КПК

Перегляд Повної Версії : Опитування: Ваш кращий моторного масла + будь-які добавки

Сторінок : 1 [2]

SandroMarciano
27-05-2013, 16:59
проблема ? що масла, про який ви говорите, знаходяться на дуже високі ціни, замість castrol 10w60 з 12€, якщо він приносить додому літр...
що стосується масла в коробці передач, коли очищена або спробує? royal purple, який використовує тебе...

мансардний
27-05-2013, 17:04
сандро я волію мати максимум якості? але тільки тому, що? я зроблю кілька км, я розумію, що для людини, яка робить 50 000 км в рік, що стає дуже дорого, в межі, на motul 300v ? підкладку краще або ж mobil 1, остерігайтеся підробок? особливо на ebay

мегамозок
27-05-2013, 17:06
Привіт garret у мене хонда 2.2 дизель, але не споживає 1 літр. все 1500 км!
У румунії рекомендується від будинку tecnos st c60? навколо півлітра кожні 5000 (sfappata).

мансардний
27-05-2013, 17:08
та стаття була не моя, я скопіював і вставив, я bardahl йдуть на ps апріорі, будинки радять масла на основі комерційних контрактів, а не їх якість? вказує, на жаль

мегамозок
27-05-2013, 17:30
Ок, що ви думаєте про mobil ESP 0W-40 або newlife ESP 0W-40.
Який ? краще?

мансардний
27-05-2013, 17:56
насамперед, думаю, що 0w40 занадто низько, як viscosit?, краще масло 5w40, все одно newlife повинно бути краще або, принаймні, на папері, здається, cos

В.В.
28-05-2013, 15:17
На жаль, я можу підтвердити зміну тренда, який мав Bardahl на свою продукцію (новину дізналися кілька днів тому, і, що стосується протягом останніх 5 місяців і трагічно приносить багато розчарувань), що, ІМХО, впали, безсумнівно, нижче точки зору якості. Зараз я вирішив орієнтуватися на продукти Castrol для авто-транспортних пригод (матеріал дуже добре, якщо ми орієнтовані на liena EDGE для німецького ринку), на двигуни-й? штовхнув я Motul Competition або ProRace Промисловості, остання компанія, яка на прохання пу? також виробляти олію, зробив "специфікація" ціни однаково прийнятні.

Мансардний, на додаток до споживання оливкової олії, я, ти не міг би дати деяку інформацію про можливу schiumosit? на етапі видалення масла bardahl вичерпані від вашої 5er і, можливо, температура масла, витягнуті з вашого кубка? Спробуйте вставити магніт в ємність з Bardahl екстракт і "недолік плавати": якщо є, збір заявок, які ви знайдете на магніт і pesala cos? зробити можливе оцінки, навіть якщо топ буде, що б ви пробки в кубок магнітний.

У всьому цьому я був схвильований, c'? різниця на лабораторні випробування, вражаючі партії продукції в минулому році і вісім продуктів, з Листопада 2012 року по теперішній час. Я з Bardahl закриті, я бачив падіння, що я виявив, як на новий продукт, який використовується.

franco75
28-05-2013, 15:55
Ок, що ви думаєте про mobil ESP 0W-40 або newlife ESP 0W-40.
Який ? краще?
протестований на 530d 2004 року, я можу сказати, що у мене було враження, що це значно вище, ніж castrol, хоча порівнювати я
факт, між edge 5w-30 і mobil 0w-40

мансардний
28-05-2013, 17:12
На жаль, я можу підтвердити зміну тренда, який мав Bardahl на свою продукцію (новину дізналися кілька днів тому, і, що стосується протягом останніх 5 місяців і трагічно приносить багато розчарувань), що, ІМХО, впали, безсумнівно, нижче точки зору якості. Зараз я вирішив орієнтуватися на продукти Castrol для авто-транспортних пригод (матеріал дуже добре, якщо ми орієнтовані на liena EDGE для німецького ринку), на двигуни-й? штовхнув я Motul Competition або ProRace Промисловості, остання компанія, яка на прохання пу? також виробляти олію, зробив "специфікація" ціни однаково прийнятні.

Мансардний, на додаток до споживання оливкової олії, я, ти не міг би дати деяку інформацію про можливу schiumosit? на етапі видалення масла bardahl вичерпані від вашої 5er і, можливо, температура масла, витягнуті з вашого кубка? Спробуйте вставити магніт в ємність з Bardahl екстракт і "недолік плавати": якщо є, збір заявок, які ви знайдете на магніт і pesala cos? зробити можливе оцінки, навіть якщо топ буде, що б ви пробки в кубок магнітний.

У всьому цьому я був схвильований, c'? різниця на лабораторні випробування, вражаючі партії продукції в минулому році і вісім продуктів, з Листопада 2012 року по теперішній час. Я з Bardahl закриті, я бачив падіння, що я виявив, як на новий продукт, який використовується.

проведе роботи? робити все до найдрібніших деталей, в ці дні мені приходить pakelo kripton з специфікацією c3 і proveder? в обмін на мою, на fiesta tdci мого брата і punto evo мого батька, riporter? докладні відгуки та скрупульозним, щоб у кожній родині автомобіль, щоб допомогти всім користувачам форуму

MultiBravo
28-05-2013, 20:17

Я теж в наступний раз буду Pakelo!

MultiBravo
03-06-2013, 22:53
Ось, що вдалося домогтися лист bardahl technos C60 exceed 5W30:

viscosit? у 40?C ------ 74.4 cSt
viscosit? 100?C ------ 12.4 cSt
щільність? у 15?C ------ 0.852 Кг/л
індекс viscosit? ------ 166
точка спалаху? ------ 200?C
критична точка ------- <-33?C
T. B. N.------- 5.9 (мг K O/g)

мансардний
03-06-2013, 22:58
все було у таблиці розміщена від мене ;-)

MultiBravo
04-06-2013, 13:20
Ти поставив масло 5w40, я 5w30.. не знаходжу 5w30.. у вас є інші вкладення або на початку посту, що я не бачив?

мансардний
04-06-2013, 13:30
якщо читати все, ви зможете дізнатися, що 5w30 годиться тільки для холодних країн вигляд його низької надійності? при високих температурах, раджу тобі забути про bardahl, краще не ризикувати

MultiBravo
04-06-2013, 19:08
Ок, спасибі за пораду..
І правда, що до появи 5W30 там були проблеми в двигунах "старі", але якщо в один двигун ? призначений для 5W30 не повинно бути проблем..
Кажуть, як зменшити витрату палива.. думаєте, будинки матерів, що працюють в 0W30, чистої води..

мансардний
04-06-2013, 21:09
вдома приймають масла, а інший у відповідності з контрактами, комерційної та спонсорської допомоги, якість? ставиться на другий план, майже завжди, і тоді трапляються пошкодження, турбіни, стрибають, галасливих клапанів і внутрішніх відкладень, кажу тобі за досвідом, і за інформацією, отриманою від хлопців, які працюють в пр ;-)

lukemon79
06-06-2013, 13:45
Я для моєї leon 2.0 tdi 140 л. с., інжектор, насос використання масла специфікації 505.01 і добавка з гексагональний нітрид бору, 1.5 мікрон. Я помітив, що таким чином, у порівнянні з castrol edge, двигун працює цілий і мене не свистить турбіна на низьких обертах. Рекомендую.

andrew64
29-07-2013, 15:56
використання mobil 1 5 - 30, і я чудово

dariuccio
31-07-2013, 22:20
я використовую shell і не проміняю його ні з ким, після 20 000 км ? ще denso і теж з дросельної туди важко.
інше відмінне масло, по-моєму ? ната, але я ніколи не знайшов з моїх частин

MultiBravo
01-08-2013, 13:08
Що градації і версія оболонки?

ртс
01-08-2013, 13:34
Я в майстерні з використанням Оболонки,ерг,elf, ip і total+mobil від 10w40 масло 5w40 5w30 0w30, але важливо ? замініть масло після, близько року, і не дозволить залишити його протягом 2 років, як кажуть деякі будинки

romeo156
04-08-2013, 11:50
Я для моєї alfa 1.9 jtd 110 л. с. використання Mobil 1 0-40 new life і триває пі? у порівнянні з іншими, які одягав перед "castrol magnatec" інші, тепер я добре присадку я використовував тільки один раз liqui moli ceratec і оновлюється кожні 50000 км рекомендую всім привіт...

chare
21-08-2013, 14:38
кращий Castrol 10/60 Спорт :)

mikyrace82
24-08-2013, 23:52
я використовую тільки bardhal xtc

cele
25-08-2013, 09:20
Я в майстерні з використанням Оболонки,ерг,elf, ip і total+mobil від 10w40 масло 5w40 5w30 0w30, але важливо ? замініть масло після, близько року, і не дозволить залишити його протягом 2 років, як кажуть деякі будинки
Хороших марок, і хороший рада для зміни масла погіршують легко

max75
31-08-2013, 19:35
я особисто не sequo постійний, залежить від умов керівництві, тип машини та ін ....ми говоримо, що в принципі, якщо не перевищує 10,000 км в рік, рада sotituirlo ж, чому? масло зазнає з перепадами...то за якість' c'? таких дуже багато, як правило, волію від castrol 10/40 5/40 5/30 ? Відсів 0/30.

dantesfx
02-09-2013, 18:26
Motul 5/40

Забув, немає adittivo.
Я завжди, залишили "p"? здивування, для вуличного використання.

lukemon79
03-09-2013, 11:23
Гаразд, ніяких добавок. Потім купіть масло bardhal і у нього є вже? всередині... Не ? те ж саме?

kekko
08-09-2013, 16:25
я використовую масло рекомендується від будинки для моєї bravo 1.9 з dsg.
selenia SELENIA WR P. E. 5-30 близько 14€ за літр.
кожен курс (незалежно від kilometraggio).

gick
10-09-2013, 20:35
mobil super 3000 5w40 даний на Renault clio 1.5 dci, навіть, чому? відтінки різні, по мені, йдуть не дуже добре в цьому двигуні, це, мені здається, компроміс краще, однак, на мою думку мобіл ? № 1 без добавок.

