Прагляд Поўнай Версіі : турбіна трэснула гольф 5
я якія кішаць пацукамі, як звер, сення я падзяліла другі раз турбіна з маей машыны. і добра, як я, і туды, таму што ў момант, алей у рухавіку і сышоў у канчатковым выніку, усе ў глушыцель, asciando рухавік сухі. Я ўбачыў воблака дыму ў люстэрка задняга выгляду, і я зрабіў гэта своечасова спыніцца, у адваротным выпадку вы б цьвікамі прыбіў рухавіка. Добра, што я замяніў тры месяцы таму, і avr? факт, і ды, і няма 5000 км. Тое, што мяне зацікавіла і тое, што гэтая турбіна з самага першага дня выў фінч? рухавік не хадзіў на пары, што іншы cio? арыгінал з 130.000 км на плячах не было.Цяпер мяне нарадзілася каламутны, што вы думаеце????
мансардных
29-08-2012, 20:58
што турбіны былі? гарретт?
мансардных
29-08-2012, 21:10
ок, было гэта супастаўляецца?
як арыгінал, то есць у першы, так і другі, цяпер, паколькі і на гарантыі, я спытаў, калі я мог даць мансардных.Дылер мне адказаў, што трэба было убачыць, калі яны маюць даступная, а калі наадварот, то гаррет, я ведаю, што гольф мацавання альбо адзін, што другі...
вы аўтамабіль быў сопоставлен доўг з першай турбіны, а затым, калі падзяляць?, у abbasai улады, але я бачу, што я яшчэ не вырашыў нічога. Затым, як я сказаў да гэтага свістаў памерці, што мне не здаецца нармальным...
у адпаведнасці з цябе мансардных і самыя надзейныя KKK
sa80libero
29-08-2012, 21:26
тыповы гольф-audi, я чуў шмат турбіны маршрут ,дрэнны і ламаецца нават ад арыгінала ў некалькі км.....
мансардных
29-08-2012, 21:31
у тэорыі garrett мае допуску, але fallata пу? часам здараецца, на жаль, ваш гольф увайшоў fap? калі вы шукаеце ў інтэрнэце, вы можаце замяніць толькі ядро восі добрыя іншыя часткі забяспечваюцца добра, калі ў вас усталяваны, вы змянілі труб падачы і сцеку алею?
выбачайце, што і fap растлумачыў, потым натоўп на гарантыі, таму на гэты раз я і пайшоў добра
мансардных
29-08-2012, 21:50
прабачце, я проста выказаў здагадку, што гэта дызель, fap ? фільтр часціц сажы
guidotacco
29-08-2012, 21:50
таксама якасць? dell алею ? важна!!!
можна і дызель, але не мае сажевый фільтра
мансардных
29-08-2012, 22:00
я б сказаў, вырашальнае значэнне, і затым, перш чым сабраць усе гэта ? лепш змантаваць напорную трубу новую і запоўніць яе алеем, а затым круціце кола рукой, такім чынам, шпіндзель, частка ўжо? змазаны і не пакутуе ад пацертасцяў
pero, па-другое, вы, як ніколі не чапляўся за гэта турбуе????
мансардных
29-08-2012, 22:03
вы, верагодна, не быў збалансаваны, ну або пры ўсталеўцы не ? была змазана, хто тут можна ен усталяваны?
калі montai перад падключэннем трубкі алею і прапанаваў ім пракаціцца з электрарухавіком d'art наконт правільнага індэкса, не даючы ей з'ехаць, каб убачыць, калі атрымлівалі алей, і ўсе было добра
мансардных
29-08-2012, 22:09
але ад разабралі вы змазваць, перш чым мацаваць?
guidotacco
29-08-2012, 22:10
палітрай боку кампрэсара злегку сагнутыя,адсюль і дысбаланс
па вопыце, я магу гарантаваць, што мансардны доўжыцца нашмат больш? kkk, а затым вынікайце радам, мяняць трубы, так і цяпер, калі не мяняць трубы робяць вас губляецца гарантыя ? што з калектарам у камплекце да турбіне права....
guidotacco
29-08-2012, 22:11
pero, па-другое, вы, як ніколі не чапляўся за гэта турбуе????
палітрай боку кампрэсара злегку сагнутыя,адсюль і дысбаланс
вы мая і поўны калектара і турбіны
мансардных
29-08-2012, 22:16
калі не фап ? лепш, што маторнае масла вы выкарыстоўваеце?
