Перегляд Повної Версії : обмежувач швидкості vw golf v tdi 105л.с edc16u1
привіт хлопці...у мене є невелика проблема з цим ecu і, як говорить його назва з лім швидкості?...
практично машини більше 200 км не f? також з карти дуже підвищує...
я спробував торкнутися деяких пунктів, які мені були показані у файлі flash, але нічого...завжди обмежена 200.....тепер я думаю, що проблема може бути пов'язано з якоюсь обмежувач, який st? можливо, в e2p....
факт ? що не s? тільки де і що шукати, щоб видалити цей благословенний обмежувач...
c'? якийсь добрий самарянин, що пу? мені допомогти??
додаю обидва файлу ori flash, що e2p...
спасибі всім, хто захоче мені допомогти...
привіт манро ,пошти, навіть flash.
я думав, навпаки, надає...
файл ori видалений, ви пам'ятаєте, що файли орі йдуть, розміщені у базі даних не було і в обговореннях вставити посилання з номером поста
я перевірив у e2prom і обмежена 300, отже, проблема повинна бути в іншому місці.
carlo abarth
08-12-2013, 00:45
пошта також мод!!!
marcogti
08-12-2013, 15:31
Доброго дня, вибачте, але панеттоне перед обмежувачі крутного моменту встановлений в 205 ? досить?
напишіть адресу, будь ласка, marcogti??
marcogti
16-12-2013, 08:39
вибачте, я був хворий в ці дні тепер тобі робити. один мить, що я шукаю
ось зазвичай я змінити адресу 0ddaaa, що зазвичай ? значення 205 . На leon fr працював, потім щиро на інших-у мене ніколи не було можливості? перевірити на трасі, якщо дійсно обмеження буде виключена.
у будь-якому випадку цей форум я повинен сказати, що st? покращуючи багато....
я f? veeery задоволення, що в 13 вони завантажили карту і, що в 4 вони відповіли...
відчутний ознака великої співробітництво......
? добре, що не так ? велику карту, в іншому випадку chiss? скільки скачати sbafo....
я забув....
найкращі побажання всім.
biondo83
02-01-2014, 14:10
На скільки оборотів ти 200 км?
msport (exil77grande)
02-01-2014, 16:46
у будь-якому випадку цей форум я повинен сказати, що st? покращуючи багато....
я f? veeery задоволення, що в 13 вони завантажили карту і, що в 4 вони відповіли...
відчутний ознака великої співробітництво......
? добре, що не так ? велику карту, в іншому випадку chiss? скільки скачати sbafo....
я забув....
найкращі побажання всім.
манро можливо, що ви завжди проти мага?
якщо ваше питання досі не дав відповіді, значить:
1? що ви не знайшли інфо в іншому місці і так я хотів би побачити, де знаходитесь більше про цьому форумі.
2? які, хоча і говоримо про машину, яка є на ринку майже 10 років, ще мало хто знає про такий модифікації
3? багато хто, думаючи, дізнатися рішення намагалися допомогти але не змогли
4? що ще завантажили файли, але не знають рішення
sportknight
02-01-2014, 22:31
подивіться на цю карту за адресою 1EFED6 і подивитися, якщо ви можете отримати щось,а то я дивлюся ваш
але оригінал dov'
але оригінал де??
у грі було опубліковано, але він був вилучений модератором, ...........................
msport (exil77grande)
02-01-2014, 22:59
у грі було опубліковано, але він був вилучений модератором, ...........................
можливо, тому що, як правило, не дотримується правило покласти файл орі в розділі " банк даних fiel орі і вставити посилання і номер поста.
привіт манро, ти можеш робити те, що s? у вас є bdm, cmd, ви можете прочитати карту, а потім переписати його в bdm,коли ви йдете в scivere з bdm у варіант vag ch? ви встановлює на свій смак обмежувач швидкості? і ви оціните виникли сумніви!!!
tonybiond
15-01-2014, 15:13
привіт, манро, я можу запитати щось .. поглянувши на карту ви переведете карту лямбда все з величину в 903 я хотів би зрозуміти, чому так? ?? читаючи інші ваші відповіді навколо, я роблю висновок, що для збільшення дизельного палива, потрібно зменшити значення лямбда cio? привести його доповіді від 1 до 0,8 або 0,9, чи не так? ? цей звіт робиться посилання на значення 14,5, що відповідає, якщо я правильно зрозумів, у табличній 1450 чи я помиляюся в моїй таблиці є значення близько 2000, отже, відповідають більш високим, ніж один, сподіваюся на ваше роз'яснення спасибі