В.В.
18-09-2013, 21:24
Відмінний вибір на масло 5w40 на цій автомобілізації, звичайно, краще, ніж 5W30, які приносять багато; принаймні, cos? не приєднуйтесь до передчасного зносу вкладишів підшипників, дефект не визначено, але справжнім, ніж двигун!

aldinik
18-09-2013, 22:09
Прошу адміністратора, ви не можете? поставити на початку Tread таблицю опитування з брендами, і кількість голосів з percentuuali??
так що можемо робити висновки..і зрозуміти, марок і типів-й? використані??

В.В.
18-09-2013, 22:43
Мені не здається, що потрібно n? і, тим більше, корисно: навіть якщо всі воліли б на Selenia (ще один) не ? сказав, що це масло найкраще підходить для конкретного транспортного засобу! Процеси produtivi масла, незалежно від формулювання, що впливають на характеристики мастильного ж, і якщо конкретного двигуна потрібно спеціальні технічні умови, не ? сказав, що паритет? для комерційного продукту (особливо колишні datasheet) мають дві рівноцінні продукти! Ось це-то й було б більше? милий порівняння для класу, як наприклад, viscosit? кінематика.

aldinik
19-09-2013, 08:22
Мені не здається, що потрібно n? і, тим більше, корисно: навіть якщо всі воліли б на Selenia (ще один) не ? сказав, що це масло найкраще підходить для конкретного транспортного засобу! Процеси produtivi масла, незалежно від формулювання, що впливають на характеристики мастильного ж, і якщо конкретного двигуна потрібно спеціальні технічні умови, не ? сказав, що паритет? для комерційного продукту (особливо колишні datasheet) мають дві рівноцінні продукти! Ось це-то й було б більше? милий порівняння для класу, як наприклад, viscosit? кінематика.

Незалежно від того, necessaqrio або менше, і з можливим доповненням з характеристик олії, це ? опитування ? pi? що правильно, що там може бути таблиця з відсотками, скільки користувачів використовують цей, а не інший Масло.

ergiaguaro
20-09-2013, 21:59
За ці роки після випробувань всі ці ,краще масла і фуш-TITAN GT1 PRO C3 5W-30 XTL Мастило ПРЕМІУМ-класу з новою технологією XTL при холодному старті відмінно і з невичерпним запасом продуктивності. Для сучасних автомобілів і легких комерційних транспортних засобів з або без інтервалів заміни масла.*Розроблена для автомобілів BMW, VW і*MB, обладнані:*систем пост-обробки, як і турбо-стислі.

BMW LONGLIFE-04
MB-APPROVAL 229.51
VW 504 00/507 00

Оренда з Vito і viano з 1500000 км, фактична ж двигун і купони факти кожні 30000 км конкретними gi? всі добавки на борту

jovandj
30-09-2013, 16:35
відмінне масло, перевірено мною є motul 8100 і castrol magnatec, на даний момент у мене на selenia WR 5 40 але повернемося до одного з попередніх взимку відчуває себе трохи різниця

CarloAV
12-10-2013, 00:02

Я поділяю те, що написано. У будь-якому випадку я можу стверджувати, що особисто мені було дуже добре з castro edge sport 0w40 і mobil 1 5w50 на автомобілі поточного (audi tt), а на попередній m3 3.2 я використовував castrol 10w60. Я кажу для вуличного використання.

В.В.
12-10-2013, 01:27
Я завжди був слабкий для СПЦ, хороший вибір, IMHO, для вашої (гріх), колишній компаньйон проводити :)!

jovandj
12-10-2013, 03:46
Я поділяю те, що написано. У будь-якому випадку я можу стверджувати, що особисто мені було дуже добре з castro edge sport 0w40 і mobil 1 5w50 на автомобілі поточного (audi tt), а на попередній m3 3.2 я використовував castrol 10w60. Я кажу для вуличного використання.

Відмінний вибір на castrol edge sport, але також і дійсно хороший mobil1, звичайно, для користі руху, а також краще співвідношення ціни і якості? ціна, я думаю, що motul і castrol є найкращими

В.В.
12-10-2013, 04:18
TWS використовую навіть на авто від trackday, і використовують його навіть друзів на різні 106 Ралі 1.6 Л 16v, Clio RS, Etc.І т. д.... при високих температурах грає чудово його обов'язок, ІМХО!

CarloAV
12-10-2013, 10:32
Я перед вибором масла, його порівняння з іншими даними в руку, і в залежності від сезону і використання, що мені з нею робити. Дуже добре також shell елікс ultra racing на автомобілі напрямків і в тому, що вони багато

Emanu88
15-10-2013, 00:20
З особистого досвіду, а Mobil 5w-30 ? відмінне масло для дизельних двигунів castorl edge 5w-30 п ? добре навіть для condirci l салат на тій же лінії c? на selenia з bardahl xtc ? гарне масло, хоча особисто я переконаний, що я знайшов рівень шуму штовхачі і висока економія палива, особливо в градації 5w-30 на двигуни mjt як 1.3, 1.6 для бензинових двигунів nn abbandoner? ніколи не motul ? дійсно масло чудове, навіть якщо від вартості nn огляд вмісту я використовую його на моєму grande punto abarth supersport у версії man градації 20w-60, і я чудово

jovandj
15-10-2013, 01:37
Дивно castrol вже починаючи з magnatec і хорошого масла, а також selenia, тобто, за шкалою від 1 до 10, достатність ce l, очевидно, bardhal mobil 1 перевершують motul, тим більше, і особливо загін motul ви бачите на двигунах 2Т? тут, може бути, не всі знають

Emanu88
15-10-2013, 01:55
Звичайно, nn роблять саме смокче castrol і selenia, але популярність, що у nn є реальні відгуки я кажу тільки, що мій друг має точки mk3 1.3 mjt були проблеми з selenia wr зима холодна схожий на трактор?) говорити шум, який входив в ланцюзі в момент пуску двигуна я йому порадив поміняти масло і використовувати mobil 5w-30 esp і результат ? був відчутний скажу тільки, що, в середньому, на 1.3 mjt ланцюг в 100 тисяч км ? від sostiruire він має майже 200 тис і ще ? оригінал і nn c' я поклав руку і що добре ? я f? навіть не шум під час пуску

jovandj
15-10-2013, 08:07
Особисто я не знайшов, занадто сильно в ній з selenia, ні з castrol, так і на дизель, бензин з motul ще краще, ми також говоримо, що проблема rumorosit? взимку дизель в базовій тому більше шуму і масло назад, але так фара все більше і більше шуму, який влітку поступається продукції є agip, що я поклав на моїй колишній punto 1.9 jtd і мені довелося зняти, щоб змусити

gick
15-10-2013, 13:04
я не vanterei автомобіля, який увійшов в 200 тис. км з тієї ж ланцюга, чому? ? був великий ризик, незалежно від використовуваного масла, яке, материнські гарантують їх матеріалів у залежності від тривалості (км або років, і подолати їх ? азартна гра, чому? просто, коли щось піде не так, і ви платите за інших, за рахунок шліфування головки, клапани etc нових користувачів на цьому форумі, я думаю, знають добре, як ми повинні дбати автомобілів та їх деталей, враховуючи, що управлінням розробок.

jovandj
15-10-2013, 13:58
Ну, звичайно, є план обслуговування, і повинен бути поважаємо, той, хто не робить і на свій страх і ризик, і масло не творить чудеса, очевидно, що хороше масло і завжди краще, але якщо потім зламати і плакати грецький...якщо я можу тобі порадити зробити, щоб зробити розподіл, що і, безумовно, краще

cele
15-10-2013, 21:31
я не vanterei автомобіля, який увійшов в 200 тис. км з тієї ж ланцюга, чому? ? був великий ризик, незалежно від використовуваного масла, яке, материнські гарантують їх матеріалів у залежності від тривалості (км або років, і подолати їх ? азартна гра, чому? просто, коли щось піде не так, і ви платите за інших, за рахунок шліфування головки, клапани etc нових користувачів на цьому форумі, я думаю, знають добре, як ми повинні дбати автомобілів та їх деталей, враховуючи, що управлінням розробок.
Bh? 200 тис. Км, і ланцюг на 1.3 Mjt-це занадто багато, дійсно, у разі ланцюга, роки, автомобіль не враховуються, що різко скорочує життя ланцюга є дефіцитними технічного обслуговування або неякісних олій або для важких умов експлуатації автомобіля, на 1.3 вже? довелося ланцюга обсмажені 5 зубів клапани не ламається, шкоди не створює, однак, ламає коромисла і штовхачі для ціни 450 євро тільки з цих двох компонентів

Emanu88
15-10-2013, 22:17
Мені ? довелося addiritture, що клієнт прийшов робити купона, я попередив, що краще відкласти data l сходу рівень шуму в catenae я попередив його, що, якщо вони могли б зазнати проблем було на свій страх і ризик, але він наполягав, добре, поїду на купон і beff? ? було, що поїду з стартера машина переходить в рух, як мінімум, на l я пішов на 10 хв в русі на холостому ходу я вимикаю йду назад в мотоцикл і nn ? футбольний pi? треба було бачити обличчя власника

jovandj
15-10-2013, 22:36
Слід також трохи удачі в будь-якому випадку, особисто я рекомендую я закликаю і я закликаю завжди клієнт міняти ремінь/ланцюг, або, принаймні, коли це передбачено виробника, якщо не раніше, принаймні, якщо шкоду я свідомість ce l я прикріплена

Emanu88
15-10-2013, 22:56
Саме я, ніж всі терміни, тому що я вважаю за краще запобігти, ніж лікувати, і клієнт залишається задоволений, то я не всі розуміють, що є? ви, каже, на той момент були проблеми, їх

TTMsport
16-10-2013, 23:08
По мені motul v300 і один з кращих. Якщо один і ентузіастів, і міняти масло часто і кращі мастила, що може дати двигун. Якщо ми говоримо про longlife-мені завжди було дуже добре з mobil 1.