я заўседы выкарыстоўваў алей long****
мансардных
29-08-2012, 22:20
марка і адценне?
прабачце, хто-небудзь з вас, што турбуе мансардных вы можаце ўсталяваць пад гольф 5 105л.с., 2005
мне здаецца, што лонг**** мае градацыю адзінае, мне здаецца, што гэта ці 5-30 або 5-40
guidotacco
29-08-2012, 22:26
я на а3 140cv,у мяне усталяваны на керамічныя падшыпнікі, апрацаваная ад кампрэсара
я заўседы выкарыстоўваў алей long****
што вы мелі на ўвазе long life, магчыма,..... тады як змена алею рухавіка.... Гэтыя турбіны мы гаворым без пераўтварэння, калі ім атрымоўваецца зрабіць, 120000 км мы ўжо ў добрае месца, а не c'? людзі, што я longo life разбівае нават 80000 км алей у рухавіку добрае і змянілася з інтэрвалам да 15000 км ад доўгага жыцця турбіны і распредвала гэтых машын, што вы limano легка....
выбачайце sno74 але калі чытаць ад пачатку натоўп, ен зрабіў бы і няма 6000 км
мансардных
29-08-2012, 22:35
масла long life доўжацца максімум 15000km але многае залежыць ад маркі жа, калі вы купляеце алей з супермаркета ? лагічна, што рана ці позна шчыліны, я выкарыстоўваю толькі pakelo або royal purple, мяжа часовай, на bardahl
выбачайце sno74 але калі чытаць ад пачатку натоўп, ен зрабіў бы і няма 6000 км
так, але калі ен змяніў турбіны, вы зрабілі ўсе гэта? замена алею, ачыстка ахаладжальніка наддувочного паветра ад рэшткаў алею, алейнага фільтра турбіны труб, то важна чысткі каталізатара пасля забруджвання алею..... адкрыць турбіну і паглядзець добра крыльчатка ? разбіта, але першы штурхнуў яго на впускной альбо выпускны гэта вам пу? дапамагчы зразумець прычыну паломкі турбіны, калі вал ? разбіта, не ў тым, што лопасці не стараўся, маршрут для змазкі.... Але ціск"алею, як мы........
у выніку, калі я змяніў натоўп, адразу пасля гэтага ўсе з бензінам, муфты интеркулер, але глушыцель няма, таму што алей пайшло ад боку ўпускаючы, і я не дакрануўся да разгрузкі, а цяпер і паспяховых наадварот алей і, выйшаўшы з глушыцеля, я знайшоў слуп адрэзаў з крыльчаткой і утулак у катализаторе....
ок, але трубы вы іх або замененыя мыць......Ціск алею, як ідзе....... машына разгрузкі добра.....
мыць, каб добра з бензінам, ціск масла ў парадку, і потым ен мне сказаў механік, што калі алей не ішло, не зрабіў бы нават 1км
мансардных
29-08-2012, 23:23
верагодна, быў няспраўны ўжо? першапачаткова, у наступны я настойліва рэкамендую, перш чым ўсталяваць яе на месца, мяняе трубы і запоўніць напорнай трубаправоды з маторнае масла добрага якасці?, затым павярніце вал ўручную, p?, вы адчуеце, што стане? pi? мяккі, затым вы можаце сабраць усе, вам савет rodarla, па меншай меры, 300 км з адлюстраванне арыгінала
паўтараю, на мой погляд, не быў збалансаваны добра, таму што свістаў пад дзве тысячы абаротаў, то здавалася, як быццам патрапіла ў момант затрымкі
мыць, каб добра з бензінам, ціск масла ў парадку, і потым ен мне сказаў механік, што калі алей не ішло, не зрабіў бы нават 1км
Трубы заўседы павінны быць замененыя ? практыка, якая абмяжоўвае рызыкі напорную трубу мы кажам, што калі яго ачысціць, добра недалека, то можна пакінуць тое, выхлапных газаў варта замяніць, каб прымусіць то ? трубкі мяккія, не ведитесь, ад таго, як паглядзець тады, калі на гары увагі не паварочваўся, чаму? тады ўнутры вас strozza і тады турбіна не спампаваць алей і ламаецца, як, калі не паступае алей, я кажу з вопыту, таму што я ? gi? давялося.....
