Перегляд Повної Версії : Riverginare Подушка Безпеки Р. Місце 51754872
Здрастуйте, Ви даєте мені свою думку про цих файлах немає crasch для цього ебу G. Точка 51754872.
Я обробки файлу золотих, які я додаю з двох різних програм , але я помітив суттєві відмінності між двома файлами , в той час як я очікував знайти їх рівні , як ви думаєте ? правильно ??
legendaryslave
05-12-2013, 21:24
спробуйте і дайте мені знати,
Дякую, завтра дам вам знати , що ви дали поглянути на файли, які я відправив ??, можуть піти ?
Привіт legendaryslave , аварії ? скидається в нуль, і немає ніяких помилок ебу проблема ? що км рамок блимають і не вдається вирівняти блок управління подушками Безпеки , з безконтактними.
Але файли, які я відправив на " ОК " чи ні ??
legendaryslave
06-12-2013, 23:45
зробіть з fiat ecu scan забезпечує вирівнювання добре, ці ecu не, я бачив ваші файли, але, якщо немає помилок в ecu означає, що файл ? ок
carlo abarth
08-12-2013, 00:39
якщо не вирішити тобі даю ще 2 я testatissimi і я знаю,!!!!
Спасибі Карло , завтра ви підкажіть.
Привіт , Чарльз, зараз можу зіставте її з безконтактними , але я, як аномалія " блок управління несправність і неправильна конфігурація ", в той час як файл, наданий legendaryslave у мене не було помилки в ебу, але я не міг вирівняти безконтактними , я forniresti файли, які сказали, перевірені , Спасибі
Antonio46
13-12-2013, 01:24
Км, що блимають, пов'язані, безумовно, подушка безпеки? Велике питання-має форму Blue&me?
Км, що блимають, пов'язані, безумовно, подушка безпеки? Велике питання-має форму Blue&me?
Автомобіль та без Blue&me , проблема ? безумовно, довелося в блок управління подушками Безпеки , я пробував інші файли, які дозволяють мені вирівнювання Безконтактними , але в пам'яті несправності, я помилки не прані , в той час як з файлом [legendary] я не помилки в пам'яті несправності, але не можу вирівняти безконтактними і тому я одометра блимає !
З повагою
Antonio46
14-12-2013, 17:15
Не ? що є км файли і не збігаються з тими, на панель?
legendaryslave
14-12-2013, 20:02
Автомобіль та без Blue&me , проблема ? безумовно, довелося в блок управління подушками Безпеки , я пробував інші файли, які дозволяють мені вирівнювання Безконтактними , але в пам'яті несправності, я помилки не прані , в той час як з файлом [legendary] я не помилки в пам'яті несправності, але не можу вирівняти безконтактними і тому я одометра блимає !
З повагою
робите щось postami файл після того як ви приєдналися безконтактними, і ви не lampeggiani км rileggilo, що тобі опублікована вручну
Antonio46
15-12-2013, 14:04
Легендарний ви знаєте, що не робить воістину подушка безпеки ви rigrazio
робите щось postami файл після того як ви приєдналися безконтактними, і ви не lampeggiani км rileggilo, що тобі опублікована вручну
Привіт legendary , який файл ? ті, хто намагався, де міг, щоб вирівняти безконтактними але я помилки не прані в пам'яті несправностей ?, але з файлом орі, що я відправив, не ? можна екстраполювати ці дані, що вам потрібно ?, що визначає визнання ебу системи нпб в Боді Комп'ютер ?
Шукаю блок управління під знесення , я думав, що проблема в моєму ебу орі, що він відразу краш !
З повагою
legendaryslave
16-12-2013, 14:07
Я говорив, перечитати файл, як тільки вирівняли безконтактними так видалити crasch на файл в.? вирівняний не знаю, якщо я правильно висловив
Я говорив, перечитати файл, як тільки вирівняли безконтактними так видалити crasch на файл в.? вирівняний не знаю, якщо я правильно висловив
Це ясно , я можу читати і місце!!!, тільки можна.
Дякую З Повагою
alexracing
29-12-2013, 09:26
привіт l,вирівнювання безконтактними на подушка безпеки fiat riverginata ви повинні зробити це з multiscan,спробуйте, і ви побачите, що це працює
motorsport
29-12-2013, 13:10
Якщо ви пробували з сталевий алхімік і з exminer і nn йде,спробуйте з іншого ecu..дайте нам знати.
Я вже? пробували і з *********** що з IDC4 для Texa , але не вдається вирівняти Безконтактними.
cinqueturbo
29-12-2013, 16:26
Я вже? пробували і з *********** що з IDC4 для Texa , але не вдається вирівняти Безконтактними.
але її варто ебу з знесення немає? :confused:
якщо отримати знесення функціональна читайте і тоді ви зрозумієте, де заковика..