Julez
16-10-2013, 23:44
Я на машині бензин напрямки castrol 10w60 sport edge, як градація-й? низький замість motul x-cess 8100 5w40 даний

Emanu88
17-10-2013, 02:23
C? також сказати, що багато чого залежить від того, звідки надходить масло castrol завжди страждав від підробки gogo, наприклад, те, що отримує власник dell майстерні, де роботи для мене ? брехня, тому що тільки після 10000км смердить і втрачає дуже багато ****лло по в'язкості для інших олій, які я використовую, я їх завжди беру з собою в офіційних реселлерів і ніколи не було проблем

В.В.
17-10-2013, 02:29
C? також сказати, що багато чого залежить від того, звідки надходить масло castrol завжди страждав від підробки gogo, наприклад, те, що отримує власник dell майстерні, де роботи для мене ? брехня, тому що тільки після 10000км смердить і втрачає дуже багато ****лло по в'язкості для інших олій, які я використовую, я їх завжди беру з собою в офіційних реселлерів і ніколи не було проблем

Це ? красива спостереження; я можу сказати, що багато мастильні матеріали у продажу за офіційними каналами або на платформах (оптовики, так сказати) іноземних контрафактної продукції! Важливо бути обережним, де ви купуєте і для цього я почну уникати багато (майже всі) power seller на eBay або similiari!!!

cele
17-10-2013, 07:04
Вчора я ? вході 207 1.6 thp 150 Л. с., ? був місяць f? в іншій майстерні, для контролю зубчастого ременя і відповідь механіка ? було в цій машині ремінь не робить, чому? ? ланцюги, клієнт? скаржаться на надмірний шум, він відповів, не хвилюйтеся, він тільки 60 тис. Км, не ламає і чому? ще не просунутий ще один зуб натягувач ланцюга, на грудях і машини від мене ? прибув з евакуатора, клієнт мені каже, я вимкнув, то при ре залишити ? pi? гру я роблю діагностику і бачу, помилка датчика фази я можу керувати довелося і ahim? для нього ланцюг-маршрут, провину cos? раннього розриву ? за рахунок нафти вичерпані, і не хороша якість?, c'? сказати, що ? дуже пощастило, чому? для таких, як ви ? зупинив двигун знайшов тільки впускних клапанів в 1? починають відкриватися і в 4? розрядка в кінці закриття, цей двигун, не ? як 1.3 multijet це ламає, так і клапанів, коромисла та штовхачі

TTMsport
17-10-2013, 17:17
Чорт візьми, цього не знав. Але де я можу купити масло, щоб бути дійсно спокійною? Прошу вас, експерти, враховуючи, що я приватні мене, я купую, щоб мені купон. Враховуючи, що в даний час-це час, щоб зробити це....
Я завжди набувається у power seller на ebay. То ви кажете, що це не було правдою, mobil 1?

jovandj
17-10-2013, 17:58
Як правило, великі постачальники не роблять ці речі, якщо ви ніколи не були з ним проблеми, продовжує купувати у нього

danielecolantonio
17-10-2013, 18:06
я на моєму grande punto 1.3 90cv завжди selenia wr5w40 ніколи немає проблем, зараз я купив недавно giulietta 2.0 140cv я думаю, що монті і те ж масло...

TTMsport
17-10-2013, 18:29
Так, але справа в тому, що, як я знаю, якщо масло " mobil 1-повністю синтетичне, а не іншого масла 2 гроші?

В.В.
04-11-2013, 15:17
Рекомендована читання для тих, хто хоче отримати культуру, про, статті, дуже добре зробили, ІМХО :) !!!

franco75
04-11-2013, 23:06
дякую, прочитав на одному диханні, дуже цікаво :)

angelus.d87
15-12-2013, 08:46
Total синтетика 5/30 з d позначення a5/B5 x ford fiesta 1.4 tdci

blueangel666
23-12-2013, 22:06
На моєму Scenic 1.9 Dci я завжди використовував ELF 10/40, поки я був у Сицилії, і автомобіль не залишалося майже нічого. Тепер тут, у Болоньї, з-за температури, я ? був рекомендований 5/40, тільки що після 5000 Км, мені довелося додати майже півтора літра.
Може бути ? занадто рідке для мого авто ?? Правда ? який має певну et? і, можливо, починає горіти-й? масло.
Rimetter? на 10/40 ELF

Roberto_Bmw
10-01-2014, 22:34
Я на всі свої машини, ті дизель 3.0 l, я використав/використовую Castrol 5w 30 і добавка, тефлон, у мене завжди було добре, і rumorosit? ? дещо скоротився

...Віри...
11-01-2014, 21:47
я використовую bardahl xtc c60 5w40 даний
і я прекрасно на jtdm , selenia, які я використовував раніше ? ніщо не зрівняється

jovandj
11-01-2014, 22:25
я використовую bardahl xtc c60 5w40 даний
і я прекрасно на jtdm , selenia, які я використовував раніше ? ніщо не зрівняється

Мені здається, м'яко кажучи, мінімум bardhal і bardhal, очевидно, також добре motul

GPoint
20-01-2014, 22:30
На моїй колишній Bravo JTD і на моїй нинішній Альфа JTDm я завжди використовував синтетичне масло в ЕРГ масло 5w40, яке відображає специфічні характеристики будинку, потім кожні 50\60 тис. Км мені лікування добавка, тефлон. На керівництво каже витрата масла в нормі до 400gr кожні 1000km але мені здається, р? перебільшені. Враховуючи, що між купоном і ще я іноді змушений робити rabbocchino, я завжди дивувався, до quan пу? бути нормальним.

мегамозок
21-01-2014, 15:26
На моїй колишній Bravo JTD і на моїй нинішній Альфа JTDm я завжди використовував синтетичне масло в ЕРГ масло 5w40, яке відображає специфічні характеристики будинку, потім кожні 50\60 тис. Км мені лікування добавка, тефлон. На керівництво каже витрата масла в нормі до 400gr кожні 1000km але мені здається, р? перебільшені. Враховуючи, що між купоном і ще я іноді змушений робити rabbocchino, я завжди дивувався, до quan пу? бути нормальним.
400 гр на 1000 км трохи tantini. Якщо ch? ці 1000 км є результатом годин і годин руху дуже висока. В цьому випадку ми говоримо, що може також бути зрозуміло, споживання cos? високий.

unlocker1984
21-01-2014, 15:31
Я на 500 Abarth замість Selenia я поставив Bardahl XTR racing 39,67 10w60, ? казка навіть відомо також, що той невеликий стукіт до мінімуму ? attutido.
Безумовно, масла, якщо вони роблять це платити, я взяв 3-літровий 80Euro, розраховуючи, що я навіть знижку.

GPoint
21-01-2014, 18:47
400 гр на 1000 км трохи tantini. Якщо ch? ці 1000 км є результатом годин і годин руху дуже висока. В цьому випадку ми говоримо, що може також бути зрозуміло, споживання cos? високий.

Я не хочу сказати, що мій споживає все те масло, було лише увагу на те, що написано на керівництві. Моя curiosit? враховуючи, що ви говорили, моторне масло ? навіть якщо rabboccate, що і як протягом життя, шляхом вирізання. Особисто мені ? довелося додати близько 200\300гр в 15000km і, певно, я міг би уникнути, якби не покажчики на бортовий комп'ютер, який кожен раз при включенні їх, а потім, коли падає одна його перевіряю.

мегамозок
21-01-2014, 19:29
Я не хочу сказати, що мій споживає все те масло, було лише увагу на те, що написано на керівництві. Моя curiosit? враховуючи, що ви говорили, моторне масло ? навіть якщо rabboccate, що і як протягом життя, шляхом вирізання. Особисто мені ? довелося додати близько 200\300гр в 15000km і, певно, я міг би уникнути, якби не покажчики на бортовий комп'ютер, який кожен раз при включенні їх, а потім, коли падає одна його перевіряю.
Я думаю, що керівництво споглядати в будь-якому разі навіть в крайніх випадках шахи? також виліт при дуже низьких температурах, трафік, etc витрата вашого автомобіля мені здається, абсолютно нормально. Якщо ти хочеш бути пі? perfettino кожні 15 000 замість? додати можна замінити, двигун ringrazier

Emanu88
22-01-2014, 02:41
400gr багато, кожні 1000km безумовно, олія п ? хороша якість? і ? правда, що стиль водіння впливає на витрату масла

Я думаю, що керівництво споглядати в будь-якому разі навіть в крайніх випадках шахи? також виліт при дуже низьких температурах, трафік, etc витрата вашого автомобіля мені здається, абсолютно нормально. Якщо ти хочеш бути пі? perfettino кожні 15 000 замість? додати можна замінити, двигун ringrazier?!
ти мегамозок, як би зробити купонів кожні 15000 зрештою платить за себе, я знаю людей, які роблять купон кожні 30000 мораль secci турбін знищені в майстерні, я

Я на 500 Abarth замість Selenia я поставив Bardahl XTR racing 39,67 10w60, ? казка навіть відомо також, що той невеликий стукіт до мінімуму ? attutido.
Безумовно, масла, якщо вони роблять це платити, я взяв 3-літровий 80Euro, розраховуючи, що я навіть знижку.
я на моєму grande punto abarth використання mobil 300в 10w60 з румунії, я знайшов себе погано, то ви заплатили 80 ? 3 літри ? перебільшення, враховуючи, що motul я плачу 20 за літр ?d ? іншої планети, порівняно з bardhal, що тепер ? був навчитися?

GPoint
22-01-2014, 11:37
Я думаю, що керівництво споглядати в будь-якому разі навіть в крайніх випадках шахи? також виліт при дуже низьких температурах, трафік, etc витрата вашого автомобіля мені здається, абсолютно нормально. Якщо ти хочеш бути пі? perfettino кожні 15 000 замість? додати можна замінити, двигун ringrazier?!

У самому справі ? від часу, що з МНС я встановив поріг різання 15000Km, спочатку був 20000Km, що по-моєму вони вже є? багато, якщо не занадто багато.

400gr багато, кожні 1000km безумовно, олія п ? хороша якість? і ? правда, що стиль водіння впливає на витрату масла

franco75
22-01-2014, 12:03
Ніколи не робив rabocchi як на Bmw 530d, як на Audi 3.0 tdi, все вище 180 000 км, але я думаю, що це вина управління fap тому, волочильні дошки, трохи дизельного палива в кубку. Масло будемо міняти кожні 25000 км.

Emanu88
22-01-2014, 12:12
я nn доліва обмін безпосередньо кожні 10000км приблизно

Ріккардо#28
30-01-2014, 09:14
Я використовую bardahl xtc c60 10w40 з sintoflon і міняти кожні 10000км на fiat 1.6 mjt та 1.3 mjt.
У sintoflon в обмін ви ? зробили дуже багато, тому я також використовував в двигун. На наступний курс я намагаюся на збільшення вас з ceramic power liquid

Matty23p
04-02-2014, 19:44

franco75
04-02-2014, 20:10
Навіть Castrol шкоду? Мені теж не дуже подобається, але навіть стверджувати, що особа, збиток :confused:

Matty23p
04-02-2014, 20:41
Дивитися франк мій друг ? пішов зіставити автомобіль з підготовленим conosciuttissimo по всій італії, я волію не робити ім'я, і я скажу вам, що там було авто маршрут x вини castrol...інший хлопець, відомий на track day сказав ке зняв оригінал ke був castrol ? прийшла вже? варення ahaah тому я не рекомендую її використовувати, настійно рекомендую...