мансардных
29-08-2012, 23:35
дакладнае sno, я то нагнятання, то я замяняў на маім bmw, у той час, сцеку я даў яму стаяць, хоць, перш чым ўсталеўваць яго я старанна ачышчаны і правераны, што гэта ****** ад шумавіння, уставіўшы гумовы шланг жорсткі і, ссунуўшы яго ўнутр, для таго, каб круціць ? немагчыма, проста ўстаўце на месца і зацягніце хамут, па меншай меры, на маей машыне ? cos
дакладнае sno, я то нагнятання, то я замяняў на маім bmw, у той час, сцеку я даў яму стаяць, хоць, перш чым ўсталеўваць яго я старанна ачышчаны і правераны, што гэта ****** ад шумавіння, уставіўшы гумовы шланг жорсткі і, ссунуўшы яго ўнутр, для таго, каб круціць ? немагчыма, проста ўстаўце на месца і зацягніце хамут, па меншай меры, на маей машыне ? cos?
Тады я працаваў некалькі гадоў у супрацоўніцтве з фірмай, якая revisionava турбін і гэтага я бачыў турбін месцы заўседы якасць? дрэннае алей, каталізатары забіваюцца, і трубы не зменены...... Потым у адзін цудоўны дзень мне прыносяць passat з гэтай турбіны была 4, што ен рабіў у сярэднім кожныя 8000 км яго механік заўседы казаў, што яму памянялі ўсе трубы, а трубы, што трубы не былі змененыя, я змяніў шлангі чыстыя усе, і машына турбін не мае pi? фарш праблема была трубы каналізацыі ўнутры ? у гуме і цягнуць яны душылі, гэта была прычына, з 4 турбін маршруты не вінаваты, што revisionava як сцвярджаў фантастычны механічны.....
мансардных
29-08-2012, 23:49
выбачайце, але як гэта было зроблена ў strozzarlo? яны складзеныя?
як я паўтараю, звонку здаецца, што жорсткага то ? гумовы шланг, ен страціў цвердасць, ен ад тэмпературы размягчается пад гайку ? страла конусу і цягнуць, страла кружылася ? дастаткова зрабіць чвэрць абароту і трубы ўнутры жмурыцца......
мансардных
30-08-2012, 00:05
маей не было гайка, але толькі адзін металічны хамут з кубка і 2 гайкі 10 з нана ўшчыльненне на баку турбіны
Гэта твае ? bmw не w......
выбачайце sno74 вы, што вы працавалі ў гэтай галіне, мансардных лепш ці няма KKK, што ў дадзены момант я знаходжуся???
мансардны ? яшчэ лепш, нават цяпер, на самай справе тады, калі курс, я падыходжу мансардны стаяць qulcosina пі? але значна лепш ведаеце, што нам пастаўшчык зрабіў кампанію, што называецца, паклаў шлем на вашай турбіны робяць вас плаціць страхоўку, калі турбіна распадаецца на працягу года табе мяняюць бясплатна...
даўно я чытала недзе, што гаррет быў пэўны прабел лік абарачэнняў, у той час як KKK быў больш пастаянным падчас дозирования
ніколі не чуў нічога падобнага турбіна ? вельмі падобна на тое, што адрозніваецца ? крыльчаткі ? р? pi? трывалым, то матэрыялы нашмат лепш.......
be хлопцы, я пакідаю вас і вы зрабілі позна, дзякую вас за ўсю вашу шчырасць, вы былі вельмі карысныя, і потым у мяне нервы на мяжы скуры мне трэба sfogarmi прывітанне, заўтра....
blackwolf76
30-08-2012, 01:55
Калі выў ад першых, і не было пастаянства дозирования, нічога дзіўнага, што праблема была па геаметрыі, што калі дрэнна адрэгулявана таму дрэнна працаваць круцелкі і слуп, прымушаючы іх намаганні не ўстойлівыя.
PS: вы ўпэўненыя, што турбіна табе яны змясцілі новы?? Не ? што за справа табе да іх пакласці перапрацаваны або, можа быць, вам яны перапрацавана, менавіта ваш??
А замена толькі core assy у апошні час ідзе вельмі добра, як для пакупак, што для тэрміну службы.
