Перегляд Повної Версії : Проблема демпфера дросельної заслінки alfa 147 1.9 jtd 115cv
dvdtuning
07-12-2013, 19:07
Всім привіт, у мене проблема з 147, в двох словах, коли я вимикаю машину дросельної заслінки на впускний не закривається...я замінив polmoncino, трубопроводи і клапан pierburg депресії, але нічого, заслінка не рухається.
Труба всмоктування ? чистий, метелик добре рухається вручну...я помітив, що на клапан pierburg c'? один роз'єм з двома проводами, з шпигуна я бачив, що йде позитивний, а не негативний (він повинен приїхати лише на кілька секунд, в теорії). Я нижче кабель до блоку управління двигуном, і не ? зупинений, тому, я зробив висновок, що блок управління не посилає негативний сигнал...
І це справедливо?
legendaryslave
07-12-2013, 20:37
може бути, що з біт egr off не закрити метелик відбувається в деяких випадках, але не думаю, що це
carlo abarth
08-12-2013, 00:25
ce depresione на електричний привід???
може бути, що з біт egr off не закрити метелик відбувається в деяких випадках, але не думаю, що це
я підтверджую, що на них, коли закрити рециркуляції з біт не працює' метелик на всмоктування, мені вже траплялося багато разів.
Alfiuccio
08-12-2013, 15:15
я підтверджую, добре сказав уго
dvdtuning
08-12-2013, 17:42
Хлопці, а тоді чому? передавши в орі ? одно? На привід c'? депресія, проблеми ? тільки те, що не заповідано більш.
legendaryslave
08-12-2013, 18:14
Дякую Іване, я був успішним в інших випадках не думаю, що це було так і на групи fiat корисно знати
Хлопці, а тоді чому? передавши в орі ? одно? На привід c'? депресія, проблеми ? тільки те, що не заповідано більш.
якщо ви зробили зміни egr з бітами, і навіть rimettendolo орі не так і дивно, але раніше це працювало?
dvdtuning
09-12-2013, 00:49
Не пам'ятаю, якщо раніше це працювало...? небагато, що я відчував, занадто багато вібрації і виключення, я перевірив метелик.
Завтра я намагаюся ввести інший ecu подібне, навіть якщо код, щоб побачити, якщо посилає сигнал на клапан.
dvdtuning
11-12-2013, 22:17
Проблема вирішена, вставивши реле нормально замкнутий і інший valvoletta, що обманює сигнал від ecu...тепер все працює.
cinqueturbo
11-12-2013, 22:29
Проблема вирішена, вставивши реле нормально замкнутий і інший valvoletta, що обманює сигнал від ecu...тепер все працює.
Відмінний засіб diy..
вітаю..
загорнуті ви також повинні імпровізувати з певними проблемами pazzerelli..
blackwolf76
11-12-2013, 23:48
Коротше, швидко я зазвичай виключаю, всі схеми депресії polmoncino, в тому числі танк і залишити підключеної тільки сенсорами турбіни і відповідні роз'єми на електромагнітних клапанів.
legendaryslave
11-12-2013, 23:57
браво, "ні", тільки один шлях, щоб йти до риму
dvdtuning
12-12-2013, 00:59
Здавалося carraro, коли помер, тепер ви нічого не чуєте;)
Я давно, у мене була проблема завжди на метелика, але на відміну від твого, завжди на 147 jtd машина була погашена, і він не хотів ділити, то після кількох тестів я зрозумів, що метелик замикали, як і я, картина, щоб зробити так. Після закінчення тримаючи відкритою дросельною заслінкою вручну, машина залишилася в мотоцикл, але робив високі і низькі, майже згаснути або намагався rimetter файл орі з egr онлайн і не міняв нічого, я був майже одержимий бажанням замінити ecu, а потім раптом, коли я робив різні тести, виходили тільки кондиціонер я видалив rel? повітря cond. і коли рухався ебу rel? автомобіль іноді ходив, а іноді ні, я про ебу rel? і машина і розподіляється ок, поставив назад мод-файли ( і в діагностиці, я давав 15 помилок поза стадії гірше)спробуйте sotituirla
dvdtuning
14-12-2013, 20:03
Тепер я вирішив, я не хочу більше? чіпай.
Краще, cos? . Тим часом пу? бути корисним комусь, що має ті ж проблеми
Хлопці, у мене була подібна проблема на Alfa gt. Проблеми в метелика, вогні, які спалахували від сонця машина виключена і закрита на ключ...проблема була в боді комп'ютері повний проникнення води.