КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема дэмпфера дросельнай засланкі alfa 147 1.9jtd 115cv

dvdtuning
07-12-2013, 19:07
Усім прывітанне, у мяне праблема з 147, у двух словах, калі я выключаю машыну дросельнай засланкі на впускной не зачыняецца...я замяніў polmoncino, трубаправоды і клапан pierburg дэпрэсіі, але нічога, засланка не рухаецца.
Труба ўсмоктвання ? чысты, матылек добра рухаецца ўручную...я заўважыў, што на клапан pierburg c'? адзін раздым з двума правадамі, з шпіена я бачыў, што ідзе пазітыўны, але не адмоўны (ен павінен прыехаць толькі на некалькі секунд, у тэорыі). Я ніжэй кабель да блока кіравання рухавіком, і не ? спынены, таму, я зрабіў выснову, што блок кіравання не пасылае сігнал адмоўны...
І гэта справядліва?

alfajtd
07-12-2013, 20:11
Вы зачынілі egr карта?

legendaryslave
07-12-2013, 20:37
можа быць, што з біт egr off не зачыніць матылек адбываецца ў некаторых выпадках, але не думаю, што гэта

carlo abarth
08-12-2013, 00:25
ce depresione на электрычны прывад???
можа быць, што з біт egr off не зачыніць матылек адбываецца ў некаторых выпадках, але не думаю, што гэта

ugoboss
08-12-2013, 12:54

я пацвярджаю, што на іх, калі зачыніць рэцыркуляцыі з біт не працуе' матылек на ўсмоктванне, мне ўжо здаралася шмат разоў.

Alfiuccio
08-12-2013, 15:15
я пацвярджаю, добра сказаў уга

dvdtuning
08-12-2013, 17:42
Хлопцы, а тады чаму? перадаўшы ў врі ? роўна? На прывад c'? дэпрэсія, праблемы ? толькі тое, што не наказана больш.

legendaryslave
08-12-2013, 18:14
Дзякуй Іван, я быў паспяховым у іншых выпадках не думаю, што гэта было так і на групы fiat карысна ведаць

ugoboss
08-12-2013, 18:30
Хлопцы, а тады чаму? перадаўшы ў врі ? роўна? На прывад c'? дэпрэсія, праблемы ? толькі тое, што не наказана больш.

калі вы зрабілі змены egr з бітамі, і нават rimettendolo крычы не так і дзіўна, але раней гэта працавала?

dvdtuning
09-12-2013, 00:49
Не памятаю, калі раней гэта працавала...? трохі, што я адчуваў, занадта шмат вібрацыі і выключэння, я праверыў матылек.
Заўтра я спрабую ўвесці іншы ecu падобнае, нават калі код, каб праверыць, ці, калі пасылае сігнал на клапан.

dvdtuning
11-12-2013, 22:17
Праблема вырашана, уставіўшы рэле нармальна замкненая і іншы valvoletta, што падманвае сігнал ад ecu...зараз усе працуе.

cinqueturbo
11-12-2013, 22:29
Праблема вырашана, уставіўшы рэле нармальна замкненая і іншы valvoletta, што падманвае сігнал ад ecu...зараз усе працуе.

Выдатнае сродак diy..
віншую..
загорнутыя вы таксама павінны імправізаваць з пэўнымі праблемамі pazzerelli..

blackwolf76
11-12-2013, 23:48
Карацей, хутка я звычайна выключаю, усе схемы дэпрэсіі polmoncino, у тым ліку танк і пакінуць падключанай толькі pierburg турбіны і адпаведныя раздымы на электрамагнітных клапанаў.

legendaryslave
11-12-2013, 23:57
брава, " няма", толькі адзін шлях, каб ісці ў рым

dvdtuning
12-12-2013, 00:59
Здавалася carraro, калі памер, цяпер вы нічога не чуеце;)

nox
13-12-2013, 20:31
Я даўно, у мяне была праблема заўседы на матылька, але ў адрозненне ад твайго, заўседы на 147 jtd машына была пагашаная, і ен не хацеў дзяліць, то пасля некалькіх тэстаў я зразумеў, што матылек замыкалі, як і я, карціна, каб зрабіць так. Пасля заканчэння трымаючы адкрытай дросельнай засланкай ўручную, машына засталася ў матацыкл, але рабіў высокія і нізкія, амаль згаснуць ці спрабаваў rimetter файл врі з egr онлайн і не мяняў нічога, я быў амаль апантаны жаданнем замяніць ecu, а потым раптам, калі я рабіў розныя тэсты, зыходзілі толькі кандыцыянер я выдаліў rel? паветра cond. і калі рухаўся эбу rel? аўтамабіль часам хадзіў, а часам няма, я пра эбу rel? і машына і размяркоўваецца ок, паставіў назад мод-файлы ( і ў дыягностыцы, я даваў 15 памылак з па-за стадыі горш)паспрабуйце ў sotituirla

dvdtuning
14-12-2013, 20:03
Цяпер я вырашыў, я не хачу больш? чапай.

nox
14-12-2013, 20:28
Лепш, cos? . Тым часам пу? быць карысным каму-тое, што мае тыя ж праблемы

Omt
28-12-2013, 01:51
Хлопцы, у мяне была падобная праблема на Alfa gt. Праблемы ў матылькі, агні, якія запальваліся ад сонца машына выключана і зачыненая на ключ...праблема была ў боды кампутары поўны пранікнення вады.