Не, гэта не быў новы быў перабудаваны,я даў стары таму, але пасля ўсталеўкі гэтай адноўленай
msport (exil77grande)
30-08-2012, 07:56
хлопцы, але ўсе вы думаеце, акрамя таго, што на карту,я кажу, што распад адбываецца ад дрэннай карце,пошта, ori і мод, з якім вы ехалі.
blackwolf76
30-08-2012, 09:32
Не, гэта не быў новы быў перабудаваны,я даў стары таму, але пасля ўсталеўкі гэтай адноўленай
і я ведаю, што вы адказалі толькі...
турбіна не правільна збалансаваныя, а затым свіст і разрыў праз некалькі КМ.
Дрэнная mappatua не прымушае свістаць натоўп, абсалютна няма
доказаў таго, каб усталяваць новы, то мы бачым, што рабіць.........Мантуе мансардных савет мой....
я хачу проста ўбачыць, калі яны выяўляюць, што машына і пераназначаны, калі каско вы будзеце мяняць турбіны бясплатна...
я хачу проста ўбачыць, калі яны выяўляюць, што машына і пераназначаны, калі каско вы будзеце мяняць турбіны бясплатна...
то я кажу вам, што страхаванне адказвае нават у выпадку, калі вы spachi таксама для cacchi tui перад даставім turbo будзе seligrafato паслядоўныя нумары іх няма ? што вам мяняюць турбіны усталяваны на іншы аўтамабіль, то страхавая мае працэнт у залежнасці ад цаны турбіны я вам скажу, што да гэтага часу яны заўседы зменены без праблем....
msport (exil77grande)
30-08-2012, 15:20
Дрэнная mappatua не прымушае свістаць натоўп, абсалютна няма
свістка няма, але калкі так,у любым выпадку, калі ціск высокі ці зроблена дрэнна свішча турбіна.
frantik3
30-08-2012, 16:06
безумоўна, залежыць ад карты, аднак, на гэтыя аўтамабілі, часам бывае так, што ад арыгінальнага звон, але не легка ламаюцца!!!!
я з audi сяброў або з маей былой 130cv, што цяпер ен мае 208, і яна 300000km ніколі не парушаў turbo і яго ціску і 1,56bar
ecm даў мне 1,23 ціску і арыгінальная карта, я даваў 1,05 не думаю, што гэта мяжа al'
ecm даў мне 1,23 ціску і арыгінальная карта, я даваў 1,05 не думаю, што гэта мяжа al'
прабачце, вы не можаце размясціць карту з mod cos? магчыма, вам далі параду........
на жаль, няма карта знаходзіцца на адным кампутары, які я выкарыстоўваю выключна для таго, і пк знаходзіцца ў машыне, што ў гэты час і ў майстэрні
і потым есць рэчы, якія я так і не зразумеў, магчыма з-за працы, якую я раблю, што вы ад правілаў стандартнага у тое, што я зрабіў. Таму што калі месцаў на карце вы сказалі, але вы ведаеце, я б зрабіў так, ці я б зрабіў паказана, як ніколі ў гэтай галіне не існуе універсальных правілаў для ўсіх, што ў выніку нават не ведаеш яшчэ, як павінна паступаць.......
frantik3
31-08-2012, 06:21
на турбіну ўплывае не толькі ціск, але і дызельнае паліва!!!!!!
cicciogsr
31-08-2012, 10:47
я згодны есць maggiora справа? дызельнае паліва ўпырскваецца f? расці ціск turbo, я заўседы задаваў сабе пытанне у чым? правільны метад змены карты turbo? я растлумачу лепш, калі я хачу ўвесці пэўную колькасць? x дызель, колькі вам трэба? расці ціск наддува, каб мець правільны расход паветра? фізічна не c'? велічыня, якая звязвае аб'ем, ціск...
frantik3
31-08-2012, 12:50
не павышае ціск, але і тэмпература, і звычайна, калі яны высокія і слуп turbo і першае, што частка
cicciogsr
31-08-2012, 14:59
ок, гэта добра... але мой пытанне быў як павялічыць аптымальна табліц turbo, ведаючы, што можаце надаць, напрыклад, 10 мм^3 дызель у-ы?
у любым выпадку я застаюся думкі, што той, хто мае ставіць турбіны, безумоўна, не ажыццяўляецца балансіроўка ad hoc.
guidotacco
02-09-2012, 16:25
на турбіну ўплывае не толькі ціск, але і дызельнае паліва!!!!!!
