але не шрубы ж...і, аднак, здаецца, усе зварныя пластыка.
Хто адкрыў пу? даць мне які-небудзь савет? я не хацеў бы rovivare дома, так, што то я не магу яго выкарыстоўваць...
Spaceman
S? ці зразумеў што-то.. трэба пракалоць з засцерагальнік свердзела ў адтуліны для шруб..
але чаму? вы павінны адкрыць яго і адрэдагаваць яго?
што, праблема?
SlimPickens
08-12-2013, 13:18
Але ? класічны з налепка сіні/аранжавы?
S? ці зразумеў што-то.. трэба пракалоць з засцерагальнік свердзела ў адтуліны для шруб..
але чаму? вы павінны адкрыць яго і адрэдагаваць яго?
што, праблема?
я хачу ўставіць перамыкач на pin-код, каб зрабіць яго compatipile таксама з адаптарамі тыпу 3
больш таго, я хачу выдаліць рэзістар r4 4 паспрабаваць паставіць на лініі can рэзістары і condenzatore чаму? я не працуе для скіду service
SlimPickens
08-12-2013, 23:01
Я таксама паставіў камутатар, ? вельмі зручна. Каб адкрыць яе, калі проста не есць шрубы, можна паспрабаваць, як прапанаваў cinqueturbo, або паспрабаваць выкарыстоўваць асцярожна, з дапамогай невялікі адверткі экранам, каб убачыць, калі два снарада, як правіла, адчыняцца...
SlimPickens
12-12-2013, 19:55
У вас есць, то вырашаецца?
Яшчэ не, але толькі таму, што? па-за працы...у выходныя я выконваю рэдагаванне
прывітанне
я вырашыў...не есьць балты і зварныя толькі з краю :-)