Перегляд Повної Версії : Добрий вечір
AutoDelta82
07-12-2013, 21:56
Вечір всім я уявляю,Крістіан, а ? деякий час я слідую за цей форум, глядачеві не дуже цікаво.
Робота в представництві Mercedes в провінції Новара, як технічної діагностики автомобілів, V. I і Smart,зараз у світі машини я повинен бути інтерес, щоб змусити побачив, що мій **** я запропонував подумати про надання даної послуги, що наших клієнтів вимагають все більше і більше? часто,скажімо, для карти, я завжди звертаюся до мого друга, який зараз співпрацює з нами,може бути ? тому я ніколи не вникав, мова про конкретні.
Що сказати?я сподіваюся, що поступово вдасться зрозуміти різні точки зору методології, інструменти, цінності і все те, що потрібно, щоб зробити хорошу роботу,і я прошу вас, що велике терпіння зі мною!дякую
tecnoecu
07-12-2013, 22:39
привіт і ласкаво просимо.
frantik3
07-12-2013, 22:48
привіт і ласкаво просимо у нас
angelus.d87
07-12-2013, 23:25
І добро.
msport (exil77grande)
07-12-2013, 23:43
benarrivato,якщо ви хочете дізнатися більше, щоб почати рухатися незалежно від вашого друга зв'язатися з нами ***** ми будь варіант] ваші запити.
ласкаво просимо AutoDelta82 ...
motorsport
08-12-2013, 00:21
здравствуйте і ласкаво просимо cristian. :)
carlo abarth
08-12-2013, 00:31
cristian ви ласкаво рекомендую мати стільки пристрасті на цю роботу, тому що єс багато вчитися...але не так жорстко!!!
Вечір всім я уявляю,Крістіан, а ? деякий час я слідую за цей форум, глядачеві не дуже цікаво.
Робота в представництві Mercedes в провінції Новара, як технічної діагностики автомобілів, V. I і Smart,зараз у світі машини я повинен бути інтерес, щоб змусити побачив, що мій **** я запропонував подумати про надання даної послуги, що наших клієнтів вимагають все більше і більше? часто,скажімо, для карти, я завжди звертаюся до мого друга, який зараз співпрацює з нами,може бути ? тому я ніколи не вникав, мова про конкретні.
Що сказати?я сподіваюся, що поступово вдасться зрозуміти різні точки зору методології, інструменти, цінності і все те, що потрібно, щоб зробити хорошу роботу,і я прошу вас, що велике терпіння зі мною!дякую
AutoDelta82
08-12-2013, 06:32
Спасибі, ви дуже ласкаві,я сподіваюся бути достатньо хороший, щоб почати рано чи пізно....я просто повинен бачити, що вони хочуть робити в дилерських.....
Питання, питання,рада, де починати в цьому світі?
raffaell0
08-12-2013, 17:49
Ласкаво Просимо Cristian. Навіть я новий.По-моєму ,пошуковик ? ваш кращий друг х початку.Потім, якщо вам потрібно щось конкретне, запитаєте ;-)
AutoDelta82
08-12-2013, 23:46
Привіт, спасибі за відповідь,мій друг, pendo, що не дуже задоволений вибором, який зробив мій господар,cio? думати, зробити нас карти та ін...
Сказав, це моя проблема, і, починаючи з правої ноги,як я можу почати працювати трохи на картах ?що потрібно для новачка?ви можете мені допомогти?я маю на увазі sw проста, що я можу впустити в цей світ,або hw specifici.ditemi вас, як я можу почати градусів, і що мені потрібно....дякую
msport (exil77grande)
09-12-2013, 16:09
Привіт, спасибі за відповідь,мій друг, pendo, що не дуже задоволений вибором, який зробив мій господар,cio? думати, зробити нас карти та ін...
Сказав, це моя проблема, і, починаючи з правої ноги,як я можу почати працювати трохи на картах ?що потрібно для новачка?ви можете мені допомогти?я маю на увазі sw проста, що я можу впустити в цей світ,або hw specifici.ditemi вас, як я можу почати градусів, і що мені потрібно....дякую
як я вже писав, зв'яжіться з нами по ***** залишивши свій контактний телефон (що ви вже зробили) і ми зв'яжемося з вами для заміни 2 друзями, і ви побачите, що тоді не шукайте більше нічого не бачили, що ми пропонуємо варіант вам потрібно.
tonybiond
09-12-2013, 17:14
привіт і ласкаво просимо