на самай справе,? для гэтага вымераюць egt і абаротаў турбіны
guidotacco
02-09-2012, 16:31
у любым выпадку я застаюся думкі, што той, хто мае ставіць турбіны, безумоўна, не ажыццяўляецца балансіроўка ad hoc.
а калі свіст, які ен адчуваў, быў з турбіны,што-то ў гэтым, што ен не c ?ra!
gorimotors
05-09-2012, 12:52
Вы таксама павінны бачыць, калі ен усталяваны, зрабіў не хоча ці вы ? пакласці іх чысціць інтэркулер, паветраводы і папярэдняй змазкі турба ж...
mavaila1972
05-09-2012, 13:36
Вы таксама павінны бачыць, калі ен усталяваны, зрабіў не хоча ці вы ? пакласці іх чысціць інтэркулер, паветраводы і папярэдняй змазкі турба ж...
Сапраўды, канфідэнцыйныя аперацыі замены turbo
ж самае адбылося на 147 150cv з турбіны ibridata...
маршрут пасля 500 км...
вядома, замяніць па гарантыі...
мансардных
05-09-2012, 13:43
pi? што яшчэ трэба быць вельмі ўважлівым пры зборцы, lubrificandolo ну і замена шлангаў і пракладак.
мы не гаворым, то турбіны, якія выкарыстоўваюцца....
горш, што ісці ўначы, калі іх не трымаць, як трэба...
мансардных
05-09-2012, 16:24
таксама адноўленыя есць pi? часам з бочкі, ад збалансаванай да менш, горш і даўжэй, "калі ўсе ідзе добра" met? з новых мой савет ? змяніць толькі асноўнай восі, з балансаваннем ад вытворцы
dvdtuning
05-09-2012, 16:31
таксама адноўленыя есць pi? часам з бочкі, ад збалансаванай да менш, горш і даўжэй, "калі ўсе ідзе добра" met? з новых мой савет ? змяніць толькі асноўнай восі, з балансаваннем ад вытворцы
Прабачце невуцтва, але асноўнай восі можа? быць заменены новым без неабходнасці тэставання ад**** усе да школы?
gorimotors
05-09-2012, 16:44
Прабачце невуцтва, але асноўнай восі можа? быць заменены новым без неабходнасці тэставання ад**** усе да школы?
Калі core-assy ? у тым ліку усяго цэнтральная частка, а затым: шпіндзеля, ўтулкі, крыльчаткі выхлапных газаў, працоўнае кола і калектар ? gi? усе збалансаваным ад вытворцы... Проста толькі абапірацца гайкі впускных і выпускных клапанаў і пу? сказаць, што турбіна ? новая.
сення, пасля доўгага чакання і прыехала турбіна адноўлены, толькі, што замест таго, каб kkk, я прасіў адзін мансардны, што яшчэ хто-то вам параіў, цяпер тое, што я прашу, як ніколі я знайшоў на targetta абрэвіятура gt16v, што кавалерыя ? гэта хвалюе?????
але я бачыў вопыт, які ў вас быў, я на турбіну, новы, не адноўлены? зараз давайце паглядзім, як, калі свішча або няма...
але ад куплі толькі core assy, купіць uan турбіны поўная розніца ў кошце c'? або ? мінімум?
magi1984
11-09-2012, 10:29
я ведаў, што для маей bmw.
розніца c'?, і ? некалькі
мансардных
11-09-2012, 13:47
вы кажаце пра 250/300 еўра супраць 1000 і праходзіць turbo новы
dvdtuning
11-09-2012, 16:40
вы кажаце пра 250/300 еўра супраць 1000 і праходзіць turbo новы
? бяздонная розніца!
капусту я ніколі не казаў,
але іх трэба прасіць непасрэдна ў кампанію, або знаходзяцца ад прадастаўляе прадпрыемствам гандлю? (я моцна сумняваюся)
guidotacco
11-09-2012, 17:45
так, але калі што-то пойдзе не так, не ў c? гарантыя
? бяздонная розніца!
blackwolf76
12-09-2012, 01:05
У мяне ўсталяваныя некалькі гэтых core assy, і я павінен сказаць, што ў мяне не было ніякай нуды. Вядома, там яны розных вытворцаў і як усе мяняецца якасць? у залежнасці ад вытворцы.