Ріккардо#28
05-02-2014, 09:41
я з sintoflon я завжди знаходив, ну, просто не чекати чудес... в кінці-кінців ? тефлон і робить те, що може. дуже допоміг в обмін, так і bravo 1.6 mjt, що дельта-з такими ж двигунами.
у двигун ktm 690 sm дозволило мені зробити 2к км, не пити трохи олії, що, як правило kappa назад, хоча й мало :)

Matty23p
05-02-2014, 12:57
Зрозумів, масло я cambiavi з тими ж interevalli з sintoflon?? Дякую :) ;)

Ріккардо#28
05-02-2014, 15:20
Так, на дизель я тримаю МАКСИМУМ 10 тис. км

Matty23p
05-02-2014, 20:48
зрозумів, дякую, я теж максимум 15k я їх на всі автомобілі, будинки, мій 10K ;) :)

скф
12-02-2014, 13:44
насправді, як я вже говорив, - ефірні масла, всіх лікують, треба добре знати особливості незалежно від марки, bardahl яких ви говорите ? був першим у світі використовувати adittivo анти зчеплення що ? сепаратор металів, молекули, використовуваної в системах avviazione я можу засвідчити, що в 90-ті роки і була зроблена одна спроба pergusa з мотоцикла, 10 обертань з цим маслом після того, як ви ? скачав всі і без олії cha зробив той же шлях cio? 51 км приблизно.
Я згоден в повній мірі!!!

Ріккардо#28
12-02-2014, 17:15
У чому сенс розділення металів? ? fullerene, молекула складається з 60 атомів вуглецю, пов'язаних через "кільця" у формі п'ятикутної або шестикутної.. Як би один м'яч, футбол

jovandj
10-04-2014, 23:18
І хороше масло magnatec

giary74
22-04-2014, 12:44
Всім привіт.
Я недавно взяв Qashqai 2.0 dci 2008 року з 85.000 КМ, і жити з кошмаром, який може злити в будь-який момент з-за втулок,...
Мій старий 156 з 185.000 КМ він ніколи не доставляв мені проблем, а чому? я завжди робив заміна масла кожні 10-12.000 КМ.
Після 120.000 я виявив sintoflon, і я зробив повну обробку (очищення форсунок, промивка двигуна, protector + добавка масла в кпп), і я виявив значні вигоди.
Мій механік, він не рекомендується використання цих добавок, додавши, що в минулому, коли захопили 2 двигуна з лікування керамічний.
В мережі я помітив, що володіють продуктів harrahs enter; зокрема, те, для очищення двигуна, що, на відміну від інших буде танути так "молекулярна" morchie.
Хто-небудь мав досвід у цьому сенсі?

jack91
22-04-2014, 14:02
Praticsmente добавки x очистити двигун шкідливі x двигун...
Замість лікування прокладки антитрения немає

nasone147
22-04-2014, 14:12
я вибачаюся сказати, що будь-яка добавка, використовувати не porr? виправити недолік дуже добре відомо, ці автомобілі!єдина порада, яку я можу тобі зробити купони в будинку матері..сов? до 100 тис. км пу? можливо, тобі їх міняють по гарантії втулок!принаймні з моїх частин cos? працює! ; )

Всім привіт.
Я недавно взяв Qashqai 2.0 dci 2008 року з 85.000 КМ, і жити з кошмаром, який може злити в будь-який момент з-за втулок,...
Мій старий 156 з 185.000 КМ він ніколи не доставляв мені проблем, а чому? я завжди робив заміна масла кожні 10-12.000 КМ.
Після 120.000 я виявив sintoflon, і я зробив повну обробку (очищення форсунок, промивка двигуна, protector + добавка масла в кпп), і я виявив значні вигоди.
Мій механік, він не рекомендується використання цих добавок, додавши, що в минулому, коли захопили 2 двигуна з лікування керамічний.
В мережі я помітив, що володіють продуктів harrahs enter; зокрема, те, для очищення двигуна, що, на відміну від інших буде танути так "молекулярна" morchie.
Хто-небудь мав досвід у цьому сенсі?

jack91
22-04-2014, 19:38
З 2008 по теперішній час пройшло вже 6 років, я сумніваюся, що їм зраджують..

giary74
23-04-2014, 09:17
я вибачаюся сказати, що будь-яка добавка, використовувати не porr? виправити недолік дуже добре відомо, ці автомобілі!єдина порада, яку я можу тобі зробити купони в будинку матері..сов? до 100 тис. км пу? можливо, тобі їх міняють по гарантії втулок!принаймні з моїх частин cos? працює! ; )

На жаль ? немислимо, що це може трапитися і чому?:
1: я гніздо використовується, і я не можу гарантувати на купони, зроблені в минулому;
2: вже пройшло 6 років.

Про продукт, про який я говорив harrahs enter, наводжу те, що ? написав:

Прибиральник dell?всієї системи змащення двигуна, коробок передач і диференціалів. Розчиняється в молекулярній формі відкладень і забруднень в системі змащення, звільняє поршневі кільця, відновлюючи стиснення і видалення нагару у верхній частині циліндра очищає і робить тихі гідравлічні штовхачі, очищає кроки канальні, які приводять в дію турбіни, а також підшипників ковзання.

Sar? правда, чи всі продукти, які служать тільки для "спина економіка"?

nasone147
23-04-2014, 14:46
Всі ті, яких я знаю, в його стані! ;-)

jack91
25-04-2014, 00:32
Нехай прибиральників

jovandj
25-04-2014, 01:13
Bardhal топ diesel використовую

ema74
27-04-2014, 14:41
я використовую motul 8100 і я відмінно, заміна масла кожні 8 тисяч, максимум 10 тисяч, і це секрет, щоб не мати проблем з двигуном, особливо, якщо і дизель

блискавка
28-04-2014, 21:13
Привіт всім,в темі ? дуже цікаво. Я-механік, який працює в представництві fiat alfa land rover,працює на нові машини мені дивно, що кілька разів автомобіль, як Panda точки LPG або cng Джульєтта GPL о. дизель іноді не доходять n'? навіть в 10000 км, що стосується чи щуп для виміру рівня масла, або, як мінімум,цікаво, як завжди, якщо fiat від характеристики підходять для даного типу двигуна, і все одно їсть масло, як ви поясните цю річ.
На якій підставі ви вибираєте моторне масло на додаток до specifiche.ricordo, що нам в автосалон, ми використовуємо тільки продукти selenia для групи fiat замість land castrol

jack91
29-04-2014, 15:38
Насправді кожна марка автомобіля має свої особливості точні

блискавка
29-04-2014, 20:52
Ок, джек, і правда, що кожен виробник має свою нафту,щоб? не ? можливо, що кожна машина, перш ніж зробити купон запрограмований c'? робити rabocco чому? або ? до мінімуму або не торкання цівки ,і також вірно, що кожен купон ? заплановано 30000/35000 км, що для мене багато,навіть fiat ducato ? заплановано a45000.

Селен 20k, якщо стрибки купон стає осаду і робить це pappina жовтий.

На якій підставі ви виберіть масло-пі? підходить для двигуна?

cinqueturbo
29-04-2014, 21:21
Ок, джек, і правда, що кожен виробник має свою нафту,щоб? не ? можливо, що кожна машина, перш ніж зробити купон запрограмований c'? робити rabocco чому? або ? до мінімуму або не торкання цівки ,і також вірно, що кожен купон ? заплановано 30000/35000 км, що для мене багато,навіть fiat ducato ? заплановано a45000.

Селен 20k, якщо стрибки купон стає осаду і робить це pappina жовтий.

На якій підставі ви виберіть масло-пі? підходить для двигуна?

S? sbirci в банку даних для автомобілів, ви помітите, що змінюються viscosit? масла в залежності від температури навколишнього середовища..
і gi? є ідея, притаманна клімату, тут ви перебуваєте,
потім ce фактор квитанції long **** т. д

s? візьми, наприклад, Панда-метан fiat північного полюса user? завжди 20K, як в Африці?
Mmmaa...

блискавка
29-04-2014, 22:38
Привіт,я живу в Вологді зима холодна, літо спекотне, однак, ми говоримо про автомобілях старих збираючи масло 10w40 і нові двигуни, масло 5w40, не ? що ми зберемося .на 0w30 або 0w50,в будь-якому випадку всі мають проблеми зі споживанням?

cinqueturbo
29-04-2014, 22:52
Привіт,я живу в Вологді зима холодна, літо спекотне, однак, ми говоримо про автомобілях старих збираючи масло 10w40 і нові двигуни, масло 5w40, не ? що ми зберемося .на 0w30 або 0w50,в будь-якому випадку всі мають проблеми зі споживанням?

чи не добре, все зрозумів.. вибачте sar? час..
у будь-якому випадку..
у Вологді у вас зима холодна, літо спекотне?
взимку використовувати масло менш в'язке, влітку використовувати масла-й? denso і подивитися на витрату масла..

блискавка
29-04-2014, 23:30

kekko
21-05-2014, 21:05
привіт, хлопці, я входжу в цю тему, щоб не відкрити нову, я хотів би запитати вас думка про цю добавку.
Називається
"Сід" - добавка gasolo - Біологічно - спрей - очищувач.
Склад : суміш idrocarburu ненасичених жирних кислот рослинного походження, очищена з додаванням розчинників, не токсичні перегонки etrolio.
ВИКОРИСТОВУВАТИ ВИКЛЮЧНО В МЕЖАХ РЕКОМЕНДОВАНИХ ДОЗАХ.
Миючий засіб: 5 Циклів у 5% - 1Lt. Led/20Lt. Дизель
Мастило і Очищувач Permanete Зносостійких
Циклів 1% - 1Lt.LeD/100 Л Дизельного палива.
Бере участь у згоранні і температури вище 160?
Продукт від альтернативних джерел енергії та поновлюваних джерел енергії
Продукти resisdui горіння CO2 eH2O
Не токсичний при вдиханні і проковтуванні
Не леткі при кімнатній температурі
Тримати Подалі від джерел тепла
Знижує витрату палива до 10%
Біологічно на 100%
- Не Вогненебезпечно

Продукт від Magal? s..s.

