Перегляд Повної Версії : Kess V2 і блоки управління Mitsubishi/Continental для Ducati
Що ви знали, клони, які знаходяться навколо (я бачу, що це V1.89) вдається виконати читання/запис блоків управління Mitsubishi і Continental M3C, використовувані Ducati?
Наводжу картинки, щоб бути пі? ясно, які ECU st? кажучи:
Рахунки M3C
6306
Mitsubishi
6307
Дякую
M999
версія 1.89, як екю ducati, pi? віддалений від ока
Спасибі, те, що я хотів знати!!
... не залишається, як шукати KessV2 надійно...
M999
вибачте m999 я хотів би запитати, з ебу continental тип монстра, як ви можете отримати інформацію в пі? з якою програміст не можу, я знаю, що з kess з останнього оновлення все назад і більше? поставили також marelli 7, не пам'ятаю ініціали тієї, яка монтує hyper 800 новий
На поточний? і що я знаю, крім Rexxer і Rexxer EVO (Powergate переглянутий виключно для Данила Мотоцикл), тільки з Kess V2. Rexxer? не читає, пише і ви увійдете в екю, з Kess V2 має можливість? працювати по-різному, і ? те, що мене цікавить.
M999
я з другом вчора ж ми робимо доказів з kess2 єдине, що я знаходжу контакти з mit. і cont. коли мотоцикли я не доступні, то вони не мої, і тому я туди поверсі, то kess, не ? ori, а потім ми бачимо, якщо ми робимо, щоб зробити ці тести. а я знав, rexxer? зв'язується з блоком управління через серійний номер, а потім я не v? ну а aaggiorno, то тут речі, як вони йдуть
ducati83
24-12-2013, 01:36
у rexxer в даний час ? єдиний, хто може зробити все це прямо на мотоциклі.....що kess особа не знаю, і я був би дуже зацікавлений....я роблю ducati, і я хотів би почати, рубав і на ці нові....навіть якщо замовники ? змінилася....мало хто нас розуміє...і які люблять ducati....велика частина з бар!
Слова святі... спортсмени-бар, -, мото-глянсова і членство в DOC, як якщо б це був клуб байкерів... що лайно!!
Повертаючись до теми, Rexxer зробити навіть в школі, просто взяти комплект кабелів. Головна проблема ? що не закон, нові блоки управління Ducati, але ви ввійдете тільки їх послідовний, розраховувати кредити, з якою ви працюєте... в кінці-кінців ? є Powergate може використовуватися спеціально на мотоциклах. Не s? якщо те, що не прочитали як хотіли, дивитися карти, присвячені їх сім'ям мотоцикл шифруються, а ? у Rexxer ж, що розшифрувати на момент написання.
У цей момент він думає, що залишки від заглиблюватися Kess...
M999
ок, тоді ми оновлюємо і бачимо, ці тести, як йдуть
Дивіться, gi? що ви можете прочитати їх було б що-то... ви повинні витягнути файл близько 2 Мб.
M999
ducati83
27-12-2013, 16:07
ви насправді я також знав, я мова карти шифруються....я ? довелося робити оновлення до m1200, і коли він напав на rexxer з програмою, бачив оновлення...і читав файл crypt.
потім я побачив розмір оновлення, і я кілька КБ...але я не впевнений.....
на жаль, я не знаю багато, але як ви думаєте, відкриття і dissaldando?це було б можливо?
Відкрити і отпаять не має, якщо є інші способи, щоб зробити все, і зробити це так, як.
Вибачте, що Rexxer, коли колеги, ви f? ID блоку управління і, при необхідності, увійти в систему і зв'яжіть на ебу, щоб потім його можна було прошити... я ти кажеш, що програму ви читали оновлення? Єдиний спосіб, щоб це зрозуміти ? працювати на блок управління, який у вас вже? раніше працював, і що тоді ? оновлено: Rexxer в цьому випадку не розпізнає ключ. Для m1200 ви маєте на увазі створення всюдихідних, чи не так? І, що оновлення потрібно було йому? А також завантажити нову картку з бази даних Rexxer (при необхідності) оновлення можуть зробити тільки з обладнання офіційний (DDS).
Карти зашифровані, про який я говорю, то, не ебу, але бенс? ті, в базі даних картки on-line Rexxer та завжди залежить від того, якщо ви говорите про "user" або "professional".
m999