Але калі хто-небудзь хоча, праверыць на aliexpress есць новыя турбіны, адпраўленыя з кітая, выяўленая гарретт, якія стаяць нонсэнс, калі паведамляецца, па кошце лепш. Прыкладна 1/4 ад першапачатковага кошту...
msport (exil77grande)
12-09-2012, 14:22
У мяне ўсталяваныя некалькі гэтых core assy, і я павінен сказаць, што ў мяне не было ніякай нуды. Вядома, там яны розных вытворцаў і як усе мяняецца якасць? у залежнасці ад вытворцы.
Але калі хто-небудзь хоча, праверыць на aliexpress есць новыя турбіны, адпраўленыя з кітая, выяўленая гарретт, якія стаяць нонсэнс, калі паведамляецца, па кошце лепш. Прыкладна 1/4 ад першапачатковага кошту...
Вы можаце паставіць спасылку? У вас есць асабісты вопыт?
Сапраўды было б вельмі карысна
dvdtuning
12-09-2012, 15:04
Маглі б вы сказаць мне вытворцы, які, на думку надзейна, з якім у вас не было праблем якасці
blackwolf76
12-09-2012, 15:41
Вытворцаў не памятаю ініцыялы, улічваючы, што я іду, мой дыстрыб'ютар, які займаецца мантаж і ўсе астатняе, то гарантыя таксама, як правіла, тыя добрыя son вырабляецца ў германіі .
А core assy ? у камплекце усе цэнтральная частка турбіны, а таксама, флюгеры і рычаг геаметрыі. Вядома, вы павінны рабіць нічога, калі не ўсталяваць старыя тушы на новае Ядро, пасля таго як яны добра і вы выдалілі ўсе металічныя часткі ад геаметрыі аднолькавыя. Калі ўсе okkey аперацыя ўстаноўкі не патрабуе, + 15 хвілін і, як і ўсе кампаненты сон гарантаваныя ад дэфектаў вытворчасці.
У дачыненні да кітайскіх турбін, шчыра кажучы, не спрабаваў яшчэ, улічваючы, што знешнасць дзяўбуць некалькі аўтамабіляў, якія я не хутка, мантажы і можа замовіць, віз, 4/5 дзен для дастаўкі. А вы іх знойдзеце тут:
вочы на грузы, якія ў суадносінах з пачатковай цаной сон вельмі высокія.
выдатнае info black, ад гэтага вы ўжо набылі? як вы знайшлі сябе?
blackwolf76
13-09-2012, 12:26
выдатнае info black, ад гэтага вы ўжо набылі? як вы знайшлі сябе?
я ўзяў іншы матэрыял, і якасна, не ? дрэнна, як віхор, я ніколі не купіў будучы адна рэч, якую я знайшоў нядаўна, і ў мяне быў яшчэ шанец.
PS: aquistando з кітая можа быць нават рызыка мытні... што можа блукаць вакол 40/50 еўра.
bernardo943
14-09-2012, 16:02
хэй, хлопцы, іншае пытанне, што я гэта ossillando я заўважыў, што тэмпература вады на прыборнай панэлі, у руху на вуліцы я забіў яшчэ нармальна, калі я замяніў натоўп, спачатку тэмпература была пастаяннай да 89 градусаў, а цяпер падымаецца да 90 градусаў і калі я яшчэ таксама імкнецца падняцца вышэй, я закрануў таксама 91 градуса, што раней не адбывалася, я мог бы пайсці нават планшэт, і вы заставаліся заўседы мацуецца на 89 градусаў. Механік кажа, што гэта можа быць тэрмастат адкрываецца як трэба, але, па мне, не думаю, што праблема тэрмастата ўбачыў, што перад заменай натоўп не плаціць. Што вы думаеце, што можа быць, спадзяюся, нічога сур'езнага??????
blackwolf76
04-10-2012, 22:02
хэй, хлопцы, іншае пытанне, што я гэта ossillando я заўважыў, што тэмпература вады на прыборнай панэлі, у руху на вуліцы я забіў яшчэ нармальна, калі я замяніў натоўп, спачатку тэмпература была пастаяннай да 89 градусаў, а цяпер падымаецца да 90 градусаў і калі я яшчэ таксама імкнецца падняцца вышэй, я закрануў таксама 91 градуса, што раней не адбывалася, я мог бы пайсці нават планшэт, і вы заставаліся заўседы мацуецца на 89 градусаў. Механік кажа, што гэта можа быць тэрмастат адкрываецца як трэба, але, па мне, не думаю, што праблема тэрмастата ўбачыў, што перад заменай натоўп не плаціць. Што вы думаеце, што можа быць, спадзяюся, нічога сур'езнага??????