Що скажете?? Пробую?

alfonsoh
21-05-2014, 23:39
використовувати від 10 років продукція barthdal і я ніколи не розчарований

giuseppeturbo
24-05-2014, 20:38
бути щирим, використання багатьох видів олії, те, що я завжди дивлюся і специфікації ( acea mb тощо), замість цього на aditivi працюю тільки з компанією, яка називається protek і протягом тривалого часу, що ми працюємо і має широкий спектр продуктів, які обертаються навколо в світі двигунів , і досі я чудово

flamingsn3Ak3r
24-07-2014, 17:06
Відповідно з цим в темі, щоб дати мої ідеї та припущення:

Отже, я хотів відразу виїхати, що в реальності? є масла краще і гірше? ми можемо сказати також, очевидно,
що є масла, відповідні і не підходящі. Крім того, я не хочу висловлювати свою думку про марку і так далі, так?
після прочитання, як і я, щоб сказати вам, ви зможете зрозуміти це від вас.

Коли ви купуєте масло, середній користувач йде перевірка характеристики, які наведені на упаковці
не знаючи, що в реальності? що означають, будучи не знають, що існує так багато і
невідомі функції, які не перераховані, в реальності? дуже важливі.

Масло поділяється на 4 макро-категорії з метою:
- Мінеральні: ? переробки базових масел, це дозволяє мати відмінні параметри горіння, але низькі ****lli мастила
- На синтетичній основі: від розвороту мінеральне масло, ЧАСТКИ хімічних речовин, які зменшують "ахіллесова П'ята" масла мінеральне на шкоду його сильні
- Напівсинтетичним: склад між мінеральним маслом і синтетичним збільшується ( % ? вибір виробника) і їх наслідки, як згадувалося раніше,
- :Синтетичне Повністю синтетичне, його функції inverse, ніж в пляшках.
Звичайно, крайнощі (Мінеральне і Синтетичне) перші експерименти не мали нічого спільного з результатами, отриманими з плином років,
справді, перші мінерали були всі параметри дійсно погано (ось чому? поломку, з перших транспортних засобів).

Почнемо прямо зараз, з допомогою специфікації пишуть, за законом, на упаковці з описом:

SAE (Society of Automotive Engineers)

За допомогою цієї класифікації, дозволяє зрозуміти "приблизно" як рішення, так і рідини (максимальне значення 0) або віскоза (максимальне Значення 60) до різних температур (не робоча).

Щоб зрозуміти, як веде себе масло при зовнішній температурі "низькі" перекладається абревіатура (W= winter) поруч із значення (Наприклад, 10, то стає 10W)
ці значення не вказують фактичну температуру, але бенс? вказують діапазон стандартизована, розрахована на 3 параметра (не зазначених на упаковці, і, що spiegher? нижче):
-Pour Point (Прокрутка)
-Viscosit? Кінематика (Відносне) 40 C? виражається в cS (CentiStokes) що ще ? час (в Секундах "s"), в якому масло може покрити місця (мм^2)
-Індекс Viscosit?

Щоб зрозуміти, як веде себе масло при зовнішній температурі "Високі" не поміщаються скорочення, а потім буде? відображається значення, як наприклад: 30, 40 etc
Значення "гарячі" ? ж, що "холодна", не показує фактичну температуру, але діапазон стандартизована, розрахована на 3 параметри:
-Flash Point (Точка спалаху?)
-Viscosit? Динаміка до 100? виражається в cP (CentiPoise), тобто справа? (м "g"), в якому масло може покрити площу (см^2)
-Індекс Viscosit?

Існують 2 макро-категорії, класифікація SAE:
-Unigradi (Наприклад, 5W, 15W, 40[W], і т.д...), які використовуються років до 50-х/60-х і до цих пір використовуються в гонках типу drag;
-Multigradi (Наприклад, 0W-30, 10W-40) вони взяли верх, так? які можна використовувати круглий рік

Реальності?

Для тих, хто, як я, ? зацікавлені, захоплені, і вчився трохи в сфері, коли читає етикетки буде сміятися.
Так? класифікація SAE служить тільки для того щоб синтезувати всі характеристики олій, справедливо, для людей, не обізнаних,
не знаючи, що в більшості раз, здається, дійсно зроблені випадково, і я поясню навіть, чому?:
Читаючи технічні паспорти (за умови, що вони вірні, але нам трохи "тара") кілька разів я наткнувся
у оліях з ****llo SAE менше (НАПРИКЛАД, 15W-40) були дуже пі? звертаючи один з ****llo вище (НАПРИКЛАД, 10W-40),
потім, коли завод-виробник передбачає певну градацію не ? абсолютно вірно, що, приймаючи відтінок
менше, ви ризикуєте зіпсувати двигун, навіть пу? буває, щоб отримати один якісно вище, так що навіть від цього фактора
ви можете зрозуміти, якщо виробник створює нафти-й? "сяє" градації-й? низькі (нічого не забороняє і навпаки, та/або з ефірними маслами на верхньому діапазоні
не прийти до результатів, істотно більше? "узгоджені/кращі" бренди, раніше порівнюється).
Звичайно, як сказав на початку ? відмінність між маслами підходить, так? якщо завод-виробник передбачає, що " для вашого автомобіля, масло для гарячих зон
повинно бути 15W-50 і більш холодні, на 5W-30 і в Канаді, де температура падає значно нижче -30 C? і ви хочете використовувати рекомендовані масла
від будинку...ну я б трохи запитань використовувати 5W-30, я informerei а на його "Pour Point", тому? ви не надто, що вам призначають, але
на що ? дійсно підходить чи ні. Щось важливе ? використовувати протягом усього життя двигуна, як правило, масло, чому? якщо, наприклад, кожен курс буде змінено, як viscosit? що якість?
термін служби двигуна, caler? різко...і avr? спосіб provarvelo-й? далі. Одне міркування ? що масло з диференціалом viscosit? занадто високо не грає насправді
його роботи, чому? його функції, як правило, занадто різні, тому дуже "тендітної".

API (American Petroleum Institute)

Ця класифікація ? один із самих? "правдивої" і pi? суворі, вона забезпечує тест, щоб оцінити якість? масла у рамках резистивний хімія/Оподаткування, добавок та інших параметрів.
Щоб зрозуміти, якщо ви берете масло на якість? потрібно інтерпретувати класифікації:
Перш за все, класифікація ділиться на 2 частини, що складаються з 2 літер, наприклад:
API SL/CF у цьому випадку (pi? повний) у нас масло ? підготовлено 2 типи транспортних засобів, чому? "S" вказує на те, що ? підходить для Бензинових
замість "С", означає, що ? підходить для Дизельних двигунів друга буква позначає ****llo якості для Бензинових (S) починаючи від "A"(уже застаріли)
на "N" краще зараз; замість того, щоб Дизель класифікації ? pi? складною, так? ви йдете від а (теж стара)
на "І" з різними варіантами на деякі оцінки, які показують, спеціальних додатків типу суднових двигунів.
Ще один лист з відповідними характеристиками ? "T" що ? специфікація двигунів двотактний дизель, і як якість? ми приїхали до стандарту, в даний час єдиної кілька десятиліть.

ACEA (Асоціація Європейських Виробників Автомобілів) ? "конкурент" API, він передбачає поділ категорій транспортних засобів, а саме:
Для Бензинових двигунів використовується літера "До", за яким слідує число в діапазоні від 1 до 5
A1= Fuel Economy
A2= Застарілої
A3= Висока Продуктивність
A4= Для використання в Майбутньому
A5= Fuel Economy і Висока Продуктивність

Для Дизельних Двигунів легень (автомобілів) використовується літера B:
B1= Fuel Economy
B2= Застарілої
B3= Висока Продуктивність (Непрямі Ін'єкції)
B4= Висока Продуктивність (З Безпосереднім Уприскуванням)
B5= Fuel Economy і Високою Продуктивністю (Обидві Ін'єкції)

Для двигунів з ФАП/CAT/DPF потім пост обробка викидів лист "С"
C1= Fuel Economy і високою продуктивністю для двигунів, які вимагають масла при низьких viscosit?
C2= Fuel Economy і висока продуктивність
C3= Висока Продуктивність
C4= високопродуктивних Захисний (HTHS>3,5 spiegher? надалі цей параметр)

Для Дизельних двигунів вантажних автомобілів (Вантажівок), лист
E1= Застарілої
E2= Середньої Продуктивності
E3= Euro II
E4= Euro II і III Semisint/sint longlife
E5= Euro III Руди
E6= Euro IV Semisint/Sint longlife
E7= Euro IV Руди

JASO (Japanese Automotive Standards Organization)
Це, по-моєму, ? іп? "марно", це ? є в олії для мотоциклів, класифікація
очікується, що в цих оліях є з addtivi, що abbattano добавки "прокладки антитрения", щоб не зрушити муфти в масляній ванні. Ця добавка ? був введений після класифікації API SG.
Якість? виражається саме в його рамках включає в себе MA1(найгірший ефект прокладки антитрения) і MA2(найкращий ефект прокладки антитрения),
так що замовлення якісні ? наступний MA>MA2>MA1.

Дійсності?:
Чому? на початку я сказав, що ? марно? ну пора розвіяти всі міфи. Існують різні напрямки думки:
- C'? хто сказав, що в мотоциклі використовується тільки масло для мотоциклів з класифікацією JASO і не ? можна використовувати масла для автомобілів, чому? продуктивність вище (сертифікати, etc..)
- C'? ті, хто каже, що масло для мотоциклів, йде добре на машині

Тоді точну відповідь ?: Масло для авто йде добре, навіть на мопеди, якщо він відповідає певним caratterstiche, звичайно.
Як вже було сказано, проблема зчеплення в масляній ванні ? прослизання через наявність присадок прокладки антитрения, що, однак, не присутні до класифікації
SH. Ці модифікатори тертя, які присутні в автомобільні масла класифікації ACEA A3, на жаль, це дано ? багато тут тільки, щоб торгувати, продавати
масло для мотоциклів, і навіть дуже високо! Потім ви повинні уникати масел з наявністю модифікаторів тертя і високу диференціальної viscosit? (наприклад 5W50 або 10W60). Присутність на останніх великої кількості? полімер лінійної органічні (див. Присадки), чутливих до дій різання, викликані шестерень, може призвести до надмірної варіації viscosit? під час експлуатації.
Тепер хтось storcer? ніс, чому? я не підтвердив, фактор "продуктивність" добре, то я поставив перед собою питання:
Як ви думаєте, Mazda RX8, що масло йде? ну масло від машини або мотоцикла? в кінці-кінців ? двигун трохи "комплекс" враховуючи, що він майже 10K обертів
і потужність і об'єм двигуна, безумовно, вище, ніж мотоцикл і зчеплення в масляній ванні. У будь-якому випадку там йде (до останнього оновлення) 10w-50, як рекомендує будинок.

