Прагляд Поўнай Версіі : Добры вечар
AutoDelta82
07-12-2013, 21:56
Вечар усім, я ўяўляю,Крысціян, а ? некаторы час я прытрымліваюся за гэты форум, гледачу не занадта цікава.
Праца ў прадстаўніцтве Mercedes у правінцыі Месіна, як тэхнічнай дыягностыцы аўтамабіляў, V. I і Smart,цяпер у свеце машыны я павінен быць цікавасць, каб прымусіць ўбачыў, што мой**** я прапанаваў падумаць аб прадастаўленні дадзенай паслугі, што нашых кліентаў патрабуюць усе больш і больш? часта,скажам, для карты, я заўседы звяртаюся да майго сябру, які цяпер супрацоўнічае з намі,можа быць ? таму я ніколі не ўнікаў, гаворка аб канкрэтных.
Што сказаць?я спадзяюся, што паступова ўдасца зразумець розныя пункты гледжання метадалогіі, інструменты, каштоўнасці і ўсе тое, што патрэбна, каб зрабіць добрую працу,і я прашу вас, што вялікае цярпенне са мной!дзякуй
tecnoecu
07-12-2013, 22:39
прывітанне і дабро запрашаем.
frantik3
07-12-2013, 22:48
прывітанне і дабро запрашаем у нас
angelus.d87
07-12-2013, 23:25
І сардэчна.
msport (exil77grande)
07-12-2013, 23:43
benarrivato,калі вы хочаце даведацца больш, каб пачаць рухацца незалежна ад вашага сябра звязацца з намі па ***** мы любы варыянт] вашыя запыты.
сардэчна запрашаем AutoDelta82 ...
motorsport
08-12-2013, 00:21
добры дзень і дабро запрашаем cristian. :)
carlo abarth
08-12-2013, 00:31
cristian вы сардэчна рэкамендую мець столькі запалу на гэтую працу, таму што ез шмат вучыцца...але не так жорстка!!!
Вечар усім, я ўяўляю,Крысціян, а ? некаторы час я прытрымліваюся за гэты форум, гледачу не занадта цікава.
Праца ў прадстаўніцтве Mercedes у правінцыі Месіна, як тэхнічнай дыягностыцы аўтамабіляў, V. I і Smart,цяпер у свеце машыны я павінен быць цікавасць, каб прымусіць ўбачыў, што мой**** я прапанаваў падумаць аб прадастаўленні дадзенай паслугі, што нашых кліентаў патрабуюць усе больш і больш? часта,скажам, для карты, я заўседы звяртаюся да майго сябру, які цяпер супрацоўнічае з намі,можа быць ? таму я ніколі не ўнікаў, гаворка аб канкрэтных.
Што сказаць?я спадзяюся, што паступова ўдасца зразумець розныя пункты гледжання метадалогіі, інструменты, каштоўнасці і ўсе тое, што патрэбна, каб зрабіць добрую працу,і я прашу вас, што вялікае цярпенне са мной!дзякуй
AutoDelta82
08-12-2013, 06:32
Дзякуй, вы вельмі ласкавы,я спадзяюся быць досыць добры, каб пачаць рана ці позна....я проста павінен бачыць, што яны хочуць рабіць у дылерскіх.....
Пытанні, пытанні,савет, дзе-то пачынаць у гэтым свеце?
raffaell0
08-12-2013, 17:49
Сардэчна Запрашаем Cristian. Нават я новы.Па-мойму ,пошукавік ? ваш лепшы сябар х пачатку.Затым, калі вам трэба што-нешта канкрэтнае, спытаеце ;-)
AutoDelta82
08-12-2013, 23:46
Добры дзень, дзякуй за адказ,мой сябар, pendo, што не вельмі задаволены выбарам, які зрабіў мой гаспадар,cio? думаць, зрабіць нас карты і інш...
Сказаў, гэта мая праблема, і, пачынаючы з правай нагі,як я магу пачаць працаваць трохі на картах ?што трэба для пачаткоўца?вы можаце мне дапамагчы?я маю на ўвазе sw простае, што я магу ўпусціць у гэты свет,ці hw канкрэтныя.скажыце мне, як я магу пачаць градусаў, і што мне трэба....дзякуй
Прывітанне і дабро запрашаем
msport (exil77grande)
09-12-2013, 16:09
Добры дзень, дзякуй за адказ,мой сябар, pendo, што не вельмі задаволены выбарам, які зрабіў мой гаспадар,cio? думаць, зрабіць нас карты і інш...
Сказаў, гэта мая праблема, і, пачынаючы з правай нагі,як я магу пачаць працаваць трохі на картах ?што трэба для пачаткоўца?вы можаце мне дапамагчы?я маю на ўвазе sw простае, што я магу ўпусціць у гэты свет,ці hw канкрэтныя.скажыце мне, як я магу пачаць градусаў, і што мне трэба....дзякуй
як я ўжо пісаў, звяжыцеся з намі па ***** пакінуўшы свой кантактны тэлефон (што вы ўжо зрабілі), і мы звяжамся з вамі для замены 2 сябрамі, і вы ўбачыце, што тады не шукайце больш нічога не бачылі, што мы прапануем любы варыянт вам трэба.
tonybiond
09-12-2013, 17:14
прывітанне і дабро запрашаем
прывітанне і дабро запрашаем