2/3 змяненняў градусаў не ў рахунак, нічога, можа быць, замест холадагенту паставіў нас + вада механік і таму мае тэндэнцыю да росту, крыху ў +, але, па мне, няважна, што невялікая змена.
я замяніў антыфрыз і я зрабіў праверку з дапамогай дыягнастычнага прыбора, памылку не даваў мне ніякіх памылак няма, потым я ўбачыў, тэмпература, дыягназ мне ўжо 86 градусаў, а стрэлка на прыборнай панэлі я ўжо 91 градусаў і вентылятар не заводзіўся, цяпер не ведаю, каму верыць у інструмент, аўтамабіль або дыягназ, які мне кажа, што тэмпература яшчэ не прыйшла ў схеме, каб запусціць вентылятар????І тады два паказанні не бяруцца-усе з адной колбы???? Механік кажа, што ? стрэлка на прыборнай панэлі, што гэта ? злегку starata і што, гэта не першы раз, ці што, здараецца, на vw. Pero, я не разумею, чаму? перад заменай турбуе нас? не адбывалася, cio? ці пайшоў паверсе або хаджу хутка, тэмпература была заўседы пастаяннай boooo
blackwolf76
07-10-2012, 00:21
На VW цыбуліны могуць быць як два асобных, што адзін, два? перадаюць два сігналу. Затым адзін для камбінацыі прыбораў і эбу, што б той, які кіруе вентылятарам.
Калі я не памыляюся, ваш аўтамабіль павінны яны ўстаноўлены ў непасрэднай блізкасці? фільтра алею, у пярэдняй часткі аўтамабіля, і павінны быць 2 і нават трохі нязручна мяняць.
Або калі ен есць (але не думаю) павінна быць з правага боку блока цыліндраў на картэры кпп ? усталяваны над заборнай пластыка, павінны мець штэкер з 4 правадамі вышэй.
А цяпер я хацеў бы пазбегнуць рукі і давайце ўсе, як будзе, не ? сказаў, што выправіць, змяніўшы цыбуліны і, можа быць, вам перайсці да impelagare на вялікія праблемы.
ах, дзякую цябе, blackwolf76 але я бачыў цяпер толькі лямпы два правады на правай баку радыятара ўніз, прама на наліўны пластык, дзе і падлучаны рукаў, які ідзе ў рухавік бок тэрмастат....
Вы таксама памятаеце, што стрэлка nn ніколі не адлюстроўвае сапраўднай тэмпературы, x nn патрывожыць кліента. Напрыклад, ад 80 да 95 стрэлка сегнер? заўседы 90..
C'? алгарытм, не ? адлюстраванне ў лічбавай тэмпература на самай справе вымяраецца.
У той час як дыягназ ? што на самай справе вымяраецца
вы mirks але дылема і заўседы тое ж самае (чаму? перш чым спыніцца на 89 градусаў і цяпер ідзе далей????)
але калі вы бачылі, што ў дыягназе добра, што вы хвалюецеся, для вырашэння трэба зрабіць каліброўку стрэлак, але я sorvolerei..***** unque пры змене турбіны не змяняецца тэмпература рухавіка ў турба не вы крок у ваду, то нават калі вы пацягніце шланг, група wv аўто spurganti не робяць бурбалак паветра ў сістэме....
g14nluc4
09-10-2012, 20:21
я якія кішаць пацукамі, як звер, сення я падзяліла другі раз турбіна з маей машыны. і добра, як я, і туды, таму што ў момант, алей у рухавіку і сышоў у канчатковым выніку, усе ў глушыцель, asciando рухавік сухі. Я ўбачыў воблака дыму ў люстэрка задняга выгляду, і я зрабіў гэта своечасова спыніцца, у адваротным выпадку вы б цьвікамі прыбіў рухавіка. Добра, што я замяніў тры месяцы таму, і avr? факт, і ды, і няма 5000 км. Тое, што мяне зацікавіла і тое, што гэтая турбіна з самага першага дня выў фінч? рухавік не хадзіў на пары, што іншы cio? арыгінал з 130.000 км на плячах не было.Цяпер мяне нарадзілася каламутны, што вы думаеце????