Є безліч інших класифікацій, CCMM, наприклад, але не більше? використовувані.

flamingsn3Ak3r
24-07-2014, 17:07
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ СВІТОВИХ ВИРОБНИКІВ ( ВЗЯТА З САЙТУ SELENIA)

Поряд з специфікації, випущені міжнародними організаціями та асоціаціями виробників, що мають финальности? щоб зробити однорідними мінімальними функціями, на які повинен відповісти мастило для того, щоб бути використані без проблем, на різних двигунів, існують специфікації, випущені від окремих виробників. Вони визначають особливості, які необхідно подати мастило для того, щоб вважатися ідеальним для певного типу двигунів. Це дозвіл, що постачається від виробника до виробника мастильного матеріалу, для того, щоб носіння заборонено, продукт код твердження, що робить його особливо придатним для автомобілів цього бренду.

Пі? відомими є, безумовно, технічні характеристики, випускаються Volkswagen, Mercedes-Benz, BMW, FIAT, GM.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ VOLKSWAGEN

Приписами від Volkswagen, підтверджують технічні характеристики якість? моторного масла, які роблять його
може використовуватися на автомобілях виробника, діляться на три великі групи:
I. технічні Характеристики для змащування здвоєні
500.00 для бензинових і дизельних двигунів NA
501.01 для бензинових і дизельних двигунів NA

Прогнозують, заміна масла кожні 15.000 КМ, але вже застаріли-чому? застосовуються тільки масла, схвалені до Березня 1997
II. Технічні характеристики для мастильних масел для бензинових двигунів
502.00 для бензинових двигунів високої продуктивності, обмін кожні 15 000 км
503.00 для бензинових двигунів з інтервалом курс тривалого (30 000 км),нижній viscosit?
503.01-для бензинових двигунів з діапазоном обмін тривалого тільки AUDI
504.00 для бензинових двигунів Euro IV
III. Специфікації на мастильні матеріали для дизельних двигунів
505.00-для двигунів дизель з інтеркулером, обмін кожні 15 000 км
505.01 для дизельних двигунів автомобілів, включаючи двигуни нового покоління, інжектор, насос ліжко, курс кожні 15 000 км
506.00 для дизельних двигунів автомобіля, інтервал заміни масла тривалого більше 50 000 км, а не для використання на двигунах з насос форсунки ліжко. Обмін буде вказано від електронний індикатор обслуговування (WIV).
506.01 схожий на 506.00, з підвищеним захистом від зносу, обмін 50.000 км, для всіх дизельних двигунів. І специфікація масла тривалий термін для AUDI A2 1.4 TDI з двигуном з одного інжектора, насос. Не повинен використовуватися там, де потрібні специфікації VW 503.00/506.00/505.01/505.00/502.00.
507.00 для дизельних двигунів Euro IV

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ MERCEDES-BENZ

Ім'я специфікації MB виходить від схеми Bluebook Mercedes, ділиться на нумеровані абзаци та сторінки. Він використовується дилерами для виявлення продуктів, сертифікованих заводом-виробником, та їх правильне застосування на двигунах.
229.1 Для бензинових і дизельних двигунів. Якість? мінімальні вимоги ACEA A2/B2 додаткові обмеження на двигун.
229.3 Для двигунів бензин і дизель. Якість? мінімальні вимоги ACEA A3 / B3 / B4 і MB 229.1. Пу? давати тільки масла, 0/ 5 W-x. Передбачені випробування додаткових двигунів DB.
229.31 Для дизельних двигунів нового покоління. Застосовується у мастильні характеристики mid SAPS і градації SAE 5W-30.
229.5 Обмін максимум 50.000 КМ. Якість? мінімальні вимоги ACEA A3 / B3 / B4. Пу? давати тільки масла, 0/5 /l0 W-30 /40/50. Використовується для нових автомобілів MB з системою ASSYST (залежить від кількість включень, час роботи двигуна, kilometraggio шляху і типу мастила).
229.51 для бензинових і дизельних двигунів нового покоління. Застосовується у мастильні характеристики mid SAPS і градації SAE 5W-30.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ BMW

Характеристики BMW більш відомі як "Long Life". Це три категорії продуктів, які, долаючи певні тести, можуть досягати певні інтервали заміни масла.
"BMW Special Oils", 1996

Мінімальна вимога ? ACEA A3/B3. Додати тест M42 потрібно для того, щоб дозволити використання протягом року продукції в градації 0W/5W/10W - x.
"BMW Long Life Oils", 1998

Мінімальна вимога ? A3/B3 ? можливість комплектації наступними градаціями viscosimetriche: 0W/5W/10W-30/40. Олії, які пройшли тестування M44, дозволяють діапазони розширено до 20 000 Км або двох років.
"BMW Long Life", 2001

Мінімальна вимога ? ACEA A3/B3 і відтінки viscosimetriche, які можуть повернути ці специфікації є 0W/5W/10W-30/40. Тест M44 в новій версії, забезпечує інтервали заміни до 20/40.000 або два роки. Він є обов'язковим для нових автомобілів, які вимагають Long Life 01 і пу? замінити попередні.
"BMW Long Life", 2004

Мінімальна вимога ? ACEA A3 і BMW Long Life 2001. Застосовно до мастильних матеріалів нового покоління з високою volatilit? і середні значення сульфатної золи, сірки і фосфору.

КВАЛІФІКАЦІЯ POWER TRAIN TECHNOLOGIES/ FIAT GROUP
FIAT 9.55535-G1 кваліфікації для мастильних масел для бензинових двигунів характеристики палива і збільшений інтервал заміни.
FIAT 9.55535-G2 кваліфікації для мастильних масел для бензинових двигунів з стандартні функції.
FIAT 9.55535-H2 кваліфікації для мастильних масел для бензинових двигунів високу продуктивність і збільшений інтервал заміни.
FIAT 9.55535-H3 кваліфікації мастила для ультра-високої продуктивності для бензинових двигунів.
FIAT 9.55535-D2 кваліфікації для мастил для Дизельних двигунів зі стандартними зручностями.
FIAT 9.55535-M2 кваліфікації мастильні матеріали для бензинових та Дизельних двигунів з подовженням інтервалу обмін.
FIAT 9.55535-N2 кваліфікації мастильні матеріали для бензинових та Дизельних двигунів з характеристиками, призначеними для турбокомпресорів при високих температурах, і подовження інтервалу обмін.
FIAT 9.55535-S1 кваліфікації для мастил для Дизельних двигунів з системами піст-очищення відхідних газів, економії палива і збільшений інтервал заміни.
FIAT 9.55535-S2 кваліфікації для мастильних масел для бензинових двигунів з системами піст-очищення відхідних газів, з подовженням інтервалу обмін.

Визначальні характеристики яких повинні відповідати мастильні матеріали, які використовуються в бензинових двигунах і Дизельних двигунів для першої заливки і під час тренування. Стандарт ? складається з серії тестів, лабораторії, що знаходиться на двигуні, щоб оцінити ****llo ефективності мастильних матеріалів.
Лабораторні випробування кваліфікувати мастила, оцінюючи viscosit?, точка застигання в холод,тенденція до вироблення піни, корозії на мідної фольги, поведінку шин і стійкість до окислення.
Випробування двигунів оцінюють, на деякі двигуни, так і дизель, бензин, представляють pi? передові технології Fiat Auto, продуктивність мастильних матеріалів з точки зору склеювання кілець, відкладень на поршнях, знос, а також витрата масла.
Мастильні матеріали, які перевищують кваліфікації, відмічені Approval number.

СПЕЦИФІКАЦІЇ GM (OPEL)

Конструктор вимагає, щоб всі автомобілі європейської специфікації ACEA A3-98 і B3-98 з різним ступенем viscosimetrici SAE 0/5/10 W - 30/40 з заміни масла 15 тис. км або 1 рік з двигунами Євро-2 (побудовані в cio? до 2001 року) та 30 тис. км або 1 рік з двигунами Євро-3.

Opel також представив в 2002 році, Opel Long Life Service Oils (починаючи від Vectra year model 2002), інтервал заміни масла змінної пу? приїхати в 30 тис. км або 2 роки для бензинових (специфікація GM-LL-B-025) та 50 тис. км або 2 років для дизельних двигунів 2.0 і 2.2 DTI(GM-LL-A-025).
Автомобілі, які використовують Opel Long Life Service Oils повинні перевищувати специфікації ACEA A3, B3, B4 і тести Opel B040 2095 HTHS >2.9 і B040 2098 для масел з HTHS >3.5.
Це система кваліфікації мастильних матеріалів ? був розроблений, спираючись на незалежних лабораторій, німці, які виконують випробування двигуна (знос, відкладення і F. E.) або в трибології, з використанням процедур Opel.

flamingsn3Ak3r
24-07-2014, 17:07
Я Б СКАЗАВ, ПРЯМО ЗАРАЗ ПЕРЕЙТИ НА ЩО НЕ НАПИСАНО НА ЕТИКЕТКАХ

На початку статті я говорив, що деякі дуже важливі параметри, flash point, pour point etc., але те, що ці невідомі? andiamoli аналізувати:

-Viscosit? Кінематика (Відносне) 40 C?: виражається в cS (CentiStokes) що ще ? час (в Секундах "s"), в якому масло може покрити місця (мм^2), що менше ? значення
і перед масло надходить для мастила високої частини двигуна, як клапани, особливо ті з сучасних автомобілів, які з гідравлічними штовхачами клапанів (насправді в холодній шуміти)

-Viscosit? Динаміка до 100 C?: виражається в cP (CentiPoise), тобто справа? (м "g"), в якому масло може покрити площу (см^2) більше ? значення
ще двигун захищені високих температурах (ВАЖЛИВО)? цього показника коштує набагато менше, ніж ставлення HTHS

-Індекс Viscosit?: Заснована на двох параметрах, вище, більше? ? високий і pi? масло ? відмінної якості? і стійкий до впливу різних стрес etc..

