Перегляд Повної Версії : Mazda 2 1.4 tdci 68cv egr help
pabloescobar
04-12-2013, 15:16
І' sid 804 c'? хто-те, що я міг би дати вам невеликий допоможуть
Дякую
pabloescobar
05-12-2013, 15:23
Всі ці професори і ніхто не говорить
Backgroop
05-12-2013, 15:50
Зверніться в службу online-форум дуже професійно зуміють допомогти вам привіт
pabloescobar
05-12-2013, 16:51
Спасибі Backgroop, я хочу тебе запитати щось, що ю все ще можу зрозуміти, хоча у мене є ***** адміністратори, чому? я не дивитися напрямні і потім де ці файли закриті? Вчора я зробив файл в legendary slave і був egr на siemens ppd1.1, і що тоді ? була переведена на файли закриті, де знаходяться ці файли?
magi1984
05-12-2013, 16:54
звичайно, з sti коментарі не invogli хто s? як це зробити, щоб дати вам руку...
pabloescobar
05-12-2013, 17:06
Чому? коли файл ? зроблено добре переноситься, чому? не повинно бути видно все? Форум і всім допомогти чи ні? Я не можу зрозуміти....
звичайно, з sti коментарі не invogli хто s? як це зробити, щоб дати вам руку...
Я згоден з волхвів.
У будь-якому разі право рішення, переміщуються в цей розділ, чому? не можуть переглядати гостей, які не є користувачами форуму. Крім того, не кожен може завантажувати додатки та файли, але тільки тих, хто перевищує кількість корисні повідомлення і брати участь у форумі. Це ? ввів, чому? не всі, com'? траплялося, використовували форум для взаємної, але деякі просто взяли інформацію та багато інших речей на форумі.
дивіться, що єс вже обговорення на egr файлу дуже схожий на ваш fiesta, дивіться тут
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?4134-egr-off-ford-fiesta-1400-tdci
p.s. впевнений, що це здорово, що ти місць з рішенням egr перекладається, з якої ви не можете бачити.
pabloescobar
05-12-2013, 19:32
Потім, щоб побачити ці закриті, як ви робите
Ви розумієте, що уго
angelus.d87
06-12-2013, 19:28
nn і рішення xk пробував і egr, а рухаюся той же
Потім, щоб побачити ці закриті, як ви робите
Ви розумієте, що уго
не бачу навіть я, гостинний off-limits, вид на кілька днів, а потім мене поклали, запитайте у власників форуму, якщо вам вони все-таки, я поняття не маю, що ми хочемо, щоб увійти.
angelus.d87
07-12-2013, 09:24
Але правда і зникнення, як вчора,
msport (exil77grande)
07-12-2013, 22:36
Але правда і зникнення, як вчора,
по-твоєму, користувач написав 2 дні, що в даний час він не зробив нічого, що писати вибух в розділі презентації, для досягнення 80-х повідомлень і скаржитися, і що я випадково отримав доступ в розділ обмежений протягом декількох годин, що вимоги є?
якщо хтось ще мав сумніви щодо вимоги для доступу в цей розділ, в декількох пишу це ясно у правилах, якщо вже не зробили.
angelus.d87
07-12-2013, 23:21
Тоді справедливо і дуже правильно зробили мені почати з 0 повідомлень, замість того, щоб сісти 28 повідомлення, написані правильно.... Я повинен сказати, ке ви були дуже правильні... дякую.....
msport (exil77grande)
07-12-2013, 23:49
Тоді справедливо і дуже правильно зробили мені почати з 0 повідомлень, замість того, щоб сісти 28 повідомлення, написані правильно.... Я повинен сказати, ке ви були дуже правильні... дякую.....
слухай, я виступаю в останній раз писати до вас, бо вже часу мене зробив ти втратити занадто добре, як 3 сторінки нових повідомлень читати, що не було ваших робіт в розділі презентації,яка ваша проблема?
тут у нас є правила і закон рівний для всіх, якщо ви не згодні з ним, ніхто не змушує вас витрачати час з нами.