Ж праблема, я таксама, і цяпер яны адчайна шукаюць файла крычы, каб мой гольф, я ўжо? зменена 2 раз турбіны, і маючы адлюстраванне зроблена дрэнна, я лічу, залежыць ад таго. Зараз пасля прыкладна 10 000 км ? вярнулася свісток, зноў і так шмат, таму я думаю, што паміж "p"? я abbandoner? таксама гэтая. У мяне гольф 4, а калі я зрабіў супастаўленне, у мяне заўседы было гэта праблемай
Паварочвае карту і паглядзім
Atec-Technologie
09-10-2012, 21:39
трохі turbo boost патрабуе занадта роўныя правільныя N75 прабелаў у файл, каб пазбегнуць
g14nluc4
10-10-2012, 01:27
Паварочвае карту і паглядзім
Карта знаходзіцца тут https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?783-Cerco-File-Ori-Golf-4-1-9-Diesel-101-Cv
msport (exil77grande)
10-10-2012, 08:44
Карта знаходзіцца тут https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?783-Cerco-File-Ori-Golf-4-1-9-Diesel-101-Cv
я адказваю тут і я ў тэме,у гэтым пасце я пісаў і паўтару, што сваю карту таму абсалютна агідна,а цяпер, калі ўсе яшчэ не веру пасля таго, што вы збіраецеся змяніць у залежнасці ад турбіны і іншых карыстальнікаў сказалі ж, што мы не можам нічога зрабіць,цяпер або пакладзеце файл врі і проста ці вы належыце на каго-то вы мне карту чысты, надзейны і магутны, як проста, і ў гэтым выпадку існуе наш сэрвіс files on line у адваротным выпадку я не ведаю, што параіць добры працяг.
g14nluc4
10-10-2012, 13:33
я адказваю тут і я ў тэме,у гэтым пасце я пісаў і паўтару, што сваю карту таму абсалютна агідна,а цяпер, калі ўсе яшчэ не веру пасля таго, што вы збіраецеся змяніць у залежнасці ад турбіны і іншых карыстальнікаў сказалі ж, што мы не можам нічога зрабіць,цяпер або пакладзеце файл врі і проста ці вы належыце на каго-то вы мне карту чысты, надзейны і магутны, як проста, і ў гэтым выпадку існуе наш сэрвіс files on line у адваротным выпадку я не ведаю, што параіць добры працяг.
Я магу мець меркаванне іншых карыстальнікаў, ці ў гэтым форуме вы закона і проста???
msport (exil77grande)
10-10-2012, 19:11
Я магу мець меркаванне іншых карыстальнікаў, ці ў гэтым форуме вы закона і проста???
Але які закон, і закон, выбачайце, але калі ў вас адкрыта канкрэтнай пасады, і ў вас есць адказы працягнуць іх спытаць іншыя думкі, не забруджваць іншыя пасады з off-х,шчыра кажучы, калі на такім форуме, як гэты, дзе есць усе і бясплатна, і дзе ўсе яны даступныя і адказвае, як ты мяне працуюць сур'езна.
g14nluc4
10-10-2012, 19:49
Але які закон, і закон, выбачайце, але калі ў вас адкрыта канкрэтнай пасады, і ў вас есць адказы працягнуць іх спытаць іншыя думкі, не забруджваць іншыя пасады з off-х,шчыра кажучы, калі на такім форуме, як гэты, дзе есць усе і бясплатна, і дзе ўсе яны даступныя і адказвае, як ты мяне працуюць сур'езна.
Я толькі спасылкі на старонкі, дзе знаходзіцца мой файл, я не думаю, што каго-то забіў!!!
msport (exil77grande)
10-10-2012, 21:28
Я толькі спасылкі на старонкі, дзе знаходзіцца мой файл, я не думаю, што каго-то забіў!!!
Джанлука не напісаў, што ты забіў каго-тое, але па-ранейшаму настойваеце, я толькі напісаў, што адказы, як вашы, мне яны incavolare спыніць,не павярнуць рэчы, і тут я заплюшчваю гэта off topic.
lumaracing
10-10-2012, 21:42
і ад хлопцаў,што яны, гэтыя рэчы,савет ад аднаго, nn пашкодзіць нікому,мы ўсе сябры,і мы qu? x даведацца і зрабіць больш? досвед.
Джанлука,msport вы шукаеце толькі даць вам савет.