-HTHS (High Temperature, High Shear): ? важливе значення, він описує, товщина нафти, тобто pi? масло має фільми часто пі? ? захисне масло
менше ? часто і більш менш захищає. Початкове значення ? 3,5 це означає, що значення pi? вище 3,5 ? вважається дуже захисним нижче цього порога
вважається масло Fuel economy, це чому? фільм менш часто рухаєте органів пі? легко, незважаючи на захист, і навпаки, у фільмах товсті,
cio? фільм часто захищає pi? але робить споживати навіть більше. Особиста думка волію мати значення HTHS-й? вгору? не надто ca. 4,1 максимум.
Очевидно, HTHS вище це означає, що ? масла стійкі до "моменти вирізати"

-Pour Point (Прокрутка): вказує, температура, при якій масло починає кристалізуватися, називається параметра накачування, (важливо для тих, хто живе в районах дуже холодні)

-Flash Point (Точка спалаху?): Вказує температури, при якій масло запалюється, (значення важливо для тих, хто має транспортні засоби turbocompresse, особливо сильно оброблені)

-Сульфатної золи (% грам): низьке значення вказує згоряння-й? чистий (для автомобілів максимальне значення 1,5% для мотоциклів 1,1/1,2%)

-Longlife: Наявність нижньої добавки, миючі засоби, негативний факт на гоночних автомобілях

Є багато інших параметрів, але мають вплив набагато менше.

ПЕРЕЙДЕМО ТЕПЕР ДО РІЗНІ ПРИСАДКИ, ЩО МІСТЯТЬСЯ В МАСЛАХ:

Тип: Поліпшувачі індексу viscosit?
Хімічна природа: лінійних Полімерів органічних сполук.
Функція: Зробити viscosit? масла менш чутливі до змін температури.
Дія: полімери, поміщених в базове масло, вони піднімаються досить viscosit? гарячої і тільки холодною. Тому масло добавка з поліпшувач індексу кривий viscosit?-температура менш схильні і переїхали p? pi? вгору порівняно з кривою базового масла.

Тип: Засоби Для Чищення
Хімічна природа: З'єднання метал-органічні, які містять такі елементи, як кальцій, сірка, фосфор, цинк і т.д.
Функції: Запобігає утворенню "магазини" про органи з металу, в присутності високих температур.
Дія: продукти окислення по мірі формують стають розчинними або перебувати в підвішеному олії, в той час як частинки сажі або вугілля покриті ці присадки і стають нешкідливими.

Тип: Диспергуючі Речовини.
Хімічна природа: З'єднання метал-органічних полімерів, а не з металу.
Функція: Тримати "morchie" обладнання для рідин, паст дрібно, присутньої в маслі.
Дія: Перешкоджають агломерації частинок, що забруднюють масло, і, як наслідок, формування morchie паст.

Тип: Поліпшувачі застигання.
Хімічної природи: органічні Сполуки, складні, парафінові-умовах.
Функції: Знизити температуру, при якій масло втрачає свою плинність.
Дія: діє на кристали парафіну, які утворюються в масло для охолодження; оточуючи їх, уповільнюють процес утворення кристалічної решітки, що запобігає проникненню масла течу.

Тип: Антиоксиданти.
Хімічної природи: органічні Сполуки, такі як феноли або аміни, що містять сірку, фосфор, азот, барій, цинк і т.д.
Функції: Запобігти надходження кисню в маслі.
Дія: хімічно Реагують з киснем, ще до цього нападу масло, утворюючи нешкідливі з'єднання, розчинні в олії.

Тип: захисту від Корозії та іржі.
Хімічної природи: органічні Сполуки, складні, які містять сірку, фосфор, азот, тощо
Функції: Запобігання агресивною атакою з металевих сплавів.
Дія: Перешкоджають розвитку кислих або формування захисних шарів на металевих поверхнях.

Тип: untuosit?.
Хімічної природи: органічні Сполуки киснем, що містять полярних груп.
Функції: Скорочення коефіцієнта тертя між рухаються в умовах недосконалої мастила.
Дія: Завдяки ефекту "полярний" молекули олії розташовують перпендикулярно до поверхні металу ancorandosi твердо і sopperendo таким чином незначного мастила anzidetta

Тип: Зносостійкий.
Хімічна природа: Tricresilfosfato, ditiofosfato цинку і т.д.
Функції: - Зниження зносу механічних.
Дія: плавиться при відносно низькій температурі, заповнюючи і ****llando, для подальшого затвердіння, борозни на металеві поверхні, щоб поліпшити контакт між органами руху.

Тип: екстремальні тиску.
Хімічної природи: органічні Сполуки, що містять сірку, свинець, фосфор, хлор, молібден і т.д.
Функції: Уникнути зварних швів, і в результаті хімічного зняття покриття з поверхні між міцність? поверхневих органів руху.
Дія: хімічно Реагують, висока температура, с міцність? поверхневих органів в рух, утворюючи локально речовин з низьким коефіцієнтом тертя і підтримуючи будь-які tranciamenti гребенів замість? їх нерівний розрив і насильства.

Тип: adesivit?.
Хімічна природа: органічних Полімерів з високою молекулярною масою.
Функції: Давати масло характеристики-крапельним і від бризок води.
Дія: значно Підвищують сила зчеплення масла органів мастила.

Тип: Піногасник.
Хімічна природа: Поліестер, полімери, силікони.
Функції: функція Запобігання утворення стабільної піни в олії з-за включення газу.
Дія: Зменшують так званий "поверхневий натяг на межі розділу" між бульбашками газу і нафти, так що? бульбашки газу, що сформувалися в маслі, raggruppandosi в пухирці великі, вони можуть досягати більше? швидко вільної поверхні, розчиняючи в повітрі.

Тип: Emulgatori.
Хімічна природа: Мила жирних кислот, solfonici і умовах.
Функції: Сприяють утворенню стабільної емульсії, нафти і води (рідини для різання, прокатки, деякі добавки, антикорозійні).
Дія: Служать зв'язки між молекулами води і молекулами масла (води і масла, від усього, насправді рідина не miscibili).

ПРИМІТКА: деякі добавки надають pi? функції: наприклад, деякі з них мають одночасно властивості? антиоксиданти, антикорозійні та протизношувальні; інші miglioratrici індекс застигання і мають властивості? миючі засоби, etc

N. B. 2: використання присадки, особливо в оліях вже? дуже additivati(SI, SL, etc), ? не рекомендується, так? не ? гарантоване дійсно їх
сумісність? і ефективність, тобто, в деяких випадках добавка пу? не emulsionarsi повністю в масло і "замерзнути"
створюючи закупорку або сполук, дуже тверді, які можуть викликати значні пошкодження двигуна, у разі подальшого
additivamento або також називається анти-additivamento масло protebbe втратити свої властивості? (НАПРИКЛАД, Масло без amtiattrito A3 і
eventualamente fuel economy, ввівши добавка прокладки антитрения ви б втрати, що складається із захисної плівки, потім до можливого зносу органів)

Тут присутній ? виключно в ознайомлювальних цілях і не повинні розглядатися як керівництво унікально, та/або як чисту монету, тому я esento від будь-якої відповідальності

Matty23p
24-07-2014, 23:15
Гарне пояснення ;)

flamingsn3Ak3r
25-07-2014, 10:08
величезне спасибі!!! ми або покласти зовсім трохи, щоб написати його.
я сподіваюся, що було корисно для тих, хто намагається купити
правильне масло для свого автомобіля.
якщо є imprecisazioni або недоліки, дайте мені знати!
З повагою.

Polabarth
20-08-2014, 20:40
Хороший путівник вітаю, у мене є 500 Abarth будинку, він наказує його масло Abarth 10-50 та обмін tutala technix 75-85 ? підлозі синтетичне постійно з цими або ? краще йти на щось краще?

flamingsn3Ak3r
20-08-2014, 22:37
Привіт, спасибі за відповідь.
Якщо я не помиляюся, для abarth використовують selenia та/або v-Max, як моторне масло.
Я не можу порадити марку, на місці іншої, але я можу сказати вам, що ці олії
на panda 1.2 з 160K км зробили incostrazioni під кришкою...за тебе.

Polabarth
20-08-2014, 22:59
Йде selenia Abarth 10-50 ми говоримо, що ? відтінок важко знайти в теорії selenia Abarth ? вивчав для цих двигунів

flamingsn3Ak3r
22-08-2014, 15:39
Для тривоги? знайти, я можу тобі сказати, що не ? правда
принаймні там, де я з'являюся, так? цікаво, масло дилера abarth тобі дають,
тоді, сказав щиро, кожен виробник робить комерційний контракт з виробником
і тому згодом кілька тестів з даної мастила, так, не ? що якщо ? abarth ? краще,
вони тільки зробили тести з цим маслом, але це не означає якість? того ж...
посилаючись на мастильні матеріали, які використовуються для Фабрики з Aprilia, просто щоб показати приклад.

Я забув дати вам інформацію для Охорони(завжди selenia).
Я можу сказати, що c'? краще, не знаю, як ви це робили? посилаючись на долоні
характеристики selenia, ? занадто багато рідини у порівнянні з іншими маслами, я думаю, ви це чуєте
дуже м'який курс, я помиляюся?

З повагою

Polabarth
22-08-2014, 17:51
Обмін зараз ? нормальне масло має специфікацію gl-4plus ? напівсинтетичне? я знав людей, які ставлять супер масла, такі як royal purple, але це розорив синхронізатори, може бути альтернативою ? на castrol

Обмін зараз ? нормальної захисту ? підлозі синтетичне специфікації gl4+ є деякі, які ставлять гран-масла, такі як royal purple, але вони зробили з sinceonizatori так може бути ? краще залишитися тут, ніж призначено, або, можливо, Castrol

flamingsn3Ak3r
22-08-2014, 18:18
якщо розбив sync означає, що він помістив вказує неправильно (GL-5))) а у мене написано в довідці, якщо не помиляюся, то при використанні масел вдома мати не помиляєтеся, але не думати як топ або pi? підходить (в принципі звичайно)

Polabarth
27-08-2014, 23:46
Тому, в обмін, що ти зможеш помістити? Оригінал ? semi-synt sar? багато смокче?

flamingsn3Ak3r
28-08-2014, 22:25
Повторюю,
кожен будинок будівельник з укладанням комерційних договорів
тому так, що з цим маслом життя транспортних засобів, так і "гарантовано", хоча і тут треба
відкрити тему в...
Однак правила, що я і зробив (в основному для масла двигуна), як було, щоб зрозуміти,
який тип мастила ви використовуєте, і як я пояснив, не рекомендую марок, в тому числі, чому?
якщо я скажу вам, що марка, тип і ціна ті, які я використовую, не повірила на щось подібне
і я reputeresti з розуму.
Взявши для добре те, що я сказав вам, вважає, що захист, який ви використовуєте ?, по-моєму, занадто багато рідини.

rodcraft86
29-08-2014, 00:26
ця дискусія ? дійсно цікаво, у цьому зв'язку я хотів би декілька рад від pi? експерти суттєві відмінності між маслами PAO і hydrocraked, і деякі міркування на royal purple, зокрема, також відомі специфікації gl4 і gl5 щодо масла механічна коробка передач, 75w90 royal продається у вигляді масла, яке поважає і не погіршує так званих м'яких металів, як мідь, наприклад, ? правда чи ? тільки один крок?

flamingsn3Ak3r
29-08-2014, 01:12
Привіт rodcraft86,
вибачте curiosit? як ніколи ти, орієнтованих на олії
PAO і hydrocracked? Я Вам задаю це питання, чому? використання
переважаючою ці фірми ? орієнтований не на кошти комерційних, але бенс?
на промисловість, хоча я чув про них (особливо в Іспанії роблять широкого використання).
У palmi (я ніколи не мав шанс зробити з порівняння з масла, як правило, калібр)
являють собою гарне рішення для тих, хто використовує вантажівок(кажучи моторного масла) типу:
Фронтальний навантажувач, Бульдозери, тощо
Уникати, по-моєму, мастильні матеріали "гонки", що завжди, на мій погляд
там вони навіть не намагалися обробні гідною.
Взявши мови специфікації GL, які, звичайно, не дуже ясно,
я хотів дати вам зрозуміти, що завдання, яке пропонується, не ? присвячений спеціально для коробок передач
але bens? для зубчастих коліс (очевидно, що обмін відноситься до цієї категорії) специфікація GL-5 виходить
не підходить для тих передач, які беруть синхронізатори
це чому? рух синхронізатори ? інший (не гіпоїдних) передач,...ви говорите, але на гонки на машинах
ставлять"GL-5"...ви ? вірно, але в переважній більшості раз зміни не синхронізовані або
корона ? pi? невеликий (передач не синхронізовані ? pi? швидко..."пі? ? синхронізований", а потім пі? має зубів на селектор,
pi? ? повільно)

rodcraft86
29-08-2014, 19:08
дуже вичерпну, отже, на обмін, що забезпечує gl4 і абсолютно вичерпним використовувати специфікації ідентичні, мова max gear королевської, вони заявляють, що це добре, так як gl4, що gl5, але я читав деякі канали не зовсім позитивним на зміни, які вони, як порадив gl4, ви знаєте щось про це? чи можете ви порекомендувати хороший gl4 для кпп c510 fiat?

flamingsn3Ak3r
29-08-2014, 23:37
Я можу сказати тобі тільки те, що Royal Purple грав багато
на перекачувати свої bench,
гасла і так далі, не думаючи перевірку якості? pi? встановлено,
(ось чому? з багатьох флопі).
У будь-якому випадку ? щоправда, команда, яка виграє не змінюється,
я не знаю, якщо ви знаєте, але C510 був встановлений на старих Турбо!

rodcraft86
30-08-2014, 00:16
потім ви говорите мені, що захист у порядку? я питаю, чому? хлопець у питанні скаржиться передач твердими від холоду, а насправді ? cos?, авто 70 000 км, зараз, я поміняв масло і фільтр, минулого тижня, і покласти масло 5w40 королівського, що він взяв 2 місяці тому, по-твоєму пу? мати проблеми? автомобіль ? без dpf і зіставити, зараз взяв цей благословенний max gear, але я запитав, якщо він підходить, я не хотів би йому розкришити синхронізатор, tutela matryx ви кажете, що добре? обмін ви ammorbidir?? вибачте за питання, але ви один з небагатьох, який має знання на цю тему

flamingsn3Ak3r
04-09-2014, 12:56
Привіт roadcracf86
вибачте, я хотів вам мої вибачення за поняття
неправильно, що я дав тобі.
PAO і hydrocracked є два типи переробки масел.
Вибачте, але я inutito, що вас цікавить знати, марки
NILS/PAO і Hydrocracked (Іспанська фірма не дуже відома).

Вибачте, Ще

rodcraft86
04-09-2014, 16:44
немає проблем, рада, питань вище, мені можна дати?

Renegaded
25-09-2014, 13:01
я на моєму PT Cruiser 2.2 з 190.000 км кладу завжди Motul 10W40. для різних добавок я не маю досвіду

паскуале
27-09-2014, 14:48
Привіт. у мене Альфа Gt 150*180 mjtd. Після масло серії ( selenia ) я пробував castrol edge масло 5w40 і автомобіль ? повністю змінилася. Двигун ? pi? тихо, плавно і швидко. Я зробив заміна масла трохи-й? 12 тисяч км, і запевняю вас, що масло перетворилося в йогурт. Потім, насамкінець, EDGE ? здорово, але не йдіть за 10k км. Наступний обмін спробує? вперше xtc60 навіть якщо на конкретній етикетці ? вище EDGE. Добавки, я використовував 1 раз прочистити форсунки bardhal. Ви aggiorner? про мої враження, коли спробує? xtc60. З повагою.

jovandj
27-09-2014, 15:16
я ношу XTC C60 з fullrene і addidivo американський f2-21 nanotecnologies машина краще себе почуває, крім того, я можу сказати, що на інших 2 авто в родині улісс 2.1 TD, насос лукас і fiat punto 1.2 60cv бензин, масла найменшого якості, типу motul 4100, але завжди з такої добавки ви відчуваєте, що машина йде краще...рада ця добавка американський f2-21, навіть якщо складної reperibilita

Filippo77
03-10-2014, 19:41
Абсолютний, я вважаю, ряд Shell іп? повна і ефективна в торгівлі, я працював з великими брендами і відомі як Agip, Castrol, Mobil, Total і Elf (загалом, усі товарні знаки обрані будівельниками в якості оригінального обладнання), але в кінці кінців я залишився на Shell для повноти серії!

cronoprima
07-10-2014, 14:26
для мене вибір масла залежить від типу двигуна, на питання дизель або бензин з км, що двигун має шлях, приклад: дизельний двигун з 250000km preferira масло "більш жорсткий", ніж свіжа машина; і, нарешті, на підставі того, що ви хочете отримати. я згадав усе, як завжди, мови, що належить тільки машини бензиновий двигун: fiat coup?, smart roadster brabus, subaru impreza STI, і я можу сказати вам, що я перевіряв їх всі, але найкращим для мене завжди залишається royal purple 20w50. нічого спільного з румунії чи motul. наприклад motul v-competition ? відмінне масло-користь pistaiolo, але, як на мене, занадто великою кількістю добавок. в довгостроковій перспективі, коли демонтуйте двигун, залишки і відмінностей відомо, все в порядку. мені було добре навіть із звичайною castro edge sinthetic 5w30, але знову ж відтінки залежать від сезону, якщо на машині ? в процесі обкатки чи ні, і які препарати у вас є. для дизельних розмову ;-)

Fede147
05-01-2015, 21:22
Я на моїй 147 Mb 150cv використовую Castrol Edge масло 5w40. З досвіду, на навантажувачі увагу Німецької марки, які встановлюють 1.9 vw-турбо керівництво кладуть масло 5w40, але це масло і високі температури масла не вдається-й? змастити і пару двигунів мають sbiellato. То ви ? прийнятий класичний 15w40, яке краще захищає двигун при високих температурах? мучить p? turbo при низьких температурах і завантаження його пі? висока viscosit?. Таким чином, крім якості? масла теплової класі ? дуже важливо, як тип двигуна, що для температур, при яких працює.

Polabarth
06-01-2015, 10:53
Вибачте, але між 5-40 і 15-40 змінюється тільки в холодній і гарячій межа ? одно

Fede147
06-01-2015, 14:53
Ви праві, але 15w40, я думаю-й? захисна промова добавок.

rodcraft86
06-01-2015, 23:02
число перед w вказує viscosit? у холоду, в той час як наступний, вказує на те, що гарячої, масло 5w40 ? краще холодно, ніж 15w40, гаряча ідентичні, при використанні олії низької qulit?, ризик поломки збільшується дуже

cele
07-01-2015, 19:23
Точно потім, JTD, і зазначено, що використання масло 5w40 ? визнав, забезпечуються не з конкретними C3 останнього ? підходить вам нових двигунах, оснащених FAP/DPF, на мій погляд ? краще bardhal XTC 60 турбо дизель

rodcraft86
07-01-2015, 22:11
я обережний масел, які виробляються в китаї з бази вторинної сировини, волію зробити вибір на користь олії, сертифікати і відмінна якість

franco75
09-01-2015, 00:49
Ви праві, але 15w40, я думаю-й? захисна промова добавок.

насправді в суднових двигунів, як бензинових, що я можу працювати протягом тривалого часу з високим навантаженням mercruiser рекомендує 20w-40 або 25w40.
Крім того, під час цього масла погіршується набагато менше, звичайно, ми говоримо про двигунах пилососом

kawaracing
15-03-2015, 12:24
My opinion on oils depends on the individual characteristics of each motor such as a motor with hydraulic pushers or pushers for таблетки для схуднення.
Cars with particle filter need an oil with more precise технічні характеристики while other vehicles with less technology is unnecessary

Sirius83
03-04-2015, 12:11
I use in my car MB Vito 108CDI - ХАДО 10W40. I'm very happy

nmclogandci
06-05-2015, 09:03
on the 1.5 dCi engine from "Renault" I have had not good results with Castrol Magnatec 10W40 A3 / B4

xathanatosx

maku1977
і моя prederenza....motoul tuttala життя

xathanatosx
не знаю, що мені не disgarba також bardhal, я використовував його, також і на стилус, і це було диво. Холодних запусків відмінно, а рівень шуму знижено.